Miniferie til Fyn på Bogense Hotel

Norsk | NOK

Bogense Hotel

Fin ferie på et nesten 200 år gammelt hotell nær havnen i Bogense

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet nær den koselige havnen
 • Nær naturperlen Gyldensteen
 • Veltilberedt mat i restauranten
590,-
3~4 dager fra
1.189,-

Inkl. halvpensjon

Opplev Nordfynsk kyst

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 371,-
SPAR
4 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 591,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett
Wild Offer

Bogense Hotel har en sentral plassering i Adelgade, Bogense, nær den byens hyggelige havn. Her bor du like ved den største lagunen utenfor kysten nord på Fyn og nær det flotte naturområde og det historiske landemerket ved samme navn, nemlig Gyldensteen herregård. Samtidig gir Bogense Hotel en god base for spennende utflukter både på Fyn forøvrig og i sørøstlige Jylland på den andre siden av Lillebælt bro. Nyt en herlig miniferie på et godt kjent og svært sjarmerende, gammelt hotell med mye moro, god mat og spennende opplevelser i vente.

Hotellet tilbyr

Bogense Hotel tilbyr en helt spesiell atmosfære som er bevart i nesten 200 år Hotellets eldste fløyer går nemlig helt tilbake til 1822. Og selv om flere moderniseringer er gjennomført siden den gang, har den gamle sjelfulle sjarmen blitt nøye og godt bevart. Tilbake i 1987 fikk hotellet en ny fløy med 26 ekstra dobbeltrom, og senest i 1999 ble det oppført en ny stue. I dag møtes gammelt og nytt i skjønn forening i atmosfæriske omgivelser og lover godt for ethvert opphold nord på Fyn.

I løpet av ferien er det helt nærliggende å sette kursen mot den vakre naturperlen, Gyldensteen, nær hotellet. Her ligger den kjente herregården ved samme navn, og selve naturområdet går under betegnelsen Vadehavet utenfor nordlige Fyn. Her venter mer enn 350 hektar våtmark med både saltvann og ferskvann. Gyldensteen egner seg helt utmerket for turer til fots, og ikke minst langs stranden, som utgjør en del av et større beskyttet område for fugler.

Hver morgen kan du nyte en god frokost i hotellets koselige omgivelser. Middag serveres i hotellets atmosfæriske restaurant, som er veldig populær og kjent for sine godt tilberedte retter tilberedt av de ferskeste råvarer.

Hotellet tilbyr parkering uten ekstra vederlag, og under oppholdet har du gratis trådløs internettilgang.

Rommene

Bogense Hotel tilbyr totalt 50 hyggelige rom, fordelt på enkeltrom og dobbeltrom. Det går også fint an å be om ekstra oppredning på dobbeltrommene. Normen er forøvrig at dobbeltrommene har to enkeltsenger. Rommene tilbyr ellers dusj og toalett og er utstyrt med hårføner, komfortable senger og TV. Noen av rommene har også balkong.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

310 km fra
Hirtshals, Danmark
650 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Glow Odense (41.5km)

Når Glow åpner dørene for det fortryllende lyslandskapet på 6000 kvadratmeter kan du opplev et ekte vintereventyr. Mens barna leker kan de voksne utforsker Glow-julemarkedet og nyte god mat fra forskjellige matbiler. Hver uke er det scene underholdning fra lokale artister.

Odense er det første og det største innendørs julemarkedet i Europa, som ønsker dere velkommen til Glow. Bak den magiske julearangementet står den kanadiske familiebedriften Glow Gardens, som på få år har skapt et globalt arrangementskonsept i 10 byer. De gir gjestene lys og glede i den ellers mørke og triste vintersesongen. Det er bare fantasien som setter grensene i det opplyste vinterarrangementet! 

Adresse: Faaborgvej 248 B, 5250 Odense SV.

Billetter kjøpes online på - glowgardens.dk - fra 21 November 2019 til 4 Januar 2020. 

Humlemagasinets Hager (17.6km)

Dra på bilferie i Danmark og besøk vakre Fyn. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på en herlig sommerferie fylt med opplevelser. En av de mange opplevelsene som venter dere på Fyn er Humlemagasinet. Nyt de syv vakre hagene, som blant annet inkluderer en frukthage, den engelske rosehagen og Dronning Ingrids hage. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske utstillinger og det arrangeres forskjellige kulturelle begivenheter her. I det vakre området er det også en butikk og en liten kafé. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Fyn med hele familien i deres eget tempo.

Ditlevsdal Bison Farm (21.1km)

Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knappe 400 amerikanske bisonokser. På utvalgte dager i løpet av året arrangeres det guidede turer på den nordfynske prærien hvor dere kan oppleve de prektige dyrene på kloss hold. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide forteller om dyrene, deres atferd og morsomme historier fra hverdagen.

