Storbyferie i Hamburg på Apartment-Hotel Hamburg Mitte

Norsk | NOK

Apartment-Hotel Hamburg Mitte

Dra på storbyferie til Hamburg med en moderne base i Mitte-distriktet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Alle rom har tekjøkken med mikrobølgeovn og kjøleskap
 • Nær bussholdeplass med tilgang til sentrum
 • Rommene ble pusset opp i 2019
254,-
3 dager fra
1.169,-

Inkl. 1 gratis pizza

Miniferie i Hamburg

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 255,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x pizza
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Inkl. havnecruise

Miniferie i Hamburg

3 dager
Fra 1.299,- / spar opp til 212,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x havnecruise
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Apartment-Hotel Hamburg Mitte ligger litt utenfor sentrum av Hamburg, og tilbyr et rolig og behagelig utgangspunkt for en miniferie eller storbyferie i Tysklands nest største by. Hotellet har en god beliggenhet med bussholdeplass rett utenfor døren, hvorfra dere raskt og enkelt kan komme dere inn til byens vakre og spennende sentrum. De flotte og romslige rommene egner seg like godt til par som til barnefamilier. Tilbring noen uforglemmelige dager i Hamburg med moderne rammer, en stor sjenerøs frokostbuffet og massevis av spennende opplevelser innenfor kort avstand.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger nær Südkanal i Hamburg Mitte-distriktet og tilbyr flotte og moderne omgivelser i en bygning med syv etasjer. Den korte avstanden inn til sentrum gir dere et alle tiders utgangspunkt for å oppleve alle de spennende steder og severdigheter den vakre handlebyen, Hamburg, har å by på. Dra f.eks. på tur med AlsterTour, utforsk HafenCity og Speicherstadt, besøk St. Pauli Fischmarkt eller opplev den imponerende Elbphilharmonie.

Hvis dere har barn med dere på ferie finnes det også en stor lekeplass (Osterbrookplatz-Spielplatz) innenfor kort gåavstand til hotellet. Under oppholdet har dere også mulighet til å leie sykler og dra ut på de herlige sykkelstiene i nærheten.

Frokosten serveres i den hyggelige restaurant og sørger for en god start på dagen med en buffet som tilbyr et stort utvalg av både ost, kjøttpålegg, sprø rundstykker, egg, müsli, frisk frukt og mye annet.

I hotellets moderne loungeområde kan dere slappe av i de myke møblene og se sport på Sky TV samt nyte et utvalg av forskjellige drinker og snacks fra baren.

Det serveres ikke middag på hotellet, men til gjengjeld har dere et stort utvalg restauranter og kaféer, både i gåavstand av hotellet og naturligvis også inne i selve sentrum.

Hotellet tilbyr parkering mot et daglig gebyr og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Apartment-Hotel Hamburg Mitte rår over 121 flotte rom som alle ble pusset opp i 2019. Det finnes både enkeltrom og dobbeltrom, og hvis dere har barn med på ferie er det mulig å legge til opptil to ekstra senger på de store dobbeltrommene.

Samtlige rom har egen balkong og er innredet med eget bad og utstyrt med hårføner, tekjøkken, kjøleskap, mikrobølgeovn, telefon og satelitt-TV. 

Romtyper *

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

100 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hamburg (4.1km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Hamburg Rathaus (4.7km)

Den imponerende rådhusbygningen ble bygget i neo-renessansestil i 1897 og er åpen for offentligheten. Her kan dere både se utstillinger og bli med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplassen brukes ofte til markeder og konserter.

AlsterTour (5.2km)

Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og ta hele familien med på en kjør-selv sommerferie til Hamburg. Dra på sightseeing på Alster-elven og se byens mange spennende fasetter fra en unik vinkel. Dersom dere ønsker en mer romantisk tur, så tilbys en spesiell ”Twilight Tour” hvor dere kan oppleve solnedgangen mellom Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tennes rundt om i byen. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

HafenCity Hamburg (4.6km)

Opplev den fantastiske stemningen i bydelen HafenCity i Hamburg. Dette er en sann arkitektonisk- og kulturell fornøyelse, en unik symbiose av tradisjon og modernitet. Spennende severdigheter som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og varehusdistriktet Speicherstadt, som er oppført på steder UNESCOs verdensarvliste, trekker tusenvis av turister fra hele verden hvert år.

Elbphilharmonie (5.3km)

Elbphilharmonie er en arkitektonisk bygning i Hamburg inspirert av havnens varehus kombinert med moderne glass-arkitektur. I bygningen avholdes forskjellige konserter og arrangementer i løpet av året og det finnes også flere restauranter og barer. Elbphilharmonie Plaza er bygningens offentlige utsiktsplattform i 37 meters høyde og herfra har dere en fantastisk 360 graders utsikt over Hamburg by og havn. 

