Opplev en familieferie på City Partner Hotel Alter Speicher

Norsk | NOK

Hotel Alter Speicher Wismar

Alter Speicher Wismar ligger sentralt i byen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Ferie i Wismars gamle bydel
 • Alter Speicher Wismar ligger sentralt i byen
 • Ved Østersjøen i delstaten Mecklenburg-Vorpommern
317,-
3 dager fra
1.449,-

Inkl. halvpensjon

Hansestaden Wismar

3 dager
Fra 1.449,- / spar opp til 317,-
SPAR
* Pris pr. person i mini dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • 1 x besøk på Hansesektkellerei inkl. 1 glas sekt
 • Gratis lån av tablet med internett
Risskov Pakken

Den gamle hansabyen Wismar er et populært feriested ved Østersjøen i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Gamlebyen i Wismar er innskrevet på UNESCOs verdensarvliste og her finner dere prektige gavlhus og fine gamle bygninger samt en stor markedsplass. I ruskevær kan dere søke opphold og wellness i badelandet Wonnemar. Her venter badelivets gleder for både store og små. Når dere reiser med Risskov Event, får dere 15 % avslag på inngangsbilletten.

Hotellet tilbyr

Hotellet er plassert i hjertet av gamlebyen midt i den historiske hansabyen Wismar. Alle turistattraksjoner befinner seg i nærheten av hotellet. De kan nås på bare noen få minutter. Dette er et familiedrevet hotell og eierne Birgit og Jürgen Lentz har holdt hjulene i gang siden 1993.

Med sans for historiske detaljer, Birgit og Jürgen Lentz har restaureret dette historiske bygget og har samtidig bevart stedets sjarm og herlige atmosfære. Hotellet har i dag et galleri, en flott restaurant, en hyggelig bistro, en sprakende peis, en nydelig stue, et treningsrom og en lekeplass for de minste. I tillegg finnes det et rekreasjonsområde med badstue og solarium. Sistnevnte kan benyttes mot en avgift. Når dere reiser med Risskov Event, får dere 15 % rabatt på inngangsbilletten til Wonnemar, et badeland i Wismar, bare tre kilometer unna hotellet. Her venter eventuelt masse moro for både barn og voksne.

Rommene

Hotellet tilbyr mindre dobbeltrom på 14 kvadratmeter. Vær oppmerksom på at rommene hovedsakelig ligger i kjelleren og at hotellet kun tilbyr røykfrie rom. Alle hotellrommene er utstyrt med skrivebord, fasttelefon, tv (inkludert betalings-tv), minibar og bad med hårføner.

Helt i tråd med at hotellet er huset i en eldre bygning, det er verdt å merke seg at hvert eneste hotellrom på dette stedet er helt unikt.

Romtyper *

Mini dobbeltrom

1 / 3
De små rommene er 14-18 m2 og er utstyrt med telefon, LCD-TV, skrivebord, lite kjøleskap, hårføner, radio og safe. Hvert rom har også eget bad med dusj og toalett. Gjestene har også tilgang til hotellets nettbrett med WiFi. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng/sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

150 km fra
Kiel, Tyskland
575 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Brønnen i Wismar (« Wasserkunst») (1.5km)

I den sørøstlige enden av torget står byens spektakulære brønn, eller «Wasserkunst» som den kalles lokalt. Brønnen er utformet i hollandsk renessansestil av arkitekten Philipp Brandin og ble oppført i perioden 1579–1602.

De 12 kalksteinkolonnene bærer et vakkert kobbertak. På toppen av denne konstruksjonen troner en sekskantet lykt. Frem til år 1897 leverte brønnen godt drikkevann til rundt 220 husstander via et vannrør laget av tre.

Wonnemar badeland (2.4km)

I Wonnemar badeland venter mer enn 15 000 kvadratmeter spekket med underholdning for både voksne og barn. Det har blant annet en gigantisk vannsklie, mens de minste kan base i vannet i Wonniland hvor det finnes vannkanoner og et piratskip.

Voksne kan ta for seg av en rekke spa- og velværefasiliteter, blant annet flere termalbad med både badstuer og rikelig med muligheter for vannmassasje. Dette er ren nytelse for slitne og raske kropper i alle aldre og størrelser. Wonnemar serverer også mat og drikke. Det er gratis parkering for besøkende i vannlandet.

Hotell Alter Speicher Wismars gjester får i tillegg 15 % rabatt på inngangsbilletter til Wonnemar badeland.

Insel Poel (16km)

Den vakre nordtyske øyen Poel, ligger i Østersjøen, nord for Hansebyen Wismar, og hører til under Mecklenburg-Vorpommern. Spredt utover hele øyen finner dere flere små attraksjoner hvor det mest kjente varemerket er Leuchtturm Timmendorfer Strand, som står på øyens vestkyst. Dere kan også besøke Muschel Museum som huser en utstilling med mer enn 3.000 rester av havdyr fra Østersjøen og Nordsjøen og utenlandske hager.

