Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Badeferie Italia

Rabattkoden er nå aktiv

Badeferie Italia

Italia er en drøm av et ferieland når årets badeferie står for døren. Med eller uten barn. Risskov Bilferie har utmerkede avtaler med et bredt utvalg av hoteller i Italias flotteste badebyer. Også de mer ukjente.

Start gjerne nord i romantiske Venezia og kjør nedover Rimini-kysten langs Adriaterhavet, spesielt hvis barna er med. Stopp ved langgrunne strender og spis på trattorias. Eller fly direkte til Sardinia og legg ut håndkle på Cala Gonone og La Maddalena, istedenfor dyre Porto Cervo.

Eller kjør langs den italienske riviera i Liguria, fra grensen mot Frankrike i vest til Toscana i øst. Sitt under en parasoll i fasjonable Sanremo, eller stopp i glamorøse Portofino og overnatt i herlige San Fruttuoso.

Det er til Toscana at italienere selv drar på badeferie. Nygredde strender og parasoller på geledd preger denne smake kystrekningen. Det samme gjør sansen for «la dolce vita». Overnatt i Alassio og svøm i le for vinden foran staselige Villa della Pergola, der overklassen festet på Hemingways’ tid. Eventuelt dur videre ned til hemmelighetsfulle, mens smarte Maremma i frodige, sørlige Toscana.

Eventuelt unnslipp Toscanas menneskemengder og finn dere en plass i solen i Puglia - helt nede i støvelhælen. Her venter nemlig noen av Italias aller fineste strender.