Kjør-selv ferie til ACHAT Hotel Dresden Elbufer

Norsk | NOK

ACHAT Hotel Dresden Elbufer

Moderne hotell med god beliggenhet nær Dresdens mange severdigheter.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne hotell med god beliggenhet
 • Røykerom og kjæledyr-rom tilgjengelig
 • Rundt 10 minutter fra elven Elben
1.067,-
3~5 dager fra
879,-

Kulturby i Tyskland

Opplev Dresden

3 dager
Fra 879,- / spar opp til 504,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.299,- / spar opp til 776,-
Nedsatt
5 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 1.067,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Informasjonspakke over Dresden
Wild Offer

ACHAT Hotel Dresden Elbufer er et nytt og moderne hotell som ligger omkring 10 minutter fra den kjente elven Elben. Det er heller ikke langt til sentrum av Dresden fra hotellet. Det kan by på et hyggelig og avslappende opphold hvor gjestene står i sentrum.

Hotellet

Fra hotellet er det ikke langt til alle opplevelsene som venter på dere i Dresden. Ta turen inn til sentrum med trikken som går fra Alttolkewitz, ikke langt fra hotellet. Det ligger litt i utkanten av sentrum, men det tar bare ca. 20 minutter.

ACHAT Hotel Dresden Elbufer er et mellomstort hotell med 122 værelser, en hotellbar og restaurant. Her starter dagen med en stor frokostbuffe. Hotellets restaurant No. 18 har åpent mellom kl. 18:00 - 22:00 og de serverer et utvalg av regionale retter som varierer med årstidens råvarer. De har også et bra utvalg av regionens gode viner.

Rommmene

Hotellets værelser er på ca. 18 m2. og har et moderne decór. Det er et skrivebord, TV samt bord og stoler. Alle værelsene har eget bad med hårtørrer, dusj og toalett. Det er også muligheter for å koke vann til te eller kaffe. Man kan også bestille røykeværelser og dersom kjæledyret er med på turen, så kan de også overnatte på rommet mot et mindre gebyr.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Business-enkeltrommet er ca. 18m2 og har eget bad med hårføner, flatskjerm-TV, radio, kaffe- og tefasiliteter, skrivebord, lenestol, telefon, strykejern, safe og gratis WiFi.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Business-dobbeltrommet er ca. 18m2 og har eget bad med hårføner, flatskjerm-TV, radio, kaffe- og tefasiliteter, skrivebord, lenestol, telefon, strykejern, safe og gratis WiFi. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

600 km fra
Kiel, Tyskland
1025 km fra
Hirtshals, Danmark
1075 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Slottet Pillnitz (11.5km)

Schloss Pillnitz er et nydelig restaurert barokkpalass som ligger i den østlige delen av Dresden. Slottet har vært sommerresidensen for en rekke konger og fyrster.

Slottet består av tre hovedbygninger, Wasserpalais, som ligger langs med elven, Bergpalais, som ligger i fjellsiden og som også har kinesisk inspirert arkitektur. Videre er det Neues Palais, som forbinder bygningene på den østlige siden. Slottets barokkhage er meget berømt og er omgitt av en stor offentlig park.

Pillnitz-slottet huser også Kunstgewerbemuseum samt Palassmuseet. Dette er en spennende tur tilbake i tiden som hele familien vil kunne ha glede av.

Frauenkirche (8.1km)

Flotte Frauenkirche ble dessverre ødelagt i 1945 som følge av et av de mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig. Kirken var gjenoppbygd i 2005 og påbegynt i 1994.

Ifølge historien har det stått en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche som sto der før krigen, stammet fra det 18. århundret.

Kirkens enorme store kuppel ble et landemerke for byen og har opplevd litt av hvert. Blant annet ble kuppelen bombardert av den prøyssiske hæren i 1760, uten at den kom til skade. Siden var kirken sentrum for Mai-opprøret i 1849.

Zwinger (8.6km)

Som ca. 80% av Dresden, så ble også Zwinger ødelagt under de alliertes bombardement mellom 13. og 15. februar 1945. Men slottet ble bygget opp igjen på slutten av 1950-tallet. Zwinger er muligens Tysklands mest berømte barokkbygning, og er fylt opp med nydelige malerier i Zwinger-museet. Maleriene ble gjemt bort i Sovjetunionen under den andre verdenskrigen og ble senere levert tilbake til byen. En av hovedattraksjonene er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor det henger verker av Rafael, Giorgione og Titian. Besøk også Våpenkammeret, som har en imponerende samling av gamle våpen og kamprustninger.

Zwinger huser også en meget berømt porselenutstilling og her er det spesielt den kinesiske og den japanske samlingen som vekker oppmerksomhet.

