Bilferie til Travemünde og Grand Hotel med Risskov Bilferie

Norsk | NOK

ATLANTIC Grand Hotel

Strandferie ved Østersjøen på Grand Hotel med velvære og shopping

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Grand Hotel ligger nær stranden og byen
 • Ferie med velvære og strand i fem-stjerners-klassen
 • Restaurant med ekte regional mat
1.062,-
3~5 dager fra
2.399,-

Inkl. 1 x 3-retters meny

5 stjerner på Østersjøen

3 dager
Fra 2.399,- / spar opp til 114,-
SPAR
4 dager
Fra 3.399,- / God pris !
SPAR
5 dager
Fra 3.399,- / spar opp til 1.062,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis drikkevarer fra minibar
 • 1 flaske prosecco
 • 1 flaske vann på rommet
Risskov Pakken

Få en ferie med fred og ro på ATLANTIC Grand Hotel i en av de vakreste jugendvillaene fra starten av 1900-tallet i Travemünde. I over 30 år har Grand Hotel vært et familiedrevet hotell med god atmosfære, et sted der personlig kontakt er en selvfølge. Hotellet ligger flott plassert nær Østersjøen, og frister med sine mange fine strender på solrike dager, og flotte turterreng ellers i året.

Hotellet tilbyr

Sjekk inn på Grand Hotel og få en herlig strand- og sommerferie i Nord-Tyskland. Hotellet ligger rett ved Østersjøen, og setter standard med sin jugendarkitektur, flotte inngang, den elegante trappen og fasaden.

Smak på regionens retter i restaurant Holsteins, gjerne etterfulgt av en drink i baren. Hotellet har også en smart spa- og velværeavdeling med et 20 meter langt basseng. Det er også moderne møterom på hotellet. Her ligger forholdene til rette for en deilig ferie ved Østersjøen. Langs kysten i Schleswig-Holstein finnes det et bredt spekter av aktiviteter og utflukter for hele familien.

Nyt et opphold med velvære på ATLANTIC Grand Hotel i Travemünde. Det 20 meter lange bassenget har panoramautsikt over Østersjøen, og ellers i avdelingen finnes badstue og dampbad. I avslapningsrommet, som ligger ved siden av, serveres det frukt og drikke ved solsengene. I tillegg tilbyr hotellet et bredt utvalg av spa- og skjønnhetsbehandlinger.

Det er også et velutstyrt treningsstudio med mange treningsapparater på hotellet.

Den deilige frokostbuffeen har et variert tilbud av mat og drikke.

Det er parkering for både biler og sykler på hotellet, men det kommer på en liten parkeringsavgift og det er ikke alltid det er ledige plasser.

Reserver gjerne en strandstol når rommet bestilles. Merk at her er det førstemann til mølla. Strandpromenaden og den brede og finkornede sandstranden ligger bare et steinkast fra hotellet.

Busstasjonen eller stranden ligger i nærheten, mens sentrum og gamlebyen i Travemünde ligger 10 minutter unna. Det er mange butikker, kafeer, restauranter, også fiskehavnen selvfølgelig.

Du kan ta med hunden din mot en liten avgift, og kostnadsfri trådløst internett er tilgjengelig på alle rom og i lobbyen.

Rommene

De romslige og individuelle rommene er innredet med antikke møbler side om side med moderne innslag og nyoppusset bad. På noen rom er det også sittegruppe eller egen stue. ATLANTIC Grand Hotel tilbyr 73 komfortable rom fordelt på dobbeltrom (20 kvm) med dobbeltseng og sittegruppe og enkeltrom (15-20 kvm). Alle rommene har eget bad med badekar eller dusj. Det er også en flatskjerm-tv og pengeskap på rommene.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

80 km fra
Kiel, Tyskland
525 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Travemünde (2.7km)

Rundt 20 km. fra Lübeck sentrum, og ca. 45 minutters kjøretur fra hotellet, ligger Travemünde – en tidligere fiskeby, som ligger ut mot Østersjøen. Stedet er fantastisk vakkert og Østersjøens store skip passerer tett på. Rett ved Østersjøens utløp ligger Tysklands eldste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås at det opprinnelige fyrtårnet ble bygget på 1300-tallet, men i 1534 ble det angrepet og ødelagt av danske tropper. Det er siden blitt renovert, og tilbyr i dag en praktfull utsikt fra 31 meters høyde.

Niendorf (5.6km)

Timmendorfer Strand og Niendorf’s omegn er et paradis for de som liker å være ute i naturen. Uansett om det er på hesteryggen, på sykkel eller til fots - de lysende rapsmarkene om våren og de gylne hveteåkrene inviterer dere til å utforske naturen. På ett av utfluktsskipene kan dere oppleve havet under huden, og man kan finne sin helt egen måte å utforske naturen på. Dere kan også oppleve mye i den idylliske Niendorferhavnen. Her finnes alt det maritime som hører til en ferie ved havet: Fiskere, som kommer i land med fersk fisk tidlig om morgenen og senere selger den som lekker røykt fisk i sine små boder og utflukter med Den hvite flåte hvor Lübecker-bukten viser seg fra en helt ny side.