Stadtkirche St. Nikolai (21.8km)

Denne flotte kirken i Grevesmühlen er bygget i en blanding av romansk og gotisk og er fra omkring 1230. I dag er kirken protestantisk.

Tarnewitzer Huk (21.7km)

Den vernede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ute på området Boltenhagens nordøstlige spiss. Området er en halvøy på hele 69 hektar med et rikt plante- og dyreliv.

Friedwald Grevesmühlen (25.4km)

Den flotte skogen, Friedwald, ligger mellom Vielbecker See og Santower og inviterer til en hyggelig, men annerledes, gåtur. I skogen er det nedgravde urner med aske fra personer der har ønsket spesielt å bli gravlagt her. Dette er ikke unikt for Grevesmühlen. Faktisk finnes det over 50 slike skoger spredt over hele Tyskland.

Schloss Bothmer (23.1km)

Dette imponerende slottet i barokkstil er fra den første halvdel av 1700-tallet og ligger like øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet ble bygget for grev Hans Caspar von Bothmer og er det største barokkslottet i hele Mecklenburg-Vorpommern. Etter en omfattende renovering, mellom 2009 og 2015, er slottet nå åpent for publikum og har et museum hvor man kan lære grevens spennende liv.

Kalkflachmoor ved Degtow (26.1km)

Like sydøst for Grevesmühlen ved bydelen Degtowl, ligger et beskyttet naturområde. Dette kalk- og steinbruddet ligger på en høyde mellom 21 og 43 meter over havet og kan by på nydelige landskaper så langt øyet rekker. Her er det gode muligheter for å møte på noen spennende fugle- og sommerfuglarter, når dere går rundt i området. Ta med kikkerten og begi dere ut i dette fantastiske naturområdet.

Tigerpark Dassow (35.6km)

Denne familieejede tigerparken er en av Europas største tiger- og løveparker. Den åpnet i 2003 og er siden da vokst til et 50 mål stort område, hvor gjestene, i tillegg til mange forskellige arter tiger og løver, også bl.a. kan se lamaer, dromedarer og alpakaer.

Julemarked i Wismar (1.3km)


Julemarkedet i Wismar blir åpnet av julenissen hvert år. Julenissen kommer seilende inn i Wismar havn, og kjører derfra i hestevogn inn til den historiske markedsplassen, hvor juleboder med alle slags julegaver er klare til å ønske gjester velkommen. I perioden fra slutten av november til jul er Wismars julemarked byens sentrum, omkranset av byens rådhus, hoteller, museum og butikker.

På julemarkedet er det oppstilt mange små boder, med mulighet for å støpe lys, fiske i fiskedam og ikke minst nyte alle duftene fra mat- og drikke-bodene.

Julemarkedet er dermed en perfekt mulighet for hele familien, hvor foreldrene kan nyte den storslåtte byen og arkitekturen, samtidig som det kan handles i de små bodene, sammen med familiens yngste. Og når barna blir for utålmodige, kan de bli plassert i tivoli, hvor tiden går veldig fort på grunn av de mange fornøyelsene. 

Wismar kom i 2002 på UNESCOs liste over verdens naturarv. Dette skyldes byens fantastiske Altstadt med sine gotiske bygninger, som har sin opprinnelse i hanse-perioden. Altstadt er dermed enda er en grunn til å besøke Wismar, og ikke minst byens hyggelige julemarked.

I 1648 ble Wismar en del av Sverige, etter slutten på Tredveårskrigen, og var svensk frem til 1903, da byen igjen ble tysk. Byen bærer dog stadig preg av sin svenske historie, og mange steder kan man fremdeles finne spor av dette. Dette er blant annet på byens kjennetegn, Schwedenköpfe ved Alter Hafen.


Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Seehotel Boltenhagen

1 x 3-retters meny

Østersjøkysten

Luksushotell ved havet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 flaske vann
 • Tilgang til velvære-avdeling

387,-
Fra kun
1.439,-

Vis kort

Velværehotell ved stranden

Les mer

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansaby

Østersjøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x Voucher for 1 gl. rød- el. hvitvin (middag)
 • Adgang til basseng og badstu

648,-
Kun
969,-

Vis kort

Lekker velvære

Les mer

Hotel Schloss Gamehl

Inkl. 1 x 2-retters meny

Østersjøkysten

Slottsferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann på rommet
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

273,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Slottsferie i Nord-Tyskland

Les mer

Gutshaus Redewisch

Elegant miniferie i Nordtyskland

Mecklenburg-Vorpommern

Slottshotel ved Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x ettermiddagskaffe
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

688,-
Kun
929,-

Vis kort

Naturskjønn ferie i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel A 20 Wismar

Inkl. halvpensjon i standardrom

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie nær Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

390,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Skjønne strender og historiske byer

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.