Miniferie med luskus nær København på A Hotels Copenhagen

Norsk | NOK

A Hotels Copenhagen

Flott hotell med lekker mat og gode forbindelser til København

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Gratis parkering og nær København
 • 4-stjerners kvalitet og helt nye rom
 • Nyt den lekre middagsmenyen på hotellet
3.399,-
3~6 dager fra
1.139,-

Inkl. halvpensjon

Nær København

3 dager
Fra 1.139,- / spar opp til 1.375,-
SPAR
4 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 2.040,-
SPAR
5 dager
Fra 2.259,- / spar opp til 2.705,-
SPAR
6 dager
Fra 2.789,- / spar opp til 3.399,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x 1 glas prosecco
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

A Hotels Copenhagen har en god beliggenhet i Glostrup, og tilbyr en moderne og rolig base for en herlig ferie, med mange severdigheter innenfor kort avstand, og gode transportforbindelser inn til Københavns sentrum.

Hotellet tilbyr

Dette ganske nye 4-stjernede hotellet gir dere flotte og moderne rammer, for en hyggelig ferie med et snev av luksus. Innredningen er inspirert av hoteller som man ser på luksusdestinasjoner, som f.eks. Dubai, og preges av elegante marmorgulv, høyt til loftet og store lekre rom.

Her er det fokus på den gode servicen og i hotellets resepsjon, som er døgnåpen, står personalet klar til å ønske dere velkommen, og assistere dere under oppholdet.

Det er massevis å oppleve - både i nærområdet rundt Glostrup - og naturligvis i København. Den nærmeste togstasjonen ligger ikke langt unna hotellet, og derfra kan dere raskt og enkelt komme dere inn til sentrum av den herlige hovedstaden. Utover dette har dere også gode muligheter til å ta en tur til Roskilde, og oppleve byens imponerende vikingskipmuseum.

Mellom opplevelsene kan dere slappe av i det flotte lobbyområdet, eller trene på hotellets eget treningssenter, hvor det er et godt utvalg av moderne fasiliteter og maskiner til rådighet.

Hver morgen serveres det en rik og variert frokostbuffet, og om kvelden er det lekre middagsretter på menyen i hotellets flotte restaurant.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

A Hotels Copenhagen har 60 flotte og romslige rom, som alle tilbyr et lekkert 4-stjerners komfortnivå. Dere kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom, og alle rom har eget bad og toalett, hårføner, safe, minibar, behagelige senger, telefon og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

360 km fra
Hirtshals, Danmark
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Glostrup (1.1km)

Glostrup ligger på Vestegnen godt 10 km fra København og selv om dere ikke befinner dere i sentrum av hovedstaden, så kan dere finne massevis av opplevelser. Vakre naturområder, naturskjønne sykkelstier, herlige badestrender og båthavner, hvor både barn og voksne kan boltre seg. Vestegnen har flere spennende museer samt et rikt musikk- og teaterliv. Dere kan se superliga-fotball, profesjonell ishockey, eller teste deres evner på golfbanen. Vestegnen har noe for enhver smak.

Gå også innom Glostrup Rådhus, som består av fire bygninger og som er tegnet av Arne Jakobsen. Dessuten ligger det to andre bygninger tilknyttet rådhuset, som tidligere har vært henholdsvis bryggervilla og en del av det gamle Glostrup Bryggeri. Det er også en hyggelig rådhuspark, hvor dere bl.a. kan se et hav av store kastanjetrær og den vakre skulpturen "to søstre i lek". Om været er fint, så kan det anbefales å gå en tur i Glostrup Bypark. Byparken er byens svar på en romantisk hage. Her finner dere turstier, fin kunst samt massevis av rhododendron. I byparken finner dere dessuten også en liten sjø med en romantisk balkong, vakre gamle trær og en lekeplass for de minste.

Glostrup er også hjemsted for Sjællands største sten Hvissingestenen. Den 250 tonn tunge stenen betraktes som et sjeldent naturfenomen og ligger i Vestskogen. Skogen er et rekreativt område blant de mange byområdene, hvor dere kan nyte et avslappende landskap med store sletter, sjøer samt kunstige bakkelandskaper.