Timmendorfer Strand (8.5km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

Lübeck (26km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Herrenhaus Stockelsdorf (21.6km)

Dette er en fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere har vært en skole. I dag brukes herregården til kulturelle arrangementer slik som f.eks. konserter og utstillinger, mens det også er en restaurant på stedet. En del av det store grønne område rundt herregården er i dag et nydelig parkområde, hvor dere kan gå en tur.

Theater Figur Museet (24km)

Dette er et morsomt lite museum, hvor dere kan oppleve ulike karikaturer i mange former. Med over 1000 dukker, så er det mye å titte på.

Museet er i fem hus i den gamle bydelen i Lübeck. Dukkene varierer fra moderne til klassiske. Dessuten finnes det dukker fra Afrika, Asia og Europa.

Hansapark (23.7km)

Dra på dagtur til Hansa-Park - et stort sommerland med mer enn 125 ulike fornøyelser. Her er noe for enhver smak i form av badeland, rutsjebaner, karruseller, lekeland for de minste, cowboyland, vikingland, osv. Tilbring en herlig dag med hele familien og få en uforglemmelig opplevelse. Hansa-Park ligger ca. 25 minutters kjøretur fra hotellet.

Utover Hansa-Park er Sea-Life akvariumet i byen Timmendorfer Strand et godt utfluktsmål for alle barn og barnslige sjeler. Opplev mer enn 2500 forskellige dyrearter i museets akvarium. B.l.a kan dere bli bedre kjent med de to asiatiske oterne, Bonnie og Clyde, samt en ekte havskildpadde. Sea-Life Timmendorfer Strand byr også på regnskog og et akvarium, hvor det er mulighet for å holde krabber og røre på sjøstjerner. Sea-Life akvariumet ligger en halv times kjøretur fra a-ja Grömitz.

Eutin (33.1km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Leonorenwald (21.6km)

I Leonorenwald er det gode muligheter for en gåtur, evt. med guide. Like i nærheten er det også to andre fredede naturområder; det flotte kystlandskapet mellom Priwall og Barendorf, langs Harkenbäkniederung og Brooker Wald, som er å finne langs med Østersjøen.

Grömitz (40.5km)

Grömitz er en vakker kystby ved Østersjøen i den tyske delstaten Schleswig-Holstein, kun 40 km nord for Lübeck. Grömitz og området rundt byen byr på mange herlige servedigheter og attraksjoner, og hotellet er et perfekt utgangspunkt for en herlig ferie for hele familien. Byen har de siste 200 årene vært et veldig populært turistmål og trekker hvert år flere tusen gjester. Grömitz byr på lange vakre sandstrender - perfekt for badeferie for hele familien. Ved byens havn er det mulighet for ulike vannsportsaktiviteter som f.eks surfing, seiling og dykking. Byen har en 400 meter lang havn og en lang strandpromenade, hvor dere kan gå turer og nyte den friske havluften. Her finner dere også en rekke butikker, barer og restauranter, hvor dere kan shoppe og spise god mat eller drikke. Året rundt kan dere oppleve ulike begivenheter og events som f.eks den årlige fyrværkeri-festivalen eller musikkfestivalen Music By The Seaside. Grömitz har vakre badestrender ved flotte naturomgivelser, hvor dere kan gå, dra på sykkeltur eller bare slappe av og nyte stilheten. Byen har også en liten hyggelig zoologisk hage, Zoo Arche Noah, og en golf klubb, Golf Club Ostseebad Grömitz, med 18 hull.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Golden Tulip Lübecker Hof

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

Opplev Lübeck

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til badstue

389,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Super pakke i populære Lübeck

Les mer

TRYP Lübeck Aquamarin

Inkl. 3-retters meny

Østersjøkysten

Hansabyen Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis parkering

228,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Spesialpris til vakker hansaby

Les mer

Holiday Inn Lübeck

Moderne hotell med en liten wellnessavdeling

Schleswig-Holsteins

Historiske Lübeck

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

411,-
Fra kun
1.479,-

Vis kort

Velvære i Lübeck

Les mer

H+ Hotel Lübeck

Mulighet for gratis oppdatering.

Østersjøkysten

I hjerted av Lübeck

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 glass vin
 • 1 flaske vann på rommet
 • gratis upgrade etter tilgjengelighet

335,-
Fra kun
1.389,-

Vis kort

Historiske omgivelser i Lübeck sentrum

Les mer

Holsteiner Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Ferie i Timmendorfer Strand

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

197,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

4-stjerners ferie i Timmendorfer Strand

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.