Kjør-selv ferie til Hotel Hannover Airport

Norsk | NOK

Hotel Hannover Airport by Premiere Classe

Reis enkelt og raskt inn til den grønne byen Hannover

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bare noen få kilometer fra Hannover-Langenhagen lufthavn
 • Ideelle motorveiforbindelser i alle retninger
 • Familiedrevet hotell med uformell og gjestfri atmosfære
410,-
2~5 dager fra
379,-

Opphold med frokostbuffé

Perfekt stoppested ved Hannover

2 dager
Fra 379,- / spar opp til 112,-
SPAR
3 dager
Fra 699,- / spar opp til 197,-
SPAR
4 dager
Fra 1.039,- / spar opp til 308,-
SPAR
5 dager
Fra 1.359,- / spar opp til 410,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hvis du ønsker å utforske Hannover, eller bare trenger et stoppested på vei gjennom Tyskland, då er Hotel Hannover Airport by Premiere Classe den perfekte basen for ditt opphold.

Hotellet tilbyr

Det familiedrevne budsjetthotellet ligger nær Hannover-Langenhagen lufthavn, og er lokalisert som en perfekt motorveiforbindelse til Hamburg, Frankfurt, Berlin og Dortmund. Dette gjør det til et ideelt stoppested på vei gjennom Tyskland, enten du er på vei sør, øst eller vest

Videre tilbyr hotellet en komfortabel base for en kort pause med mye shopping og sightseeing i Hannover. I tillegg kan du enkelt og praktisk reise til sentrum rundt 20 minutter med offentlig transport, hvor du vil bli presentert med mange alternativer i alle retninger, for eksempel Tysklands 5. eldste dyrepark, Hannover Zoo, utforske Herrenhausen-distriktet eller se det vakre rådhuset.

Hotellet har en raffinert atmosfære og tilbyr et høyt nivå av service og komfort i et uformelt og gjestfritt miljø. Frokosten serveres i lyse omgivelser og tilbyr et godt utvalg av brød, oster, yoghurt, juice og kaffe. Du finner et stort utvalg av restauranter og kafeer, både i nærheten av hotellet og i byen Hannover. 

Under oppholdet er det gratis Wi-Fi og parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet har 51 koselige og komfortable enkelt- og dobbeltrom, samt dobbeltrom med en eller to ekstra senger.

Community-verified iconLegg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

240 km fra
Kiel, Tyskland
650 km fra
Hirtshals, Danmark
900 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hannover (8.6km)

Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker.

Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

Hannover Zoo (9.2km)

Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

Sehnde (28km)

Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

Rausch Chokolademuseum (40.1km)

For en søt opplevelse kan dere ta en tur til Rausch Chokolademuseum. Her kan dere lære interessante ting om kakaobønnens historie, innhøstingen av bønnene samt produksjon av sjokolade. Se også interessante maskiner, som viser hvordan sjokoladen ble produsert for 100 år siden. Det er selvfølgelig også mulighet for å smake sjokoladen samt kjøpe litt med hjem fra butikken. Museet har også en fin café, hvor de serverer det beste innen varm kakao og kaker med sjokolade.

Peine (40.7km)

I sentrum av Peine finner dere den store markedsplassen hvorfra dere kan ta en gåtur rundt i den gamle bydelen. Den største plassen i Peine er fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen gjennom mange århundrer. Ved plassen finner dere det gamle rådhuset. Byen har vært herjet av utallige branner og det har vært bygget flere forskjellige rådhus gjennom tidene. Det nåværende stammer fra 1827 og flere ganger om dagen sprer rådhusets klokkespill ekstra stemning i byen.

St. Jakobi kirke (42.4km)

I sentrum av Peine ligger fine St. Jakobi kirke. Den nygotiske kirken ble bygget på slutten av 1800-tallet og er utsmykket med fine malerier og fargede vinduer. Menigheten legger stor vekt på det musikalske og det er ofte forskjellige konserter i kirken med alt fra klassisk til gospel.

