Bilferie i Danmark til Best Western KRYB I LY

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western KRYB I LY

På en miniferie til Best Western Kryb I LY får dere en ekte kroferie.

Opplev en ekte kroferie
En av Danmarks flotteste storkroer
Inkluderer innendørs svømmebasseng og badstue
 • 700 km fra Svinesundbroen
 • 270 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Best Western KRYB I LY er en av Danmarks flotteste storkroer, og dens mangeårige historie gir stedet en helt unik atmosfære. Hotellet kan tilby flotte fasiliteter med blant annet innendørs svømmebasseng og badstue. I hotellets restaurant kan dere spise en tradisjonell, dansk kromiddag og samtidig suge til dere av den gode stemningen.

Hotellet tilbyr

Kroen har eksistert siden 1243, og er en av Danmarks mest anerkjente. Kroen har en hyggelig restaurant, og kjøkkenet er basert på en tradisjonell stil. Dere kan nyte en drink i hotellets bar, eller slappe av i salongen med bibliotek i engelsk stil. Eller dere kan ta det med ro i innendørsbassenget eller i badstuen. Det er også mulig med solarium mot gebyr. Dersom været tillater det, kan dere nyte en stille stund på solterrassen eller på gårdsplassen. Det er gratis trådløst internett, og gratis parkering rett utenfor. Videre har hotellet lekehjørne og biljard. 

Rommene

Alle rommene er utstyrt med spesialdesignede herregårdsmøbler i ekte skinn eller utsøkte stoffer. Alle rommene har TV, telefon, hårføner og eget toalett/bad. Oppredning er mulig til barn under 14 år.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Kun barn under 14 år, kan sove i en ekstra seng på rommet. Det mulig med dobbeltrom med 2 ekstra senger på Hotel Kryb I Ly, ekstrasengen er da en køyeseng.

Vis flere

Verdt å se

 • Koldinghus (11.0 km)

  Midt i sentrum av Kolding ligger Koldinghus, som ble bygget av en dansk konge i 1268 for å kunne forsvare grensen mellom Slesvig og Danmark. Kongeslottet brant i 1808 og var lenge en ruin, inntil den langvarige restaurering startet. Koldinghus har en spennende samling romansk og gotisk kirkeskulpturer samt antikk dansk billedkunst og kunsthåndverk hvor spesielt samlingen av dansk sølvkunst er uovertruffen. Garantert verd et besøk som familien ikke vil glemme med det første.

  Koldinghus
  Koldinghus er av stor historisk verdi.
 • Museet Trapholt (7.2 km)

  Museet Trapholt er Danmarks eneste museum hvor dere kan oppleve både billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign. Spesialutstillingene byr alltid på nye og spennende opplevelser med internasjonale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling moderne billedkunst og rommer dessuten Danmarks største samling av stoler fra det 20. århundret samt Arne Jacobsens unike sommerhus.

  Museet Trapholt
  Museet Trapholt
 • Hindsgavl Dyrehage (9.9 km)

  Dette herregårdslandskapet i Middelfart stammer fra helt tilbake til 1200-tallet. Her kan dere utforske den flotte naturen med åpne sletter, enger, bratte skrenter og gamle bøkeskoger. Dyrehagens store bestand av kronhjort og dådyr kan oppleves på turen rundt på Hindsgavl-halvøyen. Hindsgavl Dyrehage er perfekt for spaserturer i den fynske naturen, så hvis dere vil på ferie i Danmark og liker turer og aktive ferier i vakker natur, så kan dere bestille deres neste kjør-selv ferie allerede nå.

  Hindsgavl Dyrehage
  På en miniferie ved Hindsgavl Dyrehage, kan dere se kronhjorter og dådyr, og vandre rundt i den flotte naturen.
 • Kolding (10.2 km)

  I Kolding er det noe for alle, enten dere er på ferie med barn eller ikke. Besøk f.eks. slottet, Koldinghus, eller nyt en dag med shopping og cafébesøk.

