Miniferie til Aparthotell Tamarix i Kroatia

Norsk | NOK

Aparthotel Tamarix

Bo i romslige leiligheter med havutsikt, noen få meter fra Adriaterhavet.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nydelig beliggenhet rett ved Adriaterhavet
 • Moderne leiligheter med havutsikt
 • Nær vakker natur og historiske byer
1.121,-
8 dager fra
2.989,-

Opphold med frokostbuffé

På stranden i Kroatia

8 dager
Fra 2.989,- / spar opp til 1.121,-
SPAR
* Pris pr. enhet i studio leilighet (2 personer)

8 dager inkl.

 • 7 x overnattinger
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Aparthotell Tamarix har en ypperlig beliggenhet bare noen få meter fra Adriaterhavet og dets havn, i den pittoreske fiskerlandsbyen Vinjerac, som ligger i Nord-Dalmatia på den kroatiske vestkysten. Landsbyen er en vakker og skjult perle, som tilbyr en fantastisk og tilbaketrukket oase av ro og avslapning som ikke overstyres av turister. Nyt et fantastisk opphold i lyse og moderne leiligheter med havutsikt, og utforsk de mange fantastiske mulighetene omgivelsene tilbyr.

Hotellet tilbyr

Vinjerac er omgitt av vakre naturområder, med mindre enn 20 km. fra Paklenica nasjonalpark, som er perfekt for fotturer.

Hotellet har en hyggelig og hjemmekoselig atmosfære, ikke minst opprettet av de gjestfrie vertene som gjør en god dyd for å beskytte Vinjeracs kultur og tradisjoner.

Oppholdet inkluderer en velkomst frokost på den første dagen, så du er godt oppladet med energi før dagens spennende opplevelser og utflukter, siden det er mange forskjellige ting å oppleve, basert i Vinjerac. Alle leilighetene er også utstyrt med en liten og fullt utstyrt kjøkken, så det er gode muligheter til å lage frokost for resten av oppholdet.

Bare 30 km. fra hotellet ligger den vakre byen Zadar, som med en 3000 års historie, har en spennende og ekstremt verdifull kulturarv.

Ved kysten finner du et fantastisk øylandskap der du for eksempel, kan ta en tur til øya Pag, som kan nås med bro og som tilbyr rikelig med historie, kultur og natur.

Foruten den nærliggende nasjonalparken Paklenica finner du også flere andre vakre og spennende naturparker i nærheten. Nasjonalparken ved Plitvice innsjø er Kroatiens og en av Europas mest berømte nasjonalparker, som kan oppleves med en timers kjøretur. UNESCOs verdensarvliste består av 16 innsjøer og tilbyr fantastiske fosser, kilometerlange av trebroer og mye vakkert landskap. 

Under oppholdet har du gratis tilgang til trådløst internett og parkering på hotellet.

Leiligheter

Hotellet tilbyr en allsidig base for oppholdet med lyse, moderne og komfortable leiligheter, som alle har en fantastisk havutsikt.

Hotellets nydelige studioleiligheter er 30 m² store og har stue og soverom, som er perfekt for to personer.

For tre eller fire personer på ferie, er to-nivå Grand-leilighetene det perfekte valget for deg. Disse leilighetene har 45 m² med et stort dobbeltrom og en separat stue med senger for to personer.

Alle leilighetene er innredet med et lite, fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, bad med hårføner og diverse toalettsaker, klimaanlegg, safe og satellitt-TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1625 km fra
Kiel, Tyskland
2025 km fra
Hirtshals, Danmark
2150 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Novigrad Dalmacija (21km)

Novigrad er Kroatias svar på Portofino, et sted omgitt av små steinhus, en festning på toppen av bakken samt en liten fiskehavn. Tross sin lille størrelse er det en by med en spennende historie. Det var her at den ungarske dronning Elizabeth, hustru til Louis I av Anjou, ble fengslet sammen med sin datter Mary. Under hendes fangenskap broderte dronningen et presteklede, som fortsatt er å finne i den lokale kirken. Novigradhavet er faktisk en dyp bukt, med en nydelig utsikt, og et bra sted å slappe av og nyte den lokale vinen og oliven og selvfølgelig gastronomi, rik på fisk.

Paklenica National Park (30km)

Paklenica National Park er en nasjonalpark i Kroatia. Det ligger i Starigrad, i det nordlige Dalmatien, ved de sørlige skråningene av Velebit-fjellet, ikke langt fra Zadar. Parken har to daler, Mala (liten) og Velika (stor). I dag er det ikke noe vann som strømmer gjennom Mala-dalen. Nær inngangen til Velika Paklenica er det en kunstig hule, som ble bygget til Josip Broz Tito under spenningen mellom Jugoslavia og Sovjetunionen i slutten av 1940-årene og begynnelsen av 1950-årene.

