Miniferie i Älvsjö på Best Western Royal Star Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Royal Star Hotel

Hotell i Älvsjö, rett ved Stockholmsmässan

Rolig og trivelig område i Älvsjö
Kun 10 minutter med tog eller bil til sentrum av Stockholm
Store og romslige rom med nyrenoverte baderom
 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 500 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Her bor dere i et rolig og trivelig område av Älvsjö like utenfor byen og rett ved Stockholmsmässan. Plasseringen er perfekt dersom dere skal på et arrangement på Stockholmsmässan eller bara ønsker å besøke Stockholm men bo i litt roligere omgivelser. Det tar kun 10 minutter med tog inn til sentrum av Stockholm og Älvsjö stasjon ligger mindre enn fem minutter til fots fra hotellet, perfekt for en helgetur til Stockholm.

Hotellet

Her bor dere i litt roligere omgivelser rett ved Stockholmsmässan, kun 10 minutter fra sentrum av Stockholm. Hotellets vennlige betjening sørger for at dere føler dere som hjemme.

Hver morgen serverer hotellet en stor frokostbuffe med mange valgmuligheter og om sommeren går det også an å spise frokost på hotellets uteservering. Om kvelden serveres middag fra en à la carte meny i restauraten og i baren serveres enklere retter fra en barmenyen.

Hotellet har et av Stockholms største idrettsanlegg i tilknytning til et hotell med vekter, 3D møller, spinningsykler og andra aparater. I tillegg til finnes også separat herre- og damebadstu.

Hotellet passer bra for barnefamilier og det finnes et lekerom for barn.

Hotellets gjester har tilgang til gratis internett og det finnes gratis parkering utenfor hotellet.

Rommene

Hotellet har 103 store og romslige rom som alle er på mellom 21-25m2. Alle har et eget nyrenovert baderom med dusj eller badekar. Rommene har også fransk balkong, skrivbord, lenestol eller sofa, TV og selvfølgelig bekvemme senger hvor dere kan sove godt. På enkelte av rommene går det an å få en ekstra seng.

Husdyr er velkommen på enkelte av rommene mot en avgift og må bestilles på forhånd.

Verdt å se

 • Stockholm (10.3 km)

  Drømmer dere om en teatertur burde dere prøve Kungliga Dramatiska Teatern i Nybroplan eller besøke noen av de mindre teatrene på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs torg er også verdt et besøk, ikke bare for sine opptredener, men også for den vakre arkitekturen. Globen holder hele tiden mange, store sportsarrangementer, konserter og forestillinger. Er det handlelysten som råder, så byr hele området rundt Hötorget og Stureplan på mange muligheter. Det samme gjør Götgatan på Söder. Gå ikke glipp av et besøk til varehuset NK i Hamngatan. Fra Stureplan kan dere gå ned gjennom Birger Jarlsgatan, hvor dere bl.a. finner Orrefors Kosta Boda glasskunst og eksklusive motebutikker. I bunnen av gata venter Dramaten, det vakre nasjonalteateret i Stockholm. Nybrokajen ligger like foran oss, og her venter aller charterbåtene som kan bringe dere ut i skjærgården. Søker dere grønnere omgivelser, anbefales en spasertur til parkområde Kungliga Djurgården eller kanskje en slentretur langs paradegaten Norr Mälarstrand. Långholmen er også en grønn oase midt i storbyen. Om sommeren finnes det flere steder der dere kan svømme i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen. Vasamuseet (nær Skansen) byr på en stor opplevelse. Her kan dere få større innsikt i folk og tiden rundt år 1628, da krigsskipet sank. I nærheten av Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm – minst like givende for de voksne som for barna. Gamla Stan ligger på en liten øy i byen, og er en av Nordens best bevarte middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige serveringssteder og spennende utvalg av antikvarer som selger gamle våpen og glemte ordener. Og på toppen av kransekaka i Gamla Stan troner selveste Stockholms slott.

  Stockholm
  Stockholm tar seg flott ut i solskinn.
 • Stockholms skjærgård (73.4 km)

  Skjærgårdsbåtene bringer dere ut i den storslåtte skjærgården. Den er minst like vakker i vinterhalvåret som om sommeren. Mange av båter serverer lunsj og / eller middag om bord. Hva sier dere til en servering med rekebord, sildebuffet, eller kanskje en klassisk biffrett? Båtene seiler ut til mange av perlene i skjærgården: Sandhamn, Grinda, Utö eller Vaxholm, for å nevne noen.

  Stockholms skjærgård
  Skjærgården er storslått.
 • Gamla Stan i Stockholm (11.0 km)

  Gamla Stan, som frem til 1980 ble kalt «Byen mellom broene», er Stockholms historiske sentrum og ligger på øya Stadsholmen. I mange hundre år var det Gamla Stan som var byen Stockholm, og de mange smale gatene, smug og omgivelsene generelt er velbevarte. Byens smaleste smug heter Mårten Trotzigs gränd og måler bare 90 cm på sitt smaleste. Slå dere gjerne ned her i Gamla Stan, ta en liten matbit, eller «fika» som svenskene sier, på en av bydelens mange hyggelige serveringssteder. Det kongelige slott i Stockholm ligger også i Gamla Stan.

  Gamla Stan i Stockholm
  Stockholms historiske sentrum ble kalt «Byen mellom broene» frem til 1980, og er i dag bedre kjent som Gamla Stan
 • Gröna Lund (13.2 km)

  Gröna Lund er en kjent fornøyelsespark på øya Djurgården i Stockholm. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag med familien. Parken byr på mange gøye aktiviteter og attraksjoner for store og små.

  Gröna Lund
  Temaparken Gröna Lund ligger på Djurgården i Stockholm
 • Drottningholm slott (16.6 km)

  En dagstur til Drottningholm slott anbefales. Slottet er oppført på UNESCOs verdensarvlisten, og er det best bevarte kongelige slottet i Sverige. Slottet representerer europeiske kongelige arkitektur fra 1600-tallet. Sammen med Drottningholms Slottsteater, den eksotiske paviljongen «Kina slott» og den praktfulle slottsparken er det mye å se og oppleve.

  Drottningholm slott
  Drottningholm slott er et flott syn, spaser en tur i den vakre slottsparken.
 • Djurgården (21.1 km)

  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund. Stikk også gjerne innom ABBA-museet og dra på vandring i den svenske popgruppens univers. Syng gjerne med på de velkjente låtene underveis. Hvis dere vil lære mer om det svenske folkets historie burde dere stikke innom Vasamuseet. Her får dere høre om menneskene som levde i tiden rundt 1628 da regalskipet «Vasa» sank og med det bevarte gjenstander fra den svenske storhetstiden for ettertiden. Like ved Vasamuseet ligger Junibacken, Astrid Lindgrens museum i Stockholm. Dette er et populært utfartsmål for barn, men også for voksne som har vokst opp med Lindgrens bøker. Også på Djurgården ligger kunstmuseet Waldemarsudde med en storslått hovedbygning oppført av en svensk prins på 1900-tallet og et fantastisk parkanlegg. Gå heller ikke glipp av Thielska Galleriet med utstillinger av verdenskjente kunstnere.

  Djurgården
  På Djurgården i Stockholm venter store opplevelser for hele familien, bl.a. Skansen friluftsmuseum og dyrepark og fornøyelsesparken Gröna Lund.
 • Artipelag Värmdö (25.5 km)

  For kunstinteresserte er Artipelag i Värmdö en fantastisk opplevelse i et unikt miljø. Her finner dere kunstutstillinger, kulturelle aktiviteter, musikk og svensk design. Anlegget har to restauranter med uteservering. Artipelag sprer seg over 10 220 kvm med fantastisk utsikt i en velplassert omgivelse med furutrær og klipper. Her kan dere glatt tilbringe en hel dag, gjerne i kombinasjon med turer i skogen og langs turstier.

  Artipelag Värmdö
  Kunst i nydelige omgivelser.
 • Julemarked i Stockholm (11.0 km)

  Julemarked i Stockholm er et must når julen nærmer seg. Byens smale brosteinsbelagte gater danner en perfekt ramme i Gamla Stan i Stockholm, hvor julemarkedene sørger for å gjøre opplevelsen komplett med velduftende julespesialiteter og unike julegaveidéer.

  Julemarked i Stockholm

  Sveriges hovedstad danner i november og desember rammen for en helt fantastisk julestemning. Med kirkeklokkene som ringer fra oven, ønsker Stockholm dere velkommen til julestemning i særklasse. Overalt i byen er gater og butikker pyntet med massevis av lys og julepynt. Duften fra ristede mandler og kastanjer blander seg med gløgg og honningkaker, som kan få julestemningen frem hos både barn og voksne. I markedsbodene ønskes dere velkommen med hjemmelagde tradisjonelle juledekorasjoner, håndlagede leker og en mange lokale produkter.

  Julemarked på Skansen

  Det mest tradisjonelle av julemarkedene finner dere på Skansen, Stockholms kjente friluftsmuseum. Her er det blant annet mulig å støpe lys, bake gammeldags brød og se håndverkere lage produktene sine mens dere kikker på.

  Julemarked på Stortorget i Gamla Stan

  På byens eldste torg, Stortorget i Gamla Stan, er byens flottest pyntede julemarked. Det tradisjonelle julemarkedet har en historie som går over 100 år tilbake i tid, og som er med på å skape en historisk stemning på hele plassen. Dette blir kun ytterligere forsterket av de omkringliggende bygningene, som er fra middelalderen og de brosteinsbelagte gatene. De tradisjonelle, røde julebodene gjør at julestemningen blir komplett.

  Shopping og kos i Stockholm

  Hvis ikke julemarkedene er nok, byr Stockholm også på en rekke butikker, hvor det er mulig å shoppe. Stockholm er derfor en opplagt by å finne julegaver i, som ofte kan fås billigere enn i Norge.

  Etter en lang og hyggelig dag i Stockholms handlegater, er det mulig å besøke en av byens mange kaféer og restauranter.

  Julemarked i Stockholm
  Besøk julemarkedet på Stortorget midt i Stockholms gamle bydel
Vis flere

Kart

Best Western Royal Star Hotel
Mässvägen 1, 125 30 Älvsjö,