Dra på miniferie til APOGIA Hotel Paris

Norsk | NOK

Hotel Apogia Paris

Opplev de vakreste og mest inspirerende severdighetene i romantiske Paris

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Oppdag romantiske Paris
 • Verdenskjente severdigheter
 • Ekte storbyferie for hele familien
164,-
3~6 dager fra
929,-

Romantisk storby

Opplev Paris

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 123,-
SPAR
4 dager
Fra 1.389,- / spar opp til 165,-
SPAR
5 dager
Fra 1.919,- / spar opp til 136,-
SPAR
6 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 158,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Paris trenger ingen introduksjon! Her finnes de beste butikkene, kunsten, kulturen, gastronomien og mange severdigheter. Det 3-stjerners hotellet APOGIA Hotel Paris ligger sør i Paris ved RER-stasjonen (hurtigtog) med tog direkte fra sentrum. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for alle opplevelsene i Paris.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners hotellet APOGIA Hotel Paris ligger rett sør for ringveien rundt det sentrale Paris. I nærheten går det et pendeltogs, som gjør at dere kommer raskt og enkelt inn den fristende storbyen. Hotellet har egen restaurant, som serverer frokostbuffé. Om kvelden serveres det middag, med fokus på det franske og italienske kjøkkenet. Det er en bar i hotellets salong. 

Personalet i resepsjonen hjelper gjerne til med å bestille billetter til de tradisjonelle showene, som Moulin Rouge og Lido. Dessuten kan dere få informasjon om severdigheter og åpningstider. Wi-Fi og låst parkering er gratis på hotellet.

Rommene

Alle rommene er funksjonelt innredet med eget bad med badekar og dusj, aircondition, safe, telefon, TV og gratis Wi-Fi. Det er air condition på hotellet, som er sentralstyrt, og derfor ikke kan justeres individuelt på rommet.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

0 km fra
Svinesundbroen
0 km fra
Hirtshals, Danmark
0 km fra
Kiel, Tyskland

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Paris (0km)

Paris er uten tvil en av verdens vakreste og mest romantiske storbyer. Byen har inspirert forfattere og malere og dere merker raskt at det ikke bare er en storby dere besøker, men et mekka for kunst, kultur, mote, mat og nytenkning. Mange nye strømninger, både politisk og kulturelt er i løpet av historien kommet herfra.

Gå en tur langs Seinen eller dra på shoppingtur på Champs Elysées, hvor dere også kan se Triumfbuen på toppen og Concordepladsen i bunnen av den lange gaten. Dere må selvfølgelig også se Eiffeltårnet. Paris er fylt med store plasser, brede boulevarder og grønne områder, men det er også verdt å gå inn i de mindre kvarterene, hvor dere kan finne fantastiske butikker og restauranter inne i de små brosteinsbelagte gatene.

Katakombene (0km)

Dra på bilferie sørpå og opplev Paris på en billig kjør-selv ferie med Risskov Bilferie. Opplev Paris i eget tempo og parker bilen og ta metroen. Det er enkelt å komme seg rundt i Paris under jorden og nær Denfert-Rochereau metrostasjon ligger døden og venter, også under jorden! Ta hele familien med ned under jorden og besøk de uhyggelige katakombene i den fuktige og kalde parisiske underverden, hvor det mest av alt lukter muggen kjeller. Det er ca. 1,7 km tunnel tilgjengelig for turister, ut av et gangsystem på over imponerende 280 km. De dødes rike ligger også og venter med kranier og knokler på rekke og rad, som stammer fra døde franskmenn, kvinner og barn, veldig morbid og makabert, men dødsspennende. Finn en billig vinterferie eller sommerferie hos Risskov Bilferie med barnevennlige hoteller, og opplev hva som gjemmer seg under gatene i Paris.

Musée d´Orsay (0km)

En annen stor opplevelse i Paris er Musée d´Orsay, den gamle Orsay jernbanestasjonen, som har blitt restaurert og bygget om til et helt utrolig museum med hovedsakelig fransk kunst fra perioden 1848 - 1914. Men det er nesten alltid utstillinger, og gjerne flere om gangen, så det kan betale seg å legge turen innom – gå av ved Solferino metrostasjon og gå til høyre ned Rue de Bellechasse.

Latinerkvarteret (0km)

Dra på en billig sommerferie sørpå og besøk Frankrike og den vakre hovedstaden Paris på en ekte familieferie. Finn barnevennlige hoteller i området og gå på oppdagelse i den store byen. Legg også turen innom Latinerkvarteret rundt Notre Dame, som er et must for enhver turist i Paris. Latinerkvarteret er de vakre gamle gatene i Paris og her finner dere det gamle Sorbonne universitetet, grønne områder og noen av de beste restaurantene i byen. I de små gatene bak Notre Dame finner dere billige restauranter, hvor dere kan få en god opplevelse. De finere Michelin-restaurantene finnes også her, men her må dere bestille bord. I området finner dere også Ïle St. Louis, som er den stille øyen midt i Seinen. Dere kommer dere over på øyen via en liten bro bak Notre Dame. Her finner dere en liten hovedgate fylt med små og gøyale forretninger med alt fra delikatesser til klær. På øyen finner dere også den beste isen i Paris. Finn et billig weekendopphold for hele familien eller bestill en miniferie hos Risskov Bilferie og nyt alt det som en storbyferie i Paris kan by på.

