Helgeopphold på Benniksgaard Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Benniksgaard Hotel

Romantiske omgivelser i Sønderjylland med utsikt til Flensburg Fjord

Sønderjysk miniferie
Romantiske omgivelser
Hotellet ligger Benniksgaard Golfklubb
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 360 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotellet tilbyr

Benniksgaard var inntil 1979 et allment landbrukssted, men i dag er gården innredet til et moderne hotell med egen restaurant, som byr på ekte sønderjyske spesialiteter. Restauranten tilbyr dessuten et utvalg av italiensk-inspirerte retter, som er tilpasset årstidens råvarer. Nyt den gode maten og utsikten til hotellets hage, som går helt ned til fjorden.

På hotellet kan dere starte dagen med en innholdsrik frokostbuffé, så dere er klare til en ny dag med mye spennende opplevelser og aktiviteter. Restauranten serverer frokost fra kl. 07.00-09.30 hverdager og fra kl. 07.30-10.00 i helgene.

Like ved hotellet ligger Benniksgaard Golfklubb. Fra golfbanen er der en imponerende utsikt over Flensburg Fjord og golfbanen er da også flere gange kåret som Danmarks smukkest beliggende golfbane.

Rommene

Benniksgaard Hotel har i alt 64 moderne og lyse værelser. Alle er innredet i landlig og romantisk stil med synlige bjelker eller hvelvinger på loftet. Alle rom er utstyrt med eget toalett og bad, TV og skrivebord. De fleste av rommene har utsikt over den vakre naturen ved Gråsten.

Det er også mulig å overnatte på hotellets anneks, kun 150m fra resepsjonen.

Merk at

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring som betyr at det ikke vil bli redt senger og skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær hentes i resepsjonen, evt. mot gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Gråsten (4.9 km)

  Den hyggelige sønderjyske byen Gråsten har ca. 4000 innbyggere og ligger ved fjorden i Flensburg. Byen ble bygget rundt Gråsten slott som er stedets trekkplaster. Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Slottet blir i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den sjarmerende byen ligger idyllisk til i den sønderjyske naturen og her er det gode muligheter for en sykkel- eller gåtur i det grønne landskapet. I byen finnes flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheter.

  Gråsten
  Gråsten ligger fint til ved Flensborg Fjord og byr på mange gode muligheter for besøkende og ferierende
 • Kruså (11.1 km)

  Dra på oppdagelsesferd i Sør-Danmark og besøk den historiske byen Kruså. Det var her de tyske troppene i 1940 rykket over grensen til Danmark. I dag kan dere kjøre over den historiske grensepasseringen og benytte og også gjøre grensehandel. Kruså var i mange år den eneste grenseovergangen til Tyskland. Ved Møllesjøen i Kruså, kan dere se på byens vannmølle og gå en tur rundt rundt innsjøen i Tunneldal, som ble til under istiden. Finn en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyt en familieferie med barnevennlige hoteller og alt som hører til, når familien kommer på besøk. Dra på oppdagelsesferd i den danske historien og avlegg Kruså et besøk.

  Kruså
  Besøk Kruså og merk det historiske vindpustet.
 • Kupfermühle (14.1 km)

  Dra på bilferie i Tyskland og nyt de mange mulighetene som Nord-Tyskland har å by på. Bestem farten selv, og finn et billig hotell til ferien hos Risskov Bilferie. Besøk landsbyen Kupfermühle, som er en liten historisk by med ca. 1600 innbyggere. Her grunnla Christian 4. en kobbermølle på 1600-tallet, som etter hvert ble til en av de største virksomhetene i området. Her ble det produsert kobberplater til store byggeprosjekter samt bruksgjenstander i kobber. Kobbermøllen var i bruk frem til 1962, og i dag kan man besøke Kupfermühle museum som vitner om industrien den gang. Merk at museet har begrensede åpningstider. Få mer frihet til å utforske på en kjør-selv ferie. Det er også massevis av gode muligheter til å dra på en aktiv ferie i området rundt Kupfermühle.

  Kupfermühle
  Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i bruk frem til 1962.
 • Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (16.3 km)

  Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten. Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

  Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke
  Det vakre jaktslottet med sin hage, er et ideelt sted for familien å besøke på en ferie i Sønderjylland
 • Cathrinesminde Teglverk (17.1 km)

  Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglverkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Stedet ligger naturskjønt til nede langs med Flensburgfjorden. Området er preget a driften med møller og utskipningssteder fra flere århundrer med teglverksdrift. Les mer her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

  Cathrinesminde Teglverk
  Dra innom Flensborg Fjord og Cathrinesminde Teglverk.
 • Grænsehandel (19.9 km)

  Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gjør et godt kjøp i en av de mange grensebutikkene sør for grensen
 • Flensburg (20.1 km)

  Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

  Flensburg
  Opplev havnebyen Flensburg
 • Dybbøl Mølle (20.7 km)

  Møllen var sentrum for begge krigene i Schleswig, hvor møllen ble ødelagt. Dybbøl Mølle symboliserer dansks motstand og utholdenhet. Inne møllen er det utstillinger som forteller historien om krigene mellom Danmark og Tyskland.

  Dybbøl Mølle
  Dybbøl Mølle symboliser dansk motstand og utholdenhet.
 • Sønderborg Slott (20.8 km)

  Sønderborg Slott er bedre kjent som Christian 2.s fengsel. Slottet som er fra 1200-tallet, var en av Danmarks sikreste i middelalderen. I 1550-årene ble det bygget flere bygg i renessansestil. Slottskirken, Dronning Dorotheas kapell, er en av Europas få bevarte fyrstekirker fra reformasjonstiden og har Danmarks eldste interiør i ren renessansestil. Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som ble veltet av tronen og fengslet på slottet i årene 1532 til 1549. Som fyrstelig fange, ble han behandlet i samsvar med sin høye rang og hadde flere rom på Sønderborg Slott til sin disposisjon. Han hadde også et lite tjenesteskap samt egen kokk som lagde god mat til han. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

  Sønderborg Slott
  På deres ferie i Sønderjylland kan dere bl.a. oppleve Sønderborg Slott og Sønderborg Havn
 • Universe (Danfoss Universe) (39.1 km)

  Universe, også tidligere kjent som Danfoss Universe, kan by på en morsom dag i vitenskapens tegn for hele familien. Opplev blant annet den Blå Kube, hvor dere kan lære om de fire største naturfenomenene, og ikke minst om snøbreer, geysirer, vulkaner og lyn. Dessuten kan dere også prøve Segwaybanen, Gravemaskinene, Waterworks og mye annet.

  Universe (Danfoss Universe)
  Universe, tidligere kjent som Danfoss Universe, tilbyr familien en morsom dag i vitenskapens tegn!
Vis flere

Kart

Benniksgaard Hotel
Sejrsvej 101 Rinkenæs 6300 Gråsten

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat