Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Badeferie Norge

Rabattkoden er nå aktiv

Badeferie Norge

I Norge dukker gjerne noen av de fineste badestedene utenfor bilvinduet langs øde strender ved speilblanke fjorder. Opplev også Sørlandets glatte svaberg langt utaskjærs. Den vakre kyststrekningen har lange tradisjoner for å ta imot gjester fra fjern og nær - med servering av norsk tradisjonsmat og lyse sommerkvelder på menyen.

Tenk at i Norge kan vi også bade midt i hovedstaden der Oslofjorden renner inn i Sørenga fjordbasseng. Hvorfor ikke kombinere miniferie med badeferie i Oslo til sommeren? Eller dra på bilferie langs vestlandskysten etterfulgt av deilige sommerdager i Lillesands skjærgård.

Risskov Bilferie har gode avtaler med flere av Norges flotteste badehoteller, nær hav eller fjord, strandfast eller i båt - til hyggelige priser.

Langs kysten på Sørlandet og oppover vestlandskysten venter langgrunne Groos strand og friluftsområde Storesand i Grimstad i sør. Sjøsanden i Mandal er en perle, og ligger like ved Kristiansand Dyrepark og Aquarama badeland utenfor Sørlandets hovedstad.

Det er lettvint å sette seg i bilen å sette kursen mot Sola strand og Stavanger by, når dere kjører fra Sørlandet. Kombiner gjerne badeferie med storbyferie, når badesesongen er på hell, og de lange smeigedagene er over for i år. Eller sett kursen nordover og finn en øde fjord å bade i.