Kjør-selv ferie til Best Western Plus Hotel Eyde

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Plus Hotel Eyde

Opplev god stemning og lekker mat på Best Western Hotel Eyde i Herning

Opplev god stemning og lekker mat
Personlig service og vennlighet i byen Herning
Hotellets historie kan føres helt tilbake til 1839
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Besøk Best Western Plus Hotel Eyde som byr på personlig service og vennlighet i den vestjyske byen Herning. Her kan dere oppleve Herning eller besøke en av de mange attraksjonene i området som Baboon City eller Jyllands Park Zoo.

Hotellet tilbyr

Best Western Plus Hotel Eyde med sin helt spesielle og unike atmosfære er et privateid hotell med en lang og stolt historie basert på varme, personlig service og vennlighet. Det skyldes ikke minst et dedikert team av profesjonelle, entusiastiske og smilende medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe. Faktisk kan hotellets historie føres helt tilbake til 1839 da det bare fantes tre bygninger i Herning.

Gratis kaffe/te er inkludert i oppholdet. Det er også frukt i resepsjonen samt gratis internett på hele hotellet. I hotellets restaurant, Sankt Jørgen kan dere nyte veltilberedt mat. Kjøkkenet er åpent fra mandag til lørdag fra kl. 11.30 - 22.00 og søndag kl. 17.00 - 22.00 - unntatt helligdager hvor kjøkkenet er stengt. Hotellrestauranten er en av de eldste restaurantene i Herning. I dag serveres det et spennende utvalg av retter inspirert av både dansk og fransk kjøkken, i hyggelige og stemningsfulle omgivelser.

Rommene

Alle store rom er på ca. 24 m2, har eget bad/toalett, hårtørker, minibar, vannkoker inkl. kaffe/te/kakao, stor flatskjerms TV med gratis filmkanal og gratis internett. De staselige rommene har utsikt til den rolige Mindegade og bylivet i Herning.  

I bestillingsprosessen kan dere velge å oppgradere til business rom. Alle disse rommene er innredet av interiørarkitekter i moderne dansk stil. Rommene er ca. 30 m2 store og byr på god kvalitet og flatskjerms TV fra B&O. Dessuten finnes det også skrivebord og lenestoler.

Merk at

Hotellets restaurant er stengt på helligdager.

Vis flere

Verdt å se

 • Herning (1.1 km)

  På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende. Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning. Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

  Herning
  Herning er en spennende by med både kunst, kultur og konserter.
 • Herningsholm Museum (3.1 km)

  Herningsholm ble oppført i 1579 av adelsmannen Josva Von Qualen, og kom til å spille en sentral rolle i utviklingen av landbruksproduksjonen i området. Men Herningsholm har også vært en del av tekstilindustrien i det midtjyske, da det i 1638 ble opprettet en gård på 3000 tønner land til oppdrett av sau. Dermed var det rikelig med uld, som til og med ble eksportert til Tyskland. I 1754 ble Herningsholm bygget om til en mer klassisistisk stil og i dag huser herregården Herningsholm Museum, som blant annet forteller om forfatteren Steen Steensen Blichers liv og forfatterskap samt stiller ut flere av hans originale manuskripter. Herningsholm rommer også en riddersal fra det 18. århundre og så er herregården omgitt av en herlig park med stier, som kan benyttes av allmennheten. Et fint sted å tilbringe et avslappende weekendopphold eller en miniferie.

  Herningsholm Museum
  Dra på miniferie i Midtjylland og se Herningsholm, som ble oppført i 1579.
 • Herning Golfklubb (3.3 km)

  Herning Golfklubb ligger i nærheten av Hernings sentrum og har en 18-hulls bane på par 72. Men selv om banen er rett ved byen, så merker man ikke det siden banen er omgitt av grønne områder og med trær ved de fleste hullene. Det er også gode naturlige utfordringer med sjøer og elver. På ´Pay & Play´-banen er der tilgang for alle. Denne banen har fem hull, hvor både nybegynnere og de de med mer erfaring kan prøve seg. En billig miniferie ved Herning er en god mulighet til å komme seg ut og slå til ballen.

