Bilferie i Danmark til Best Western Hotel Royal Holstebro

Norsk | NOK

Best Western Hotel Royal Holstebro

Miniferie i Holstebro med opplevelser ved Vesterhavet og Limfjorden

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Kjent for sine kunstverk og kulturelle opplevelser
 • Se skulpturen til 553 mio. kr. Maren på en vogn
 • Elegant hotell på Den røde Plass og ved Stor-åen
553,-
3~4 dager fra
899,-

Moderne hotell sentralt i byen

Sentralt i Holstebro

3 dager
Kun 899,- / spar opp til 298,-
SPAR
4 dager
Kun 1.319,- / spar opp til 477,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 kopp kaffe/te ved ankomst
 • 1 x inngang til Motion og Trivsel
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Deilig opphold med biffmeny

Sentralt i Holstebro

3 dager
Kun 1.169,- / spar opp til 339,-
SPAR
4 dager
Kun 1.579,- / spar opp til 553,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny på Jensens Bøfhus
 • 1 kopp kaffe/te ved ankomst
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotellet tilbyr

Rett ved Limfjorden, ikke langt fra Vesterhavet og noe av den flotteste naturen Danmark har å by på. Dette elegante hotellet lever opp til å kunne tilby sine gjester et aktivt og avslappende opphold i skjønne og hyggelig omgivelser.

Fra hotellet er der en nydelig utsikt enten utover flotte Storå som er rett ved hotellet eller ut mot livlige Holsterbro, like ved den Røde Plads, hvor det er små butikker med mye liv. Dagen starter som regel tidlig i Vest-Jylland. Den deilige frokostbuffeen serveres derfor fra 07:00 til 9:30. Buffeen er fylt med overraskelser slik som spennende brødsorter slik som paleobrød som er laget kun av nøtter, egg, salt og olje og hjemmebakte boller. Her finnes alt hva hjertet begjærer av rug- og franskbrød, oster, yoghurter samt egg.

Hotel Royal har også en liten lobbybar, hvor man kan ta en drink som avslutning på dagen.

Rommene

Hotel Royal kan tilby velinredede værelser, hvor alle har kabel TV samt gratis WiFi. Alle rommene har enten badekar eller dusj og hårføner.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

200 km fra
Hirtshals, Danmark
470 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Holstebro (0km)

I dag har Holstebro rundt 35.000 innbyggere og er en livlig markedsby med et virvar av gågater og forskjellige butikker. Det er flere gode restauranter innenfor rekkevidde og la det være sagt, her går ingen sultne fra bordet, ikke i Nordvestjylland. Den gode og tradisjonelle matkulturen finnes i flere varianter og Det Gamle Apoteket, Støperiet eller restauranten Under Klippen, som ligger rett ved siden av Best Western Royal Holstebro, kan anbefales, uavhengig om det er sulten eller smaksløkene som skal tilfredsstilles.

Møllesjø (15.3km)

Ved Møllesjø er det 3 oppmerkede stier til en vakker gåtur. Naturstien er flisebelagt og strekker seg knappe 2 km. rundt Møllesjøen i varierende terreng. En herlig tur, hvor stien flere steder går helt ned til sjøkanten. På denne turen kan dere nyte utsikten til svanene som glir forbi på sjøen eller være heldige å se ett av svaneredene. Jungelstien er godt 2 km. lang og laget rundt golfbanen og torvmyra. Dette er en hyggelig og litt utfordrende sti, som byr på mye moro underveis, da det er stilt opp forskjellige oppgaver langs ruten. Det er også på denne turen at dere finner "jorden er giftig"- banen, naturfitness-området, som består av 8 forskjellige naturlige treningsredskaper, samt trikken til øya. Hjertestien brukes som en forlengelse av naturstien og er på ytterligere 3 km. En herlig tur for de som gjerne vil gå litt lengre eller få en god løpetur. Stien følger små mark- og skogveier i området og passerer den veldig vakre Borbjerg Holmgård Sjø.

