Dra på miniferie til Apart Hotel Sehnde

Norsk | NOK

Apart Hotel Sehnde

Bo på hotell like ved Hannover og besøk mange severdigheter i området.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Opplev severdighetene i Hannover
 • Sentralt i den lille byen Sehnde
 • Dra til dyreparken eller akvariet
763,-
2~5 dager fra
539,-

Stor pakke, liten pris

I nærheten av Hannover

2 dager
Kun 539,- / spar opp til 133,-
SPAR
3 dager
Kun 929,- / spar opp til 366,-
SPAR
4 dager
Kun 1.359,- / spar opp til 560,-
SPAR
5 dager
Kun 1.779,- / spar opp til 763,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

2 dager inkl.

 • 1 overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
Wild Offer

Dette moderne hotellet ligger sentralt i den lille og hyggelige byen Sehnde, bare 10 minutter med bil fra Hannover og nær motorveiene A2 og A7. I Hannover er det mange spennende severdigheter. Besøk for eksempel det flotte rådhuset og universitetsbygningen "Welfengarten". Ta familien med til dyreparken eller til "Sealife" akvariet.

Hotellet

Hotellet tilbyr frokost hver morgen mellom klokken 06:00 og 10:00 samt i helgene og på helligdager mellom kl. 07:00 og 11:00. I Köpi-Loungen serveres det drinker i en hyggelig atmosfære. Det er gratis internett og parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet har 185 rom som alle er innredet med telefon og TV samt eget bad med enten dusj eller badekar, og hårføner.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

260 km fra
Kiel, Tyskland
675 km fra
Hirtshals, Danmark
925 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sehnde (0.3km)

Den lille forstaden til Hannover huser omkring 23 300 innbyggere og har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer å få kjøpt inn det viktigste. Det er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke prøve de lokale rettene slik som for eksempel ved Schützenklause-Restaurant, som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen har også Hannoversches Straßenbahn-Museum som har en helt unik samling av trikker fra perioden 1895 og frem til slutten av 1980-tallet. 

Hannover (20.8km)

Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker.

Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

Marienburg Slott (29.9km)

Som plukket ut av et eventyr og vakkert innhyllet i åsene i det historiske landskapet Calenberger Land ligger denne helt usedvanlige perlen av et slott. Det var opprinnelig en gave fra Kong Georg 5. av Hannover til hans elskede hustru Dronning Marie. Slottet ble bygget mellom 1858 og 1867, og ble til dronningens sommerresidens. Etter krigen i 1866 annekterte Preussen Hannover og Kong Georg 5. gikk sammen med Dronning Marie i eksil i Østerrike. Slottet ble derfor aldri bygget helt ferdig og står i dag nesten som det gjorde den gang. Derfor kan det bestemt anbefales for hele familien at ta en tur rundt i drømmeslottet og oppleve de dekorerte rommene og de skinnende kronjuvelene, som fremdeles tilhører kongeriket Hannover.

Hannover Zoo (18.9km)

Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

Rausch Chokolademuseum (27km)

For en søt opplevelse kan dere ta en tur til Rausch Chokolademuseum. Her kan dere lære interessante ting om kakaobønnens historie, innhøstingen av bønnene samt produksjon av sjokolade. Se også interessante maskiner, som viser hvordan sjokoladen ble produsert for 100 år siden. Det er selvfølgelig også mulighet for å smake sjokoladen samt kjøpe litt med hjem fra butikken. Museet har også en fin café, hvor de serverer det beste innen varm kakao og kaker med sjokolade.

St. Jakobi kirke (21.6km)

I sentrum av Peine ligger fine St. Jakobi kirke. Den nygotiske kirken ble bygget på slutten av 1800-tallet og er utsmykket med fine malerier og fargede vinduer. Menigheten legger stor vekt på det musikalske og det er ofte forskjellige konserter i kirken med alt fra klassisk til gospel.

Celle (46.2km)

Den henrivende bindingsverks-byen Celle med den gamle bydelen, hvor dere finner mer enn 500 bindingsverkshus og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsverksarkitektur. Utsmykkede hus fra det 15. - 17. århundre pryder den gamle bydelen og skaper en gjennomført middelalder-stemning. Den kanskje mest praktfulle bygningen er Hoppener Haus fra 1532: Med hele seks etasjer er det et fantasifullt hus, prydet med flere ornamenter. Hertugslottet er med deler fra 1200-tallet, byens eldste bygning. Det interessante inventaret i anlegget, hvor renessanse møter barokken, omfatter det eldste barokk-teateret som fremdeles er i bruk, slottskapellet, statslige kamre og slottskjøkkenet.

Celle tilbyr dessuten et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Hovedgaten er Zöllnerstraße, som har en blanding av individuelle forretninger og små butikker bak de prektige renessansehusene og de historiske bindingsverkshusenes fasader.

Happy RIZZI House (53.8km)

Severdig er det fargerike Happy RIZZI House. Happy RIZZI House ligger i utkanten av det historiske Magni-kvarteret og er tegnet og skapt av kunstneren James Rizzi fra New York. Det tok to år å ferdiggjøre de fargerike hustårnene. De tredimensjonale bygningene huser i dag kontorer. I Magni-kvarteret finner dere dessuten mange fine bygninger og hyggelige smug.

Hameln (54.5km)

Den lille byen Hameln i bakkelandskapet Weserbergland er opphavet til sagnet om «Rottefangeren fra Hameln». Byen har en mengde nydelige bindingsverkshus og sandsteinshus fra perioden 16.- til 17. århundre. Spesielt  de såkalte rottefangerhuset, bryllupshuset og Dempters hus samt byens rådhus er interessante arkitektoniske herligheter med sine karakteristiske gavlutsmykninger prydet med diamantstein, samt masker og pyntelister og flotte utsmykkede karnapper.

Bergen-Belsen (62.8km)

Dra på bilferie i Tyskland med Risskov Bilferie. Dersom dere er historisk interesserte, så kan dere stoppe på veien til eller fra hotellet i Bergen-Belsen, som ligger omkring 15 km nordvest for Celle og omkring 66 km fra hotellet. Konsentrasjonsleiren hadde 55.000 politiske fanger, som langsomt ble sultet ihjel. Det var også her at Anne Frank døde av tyfus bare en måned før leiren ble befridd av de allierte i april 1945. Finn et billig hotellopphold i Bergen-Belsen og møt den dystre fortiden på kloss hold. En kjør-selv ferie åpner opp for helt nye muligheter, sjekk om det er et last minute hotell hos Risskov Bilferie.

Julemarked i Hannover (20.2km)

Kom i julestemning på tur til Hannover – middelalderbyen med det årlige julemarkedet sprer spenning og glede og skaper en herlig atmosfære i gatene. Dra på miniferie eller weekendopphold i julen og opplev det tradisjonsrike julemarkedet i Hannover.

Til Hannover, delstatshovedstaden til Niedersachsen, strømmer det besøkende til rundt juletider hvert år for å oppleve byens hyggelige julemarkeder.

Det mest klassiske og tradisjonsrike julemarkedet ligger i gamlebyen nær rådhuset og den gamle kirken. Her er juledekorasjonene hentet inn fra Erzgebirge og Thüringerwald, og de knappe 130 bodene ligger plassert foran de opplyste historiske bygningene og prydes av hyggelig julebelysning. Bodene huser alt fra leketøy og bruksgjenstander av tre og naturligvis massevis av herlig julemat- og drikke. Mens glassblåsere, keramikere og andre håndverkere villig slår av en prat om det de lager og selger.

På Ballhofplatz ligger byens finske julemarked og tilbyr salg av spesielle delikatesser som røykelaks og den finsk julegløggen samt flere andre nordiske delikatesser.

Langs elva Leine rusler livet forbi i den historiske landsbyen fra middelalderen, like ved byens historiske museum. Her er det levende lys, bål og fakler og forførende juledufter fyller luften. I den historiske landsbyen viser håndverkere frem sine kunster, det er smeder, børstemakere og andre. Smak den originale Thüringer-pølsen grillet på trekull og se sjonglører og mye annet pulserende liv i de hyggelige omgivelsene ved elva.

Like ved middelaldermarkedet langs Leinen ligger området Holzmarkt med sine 50 velduftende grantrær i førjulstiden. Midt i denne skogen står Oskar-Winter-Brunnen, en ønskebrønn, omkranset av forskjellige boder som byr på julegodter og gløgg.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

BW Hotel Braunschweig

Opphold med frokost

Niedersachsen

Historiske Braunschweig

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger m. frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis internett
 • Gratis bruk av biljard og dart

174,-
Fra kun
399,-

Vis kort

Opplevelser i hjertet av Tyskland

Les mer

Wyndham Hannover Atrium

Hotellet ligger i Eilenriede City Park

Niedersachsen

Kulturbyen Hannover

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Bykart over Hannover

506,-
Kun
799,-

Vis kort

Storbyferie i Tyskland

Les mer

Hotel Ambiente Hannover

Inkl. 3-retters meny

Niedersachsen

15 minutter fra Hannover

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

173,-
Kun
1.259,-

Vis kort

Hyggeligt hotell nær sentrum av Hannover

Les mer

Hotel Berghölzchen

Inkludert halvpensjon

Niedersachsen

Vakre Hildesheim

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 flaske vann
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

386,-
Fra kun
1.259,-

Vis kort

Deilige opplevelser i Tyskland

Les mer

Relexa Hotel Bad Salzdetfurth

Inkl. halvpensjon

Niedersachsen

Kuropphold i Bad Bad Salzdetfurth

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters middag/buffé
 • 2 x 1 glass øl, vin el. vann
 • Inngang til wellness

235,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

4-stjerners komforthotell nær Hildesheim

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.