  Herning Golfklubb
  Dra på miniferie og nyt et spill golf i Herning Golfklubb.
 • HEART - Herning Museum of Contemporary Art (5.1 km)

  En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere. ´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

  HEART - Herning Museum of Contemporary Art
  Herning Museum of Contemporary Art.
 • MCH Messecenter Herning (2.9 km)

  Herning er med tiden blidt til en stor messeby, som hvert år tiltrekker seg både nasjonale og internasjonale gjester. Det er også i MCH, at Skandinavias største fagmesse for design, interiør og brukskunst arrangeres og det gjelder også Nord Europas sannsynligvis viktigste messe i den farmasøytiske industrien. Her arrangeres det også bilutstillinger og løpende fagutstillinger. MCH Messecenter Herning er også et av Skandinavias største messe- og utstillingssentre, så hvis det skal arrangeres en større firmafest med flere tusen deltakere, leverer MCH med sine 15 haller og 110.000 innendørs kvadratmeter.

  MCH Messecenter Herning
  MCH Messecenter Herning er et av Skandinavias største messesentre.
 • Jyske Bank BOXEN (3.9 km)

  Finn et billig helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Herning og BOXEN, som er en stor innendørs arena med en kapasitet på 15.000 gjester og er den første av sin art i Danmark. Dens fleksible konstruksjon gjør den egnet til mange forskjellige arrangementer slik som store internasjonale sportsbegivenheter, konserter samt forskjellige shows og særlige begivenheter. I 2010 var det konsert med Lady Gaga og senere har både Prince, Roger Waters, Rihanna, Rammstein holdt konserter i BOXEN. Det var også her at EM-finalen i håndball for kvinner ble arrangert samt VM i svømning og bryting. Det har også vært store show som Batman Live og We Will Rock You. Et besøk i Jyske Bank BOXEN er en opplevelse, så hvis turen går til Herning, ta å undersøk om det foregår noe spennende. Hvis dere skal på konsert er det enkelt å finne et billig hotell hos Risskov Bilferie.

  Jyske Bank BOXEN
  Det arrangeres konserter med stil i Jyske Bank BOXEN.
 • Baboon City (4.3 km)

  Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

  Baboon City
  Ha det gøy i Baboon City.
 • Jyllands Park Zoo (14.7 km)

  Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

  Jyllands Park Zoo
  Familieutflukt til Jyllands Park Zoo
 • Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm (38.4 km)

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm er den absolutt beste måten å oppleve de flotte ørnene og ekstremt hurtige falkene på. Det er underholdende og utradisjonelle shows på stedet som viser de utrolige flyve- og jaktinstinktene til disse rovfuglene. Prøv selv at holde en rovfugl eller en ugle. De kan virke større på armen enn når de flyr rundt høyt oppe i luften og ligner mer på gråspurver. Gå på oppdagelse i ´Ugleskogen´ og møte verdens største ugler som holder til i trærne. Besøk også de store bisonoksene. Ta en tur med prærievognen og hør historien om bisonens vandringer og hvordan de var livsnødvendig for indianernes overlevelse.

  Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm
  Opplev de praktfulle rovfuglene ved Silkeborg Rovfugleshow og Bisonfarm på ferien deres i nærheten av Silkeborg
 • Elia skulpturen i Herning (4.7 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk den store skulpturen - Elia - som ligger i utkanten av Herning. Den er bygget av kunstneren Ingvar Cronhammar og ble innviet i september 2001. Skulpturen består av en stålkuppel, som med en diameter på 60 meter og en høyde på 11 meter reiser seg fra en tidligere kornmark i Birk ved Herning. Fra toppen av kuppelen reiser det seg fire stålsøyler, så skulpturens samlede høyde er på hele 32 meter. Elia er utstyrt med en stor gassbrenner, som en gang i løpet av en 19 dagers periode lager en 8,4 meter høy og 1 meter bred ildsøyle i rundt 30 sekunder. Tidspunktet for utladningen er tilfeldig og styres av en datamaskin. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

  Elia skulpturen i Herning
  Den spennende Elia skulpturen ligger i utkanten av Herning og er bygget av Ingvar Cronhammar.
Vis flere

Kart

Best Western Plus Hotel Eyde
Torvet 1 7400 Herning

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat