Miniferie nær Göteborg på Best Western Plus Åby Hotel

Norsk | NOK

Best Western Plus Åby Hotel

Nybygd hotell, rett ved travbanen i kort avstand fra Göteborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Direkte forbindelse til en av Sveriges beste travbaner
 • Nybygget hotell med spennende tivoli-tema
 • Gode forbindelser til Göteborg sentrum
296,-
3~4 dager fra
889,-

Opphold med frokostbuffé

Miniferie nære Göteborg

3 dager
Kun 889,- / spar opp til 208,-
SPAR
4 dager
Kun 1.349,- / spar opp til 297,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Nyt en herlig ferie på det splitter nye 4-stjerners Best Western Plus Åby Hotel, beliggende direkte ved Åby-messen og Sveriges største travbane, ’ÅbyTravet’, i Mölndal litt sør for Göteborg. Her venter et opphold med massevis av spennende og varierte muligheter, med alt fra kultur og fornøyeltser i Åby og omegn, til shopping og sightseeing i Göteborg.

Hotellet tilbyr

Hotellet ble bygget i 2019, og inngår som en del av Åby Arena, som kombinerer messe, hotel, treningssenter, travbane og konferansefasiliteter i ett stort område.

Fra hotellet har dere kort gåavstand inn til Mölndals sjarmerende indre by, og gode offentlige transportforbindelser til Göteborg sentrum. Utover dette har dere også kort avstand til Nordens største fornøyelsespark, Liseberg, noe som spiller inn i hotellets innredning, som preges av et spennende tivoliaktig tema.

I hotellets lobbyområde finnes det en rekke spill slik som biljard, travspill, sjakk og kortspill, og i resepsjonen har dere mulighet til å leie sykler.

Under oppholdet har dere gratis tilgang til det 1.700m² store treningssenteret Friskis & Svettis, som sammen med hotellet er direkte tilknyttet Åby Arena.

Hver morgen kan dere stå opp og nyte en herlig frokostbuffet, som serveres i lyse og innbydende rammer. Her finner dere et stort utvalg av frokostbrød, pålegg, melkeprodukter og søtsaker.

Hotellet tilbyr parkering mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 223 elegante og innbydende rom, som alle er innredet i tråd med hotellets herlige tivoli-tema. Dere kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom, og det er mulig å legge til en ekstra oppredning på dobbeltrommene.

Alle hotellets rom tilbyr lekker 4-stjerners kvalitet og har eget bad og toalett, air condition, skrivebord, behagelige senger, kaffe-/te-fasiliteter og en 49” flatskjerm-TV med Chromecast.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

170 km fra
Strømstad, Sverige
190 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Botaniske hage i Gøteborg (Trädgården) (9.5km)

Botanisk hage i Gøteborg er et paradis for alle med tilløp til grønne fingre. Hagen åpnet allerede i 1923, og er en av Europas største i sitt slag. Her kan dere vandre rundt i 175 hektar med planter, både utendørs og i drivhus.

Ta en titt på hagens samling av tropiske orkideer, kjøttetende planter og den sjeldne Sophora toromiro, som ikke lenger finnes i sitt naturlige miljø. Spaser i steinhagen «Klippträdgården», og kjenn på de herlige duftene i urtehagen.

Mer enn en halv million mennesker kommer til denne vakre parken hvert år, og det er et av Sveriges mest populære turistmål.

Göteborgs skjærgård (7.3km)

I den vakre skjærgården i Göteborg kan dere oppleve pittoreske smug, bløte strender og naturreservater med fine turstier. For ikke å glemme salt sjø og havbris. Øygruppen består av rundt tyve holmer med tusenvis av steder å utforske. De nordlige holmene: Björkö, Hönö og Öckerö er tilgjengelige via bilfergen som går fra Hjuvik. Dere kan hoppe på skjærgårdsbåten fra Saltholmen hvis dere vil ut til til de sørlige holmene: Styrsö, Brännö, Donsö og Vrångö. Ferger og busser er en del av det offentlige transporttilbudet, så det er praktisk å besøke havnene, buktene og holmene i Gøteborgs skjærgård.

Liseberg fornøyelsespark (6.8km)

Når svenskene tenker på Göteborg, så tenker de selvsagt også på fornøyelsesparken Liseberg. Det gjør nok vi i Norge også. Dette er nemlig Nordens største fornøyelsespark, og her venter mange opplevelser for hele familien. Om våren, kan dere for eksempel oppleve Vest-Sveriges største hagemesse, «Lisebergs Trädgårdsdagar». Under hele sommeren kjører alle karusellene og berg- og dalbanene, de kjente Liseberg-kaninene er på plass og, selvsagt, finnes det mange arrangementer til stor underholdning for liten og stor. Dere kan spise på en av parkens mange restauranter eller kafeer og utforske spillboder, små, rare butikker og Lisebergs mange hageområder.