Semperoper (8.2km)

Semperoper er Dresdens operahus, oppført i 1841 av arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været gjenoppbygd mange ganger Først etter brannen i 1864, senere etter de alliertes bombetokter i 1945 og sist i 2002 etter de store oversvømmelsene i Sentral-Europa.

Pirna (14.7km)

Den maleriske byen Pirna med sine flotte kirketårn skiller seg klart ut i landskapet omkring vinrankene i dalen omkring Elben. Byen har mange flotte hus, som er møysommelig restaurert med kunstneriske gavler, og byens brosteinsbelagte gater innbyr til en gåtur rundt i byen hvor spesielt markedsplassen og Marienkirche er spesielt populære.

Prina-museet, Stadtmuseum Prina, og DDR-museet, byder på kuriositeter fra DDR-tiden. Besøk også slottet Sonnenstein og opplev stedets uhyggelige fortid. Der er guidede turer på slottet som kan anbefales pga. de uhyggelige historiene som blir fortalt.

Striezelmarkt (8.2km)

Striezelmarkt er det eldste og største julemarkedet i Tyskland og nevnes første gang i 1434. Julemarkedet er oppkalt efter den lokale julekaken, Strietzel. Dette er en hyggelig opplevelse for både barn og voksne med mange høydepunkter slik som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebakeriet og samtidig arrangeres det også flere musikkarrangementer. Spesielt i dagene opp mot jul er det forskjellige fester hvor Stollenfesten, den 5. desember, er noe helt spesielt.

Basteiklippene (33.7km)

De imponerende klippene ligger litt sydøst for Dresden i det Sachsiske Schweiz. Fra toppen er det en utrolig flott utsikt. Turen opp er fylt med forskjellige stier, med trapper og små broer og innerst ligger Felsenburg Neurathen, en borg som er det største middelalderslottet i Sachisiske Schweiz. Slottet nevnes første gang i 1289 og har vært eid av forskjellige bøhmiske adelsfamilier.

Besøk Panorama-restauranten og nyt utsikten over Elben og Königstein-festningen i det fjerne.

Königstein-festningen (25.3km)

Delstaten Sachsen har mange slott og borger. Festung Königstein, eller Königstein-festningen har en spennende historie og er den største festningen i Europa på toppen av et fjell. Den ligger 240 meter over Elben og kan skilte med over 50 bygninger, som er omgitt av en 1.800 meter lang festningsmur, hvor muren noen steder er hele 42 meter høy. I midten av festningen er det en 152,5 meter dyp brønn som også er den andre dypeste i Europa.

Festningen har tidligere vært brukt som statsfengsel. I dag er dette en av Sachens største turistattraksjoner. Dette er en meget hyggelig opplevelse for hele familien.

Golfclub Dresden Elbflorenz e.V. (14.5km)

Dersom golf er av interesse så besøk Elbflorenz Golfklub som ligger 10 km syd for Dresden. Banen har 18 hull og ligger i et naturskjønt område, med et bakket landskap med naturlige hindringer og tette baner. Banen er utfordrende dor selv de øvede.

Julemarked i Dresden (8.2km)

Lukten av gløgg og pepperkaker sprer seg i historiske Dresden når byens berømte julemarked åpner sine boder i november og desember. Lokalt går julemarkedet i Dresden under navnet Strizelmarkt, en avledning av såkalte Dresdner Christstollen, berømte julekaken med tørket frukt. Dette julemarkedet er et av de eldste i Tyskland og daterer helt tilbake til år 1434.

Her selges tradisjonelt håndverk fra julepyramider til klassiske Erzebirge-lysestaker fra fjellene, og se også glassblåsere og bakere i aksjon på markedet. Hver år avdukes også kan du en mer enn 14 meter høy juledekorasjon, den største pyramiden med trapper, enda en klassisk juletradisjon fra Erzebirge.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Amadeus Dresden

Miniferie i spennende kulturby

Sachsen

Historiske Dresden

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 1 tallerkenrett
 • 2 x lite glass vin/øl til middag
 • 1 søt overraskelse per rom

709,-
Fra kun
859,-

Vis kort

Dresden kalles også for Elbens Firenze

Les mer

Absolutum Hotel

Moderne hotell nært off. transport

Bøhmen

Storbyferie i Praha

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 10% rabatt på velvære
 • 1 flaske vin på rommet
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis parkering

564,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Opplev Praha på en hyggelig familieferie

Les mer

Quality Hotel Dresden West

Store kulturopplevelser venter

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

1.308,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Elbens Firenze i vakre kulisser

Les mer