ZOO, København (6.7km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spennende arter er Zoo på Frederiksberg alltid en opplevelse i særklasse. Ta turen til ´Den Arktiske Ring´ og kom helt innpå dyrene som lever nord for polarsirkelen. Møt isbjørner og seler, både under og over vann. Besøk også det berømte Elefanthuset, som regnes som et av de beste i verden. I Barnezoo er der tenkt på de minste. Her kan barna klappe dverggeiter og på nært hold følge med på hvordan husdyrene blir foret. I Tropezoo er der fult av slanger, krokodiller, dverghjorter, fugler og mange flotte sommerfugler som trives i den den naturtroe regnskogen.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en liten fredelig oase midt i den ellers så travle byen, som garantert er en hyggelig opplevelse.

Frederiksberg Hage (7.2km)

Den vakre parken på Frederiksberg går helt opp til Københavns ZOO og ble i sin tid anlagt av Frederik IV. Parken skulle danne rammen rundt Frederiksberg Slott, og i dag er det fortsatt rester fra barokkhagen og de vakre landskapshagene. Det er innsjøer og kanaler, og man kan gå på skøyter om vinteren, og om sommeren er det et opplagt sted å ligge og slappe av i de naturlige og veldig vakre omgivelsene, som er med på at gjøre parken så ettertraktet.

Tycho Brahe Planetarium (9.4km)

Finn en billig bilferie hos Risskov Bilferie og dra på besøk til hovedstaden. Det er mye å både se og gjøre i København og en av de mange opplevelsene dere bør få med dere er en tur i Planetariet. Ofte omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blidt samlingsstedet for alle som er interessert i universet, planetene og ikke minst romfart. Planetariet er først og fremst et sted hvor stjernehimmelen og de fjerne galaksene og planeter kan oppleves på det 1.000 kvadratmeter store lerretet i IMAX-kinoen. Ta med familien på en rundreise i det uendelige universet på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i sentrum av København. Finn en billig familieferie til København, et helgeopphold eller en miniferie og ta med familien på en massevis av opplevelser i den danske hovedstaden København.

Superkilen (10.8km)

Start på Nørrebrogade og stig inn i et stort rødt landskap, også kjent som den Røde Plads, som er dedikert til fysiske aktiviteter. Forsett inn i Superkilen til Den Grønne Park som har en lekeplass og hvor det er noen fine steder hvor man kan spise en piknik. Superkilen er lett gjenkjennelig med sin neonrøde asfalt, og strekker seg mellom Mimersgade og Nørrebrogade. Det er også noen kaféer som er med på å skape en god og hyggelig atmosfære. Ta også med barna, som vil synes det er morsomt å leke i det  kuperte landskapet, fylt med glade farger og kunst.

Tivoli (9.6km)

Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

København (9.8km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Nyhavn (11.9km)

Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien.

H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

Vikingeskibsmuseet (23.3km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Glostrup Park Hotel

Opphold med halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

988,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Kun 10 minutter fra sentrum av København

Les mer

Zleep Hotel Ballerup

Moderne hotell i grønne omgivelser

Stor-København

Ferie ved København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Moderne rom

272,-
Kun
699,-

Vis kort

Miniferie ved København

Les mer

Zleep Hotel Ishøj

Bo i rolig forstad til København

Stor-København

Miniferie i København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nært København

246,-
Kun
699,-

Vis kort

Med en 2-retters meny på Jensens Bøfhus!

Les mer

Moxy Copenhagen

Inkl. gratis parkering

Stor-København

Stilig ferie i København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattingar m. frokost
 • 2 x 50 kr. kupong for snacks/drikke
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 x Kaffe to go
 • Gratis parkering og WiFi

1.253,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Stilig ferie i København

Les mer

Scandic Falkoner

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Modernes Hotel in Frederiksberg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 fl. champagne på rom. på deling
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

501,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Ikonisk hotell sentralt i Frederiksberg

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.