Miniferie nær Hamburg ved ACHAT Hotel Buchholz

Norsk | NOK

ACHAT Hotel Buchholz Hamburg

3-stjernes Superior-hotell rett ved Lüneburger Heide og storbyen Hamburg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Like ved offentlig transportforbindelser til Hamburg
 • Lüneburger Heide starter like utenfor døren
 • Gratis tilgang til wellness og fitness under oppholdet
733,-
3~6 dager fra
889,-

Opphold med frokostbuffé

26 km fra Hamburg

3 dager
Fra 889,- / spar opp til 309,-
SPAR
4 dager
Fra 1.329,- / spar opp til 444,-
SPAR
5 dager
Fra 1.769,- / spar opp til 578,-
SPAR
6 dager
Fra 2.189,- / spar opp til 733,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering (ved tilgjengelighet)
 • Adgang til wellness og gym
Wild Offer

Inkl. halvpensjon

26 km fra Hamburg

3 dager
Kun 1.279,- / spar opp til 328,-
SPAR
4 dager
Kun 1.899,- / spar opp til 487,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering (ved tilgjengelighet)
Risskov Pakken

Hotellet ligger godt til i den lille, hyggelige byen Buchholz in der Nordheide, en kort kjøretur sør for Hamburg. Det er en ypperlig utgangspunkt for et opphold med shopping og sightseeing i Hamburg, samt naturopplevelser i Lüneburg Heide med gratis tilgang til hotellets velvære.


Hotellet tilbyr 

ACHAT Hotell Buchholz Hamburg er et 3-stjernes Superior-hotell beliggende rett ved motorveien A1, og naturskjønne Lüneburg Heide. Hotellets atmosfær er preget av skandinaviske stildetaljer, som tilbyr hyggelige og behagelige rammer til et opphold med mange opplevelser.

Den korte avstanden til Hamburg gir gode muligheter for å utforske den vakre nordtyske byen. Det er også en kort spasertur fra hotellet til togstasjonen, hvor du enkelt og raskt vil være i sentrum.

Lüneburger Heide er et naturreservat som du vil finne rett utenfor hotellet. Det store hedelandskapet byr på et vakkert landskap året rundt. Her kan man nyte en avslappende spasertur eller sykkeltur gjennom de fantastiske bølgende åser, små bekker og elver, fortryllende skogsområder og ikke minst et ekstremt rikt plante- og dyreliv. Landskapet har flere gode sykkelruter, og som sådan kan du leie en sykkel på hotellet, i tillegg til at de tilbyr gratis sykkelparkering hvis du tar med din egen.Under oppholdet har dere gratis tilgang til hotellets nydelige wellness- og fitnessavdeling, som kan by på innendørs badebasseng, dampbad, badstue samt fitnessrom. Dessuten kan man gratis, praktisere aqua-fitness i bassenget.

Start dagen riktig, med en deilig og variert frokostbuffé, servert i hyggelige omgivelser. Om kvelden kan du nyte regional mat i restauranten, og avrunde dagen med en forfriskende drink i baren.

Hotellet har gratis parkering (betinget på tilgjengelighet) og Wi-Fi under oppholdet.

Rommene

Hotellet har 48 rom i kategoriene enkelt-, dobbelt- og superior-dobbeltrom, i tillegg til juniorsuiter.

Alle rommene har eget bad, telefon, skrivebord, minibar og kabel-TV. Superior-rommene har også kaffe- og tekoker, mens juniorsuitene har et komfortabelt sittehjørne.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Enkeltrommet er på ca. 15m2 og er utstyrt med en dobbeltseng, flatskjerm-TV, radio, gratis WiFi, skrivebord og eget bad med hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrommet er på ca. 15m2 med dobbeltseng, flatskjerm-TV, radio, gratis WiFi, skrivebord og eget bad med hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbelt Superior Rom

1 / 3
Superior dobbeltrommet på 17m2 med dobbeltseng, flatskjerm-TV, radio, gratis WiFi, skrivebord, minibar og kaffe- og tefasiliteter og eget bad med hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder

Junior Suite

1 / 3
Suite på 21m2 med to enkeltsenger, flatskjerm-TV, radio, gratis WiFi, skrivebord, minibar og kaffe- og tefasiliteter og eget bad med hårføner.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

130 km fra
Kiel, Tyskland
550 km fra
Hirtshals, Danmark
800 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Lüneburger Heide (15.1km)

Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

Hamburg (35.5km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Wildpark Lüneburger Heide (19.3km)

Wildpark Lüneburger Heide er en av Tysklands største zoologiske hager. Her kan dere oppleve over 1200 dyr, representert gjennom 140 forskjellige dyrearter slik som sibiriske tigre, moskusokser, elger, bjørner og gjedder. Parken har et bredt utvalg av forskjellige spisesteder, hvor dere kan kjøpe alt fra enkle retter til bedre matopplevelser. Det er også tillat å ha med sin egen lunsj i dyreparken. Barna vil sette pris på parkens kjempe store lekeplass med trampoliner, hengebroer, mini-radiobiler og gode muligheter for å klatre og balansere.

