Opplev et hotellopphold på Anker Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Anker Hotel

Norges hovedstad har masse å by på på en vinterferie eller en høstferie

Opplev den vakre byen Oslo
Flott hotellopphold på Anker Hotel
Gangavstand til Karl Johans gate
 • Bar
 • Treningsrom
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Anker Hotel er et komfortabelt og prisgunstig hotell som ligger midt i Oslo. Det er gangavstand til Karl Johans gate, og her finner dere et mangfold av trendy kafeer, restauranter og utesteder.

Hotellet tilbyr

Anker Hotel er et moderne konferansehotell med 296 hotellrom og 7 konferanserom. Hotellet har blitt utvidet og pusset opp de siste årene.

Hotellet tilbyr en lobbybar med en liten hage. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Rommene er fargerike med flatskjerm-TV. I september 2010 åpnet det 100 helt nye rom. Det er døgnåpen resepsjon og handikapvennlig heis på hotellet. Offentlig parkeringsplass er tilknyttet hotellet, (forhåndsreservasjon ikke nødvendig) og koster 230 NOK per dag. Ankers elegante lobbybar tilbyr enkle måltider og forfriskninger fra mandag til lørdag slik at dere kan ta dere litt kvelds eller et mellommåltid om dere ønsker det. Når været tillater det kan det arrangeres grillkvelder og andre arrangementer på uteplassen. Det hyggelige personalet på Hotel Anker kan anbefale en rekke trendy restauranter, kafeer og butikker på livlige og trendye Grünerløkka, som ligger under 15 minutters gange unna.

Rommene

 Alle rom har eget bad, trådløs internett, telefon, kabel–TV, hårføner og skrivebord.

Oslo

Norges hovedstad har mange attraksjoner å by på. Det er mye å se og oppleve både i byen, i marka eller ved fjorden. Anker Hotel ligger i hjertet av Oslo, i nærheten av Munch-museet og Oslo domkirke. Ikke langt unna ligger Karl Johans gate og Operahuset. Besøk f.eks kongehuset, frognerparken, eller ta en spasertur på Aker brygge. 

Merk at

Vis flere

Verdt å se

 • Oslo (0.9 km)

  Norges hovedstad er todelt; her pulserer det urbane livet i kjernen side om side med friluftslivet i «Marka» rundt byen. Hvis dere har hele dagen til rådighet kan dere rekke mye her i Oslo. Dette er en relativt liten hovedstad, geografisk sett. Og Oslo huser i dag langt under én million beboere. Dere kan lett rusle fra Karl Johan og opp til Grunerløkka, hvor serveringsstedene ligger på rekke og rad, eller ta trikken til Majorstuen for å handle i motebutikkene. Et populært rekreasjonsområde for byens befolkning, er Frognerparken med de kjente skulpturene og hyggelig servering. Her kan dere eventuelt ta en joggetur, lufte hunden, brette ut piknikteppet, grille, spille badminton eller bare sole dere mens dere kikker på folkelivet. Her finner dere også Norges største rosesamlig, tenk 14 000 planter fordelt på 150 ulike arter. På vei opp til Holmenkollen kan dere dra innom å spise lunsj på Frognerseteren restaurant. Stedet har vært i drift siden 1891, og her får dere smaken på retter fra et tradisjonelt norsk kjøkken. Utenfor Operaen kan dere nyte utsikten mot sjøen mens dere nipper til et glass vin, før eller etter en forestilling. Eller dere kan innta bakehuset på Losæter, den urbane sætra i Bjørvika, hvis dere vil lære å bake med urkorn. Oslo er som sagt todelt; storbyliv med friluftslivet tett på.

  Oslo
  Oslo er byliv og friluftsliv i ett. (Foto: nillemor og Anders Gjengedal/visitnorway.com)
 • Munchmuseet (1.3 km)

  Dra på sommerferie eller vinterferie til Oslo, og finn ferien hos Risskov Bilferie. Besøk det spennende Munchmuseet som huser noen av Edvard Munchs nok mest berømte malerier. På Munchmuseet kan dere oppleve verdens største samling av Edvard Munchs kunstverk under ett og samme tak. Maleren var en pioner innen ekspresjonismen, og på museet kan dere se for dere selv hvorfor blant annet «Skrik» har fanget verdens interesse og beundring i alle år. Finn en billig ferie i Oslo med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Munchmuseet
  Det berømte Munchmuseet huser også Edward Munch's 'Skriget'.
 • Akershus slott og festning (2.7 km)

  Festningen ligger strategisk plassert ved innseilingen til Oslo havn og har holdt stand gjennom flere beleiringer gjennom tidene. Festningen stammer tilbake til middelalderen, men ble ombygget av danske kong Christian IV med det formål å sikre Norge som en sterk militærmakt. I dag kan dere oppsøke den uhyggelige fangekjellere som også ble benyttet til fengsel under andre verdenskrig. Norsk hjemmefrontmuseum holder også til i bygningen.