Zadar (33.6km)

Byen ligger godt beskyttet av øyen Ugljan og er en liten provinsby med godt og vel 80.000 innbyggere. Byens 3.000 år gamle historie har også markert byen, hvor spesielt den gamle bydelen stråler, etter å ha blidt gjenoppbygd og restaurert etter krigen. For mindre enn 20 år siden var Zadar, som så mange andre byer i området, en trist del av den krig, som fant sted. Byen har hatt en turbulent historie og vært underlagt både romerne, det bysantinske riket, Venezia, Ottomanerne, Østerrike og Italia som faktisk regjerte byen frem til slutten av 2. Verdenskrig, hvoretter byen ble en del av Jugoslavia.

Ta en tur i minitoget som kjører gjennom den gamle bydelen og både starter og slutter ved kirken St. Donatus, som er fra det 9. århundret og som ligger ved siden av det romerske Forumet. Opplev solnedgangen akkompagnerte av naturens egne orgeltoner, en uforlignelig opplevelse sett i lyset av den store lysskulpturen som med en diameter på 22 meter stråler vidt og bredt og som er et samlingspunkt for byens innbyggere.

Nede ved fergeleiet er det daglige avganger til Ancona i Italia.

Plassen med de fem brønnene (35.1km)

Mellem bymurene fra middelalderen og den gamle renessansebastionen, Grimani, ligger den eldste parken i Kroatia, som gjemmer på en perle, nemlig ´Trg pet bunara´, eller plassen med de fem brønnene. I middelalderen var det en forsvarsmur og senere i det 16. århundret hjalp Venezia byen mot en tyrkisk beleiring ved å bygge en stor vannbeholder med fem brønnhull.

Brønnene er ikke lengere er i bruk og plassen er isteden blitt et populært utfluktssted, hvor det arrangeres konserter og arrangementer, men det er også et av de beste stedene å gå en lang tur i den flotte og velholdte parken.

Parken er oppkalt efter Dronning Jelena Madije og ble grunnlagt av den østeriske kommandøren Baron Franz Ludwig von Welden i 1829, som var en dedikert botaniker og beundrer av den dalmatiske floraen.

Sankt Donatus kirken (34.6km)

Den katolske kirken er bygget i romansk stil, tidlig i det 9. århundret og betraktes som en viktig kulturarv i Dalmatien.

Kuppelen er 27 meter høy og omgitt av et imponerende galleri. Den arkitektoniske stilen bærer de første vitnesbyrdene om den karolingiske kunsten og bysantinske templene. Mange av byggematerialene stammer fra det gamle Forum Romanum, og inne i kirkens skattkammer gjemmer det seg noen utrolig velbevarte metallgjenstander i sølv samt også relikvieskrinet med San Simeon.

Kirkens harde interiør gir til gjengjeld en fremragende akustikk og brukes ofte til konserter, og den Internasjonale festivalen for Renessanse-Musikk også kjent som de musikalske nettene med San Donato arrangeres også her i kirken.

Pag (45.6km)

Den nydelige øyen Pag er Kroatias femte største øy. Øyen nok mest kjent for sine mange oliventrær og selvfølgelig de herlige strendene og den flotte kyststrekningen. På Pag er det en oliventrepark med ca. 80.000 oliventrær. Gå en tur rundt i parken og besøk deretter den lille sjarmerende byen eller en av de mange flotte strendene i området.

Vrana (46.7km)

Vrana blir allerede nevnt i det 9. århundret og har dermed en lang og spennende historie å fortelle. Byen huset den første ambassaden til Vatikanet, noe som gav dem status innenfor presteordenen. Senere utviklet byen seg til et viktig politisk senter i slutten av det første år tusen e.Kr.

Besøk Benediktinerklostret eller festningen Vrana, og benytt også muligheten til å gå se på den vakre Vrana sjøen, Vransko jezero.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel International

Inkl. halvpensjon

Kvarner

Badeferie i Kroatia

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • 4 x frokostbuffé
 • 4 x middagsbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

575,-
Fra kun
2.269,-

Vis kort

Rab er en ekte perle i Adriaterhavet

Les mer

Hotel Malin

Inkl. halvpensjon og drikkevarer til maten

Kvarner

Vakre Kroatia

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé inkl. drikke
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin på rommet

889,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

En spennende øy tett på fastlandet

Les mer

Hotel Villa Letan

Gratis bruk av sykler og tennis (1 time)

Istria

Vakre Istrien

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokostbuffé
 • 3 x middagsbuffé
 • Sykkelutleie, bruk av tennisbane 1 tim. pr. dg.
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Velkomstgave

551,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Kun 12 km. fra Pula

Les mer

Hotel Haliaetum/Mirta

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Slovenias kyst

Ferie ved havet

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x middagsbuffé
 • 1 x kaffe og kake m. 1 glass vann
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til strand og svømmebasseng

325,-
Fra kun
2.529,-

Vis kort

Nyt ferien på den lille øya Izola

Les mer

Vila Korala/Perla/Sirena/Palma

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Slovenias kyst

Historiske Slovenia

Risskov Pakken - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x middagsbuffé
 • 1 x kaffé og kake m. 1 glass vann
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin

390,-
Fra kun
1.969,-

Vis kort

Nyt en avslappende ferie i Slovenia

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.