St. Michaelis Kirke i Hamburg (5.6km)

Ta en tur opp til Hamburgs landemerke, barokkirken St. Michaelis, og se byen fra en helt annen vinkel. Kirken ble bygget mellom 1648 og 1661, og dersom bena holder, så er det 452 trappetrinn opp til kirketårnet, hvorfra det er en helt utrolig utsikt over Hamburg. Ta eventuelt heisen opp og gå ned, for trappene går nemlig forbi de flotte kirkeklokkene og den indre mekanikken av tårnklokken som er ganske spennende å se nærmere på.

St. Pauli Fischmarkt (7km)

Fisk, frukt, blomster, klær og suvenirer – alt dette og mer fins det på St. Pauli Fischmarkt, som har eksistert siden 1703. Markedet er åpent hver søndag morgen fra kl. 7.30, og de neste to timene.

Reeperbahn (6.8km)

I fornøyelsesdistriktet St. Pauli finner dere den verdensberømte gaten Reeperbahn. Den 930 meter lange gaten har fått sitt navn på grunn av taumakerne, og i sin tid var det her sjømennene festet når de gikk i land i Hamburg. Gaten har tidligere hatt et dårlig rykte på seg, men i dag er det en av Hamburgs mest hippe gater full av kaféer, diskoteker og et klassisk, engelsk pubmiljø. En gåtur ned den berømte gaten er et must om man er på besøk i Hamburg.

Tierpark Hagenbeck (11.7km)

Denne fantastiske dyreparken har over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kommer dere nært innpå løver, giraffer, Europas største elefantflokk og mye mer. Opplev haier, slanger og mye mer i Trope Aquariet.

OBS! De to parkene krever hver sin inngangsbillett. Dere kan kjøpe en kombibillett, som gir tilgang til begge avdelingene.

Norderstedt (19.4km)

Fra Norderstedt er det kun rundt 30 minutters kjøretur til Hamburg sentrum, og derfor må Norderstedt betegnes som en satellitt-by til den livlige byen Hamburg. Men Norderstedt har bestemt også sitt å by på. I sentrum av byen finner dere gode restauranter, kaféer og små sjarmerende bistroer.

Prøv “Alter Reporter” som har en tradisjonell “Biergarten” og en hyggelig terrasse. Det er også en cocktailbar, restaurant og et bowlinganlegg, som passer perfekt til en morsom kveld sammen med familien. Før turen til “Alte Reporter” kan det være en idé å legge veien forbi museet for brannslukking, brannbiler, og alt annet som har med bekjempelse av ild å gjøre. Det er et over 2.000 kvadratmeter stort museum, en lekeplass til barna og en liten “museumspub” til de voksne, hvor det er glimrende muligheter for å få slukket den indre varmen.

En forfriskende dukkert er heller ikke å forakte, og det sørger Arriba Am Hallenbad for. Et sant mekka når det kommer til velvære, spa og svømming. Det er også en rutsjebane her som barna kan leke på, og så er det undervisning og barnepass for de aller minste familiemedlemmene. Det kan det nemlig bli bruk for, hvis en lang svømmetur etterfulgt av massasje og badstue høres fristende ut. Arriba er et ganske fint sted å tilbringe en formiddag eller ettermiddag med familien, så husk å pakke badetøyet.

Ta også med gode sko for rett ved siden av Arriba ligger den skjønne Stadt Park som er byens stolthet. Denne skjønne parken er et turmål for alle, store som små, som bor i byen, og her er det god plass til en sykkeltur eller en herlig spasertur i det grønne. Parken ligger ved parksjøen, hvor det også er mulighet for å stå på vannski. Om sommeren er det massevis av arrangementer i parken, og det er nesten alltid en konsert eller et stykke teater under forberedelse. “Haus am See”, eller Huset ved Sjøen er et herlig spisested med en utsøkt meny, som vil kunne tilfredsstille selv den mest kresne gane. De vakre omgivelsene gjør lunsjen til en ren fornøyelse.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Wyndham Bad Bramstedt

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Nord for Hamburg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane
 • Gratis parkering

669,-
Kun
899,-

Vis kort

Indendørs basseng og bowlingbane

Les mer

Egon Hotel Hamburg City

Opplev havnebyen Hamburg

Hamburg

Sentralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • nær kollektiv transport

317,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Billig hotel sentralt i Hamburg

Les mer

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Schleswig-Holsteins

Miniferie i Nord-Tyskland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

529,-
Fra kun
959,-

Vis kort

Opplev Hamborg og Lübeck!

Les mer