HafenCity Hamburg (34.8km)

Opplev den fantastiske stemningen i bydelen HafenCity i Hamburg. Dette er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse, en unik symbiose av tradisjon og modernitet. Spennende severdigheter som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og varehusdistriktet Speicherstadt, som er oppført på steder UNESCOs verdensarvliste, trekker tusenvis av turister fra hele verden hvert år.

Dat ole Huus (33.2km)

Dat ole Huus er en av de eldste gårdene i Lüneburger Heide naturreservat, og gir et enestående inntrykk av livet på Heidehof rundt 1850-tallet. Her bodde mennesker og dyr under ett tak og matlagingen foregikk over åpen ild. Besøk også sauefjøset, som ikke lengre er i bruk, men i stedet brukes som utstillingslokaler til skiftende utstillinger om kulturen og landskapet i Lüneburger Heide året rundt.

AlsterTour (36.6km)

Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og ta hele familien med på en kjør-selv sommerferie til Hamburg. Dra på sightseeing på Alster-elven og se byens mange spennende fasetter fra en unik vinkel. Dersom dere ønsker en mer romantisk tur, så tilbys en spesiell ”Twilight Tour” hvor dere kan oppleve solnedgangen mellom Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tennes rundt om i byen. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

Elbphilharmonie (36.8km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspirert av havnens varehus kombinert med moderne glass-arkitektur. I bygningen avholdes forskjellige konserter og arrangementer i løpet av året og det finnes også flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige utsiktsplattform i 37 meters høyde og herfra har dere en fantastisk 360 graders utsikt over Hamburg by og havn. 

Barfusspark Egestorf (24.3km)

Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

Stemmen (26.8km)

Den lille sjarmerende landsbyen Stemmen ligger i nærheten av det berømte hedeområdet Lüneburger Heide og midt mellom storbyene Bremen og Hamburg.

Når dere går en tur rundt i den lille landsbyen vil dere støte på flere av områdets typiske gamle bygninger med mintfargede gjerder. Eksempler inkluderer bl.a. Muskanten, Hoops Hus, Mattens Hus og Harms Hof. De fine bygningsverkene er gamle og det gjøres mye i området for å vedlikeholde bygningene i deres opprinnelige fremtoning.

Når dere slentrer rundt og kikker på de gamle bygningene, så vil dere legge merke til at bygningenes gamle navn fremdeles beholdes som f.eks. Heins Hus, Peets Hof og Lühmanns Hus. Dere kan se de gamle navnene på de gamle steinen, som står ved bygningene, hvorpå bygningens navn er inngravert.

Det er ingen tvil om at det er naturen som er i høysetet i den lille landsbyen. De store grønne trærne preger hver eneste gate og byens forskjellige bygninger som f.eks. den gamle skolen er omgitt av grønne områder. I utkanten av byen preges utseendet av vannløp og små stier i det grønne. Her starter Lüneburger Heide og dere blir innhyllet i fantastiske naturomgivelser.

Niederhaverbeck (29.8km)

I Niederhaverbeck kan dere besøke ´Hans-Pforte-Haus´, som byr på en spennende og moderne utstilling om bier og bie-avling, som har vært veldig utbredt i området. Her serveres svarene på de mange spørsmålene som dere måtte ha om bier og deres produksjon av honning, på en elegant og intuitiv måte.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 tallerkenrett

Hamburg

Sentralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 tallerkenrett
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett

297,-
Fra kun
1.029,-

Vis kort

Billig hotel sentralt i Hamburg

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i foreldrenes seng 292.20779220779kr per natt

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Miniferie i Nord-Tyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

238,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Opplev Hamborg og Lübeck!

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 233.76623376623kr per natt

Hotel Domicil Hamburg

Shopping, kultur og Reeperbahn

Hamburg

Storbyferie til Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett
 • Sentralt i Hamburg

251,-
Kun
869,-

Vis kort

Besøk et julemarked i Hamburg

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 12~14.99 år i ekstra seng 50% rabatt
 • Barn 15~99.99 år i ekstra seng 30% rabatt