Opplev et hotellopphold på Anker Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Anker Hotel

Norges hovedstad har masse å by på på en vinterferie eller en høstferie

Opplev den vakre byen Oslo
Flott hotellopphold på Anker Hotel
Gangavstand til Karl Johans gate
  • Bar
  • Treningsrom
  • Parkering mot gebyr
  • Gratis internett
  • Heis

Om hotellet

Anker Hotel er et komfortabelt og prisgunstig hotell som ligger midt i Oslo. Det er gangavstand til Karl Johans gate, og her finner dere et mangfold av trendy kafeer, restauranter og utesteder.

Hotellet tilbyr

Anker Hotel er et moderne konferansehotell med 296 hotellrom og 7 konferanserom. Hotellet har blitt utvidet og pusset opp de siste årene.

Hotellet tilbyr en lobbybar med en liten hage. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Rommene er fargerike med flatskjerm-TV. I september 2010 åpnet det 100 helt nye rom. Det er døgnåpen resepsjon og handikapvennlig heis på hotellet. Offentlig parkeringsplass er tilknyttet hotellet, (forhåndsreservasjon ikke nødvendig) og koster 230 NOK per dag. Ankers elegante lobbybar tilbyr enkle måltider og forfriskninger fra mandag til lørdag slik at dere kan ta dere litt kvelds eller et mellommåltid om dere ønsker det. Når været tillater det kan det arrangeres grillkvelder og andre arrangementer på uteplassen. Det hyggelige personalet på Hotel Anker kan anbefale en rekke trendy restauranter, kafeer og butikker på livlige og trendye Grünerløkka, som ligger under 15 minutters gange unna.

Rommene

 Alle rom har eget bad, trådløs internett, telefon, kabel–TV, hårføner og skrivebord.

Oslo

Norges hovedstad har mange attraksjoner å by på. Det er mye å se og oppleve både i byen, i marka eller ved fjorden. Anker Hotel ligger i hjertet av Oslo, i nærheten av Munch-museet og Oslo domkirke. Ikke langt unna ligger Karl Johans gate og Operahuset. Besøk f.eks kongehuset, frognerparken, eller ta en spasertur på Aker brygge. 

Merk at

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Anker Hotel
Storgata 55 0182 Oslo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 20% rabat