Les Invalides (0km)

Hôtel National des Invalides er en sand perle, som er museer og monumenter, der alle relaterer til fransk militærhistorie. Musée de l´Armée, som er en del af dette enorme kompleks, har en ganske uovertruffen samling af rustninger og våben op igennem tiderne blandet med videoer og fortællinger om historien bag Frankrigs militære udvikling. Museets samling af krigskunst hører også til en af de absolut største og mest anerkendte i verden.

Træk med det samme også en billet til at se Dôme des Invalides, hvor alle de franske krigshelte er begravet, hvilket også inkluderer Napoleon Bonaparte I – et imponerende mausoleum og en stor hyldest til Frankrigs helte. Er man både til franske fristelser og uovertruffen militærhistorie, så er storbyferie i Paris ikke til at komme udenom!

Eiffeltårnet (0km)

Dra på storbyferie til den vakre byen Paris. I det vestlige Paris ligger Trocadéro og Eiffeltårnet, som er vel verdt et besøk. Trocadéro-kvarteret er preget av museer og sentralt i kvarteret står det imponerende Palais de Chaillot, som bl.a. huser 2 spennende museer. Bygningen er delt inn i to fløyer og på plassen mellom disse to finner dere et av de beste utsiktspunktene til byens mest kjente landemerke, Eiffeltårnet. Tårnet, som ble bygget til verdensutstillingen i 1889, møtte mye motstand og skulle egentlig ha blitt revet ned igjen, men står i dag som et kjennetegn på hele Frankrike og er en av de mest besøkte severdighetene i verden. Dere kan velge å kjøre med heis opp i tårnet og nyte den vakre utsikten over byen, men dere kan også unnslippe køen og kaste dere over tårnets mange populære trappetrinn. 

Montmartre og Sacré-Coeur kirken (0km)

Tilbring noen herlige timer i det skjønne Montmartre-kvarteret. Nyt en gåtur rundt i bydelen, som oser av ekte parisisk atmosfære. Besøk den vakre hvite kirke Basilique du Sacré-Coeur. Kirken er bygget på Paris’ høyeste punkt, og den hvite kuppelen er synlig over det meste av byen. (Hvis dere er dårlige til bens kan dere ta kabelbanen opp til kirken mot et gebyr). Gå rundt i de smale gatene, se det lille torget Place du Tertre, hvor mange kunstnere og malere holder til og gå forbi Rue des Saules med Restaurant Lapin Agil og Paris sin eneste vinmark.

Versailles (0km)

Besøk det imponerende kongeslottet Château de Versailles, som ble bygget av den franske Solkongen Louis XIV. Det absolutte høydepunktet på det glamourøse slottet er den imponerende speilsalen. Parken er også kjempestor og flott anlagt. Til høyre for hovedbygningen står den berømte Neptun-fontenen, i midten av slottsparken renner Grand Canal, og i parken ses dessuten de to mindre pålene Grand Trianon og Petit Trianon. Det er mulig å ta det lille toget som kjører innom havens severdigheter.

Disneyland Paris (0km)

Disneyland ligger kun 30 km øst for Paris i Marne-la-Vallé og vil garantert være den utflukten som scorer flest poeng hos de yngste familiemedlemmene. Den enkleste måten å komme seg til Disneyland på er å gå på toget i Paris, og litt over en halv time senere, gå av igjen. Disneyland tilbyr en helt fantastisk verden, som vi alle kjenner og som er bygget på alle de berømte Disney-figurene. Her er det to store fornøyelsesparker, Disneyland Paris og Walt Disney Studios Park, og midt i ligger Disney Village med restauranter, barer og kinoer. Ta en tur i Discoveryland eller Adventureland, eller møt Peter Pan og Snøhvit i Fantasyland. Opplev en ekte gullgraverby og gå en tur på Main Street, som forestiller hovedgaten i en mindre amerikansk provinsby i starten av det 19. århundre. Her er det opplevelser for både små og store familiemedlemmer.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Kyriad Caen Nord

4 km fra Caens sentrum

Normandie

Historiske Normandie

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nært sentrum

762,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Bare 4 km. fra Caen sentrum

Les mer

NOVOTEL Paris

Opphold med frokostbuffé

Paris og omegn

Romantikkens by

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis parkering (om tilgjengelig)
 • Sen utsjekking ved tilgjengelighet

568,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Storbyferie i Paris

Les mer

Auberge du Pécheur

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Miniferie ved Flanderen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

242,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Få mest mulig ut av ferien med både sportslige og kulturelle aktiviteter

Les mer

Best Western Plus Golden Lakes

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Unik naturopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 15 rabatt i restauranten
 • Adgang til Spaområde
 • Gratis parkering og WiFi

152,-
Kun
1.299,-

Vis kort

4-stjerners ferie ved Eau d'Heure-sjøene

Les mer

Best Western Hotel Wavre

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Nær Brussel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Gratis WI-FI

328,-
Kun
899,-

Vis kort

Utforsk Belgia med en ferie i Wavre

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.