Bilferie til Brenner Hotel Bielefeld

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Brenner Hotel Bielefeld

Dere bor rett ved sentrum av den gamle og flotte byen Bielefeld

Besøk Tysklands 20. største by
Rett ved sentrum av byen Bielefeld
Utforsk Sparrenburg slott og andre landemerker
 • 1.050 km fra Svinesundbroen
 • 775 km fra Hirtshals
 • 350 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Opplev en av Tysklands 20 største byer med alt de har å tilby. Her kan dere f.eks. utforske Sparrenburg slott, Bielefelds gamle og vakre landemerker og rusle rundt i gamlebyens koselige gater. Dere har også mulighet for å utforske området rundt Bielefeld, som byr på mange flotte opplevelser.

Hotellet tilbyr 

Det familiedrevne Brenner Hotel Bielefeld ligger i Sieker distriktet i Bielefeld. Det er gratis internettilgang på hele hotellet. Restauranten tilbyr internasjonale og lokale retter. Det er gratis parkering ved hotellet. Mot avgift kan dere spille en runde på hotellets bowlingbane.

Rommene 

Alle de komfortable rommene har eget bad / toalett, telefon, TV og gratis internett.

Merk at

Restauranten er stengt på søndager.

Vis flere

Verdt å se

 • Bielefeld (6.0 km)

  Dra på bilferie til hjertet av Bielefelds gamle bydel, hvor "Alter Markt" ligger, som er omgitt av historiske imponerende fasader og utsmykkede gavler. De imponerende patricia-villaene bør oppleves. En hovedattraksjon er Crüwell-huset med sin sen-gotiske trappegavl som stammer fra 1530. Trappen er utsmykket med 7.000 Delft fliser fra det 16. til 18. århundre. "Alter Markt" er blitt et yndet sted for begivenheter i Bielefeld. Her avholdes bl.a. vin-festival og julemarked. For kunstinteresserte kan Kunsthalle Bielefeld være et interessant utfluktsmål. Som moderne kunstmuseum kan dere her nyte tysk og internasjonal kunst fra det 20. og 21. århundre. Fire ganger i året skiftes utstillingene ut med en ny utstilling innenfor f.eks. klassisk moderne eller tysk ekspressionisme. Finn et billig weekendopphold og et barnevennlig hotell hos Risskov Bilferie.

  Bielefeld
  Bielefeld er kjent for bl.a. sin vinfestival og julemarked og sin vakre arkitektur.
 • Hermannsdenkmal - Tysklands høyeste statue (29.6 km)

  Hermannsdenkmal er en kolossal statue nær Hiddesen, sydvest for Detmold i den sydlige delen av Teutoburger Wald. Den ble bygget i årene fra 1838 og frem til 1875. Monumentet sies å skulle minne om erkebiskopen av Arminius, og det såkalte «schlacht im Teutoburger wald», fritt oversatt til slaget i Teutoburgerskogen, hvor de germanske stammene under hans ledelse, sikret en avgjørende seier over de tre romerske legionene XVII, XVIII og XIX anført av Publius Quinctilius Varus. Statuen er 53 meter høy og er den høyeste statuen i Tyskland.

  Hermannsdenkmal - Tysklands høyeste statue
  I den sydlige delen av skogen Teutoburger står spektakulære Hermannsdenkmal, Tysklands høyeste statue
 • Adlerwarte Berlebeck fuglepark (32.1 km)

  Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra med hele familien til den kjente fugleparken Adlerwarte Berlebeck i Detmolder-distriktet Berlebeck. Parken ble grunnlagt i 1939 og huser i dag 46 rovfuglearter med over 200 eksemplarer. I løpet av sesongen er det flere daglige fugleoppvisninger hvor man kan få seg en helt spesiell opplevelse.

  Adlerwarte Berlebeck fuglepark
  Besøk den spennende Adlerwarte Berlebeck fugleparken med over 46 rovfulgearter.
 • Falkenburg-ruinene (34.0 km)

  Falkenburg-ruinene ligger i den sydøstlige delen av Teutoburger Wald, og er et levn fra en tidligere høyborg fra år 1100. Siden det utgravde murverket er ustabilt etter å ha vært begravd i århundrer, er det kun tillatt å besøke ruinene på guidede turer.

  Falkenburg-ruinene
  Falkenburg ligger i Teutoburger Wald, og er et levn fra en tidligere høyborg fra år 1100.
 • Externsteine (39.4 km)

  Externsteine er en karakteristisk sandsteinsformasjon beliggende i Teutoburger Wald. Den kuriøse formasjonen består av mange høye sandsteinsklipper som nærmest ser ut som de er skåret ut og rager opp i skogen. Arkeologiske undersøkelser viser at deler av monumentet dateres helt tilbake til 10.700 f.Kr. Gjennom årene har stedet både vært brukt som eremittbolig og kristent kapell og omkring skiftet mellom 1800- og 1900-tallet viste både nasjonalister og folk fra Völkisch-bevegelsen interesse for monumentet. Denne interessen nådde sitt høydepunkt under nazi-regimet, da stedet ble brukt i forbindelse med forskjellige propagandakampagner. I dag er stedet en av områdets mest populære turistattraksjoner.

  Externsteine
  I Teutoburger Wald er det den karakteristiske sandsteinsformasjonen Externsteine som preger landskapet
 • Hameln (77.5 km)

  Den lille byen Hameln i bakkelandskapet Weserbergland er opphavet til sagnet om «Rottefangeren fra Hameln». Byen har en mengde nydelige bindingsverkshus og sandsteinshus fra perioden 16.- til 17. århundre. Spesielt  de såkalte rottefangerhuset, bryllupshuset og Dempters hus samt byens rådhus er interessante arkitektoniske herligheter med sine karakteristiske gavlutsmykninger prydet med diamantstein, samt masker og pyntelister og flotte utsmykkede karnapper.

  Hameln
  Det kjente sagnet «Rottefangeren fra Hameln» har sitt opphav i lille byen Hameln
Vis flere

Kart

Brenner Hotel Bielefeld
Otto-Brenner-Str. 133-135 33607 Bielefeld

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 60% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 40% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 20% rabat