Besøk gårdsbutikken, som er åpen fra torsdag til lørdag. Her kan dere kjøpe fine bisonutskjæringer og ta de med hjem. I den lille skogen bak butikken ligger indianerbanen, som byr på klatring og balansegang. Indianerbanen er tilgjengelig i butikkens åpningstider.

Galleri Galschiøt (27.3km)

Ta turen til et av Danmarks største private kunstverksteder, det spektakulære Galleri Galschiøt. Jens Galschiøt er kjent for sine samfunnskritiske verker og kunsthappenings, som har vakt stor oppsikt i utlandet og i Danmark. Opplev den kunstneriske dynamikken i Galschiøts atelier og verksted, fylt med aktiviteter. Det over 2.500 m² store området byr også på et bronsestøperi og en fantastisk skulpturpark med noe av Galschiøts enorme skulpturverker.

Jernalderlandsbyen (28.5km)

Jernalderlandsbyen er et miljø gjenskapt fra oldtiden og stod ferdig i 1974. Landsbyen er oppført på bakgrunn av arkeologiske utgravninger datert til perioden år 1–400, etter vår tidsregning. I dag kan dere besøke Jernalderlandsbyen, et historisk verksted, og få innsikt i våre danske forfedres levevilkår. Dere kan forsøke dere på gamle håndverksmetoder, for eksempel: spinne ull eller slipe kniver. Det er også tilrettelagt for at dere kan gå i fortidens kokekoneners fotspor og lage mat etter gamle metoder og historiske oppskrifter.

Odense (31km)

Odense er en hyggelig by midt på Fyn med mye å by på med alt fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spennende opplevelse i Odense er å besøke i H.C. Andersens hus som ligger i den gamle bydelen. H.C. Andersens hus er i dag et museum, og utstillingene forteller om dikterens liv fra barndomsårene som fattig skomakersønn, hans vanskelige tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. Dere kan også ta med familien til Odense Zoo, besøke friluftsmuseet Den Fynske Landsby og mye mer.

Odense Zoo (42.2km)

Et besøk i Odense Zoo som er kåret til Europas beste dyrehage to ganger på rad, er å anbefale. Denne fantastiske zoologiske hagen kan by på alt hva hjertet begærer og passer for hele familien.

Danmarks Jernbanemuseum (30.1km)

Dra på oppdagelse på Danmarks Jernbanemuseum som ligger like bak togstasjonen i Odense. Her kan dere bl.a. besøke hele 21 spor med gamle lokomotiver og vogner. Se på de kongelige vognene, få et innblikk i reisen på 1. klasse og opplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vognene og lokomotivene er åpne så man kan gå inn i dem og utforske dem nærmere. Dersom dere har med barn, vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle aktivitetene.

H.C. Andersens Hus (30.9km)

I H.C. Andersens Hus, midt i Odense, får dere et spennende og ganske unikt innblikk i dikterens liv. Utstillingene omfatter bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklipp samt hele rom innredet akkurat slik som da H.C. Andersen bodde og vokste opp i Odense.

Lillebælt (38.6km)

Ta en tur til Lillebælt og opplev den flotte naturen i området og broene som forbinder Jylland med Fyn. Her han dere ta en tur med båten, sykle, fiske, dykke eller gå turer langs vannet.

Egeskov Slot (71.1km)

Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev Europas best bevarte vannborg, oppført i 1554. Egeskov Slott er, uten sammenligning, Fyns største turistattraksjon. Dette eventyrlige slottet ligger omgitt av prektige hager og dype vollgraver med vann, og er som tatt ut av et eventyr. Se grevens spennende samling av sjeldne biler og fly, kjør segway rundt i Piet Heins store labyrint bestående av hekker.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag 10-15

Andre hoteller i nærheten

Trinity Hotel

Moderne hotell ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

426,-
Fra kun
1.319,-

Vis kort

Opplev restaurant med vakker utsikt

Les mer

Vissenbjerg Storkro

Opplevelser på Fyn

Fyn

Kroferie på Fyn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.096,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Frodige omgivelser i Vissenbjerg

Les mer

Blommenslyst Kro

Inkl. halvpensjon

Fyn

Krohygge nært Odense

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

257,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Hyggelig kroferie

Les mer

Fjelsted Skov Hotel

Inkl. halvpensjon

Fyn

Naturopplevelser på Fyn

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

225,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Det venter mange spennende opplevelser på Fyn

Les mer

Hotel Juelsminde Strand

Kun 200 m. fra havet

Østjylland

Juelsminde Strand

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

517,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Miniferie ved Juelsminde Strand

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.