  Akershus slott og festning
  Opplev Akershus slott og festning
 • Operahuset i Oslo (1.5 km)

  Operahuset i Oslo er den største, mest ambisiøse, og kanskje den mest omtalte og omdiskuterte nasjonale kulturbygningen som er oppført i Norge siden 1300-tallet. Operahusets arkitektur er en forlengelse av ideen om at norsk natur er tilgjengelig for alle mennesker, og taket på Operahusets bygning er åpent for alle der det stiger som et isfjell opp av fjorden. En tur på operataket er i dag en attraksjon i seg selv. Herfra har dere flott utsikt utover fjorden. Ta gjerne en tur før en forestilling på en av de tre scenene, eller dra ned hit til Operahuset bare for å oppleve omgivelsene, og kanskje ta et glass vin nede på uteserveringen på fremsiden av bygget mot fjorden.

  Operahuset i Oslo
  Dra på storbyferie til Oslo og besøk Operahuset. Et av Norges kjennetegn.
 • Karl Johans gate (3.4 km)

  Finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og dra på en flott tur til hovedstaden. Karl Johans gate strekker seg fra Jernbanetorget ved Oslo Sentralstasjon til Det kongelige slott i den andre enden. Langs Karl Johan finner dere en rekke restauranter, kafeer og butikker. Utover det er det verdt å få med seg Oslo domkirke, Stortinget og Løvebakken samt en rusletur forbi kong Haralds livgarde før dere vandrer gjennom Slottsparken på baksiden av Slottet. Om vinteren kan dere gå på isen på Spikersuppa skøytebane. Dere kan ta med egne skøyter eller leie der. Etterpå kan dere eventuelt slå dere ned på et av Karl Johans serveringssteder med varmestuer og ullpledd på utsiden. Finn et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie og opplev denne herlige byen på egenhånd.

  Karl Johans gate
  Karl Johans gate i Oslo har sin helt egen sjarm.
 • Vigelandsparken (8.8 km)

  Rundt en million mennesker besøker Vigelandsparken hvert år. Det er et av Norges mest populære tilfluktssteder. Det er gjerne hit, til den største parken i sentrum, at Oslofolk søker når de skal ha årets første piknik eller rusle en tur i lunsjpausen. Skulpturparken et yndet utfluktsted for byens befolkning. Hele parken er viet til over 200 skulpturer, deriblant «Sinnataggen», «Monolitten» og «Livshjulet», utført i bronse og granitt og modellert av Gustav Vigeland. Parken holder åpent døgnet rundt, hele året.

  Vigelandsparken
  Se de vakre skulpturene av Gustav Vigeland
 • Norsk folkemuseum (7.8 km)

  På Bygdøy i Oslo kan dere stikke innom Norsk folkemuseum og få en smakebit på hvordan folk har levd her i Norge fra 1500-tallet og frem til i dag. Museet huser blant annet et friluftsmuseum med 158 bygninger fra by og bygd som går helt tilbake til middelalderen og frem til i dag. Her kan dere besøke «Landsbygda», «Gamlebyen», «Setesdal i 1739», «Trøndelag i 1959», «Wessels gate i Oslo året 1879» og «Stavkirken fra Gol», blant annet. Det finnes også en rekke utstillinger på Norsk folkemuseum. Her er en liten smakebit på hva som har blitt servert: «En slektssaga på Enerhaugen, fire generasjoner: 1909-1959», «Norsk folkekunst: fra middelalderen til omkring 1900» og «Samisk kultur: Levemåte og dagligliv», og mye, mye mer.

  Norsk folkemuseum
  Norsk folkemuseum er en opplevelse for hele familien
 • Vikingskipshuset (8.3 km)

  Vikingskipshuset ligger ute på Bygdøy sammen med Frammuseet og Norske folkemuseum, så her kan dere slå tre fluer i ett smekk og vie en hel ettermiddag til norsk kulturhistorie. Skipene ble bygget på 800-tallet og er funnet i tre store gravhauger på Oseberg, Gokstad og Tune. Vikingskipshuset viser også verdens eneste vogn fra vikingtid, sleder, dyrehodestolper og andre gravgaver. Skjelettene fra Oseberg og Gokstad er også utstilt i museet.

  Vikingskipshuset
  Vikingskipet «Oseberg»
Vis flere

Kart

Anker Hotel
Storgata 55 0182 Oslo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 20% rabat