Storbyferie i Rotterdam på Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Norsk | NOK

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Nyt en 4-stjernes storbyferie i Rotterdam

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kun 15 min. fra sentrum av Rotterdam
 • Enkel tilgang til offentlig transport
 • Gratis parkering
475,-
3~6 dager fra
1.699,-

Inkl. 3-retters meny

Storbyferie i Rotterdam

3 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 191,-
SPAR
4 dager
Fra 2.559,- / spar opp til 275,-
SPAR
5 dager
Fra 3.399,- / spar opp til 380,-
SPAR
6 dager
Fra 4.249,- / spar opp til 475,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 glass vin, øl eller vann til hver middag
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

På Best Western Hotel Airport Rotterdam venter et flott 4-stjernes opphold i en av Vest-Europas flotteste byer! Omgitt av natur med innsjøer, rett ved flyplassen og motorveien og med kort avstand til sentrum, har dere et perfekt utgangspunkt for en opplevelsesrik storbyferie i Rotterdam. Når dere skal inn til sentrum, bør dere la bilen stå og hoppe på en buss rett utenfor hotellet. Dere er i sentrum på kun 15 minutter, og behøver ikke lete etter parkeringsplasser. I hotellets resepsjon kan dere kjøpe dagsbilletter til offentlig transport.

Hotellet

Dette hotellet ligger naturskjønt til ved flyplassen i utkanten av Rotterdam, med kun syv kilometer inn til den hyggelige byen. Hotellet ligger i kort avstand fra motorveiene A13 og A20, men avstanden til motorveien og flyplassen er store nok til å garantere en god natts søvn.

Hver morgen serveres en god og omfattende frokostbuffe med et bredt utvalg av både varme og kalde retter. Frokosten serveres på hverdager kl. 06.00 - 10.00, lørdager kl. 07.00 - 10.30 og søndager kl. 07.30 - 11.00.

I løpet av dagen kan dere nyte en god lunsj og om kvelden serveres spesialiteter i hotellets flotte restaurant. Restauranten er åpen for lunsj alle dager mellom kl. 11.30 og 17.30, og for middag alle dager mellom kl. 17.30 og 21.30. Dessuten kan dere også nyte en drink i den hyggelige lobbybaren som også kan by på snacks i løpet av dagen. Dersom været er bra, kan dere sitte ute på hotellets flotte terrasse, som vender ut mot vannet.

Det er gratis parkering ved hotellet og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Hotel Airport Rotterdam har 99 flotte rom med 4-stjernes komfort. De nydelige og moderne Comfort-rommene er innredet i varme farger og utstyrt med eget bad og toalett, skrivebord, TVog kaffe- og te-fasiliteter. Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

600 km fra
Kiel, Tyskland
1000 km fra
Hirtshals, Danmark
1275 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Rotterdam (7.5km)

Rotterdam er vel verdt et besøk ettersom denne byen har den største havnen i Europa og utallige andre attraksjoner. Dra på en skjønn båttur, besøk dyrehagen Blijdorp i Rotterdam sammen med hele familien eller dra opp i Euromasten og få en fantastisk utsikt fra 100 meters høyde utover Rotterdam. De fleste butikkene, samt det store kjøpesenteret Bijenkorf, ligger ved Lijnbaan og Beurstraverse. Når dere trenger en pause, kan dere besøke en av de mange fine kaféene eller restaurantene.

Den Haag (17.9km)

Legg turen innom og dra på utflukt til Madurodam, Vredespaleis, Omniversum eller riksdagsbygningen. I Madurodam ser dere Nederland som miniatyrland. Omniversum er den første runde IMAX-kinoen i Europa. I Den Haag finnes mange eksklusive varehus og kjente merker samt hyggelige gater med små butikker. Dere kan også tilbringe dagen under solen på stranden og gå tur langs boulevarden eller prøve lykken på kasino om kvelden.

Gouda (27.2km)

Gouda er mest kjent for sine oster og hvis dere kommer hit i juli eller august, så kan dere oppleve ostemarkedet. Gouda ostemarked arrangeres i disse to månedene foran rådhuset. I sentrum av byen ligger rådhuset i Gouda på en av Nederlands største markedsplasser og er med sine flagg og skulpturer, en interessant bygning og vel verdt et besøk. En annen bygning som det er verdt å gå innom er Sint-Janskerk, som er berømt for sine glass-malerier fra 1500-tallet. En gåtur rundt i byen er i seg selv også en opplevelse. Kanaler, broer, statuer og vakre, gamle bygninger får Gouda til å føles eventyrlig.