Universeum vitenskapssenter (6.4km)

Reiser dere med barn eller barnebarn er et besøk til vitenskapssenteret Universeum et spennende sted å utforske for nysgjerrige barn og uredde voksne. Det ligger midt i Göteborg, og det er Nordens største i sitt slag. Her venter hele syv etasjer med sanne eventyr om fakta. Ta en titt på noen av Europas største akvarier, mange spennende eksperimenter og til og med en innendørs regnskog.

Göteborg kunstmuseum (6.8km)

Det skader ikke å innlede med å si at Göteborg kunstmuseum har hele tre stjerne i Michelinguiden. Her finner dere nemlig verdens flotteste samling av nasjonalromantisk kunst signert av blant annet skandinavene Edvard Munch, Anders Zorn, P. S. Krøyer og Carl Larsson engang på 1800-tallet. Göteborg kunstmuseum ligger ved Götaplatsen, byens høykulturelle sentrum, bare et steinkast fra teateret og konserthuset hvor Sveriges nasjonalorkesterholder til.

Saltholmen (9.7km)

Det perfekte utgangspunktet for å oppleve Göteborgs vakre skjærgård må sies å være Saltholmen. Det går mange båter fra byens fergeterminal ut til denne holmen. Båtene kjører også mot perlene: Styrsjö, Vrången og Brännö. Samtlige skjærgårdsholmer er bilfrie; det er deilige steder å nyte skjærgårdens vakre landskap. I sommermånedene burde dere også se om dere kan unne dere en liten dukkert i havet, gjerne fra Aspholmen som er badeplassen på Saltholmen. Dere kan kjøpe billetter til ferjene på terminalen.

Paddan-båtene (8.8km)

På en fin dag er det ellers hyggelig å dra på utflukt med de såkalte Paddan-båtene og oppleve Göteborg fra sjøsiden. Disse båtene har flere av-og-påstigninger og frakter dere rundt kanalen og inn til havna. Båtene tar passasjerer i sommerhalvåret. I tillegg kan dere bestille turer for desember måned. Det er kanskje særlig vakkert og spesielt å oppleve Göteborg fra sjøen i de stemningsfulle juletidene.

Göteborg (9.3km)

Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

Haga i Göteborg (8km)

Haga er et av de eldste områdene i Göteborg med velbevarte hyggelige trehus, såkalte «landshövdingehus». Dette er et sjarmerende nabolag pepret med serveringssteder og spennende, uavhengige butikker. Det ligger mellom Vasa og Linné som møter hovedgata Haga Nygata i begge ender. I dag ligger Haga midt i byen, men det hele startet da svenskedronningen Kristina beordret et sted å flytte massene til, og dermed var Haga snart et faktum.

Hvis dere har lyst på en dag å rusle rundt i, anbefales det varmt å ta turen til Haga. Stikk gjerne innom hattemakeren, den uavhengige lekebutikken, let opp antikviteter i utvalget av antikvitetsbutikker, kjøp hjem litt kortreist marsipan eller gå på skattejakt i de spennende motebutikkene dere ikke finner i handlesentrene. Rund gjerne det hele av med en lunsj på en av de utallige spisestedene i området.

Det er også verd å merke seg at det finnes et julemarked her i desember. Reiser dere hit på høsten, eller om våren er det lurt å sjekke når gårdsmarkedet holder åpent.

Nya Älvsborgs Fästning (18km)

I havna i Gøteborg troner den historiske festningen Nya Älvsborgs Fästning. Her foregår det mange aktiviteter for både store og små i sommermånedene. Festningen ligger på en liten øy og det tar rundt 30 minutter å komme dit med båt fra Lilla Bommen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Center Hotel

Bo sentralt i livlige Gøteborg

Gøteborg

I hjertet av Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

234,-
Kun
799,-

Vis kort

Dra på shopping og Liseberg

Les mer

Hotel Allén

Sentral beliggenhet

Gøteborg

Opplev Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

234,-
Kun
799,-

Vis kort

Shopping i Gøteborg

Les mer

Vasa Hotel

Tett på shopping og sightseeing

Gøteborg

Bo sentralt i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

234,-
Kun
799,-

Vis kort

Storbyferie i Gøteborg

Les mer

Arena Hotel Göteborg

Shopping og kultur i Gøteborg

Gøteborg

Sentralt i Gøteborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kaffe og kake
 • I sentrum
 • Vafler til selvbetjening

234,-
Kun
799,-

Vis kort

Miniferie og storbyferie til Göteborg

Les mer

Good Morning Mölndal

Rett utenfor Gøteborg

Vestkysten

Trivelig hotell i Mölndal

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

117,-
Kun
989,-

Vis kort

Bo med kort vei til spennende Liseberg!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.