Struer Museum (16.3km)

Det kulturhistoriske museet ligger i Struer by og byr på noen av dem som har vært med på å prege Struer, og omegn, både nasjonalt og internasjonalt. Museet stammer fra 1930, men ble i 2006 ombygget og utvidet. Museet har flere permanente utstillinger. Start med å oppleve radio- og fjernsynseventyret, Bang & Olufsen, og kulturhistorien bak lyd- og bildemediene. Det er også mulig å besøke forfatteren Johannes Buchholtz´ hus, som står som et ikon fra 1930-årenes forfattermiljø. Struer - et jernbaneknutepunkt, forteller om den første jernbanen som forbandt Århus, Randers og Struer samt om den innflytelsen jernbanen hadde på Struers utvikling, og hvorfor var det var akkurat Struer som ble kalt for ´uniformsbyen´. I utstillingen ´Limfjorden på lerret' kan de besøkende nyte de mange landskapsmaleriene fra den vestlige delen av Limfjorden, som alltid har vært en stor inspirasjonskilde for mange kunstnere. Møt kjente kunstnere som Jens Søndergaard, Knud Agger, Povl Povlsen og mange flere i Struer Museum. Lek, opplev og bli klokere på lyden og hørselen i ´Lyduniverset´. Prøv noen av de mange morsomme eksperimentene som for eksempel å legge lyd på en tegnefilm eller finn ut hvilken retning løvens brøl kommer. Det er massevis av opplevelser for enhver smak for hele familien på Struer Museum.

Hjerl Hede (25.3km)

Friluftsmuseet Hjerl Hede viser en bygningssamling av små kulturmiljøer og elementer av det danske landsbyfellesskapet. Her kan dere gå på oppdagelsesferd i regionale varianter av byggeskikk, boliginnredning og se hvordan man bodde og levde for 100-200 år siden. Bl.a. har Hjerl Hede også Danmarks eldste kjente bondegård, Vinkelgården fra år 1546.

Mønsted Kalkgruver (39.4km)

Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

Herning (34.9km)

På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende.

Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning.

Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

Thorsminde Strand (42.9km)

Herlig sandstrand ut mot Vesterhavet. På Thorsminde Strand blir det lagt flyteliner ut i Vesterhavet om sommeren. De danner et gigantisk "badebasseng", som gir deg større trygghet enn ved andre strender langs Vestkysten. Thorsminde er en sandstrand med sanddyner. Stranden har en handikappsti, hvor rullestolbrukere kan komme tettere på vannet. Rett ved stranden er det p-plasser, toaletter, restaurant, kiosk og grill. Bare få minutter unna er det også en havn, sommerhus, campingplass og Strandingsmuseum St. George, som bl.a. forteller den dramatiske historien om den største strandingskatastrofen noensinne, hvor 1300 sjømenn omkom i 1811.

Kystsenteret Thyborøn (55.6km)

Dra på bilferie i Danmark og finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Finn hele familieferien med barnevennlige hoteller og massevis av aktiviteter og kjør-selv til Kystsenteret Thyborøn. Det er både uten- og innendørs aktiviteter på Kystsenteret, og deres slagord er “Sand, vann og forstand”, så utstillingene dreier seg om den jyske vestkysten, dyrene, naturen og hva som ligger bak bevaringen av både kysten og dyrebestanden. Det er også en krypdyrs-zoo, hvor mange av dyreartene som ferdes i naturen på den jyske vestkysten stilles ut. Dere kan også se et spennende tema om utdødde dyrearter som f.eks. Æskulapsnogen og Glatsnogen, som dessverre har forsvunnet fra den danske naturen gjennom de siste 150 årene. Hils også på sumpskilpadden, som var en fast bestanddel av våre forfedres kost, altså for ca. 2500 år siden, velbekomme. Dra på ferie i egen bil og finn et hotell med barnerabatt hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Falken

I mellom Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Opplev Vestjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

416,-
Kun
519,-

Vis kort

Ligger mellom Herning og Ringkøbing

Les mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

Hotel Nørre Vinkel

Inkl. 3 og 2-retters meny

Vesterhavet

Miniferie i Lemvik

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 2-retters sesong meny
 • Gratis internett og parkering

1.003,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Skjønn natur i Vestjylland

Les mer

Hotel Vinderup

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Miniferie ved Venø Bukt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

854,-
Kun
899,-

Vis kort

Koselig og sjelfullt hotell i Vinderup

Les mer

DGI Huset Herning

Miniferie i kulturbyen Herning

Midtjylland

Opplevelser for store og små

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x Liten wellness-pakke
 • Adgang til Vandkulturhuset, wellness og fitness
 • Parkering og internett er inkludert

725,-
Fra kun
889,-

Vis kort

Mange aktiviteter sentralt i Herning

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.