Dordrecht (34km)

Opplev den hyggelige byen Dordrecht i sydlige Nederland. Med sine 120.000 innbyggere og rike historie er dette en av områdets førende og eldste byer. Dordrechts indre by er fylt med både små og store kanaler og er vel verdt et besøk. Det er praktisk og innbydende å oppleve Dordrecht til fots. De fleste av severdighetene ligger i området nær de tre gamle kanalene: Nieuwehaven, Wolwevershaven og Wijnhaven. Det er opplagt å starte ved Visbrug, som fører dere over kanalen og hvorfra dere kan nyte en vakker utsikt til byens gamle rådhus. På den nordlige siden kan dere dreie til høyre inn på Groenmarkt, hvor dere kan spasere forbi noen av byens eldste hus, som stammer fra begynnelsen av det 16. århundre. Ved Scheffersplein finner dere et område, hvor det er forskjellige markeder, og her bør dere også kikke nærmere på Augustinerwerk, som er byens gamle kirke med en fasade fra 1773.

Groothoofdspoort (32.8km)

Dra også til Groothoofdspoort, den gamle hovedinngangen til byen Dordrecht. Ved porten er det en hyggelig plass hvor dere kan nyte en kopp kaffe på en av kaféene, mens dere kikker utover byens kanaler. Byen kan også tilby flere spennende museer. Kikk også innom Museum 1940 - 1945, som forteller regionens historie fra 2. verdenskrig, eller Dordrechts Museum, hvor dere finner kunst av lokale kunstnere.

Blomsterparken Keukenhof (53.8km)

Dra på ferie i egen bil og nyt friheten til å gå på oppdagelsesferd. Finn et billig weekendopphold hos Risskov Bilferie og ta turen til Lisse, som ikke ligger langt fra byen Leide. Her ligger verdens største blomsterpark Keukenhof. Parken er dekket av over 7.000.000 løk, og er det beste stedet å se de mange forskjellige tulipansortene. Parken er kun åpen i tulipansesongen, som strekker seg fra slutten av mars til midten av mai. Finn barnevennlige hoteller i området slik at det passer med sesongen og få en ekte familieferie i tulipanhavet.

Blomsterauksjon i Aalsmeer (58km)

Dra på blomsterauksjon hos Royal Flora Nederland, som ligger i Aalsmeer og er verdens største handelssenter for planter og blomster.

Amsterdam (70.8km)

I Amsterdam kan dere oppleve et bredt utvalg av kulturelle attraksjoner. Den brede spekteret av attraksjoner inkluderer alt fra gamle, fascinerende bygninger som Oude Kerk til mer sjeldne severdigheter som Hash Museet. Det må derimot sies, at den mest populære attraksjonen i Amsterdam er museene. Faktisk har byen mer enn 50 museer, som hvert år trekker flere millioner turister til byen. De mest kjente er Rijksmuseum, Van Gogh Museet og Stedelijk Museum, National Maritim Museum, Museum Amstelkring og Anne Frank House.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Postillion Hotel Dordrecht

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Sør-Nederland

Hollandsk kanalby

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

400,-
Fra kun
1.519,-

Vis kort

Bo i kulturbyen Dordrecht

Les mer

Fletcher Hotel Leidschendam

Inkl. 3-retters middag

Sør-Nederland

Miniferie i Haag

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • Gratis parkering
 • Tidlig check-in

260,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

4-stjernet hotell som har alt

Les mer

Fletcher Hotel-Restaurant de Witte Raaf

Inkl. 3-retters meny

Sør-Nederland

Ferie nær stranden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • Gratis parkering
 • Tidlig check-in

285,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Ferie i den livlige badebyen Noordwijk

Les mer

Van der Valk Hotel Den Haag Wassenaar

Inkl. 3-retters meny

Nederland

Hotel nær Haag

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

230,-
Kun
1.689,-

Vis kort

Familievennlig hotell nær Haag

Les mer

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

Inkl. 3-retters meny

Sør-Nederland

Ferie nær Den Haag og Amsterdam

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis bruk av fitnessavdelingen

Kun
1.749,-

Vis kort

4-stjerners ferie nær Haag og Amsterdam

Les mer