  Kolding
  Kolding
 • Fredericia (12.4 km)

  Fredericia ligger midt i trekantsområdet og ble grunnlagt som en militær festning, noe dere fortsatt kan legge merke til når dere besøker byen i dag. Byens gater ler rette på kryss og tvers og Fredericias sentrum er omkranset av en av Nord-Europas best bevarte vollgraver fra 1600-tallet. Finn barnevennlige hotell i nærheten og planlegg en sommerferie eller vinterferie i Fredericia på en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Fredericia
  Fredericia ble grunnlagt som en militær festning.
 • Geografisk Have (12.2 km)

  Denne praktfulle botaniske hagen i Kolding er nesten 100 år gammel. Den kom i stand da gartneren og planteskoleeieren Aksel Olsen, i 1925 fikk en ide om å opprette en hage hvor plantene var delt inn i etter deres geografiske opprinnelse. Opp igjennom årene har hagen blitt større og større, og i dag er det et 12 hektar stort område med syv forskjellige geografiske hager slik som Sibir, Nord-Amerika og Asia og fem temahaver som bl.a. omfatter en krydder- og legeurtehage. Videre er det også tre forskjellige pene rosenhager, noen dyr og en lekeplass. I 2016 fikk hagen, som den første i Skandinavia, den prestisjefylte internasjonale prisen ”Award of Garden Excellence”.

  Geografisk Have
  Kolding Miniby ligger midt i hagen.
 • Middelfart (13.0 km)

  Middelfart betyr "farvandet man reiser mellom" og henviser til forbindelsen mellom Jylland og Fyn. Byen ligger mellom den nye og den gamle Lillebæltsbroen på Lillebælts smaleste sted. I området er det mye å finne på med mange severdigheter som er verdt et besøk.

  Middelfart
  Besøk byen Middelfart i Danmark.
 • Bridgewalking Lillebælt (10.3 km)

  Bli med på en tur på den gamle Lillebæltsbroen. Få vann og luft under føttene. Toget kjører rett under dere og dere vil kunne merke broen bevege seg. Her er det også en fantastisk utsikt. Ved Velkomstsentret er det skiftende utstillinger om broen og dens historie. Bridgewalking er ikke egnet for rullestolsbrukere, veldig overvektige og bevegelseshemmede, men ved utstillingen i Velkomstsenteret er det adgang for alle og det er gratis. Dra på ferie i egen bil og nyt en familieferie til vanns, til lands og i luften på den gamle Lillebæltsbroen.

  Bridgewalking Lillebælt
  Bridgewalking Lillebælt gir frisk luft i lungene.
 • Fjordenhus (25.9 km)

  I juni 2018 fikk Vejle et helt nytt og ganske spesielt kjennetegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson, står bak Fjordenhus som er en helt unik bygning som ligger på Vejles havnefront. Kunstverket er spekket med detaljer og utradisjonelle vinkler og naturen går inn i selve strukturen.

  Den 9.000 kvadratmeter store bygningen reiser seg 28 meter opp fra havnebassenget og består av fire sammenhengende sylindere som skaper en forbindelse mellom fjorden og byen. Bygningen er laget slik at det er mulig at seile gjennom den i kajak og oppleve en helt spesiell vinkel. Øverst på bygningen er det planter og solcellepanel og om natten lyses den opp innenfra og ligner mest på et fyrtårn i mørket.

  Bygningens vegger og murer består av tusenvis av smale, rektangulære mursteiner. Mellom dem er muret inn flere blå og grønne steiner. Spesielt de grønne steinene preger bygningens nedre del rundt fjorden, mens de blå blir flere og flere ettersom som bygningen reiser seg opp mot himmelen. Og dette er bare et eksempel på hvordan naturen er tatt med inn i strukturen. Et annet eksempel er en skulptur som gradvis avsløres og skjules av tidevannet

  Derfor er det altså snakk om et ganske unikt byggverk hvor kunst og arkitektur kommer sammen i skjønn harmoni med den omkringliggende naturen.

  Første etasje er åpen for offentligheten alle dager mellom kl. 07.00 og 24.00 og det arrangeres løpende guidede turer hvor dere kan få et innblikk i kunstnerens tanker og idéer bak utformingen av bygningen og de forskjellige kunstverkene som den huser. 

  Fjordenhus
  Opplev med egne øyne det helt unike Fjordenhus med en miniferie i nærheten av Vejle
 • Legoland (49.8 km)

  Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

  Legoland
  Legoland gjemmer på mange overraskelser og gøyale attraksjoner.
Vis flere

Kart

Best Western KRYB I LY
Kolding Landevej 160, Taulov 7000 Fredericia

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat