Dra på en miniferie med et hotellopphold på Aparthotel Panoramic

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Aparthotel Panoramic

Bo sør i Harzen, hvor det koselige feriestedet Bad Lauterberg ligger

Bo sør i Harzen
Opplev feriestedet Bad Lauterberg
Hotellet har tre restauranter og en dansebar
 • 1.075 km fra Svinesundbroen
 • 775 km fra Hirtshals
 • 360 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad

Om hotellet

Det hyggelige Aparthotel Panoramic har en ypperlig beliggenhet i den koselige spa-byen Bad Lauterberg. Herfra er det kort avstand til en myriade av de mange forlystelser i Hartz.

Hotellet tilbyr

Hotellet har tre restauranter, en typisk tysk «bierstube» og en dansebar, hvor dere kan bestille små forfriskninger eller en en drink etter middagen. Det er gratis parkering ved hotellet, eventuelt også mulighet for parkering i parkeringshuset mot et gebyr. Hvis dere har sykler, så kan de eventuelt låses bort i en egen sykkelbod. Hotellet har gratis internett i lobbyen, men det kan ikke garanteres at det alltid er tilgjengelig nettverk. Det finnes ingen internettilgang i leilighetene. Merk at det er en heis til rommene, men ikke til restauranten og svømmebassenget. Hotellet er ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Pano Beach

Pano Beach er hotellets store badeanlegg, og her finner dere blant annet svømmebasseng (åpent mellom 8.00–21.30), dampbad, badstue (åpent mellom 15.00–21.30) og solarium, mot et gebyr. Det er også mulig å kjøpe en rekke spabehandlinger på hotellet.

Leiligheter

Hotellet tilbyr standard leiligheter (min. 1 / maks. 2 fullt betalte + 3 barn) samt mer moderne komfortleiligheter (min. 2 / maks. 2 fullt betalte + 3 barn).

Begge typer leiligheter er omtrent 48 kvm og utstyrt avhengig av gjester:

Stue / soverom med sovesofa pluss soverom med 2 enkeltsenger eller stue / soverom med dobbeltseng pluss barns soverom med køyeseng. Alle leilighetene har balkong. Det er ingen hårføner i leilighetene, men det er gratis lån i resepsjonen.

Kjøkkenet i leiligheten er fullt utstyrt, slik at du kan tilberede din egen lunsj. Også inkludert i prisen er strøm, kaldt vann / varmt vann, oppvarming og sluttrengjøring. Sengetøy og håndklær er inkludert, men hvis du trenger ekstra laken / håndklær kan du få det mot en avgift. Standardleilighetene er eldre og kan virke slitte.

Barnevennlig

Det hører til sjeldenhetene at en finner en like familievennlig hotell som Aparthotel Panoramic. Her kan barna leke på lekeplassen eller i lekerommet, spille minigolf eller tennis. Det serveres barnevennlig mat i restauranten, og hotellet har en barneklubb for barn fra 3 år i høysesongen. Det er også mulig å låne spill og bøker i hotellresepsjonen. Barnevakt kan skaffes på forespørsel. Dere må eventuelt avtale pris på forhånd. Hotellet låner ut følgende utstyr: babymonitor, babybadekar, høystol, flaskevarmer og mer. Dette må eventuelt forhåndsbestilles.

Merk at

Om oppholdet inkluderer gratis drikkevarer, kan dere velge imellom: husets vin, øl, vann, kaffe, te og slush ice fra kl: 17.30-21.00. I All Inklusive pakken er det gratis drikkevarer mellom 10.00-21.00.

Turistskatt på 2,20 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

I leilighetstype B, der det er plass til 5 personer, skal det maks være 3 voksne, da to av sengene er beregnet for barn.

Hunder er kun tillatt i leilighetskategorien "standard".
Hunder er ikke tillatt i restauranten, ved svømmebassenget og i wellness området.

Hotellet tilbyr tv kanalene Sky Boomerang, Sky Cinema og Sky Sport 1.

Scholbenrestaurant (all inclusive Restaurant)
Königstein (all Inclusive Restaurant)
Harzer Stuben (all Inclusive Restaurant)
„Glück Auf“ ( a la carte Restaurant)

Vis flere

Verdt å se

 • Badelandet Vitamar (0.4 km)

  Vitamar trommer daglig sammen massevis av moro for barn og tenåringer. Her finner dere et stort svømmebasseng med kunstige bølger og havdønninger samt vannsklia «Black Hole» med lys-, video- og lydeffekter. På anlegget finnes det også en vannpark med vannkanal, boblebad, den romerske varianten av dampbad, helårsåpent utendørsbasseng samt en foss egnet for både store og små gjester. Vanntemperaturen i bassenget varierer fra 28–31 °C, mens det ligger på behagelige 33 °C i det såkalt barneparadiset og hele 35 °C i boblebadet. Søker dere ro og avslapping etter store vannparkaktiviteter, ja da venter badstue-anlegget. Her venter det både finske badstuer, en bio-badstue og mye mer. Badelandet Vitamar tar inngangspenger.

  Badelandet Vitamar
  Badelandet Vitamar
 • Bad Lauterberg (2.7 km)

  Bad Lauterberg ligger i en dyp dal sør i Harz og dette er helt klart et fantastisk utfluktsted. Byen er omgitt av 460–700 meter bratte fjell. Bad Lauterberg har nesten 12 000 innbyggere og er en populær badeby og nyter et godt renommé. Byen er over 800 år gammel og har et vakkert bysentrum med mange, rike historiske detaljer rundt om i gatene. I tillegg byr denne byen også på mange, varierte og gode opplevelser, helt fra et stort arsenal til trivelige småbutikker. Det finnes også sjarmerende kafeer og restauranter. Hvis det frister med en iskrem, har denne byen også flere utsalgssteder dedikert til is. Hver uke holdes det et marked i St. Andreas-kirken i Bad Lauterberg. Dette er det også helt klart verdt å få med seg.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauterberg
 • Braunlage (17.0 km)

  Den lille tyske byen Braunlage ligger i Goslar-regionen i det sørlige Harzenbjerge. Byen har en historie å fortelle, siden den ble grunnlagt allerede i 1250. En av de eldste bygningene i byen er den gamle smien fra 1658, som i dag fungerer som et hotell. Den hyggelige lille byen har også en del forretninger samt kaféer og bistroer. Byens største inntektskilde er turisme, mest på grunn av den fantastiske beliggenheten, som er med på å gjøre stedet velegnet til mange friluftsaktiviteter og sport i de vakre fjellene og skogene. Om sommeren er det massevis av muligheter til å gå eller sykle i fjellene, og det er flere mountainbikeruter, som nok vil kunne utfordre de fleste. Om vinteren er skisport i fokus, og det merkes. Harzen er et helt fantastisk skisportssted og er mye besøkt om vinteren med turister fra hele Europa. De vakre omgivelsene, som er en blanding av granskog og fjell, gjør dette stedet helt unikt. Prøv en tur på skøytebanen i Stadion, som ligger i Harzburger Strasse. Her arrangeres det ishockey og diskoskøytedans samt skøyteskyting. Utstyret kan leies ved Stadion, og vil være en sikker vinner for hele familien, både erfarne og nybegynnere. Det krever litt mindre balanse å spille minigolf. Her legges det mer vekt på presisjon med en golfkølle. Prøv den 14-hulls minigolfbanen i Eventyr Golf.

  Braunlage
  Braunlage
 • Wieda (19.7 km)

  Wieda er et spa-rområde i det sørlige Harzen, som ligger på en høyde mellom 370 og 730 meter. Området er som resten av Harzen ideelt til lange gåturer ellers sykkelturer i det kuperte landskapet. Det er derfor også uten sammenligning naturen, som er i høysetet, når dere besøker Wieda. Den lille byen ligger blandt skog, daler og fjell og her kan dere virkelig utforske den rene luften og de vakre omgivelsene. Ta en sykkeltur inn til Hallenbad Wieda, som er et stort utendørs badeområde, som ligger i vakre, grønne omgivelser. På en varm sommerdag er det en fantastisk utfluktsmulighet, hvor dere kan ta en avkjølende dukkert i det store bassenget eller nyte solen på de fine gressplen-områdene, som ligger rundt bassenget. Det er også en hyggelig bistro her, hvor dere kan nyte en lett frokost. I Wieda finner dere også spennende trekunst. Her ligger det et lite hyggelig verksted, hvor det produserer alle mulige slags treskulpturer ved hjelp fra motorsag og dere kan bl.a. finne fine skulpturer av ørner, bjørner og ugler. En gang i blant er det mulig å delta på et kurs. Dere bør imidlertid sjekke dette i god tid før dere drar hjemmefra.

  Wieda
  Friluftsaktiviteter og velvære i Wieda i det sørlige Harzen
 • Harz nasjonalpark (28.3 km)

  I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

  Harz nasjonalpark
  Harz nasjonalpark
 • Brocken (31.9 km)

  Blokksberg, med sine 1142 meter, er det høyeste punktet i fjellområdet Harz. Herfra er det en flott utsikt når bare værgudene er snille og her kan dere se utover de store skogene, andre fjelltopper og omkringliggende daler. For å nå toppen kan dere benytte dere av bil, sykkel eller bruke apostlenes hester. Dessuten kan dere eventuelt også velge å ta den smalsporede jernbanen opp fra landsbyen Schierke.

  Brocken
  Brocken
 • Wernigerode (41.0 km)

  I den fargerike byen Wernigerode ligger Wernigerode slott og troner høyt over byen. På slottet holdes dørene åpne inn til herskapelige værelser hvor det holdes en rekke utstillinger gjennom hele året. Fra slottet får dere en fantastisk utsikt over landskapet i Harz og helt over til Brocken, det høyeste punktet i dette fjellandskapet. Wernigerode er en by med sjarm i bøtter og spann. I gatene kan dere beundre mange flotte bindingsverkshus, de eldste ble oppført rundt år 1400.

  Wernigerode
  Wernigerode
 • Goslar (52.5 km)

  Goslar er den største byen i fjellområdet Harz. Bymiljøet preges av gamle bindingsverkshus og steinbygninger med skifer i fantastiske mønstringer. Disse husene ble oppført i den tiden da gruvearbeidere strømmet til byen for å trekke ut sølv, bly og kobber. I Goslar hilser dere blant annet på det eldste sekulærbygget i Tyskland. «Kaiserhaus» ble bygget i 1050, og her bodde keiseren fram til år 1250. Rundt juletider er sjarmerende Goslar med de smale gatene minst like fantastisk når det årlige julemarkedet går av stabelen.

  Goslar
  Goslar
 • Rammelsberggruvene (54.6 km)

  Fjellområdet Harz ble tidligere forbundet med rike naturressurser. Det fantes et overflod av nyttige mineraler og metaller, inkludert sølv, gull, kobber, kull og jern. Her i området finnes det i dag mange nedlagte gruver. Hvis dere ønsker å utforske gruvene er Rammelsberggruvene verdt et besøk. Her kan dere se hvordan de jobbet i gruvene i gamle dager, og lære mer om utviklingen innen moderne gruvedrift. Dere kan sette dere på det lille fjelltoget som kjører dypt inn i Rammelsberggruvene. Barna får låne hjelm med hodelykt på og forsøke seg som gruvearbeidere. Her er det også et museum og en restaurant.

  Rammelsberggruvene
  Rammelsberggruvene
 • Quedlinburg (64.9 km)

  Denne mellomstore middelalderbyen med rundt 26 000 innbyggere, ja den har en spennende historie som går tilbake til det første årtusenskiftet. Byen er i dag oppført på UNESCOs verdensarvliste på grunn av de fantastiske og godt bevarte bindingsverkshusene, bymiljøet med de brosteinsbelagte gatene og de smale smugene som slynger seg rundt i gamlebyen. Dette er arkitektur i verdensklasse; her kan dere rusle gatelangs forbi rene historiske eksempler på glemte stilarter i et høyst levende gatemiljø. I midten av byen ruver den vakre romanske St. Servatius-kirken. Det var her at selveste kong Heinrich I, etter sigende, ble kronet før han senere ble gravlagt i år 936. Den årlige julemarkedet i Quedlinburg holdes fra november og ut desember, det er ofte omtalt som en av de vakreste julemarkedene i delstaten Sachsen-Anhalt.

  Quedlinburg
  Quedlinburg
Vis flere

Kart

Aparthotel Panoramic
Dietrichstal 1 37431 Bad Lauterberg

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Standard leilighet 
Barn 0~7.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 8~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~14.99 år i ekstraseng 30% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 0% rabat