Celle (38.4km)

Den henrivende bindingsverks-byen Celle med den gamle bydelen, hvor dere finner mer enn 500 bindingsverkshus og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsverksarkitektur. Utsmykkede hus fra det 15. - 17. århundre pryder den gamle bydelen og skaper en gjennomført middelalder-stemning. Den kanskje mest praktfulle bygningen er Hoppener Haus fra 1532: Med hele seks etasjer er det et fantasifullt hus, prydet med flere ornamenter. Hertugslottet er med deler fra 1200-tallet, byens eldste bygning. Det interessante inventaret i anlegget, hvor renessanse møter barokken, omfatter det eldste barokk-teateret som fremdeles er i bruk, slottskapellet, statslige kamre og slottskjøkkenet.

Celle tilbyr dessuten et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Hovedgaten er Zöllnerstraße, som har en blanding av individuelle forretninger og små butikker bak de prektige renessansehusene og de historiske bindingsverkshusenes fasader.

Hildesheim (44.4km)

I den tyske delstaten Niedersachsen ligger Hildesheim, en mindre tysk by ca. 40 km. sør for Hannover. Hildesheim er en av de eldste byene i Nord-Tyskland og den ligger hvor den gamle handelsveien, Hellweg, krysser den vakre elven Innerste.

Domkirken i Hildesheim stammer helt tilbake fra det 11. århundre og er derfor også en av de eldste kirkene i Tyskland. Domkirken ble under 2. verdenskrig rammet av utallige bomber og ble dessverre helt ødelagt. I 1950 startet gjenoppbygningen, eller gjenskapelsen av domkirken og ti år senere sto den ferdig og er nå også kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Dessuten vokser en rosebusk oppover muren, og busken menes å være minst 400 år gammel og dermed verdens eldste kjente rose.

Roemer-und Pelizaeus Museum presenterer vitenskap om verdens opprinnelse, fjerne kulturer og kunst fra andre tider. Deres ganske store samling fra oldtidens Egypt samt museets enestående samling av peruviansk kunst trekker mange besøkende. Men museet er samtidig også en kunstnerisk oase med flere spennende utstillinger, hvor spesielt den grafiske samlingen med over 10000 plansjer som inneholder inntrykk og motiver fra det 16. århundre frem til i dag er en opplevelse i seg selv.

Wasser Paradies byr på et helt fantastisk badeland, hvor både voksne og barn kan boltre seg i det enorme anlegget, som både har vannrutsjebane, innen- og utendørs svømmebasseng, en grotte samt badstue og restaurant – en god opplevelse for hele familien.

Det er også gode shoppingmuligheter i Hildesheim, som har som fordel at den har historiske bygninger liggende side om side med moderne shoppinggater og attraktive shoppingsentre. Det er også mange hyggelige restauranter, som byr på alt fra italienske delikatesser til gode og solide tyske retter, til franske spesialiteter.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Wyndham Hannover Atrium

Hotellet ligger i Eilenriede City Park

Niedersachsen

Kulturbyen Hannover

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Bykart over Hannover

506,-
Kun
799,-

Vis kort

Storbyferie i Tyskland

Les mer

Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

Opphold med frokostbuffé

Niedersachsen

15 minutter fra Hannover

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

174,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Hyggeligt hotell nær sentrum av Hannover

Les mer

Apart Hotel Sehnde

Stor pakke, liten pris

Niedersachsen

I nærheten av Hannover

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

133,-
Kun
539,-

Vis kort

Dra på en miniferie ved Hannover

Les mer

Ringhotel Celler Tor

Inkl. 1 x 3-retters meny

Lüneburger Heide

Velvære i Celle

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • Kaffe etter middagen
 • Adgang til Spa
 • Gratis parkering

223,-
Fra kun
1.579,-

Vis kort

4-stjerners spahotell nær Hannover

Les mer

IntercityHotel Celle

Inkl. 1x2-retters meny

Lüneburger Heide

I hjertet av historiske Celle

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x 1 glass øl, vin el. vann
 • 1 flaske vann på rommet
 • 3 dagers billett for kollektiv transport

153,-
Kun
1.279,-

Vis kort

Moderne hotell i sentrum av Celle

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.