Storbyferie i Stockholm på Best Western Capital Hotel

Norsk | NOK

Best Western Capital Hotel

Familievennlig hotell med god beliggenhet nær Stockholm sentrum

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i vestkystbyen Halmstad
 • Shopping og sightseeing i Stockholm
 • Utforsk den vakre skjærgården
333,-
3~4 dager fra
849,-

Opphold med frokostbuffé

Besøk Stockholm

3 dager
Kun 849,- / spar opp til 119,-
SPAR
4 dager
Kun 1.119,- / spar opp til 333,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Bo billig i Stockholm med en behagelig beliggenhet litt utenfor sentrum på Best Western Capital Hotel. Her har dere et godt utgangspunkt for en storbyferie i den mulighetsrike svenske hovedstaden, hvor dere bl.a. kan dra på shopping og sightseeing, og oppleve den vakre skjærgården.


Hotellet tilbyr

Dette familievennlige Best Western-hotellet har en god beliggenhet, sørvest for Stockholm sentrum, med gode offentlige transportforbindelser rett i nærheten. Derfor har dere her en alle tiders billig, rolig og behagelig base for en storbyferie i Stockholm. Med offentlig transport kan dere stå midt i den vakre Gamla Stan på bare cirka en halv time.

I kort avstand fra hotellet finner dere dessuten en rekke gode muligheter slik som bowlinghall, innendørs- og utendørs driving range, en 6-hulls golfbane og en sportshall; ’Rackethall’, som har tennis-, badminton- og squashfasiliteter, og samtidig rommer en gokart bane. Under oppholdet har dere dessuten tilgang til hotellets badstue og den nydelige avslappingsavdelingen, hvor dere kan slappe av mellom opplevelsene.

Hotellet tilbyr en god frokost, hvor dere kan lade opp med energi før dagens utflukter. Dere kan parkere gratis ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.


Rommene

I alt rommer Best Western Capital Hotel 114 nydelig innredede rom, og dere kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom, samt dobbeltrom med én ekstra oppredning.

Samtlige rom har eget bad og toalett, og er utstyrt med komfortable senger, skrivebord, hårføner og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

490 km fra
Strømstad, Sverige
500 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gamla Stan i Stockholm (8.2km)

Gamla Stan, som frem til 1980 ble kalt «Byen mellom broene», er Stockholms historiske sentrum og ligger på øya Stadsholmen. I mange hundre år var det Gamla Stan som var byen Stockholm, og de mange smale gatene, smug og omgivelsene generelt er velbevarte. Byens smaleste smug heter Mårten Trotzigs gränd og måler bare 90 cm på sitt smaleste. Slå dere gjerne ned her i Gamla Stan, ta en liten matbit, eller «fika» som svenskene sier, på en av bydelens mange hyggelige serveringssteder. Det kongelige slott i Stockholm ligger også i Gamla Stan.

Stockholm (7.5km)

Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger.

Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan.

Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården.

Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna.

Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

Gröna Lund (10.2km)

Gröna Lund er en kjent fornøyelsespark på øya Djurgården i Stockholm. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag med familien. Parken byr på mange gøye aktiviteter og attraksjoner for store og små.

Drottningholm slott (13.9km)

En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

Djurgården (12.7km)

På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis.

Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker.

Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

Nacka Golfklubb (20.7km)

Nacka Golfklubb er en naturskjønn golfbane, og den ligger kun 20 minutter fra Stockholm sentrum i Velamsunds naturreservat. Golfklubben har en 18-hullsbane som slynger seg frem gjennom det vakre skjærgårdslandskapet. Klubben er kjent for sin velholdte bane og har utmerket kundebehandling. Her er sågar også en driving range, et annet øvingsområde og puttinggreen.

Gustavsberg (22.2km)

Gustavsberg er plassert to beskjedne mil fra Stockholm by. Med kun 11 000 innbyggere er nok tettstedet mest kjent som en del av øya Värmdö og Stockholms skjærgård samt for sin tradisjonsrike porselensproduksjon. Gustavsberg er kommunens sentrale samlingssted med sine butikker, kafeer og et porselen-museum. Porselensfabrikken er eid av en svensk familie som har produsert porselen siden tidlig på 1800-tallet. Dette er Nordens eneste produsent av benporselen og kjennetegnes av at det har en varmere farge enn vanlig hvit porselen. Gustavsberg er en ypperlig destinasjon hvis dere søker nærhet til Stockholms byliv og skjærgården med byturer og naturskjønne opplevelser både til lands og til vanns.

Artipelag Värmdö (22.6km)

For kunstinteresserte er Artipelag i Värmdö en fantastisk opplevelse i et unikt miljø. Her finner dere kunstutstillinger, kulturelle aktiviteter, musikk og svensk design. Anlegget har to restauranter med uteservering.

Artipelag sprer seg over 10 220 kvm med fantastisk utsikt i en velplassert omgivelse med furutrær og klipper. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag, gjerne i kombinasjon med turer i skogen og langs turstier.

Tyresta nasjonalpark (24km)

Bare to mil fra Stockholm sentrum åpner det uberørte landskapet seg i Tyresta nasjonalpark. Her går det turstier på kryss og tvers; noen enklere stier og andre tøffere turer opp i fjellsidene. Uavhengig av lyst og dagsform, her finnes det noe for de fleste turgåere. Hvis dere legger turen hit til en helg, kan dere melde dere på tur med guide som tar dere med rundt i nasjonalparken. Om vinteren kan dere stå på langrenn, det finnes flere preparerte løyper i det vakre snølandskapet.

Siggesta Gård (37.3km)

Ta med hele familien på en utflukt til Siggesta Gård. Her kan dere hilse på gårdsdyr, spille rollespill og fotballgolf eller klatre i hinderløypa i skogen. Gårdens bakeri tilbyr god mat, byr på en kaffepause eller – kanskje et glass vin? Sikkert valg for en dag i landet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning+ Hägersten

Inkl. dagens rett

Mälardalen

Besøk Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

308,-
Fra kun
989,-

Vis kort

Opplev Stockholm og skjærgården

Les mer

Hotel Birger Jarl

Opphold med frokostbuffé

Södermanland

Sentralt i Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Garasje mot gebyr

354,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Moderne hotell sentralt i Stockholm

Les mer

Hotel Tegnérlunden

150m fra shoppinggate

Södermanland

Sentralt i Stockholm

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
 • Døgnåpen resepsjon

354,-
Kun
1.029,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Sveriges hovedstad

Les mer

Clarion Collection Hotel Tapto

Inkl. halvpensjon

Sentral-Sverige

Sentralt i Stockholm

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

113,-
Kun
1.169,-

Vis kort

God mat med rolig og sentral beliggenhet

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.