Kjør-selv ferie til Best Western Hotel Achim Bremen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Hotel Achim Bremen

Ta en miniferie i rolige omgivelser like i utkanten av Bremen

Besøk den flotte kulturbyen Bremen
Utallige opplevelser for både store og små
Hotellet tilbyr rolige og stilfulle omgivelser
 • 900 km fra Svinesundbroen
 • 600 km fra Hirtshals
 • 200 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Bremen byr på utallige opplevelser for både store og små. Like utenfor bygrensen ligger det koselige Best Western Grand City Hotel Bremen. Hotellet tilbyr rolige og stilfulle omgivelser i den lille byen Achim-Uphusen hvor elven Weser renner igjennom.

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners Best Western Hotel Achim Bremen ligger nær Bremen i den lille byen Achim-Uphusen hvor dere bor i nærheten av flotte naturområder. Hotellets frokostrestaurant ønsker dere velkommen i koselige omgivelser. Frokosten serveres mellom kl. 06:00-10:00 (i helgene til 10.30). 

I pakken er det en 3-retters meny på en partner restaurant, som ligger ca. 500 m fra hotellet. Det er et en-retters måltid med en gratis drink inkludert på "Schüttinger" bryggeriet som ligger inne i Bremen. Dere kan få mer informasjon om dette på hotellet. En brusautomat finnes i hotellets lobby. Det er gratis internett.

Rommene

Alle de komfortable og moderne rommene er utstyrt og innredet med eget bad, telefon, TV, klimaanlegg og internett. Det er også et skrivebord på alle rom.

Merk at

*Oppholdet inkluderer en 3-retters meny ved Restaurant Haberkamp eller Gasthaus Gerken. Dere kan få mer informasjon om valgmulighetene på hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Herdentor mølle (19.7 km)

  Den ikoniske møllen i Bremen, som har eksistert siden 1898 ligger ved en vold, som sikret det gamle Bremen. Denne har en spesiell plass i hjertene til folk fra Bremen. Før i tiden var det nemlig 6 møller ved voldene, og denne er den eneste som har overlevd takket være mye flaks. I dag blir der malt kaffe i møllen, og ikke mel, som før i tiden. Dessuten er det i dag også en restaurant og kafé i møllen.

  Herdentor mølle
  Landemerke Herdentor mølle huser i dag en restaurant og kafe. Den gamle mølla har vært i drift siden 1898, men maler kaffe og ikke mel som før i tiden
 • Universum (15.7 km)

  Universum er et stort Science Center med over 250 utstillinger, hvor man kan lære om allverdens ting. Det spennende er at de 250 utstillingene krever at man selv "leker" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en el-pære, prøv løgndetektoren, opplev et jordskjelv og mye mer! En lærerik og gøyal dag i sikte!

  Universum
  Nordens største vitenskapssenter, Universeum, er Nordens største av sitt slag og ligger i Göteborg
 • Magic Park Verden (28.2 km)

  Magic Park Verden bør besøkes dersom de yngste er med på ferie. Opplev eventyrskogen, se på lamaene og kom nært innpå alle de andre dyrene som bor i Magic Park Verden. Tred inn i den magiske verden og sirkusartistenes rike. Det er trampoliner, magisk show, og det venter en masse morsomme opplevelser for hele familien.

  Magic Park Verden
  Magic Park Verden
 • Domherrenhaus historiske museum (29.1 km)

  Domherrenhaus historiske museum i byen Verden er å finne i en gammel gård fra år 1708. Her kan dere se utstillinger og få et spennende innblikk i historien til byen Verden og området rundt. Her kan dere også lære mer om hverdagslivet i det 18.- og 19. århundret og se områdets tradisjonelle håndverk. Utenom den permanente utstillingen er det også løpende spesialutstillinger med forskjellige spennende temaer. Museet er åpent fra tirsdag til søndag. 

  Domherrenhaus historiske museum
  Domherrenhaus historiske museum i byen Verden forteller historier fra hverdagslivet på 1800-1900-tallet gjennom gamle gjenstander
 • Delmenhorst (29.1 km)

  Delmenhorst har ca. 75.000 innbyggere og har en god beliggenhet i Nord-Tyskland mellom Oldenburg og Bremen. Delmenhorst er en grønn by med utallige opplevelsesmuligheter for både store og små. Byen kan dessuten tilby et bredt utvalg restauranter, som har retter fra hele verden. Et av byens kjennetegn er det 44 meter høye vanntårnet, hvorfra dere kan nyte en vidunderlig utsikt over Delmenhorst og det grønne området som omkranser byen. Vanntårnet ble bygget i 1910 som en del av byens rådhusanlegg og det forsynte borgerne med vann helt frem til slutten av 2010. Hvis dere har barn med på ferien er det et must å besøke byens badeland GraftTherme, som byr på mange timers moro og avslapning for hele familien. Her finnes det rutsjebaner for de større barna og et separat område for mindre barn. For de voksne er det mulig å svømme baner, og fritidsbadet kan også tilby en herlig velværeavdeling hvor dere kan slappe av og f.eks. nyte en massaje. Om sommeren er det dessuten mulig å bruke de utendørs bassengene og et grønt område hvor dere kan nyte solen. Kort sagt finnes det underholdning for alle aldre her og badet vil være en sikker hit hos de yngste. Delmenhorst er en veldig grønn by og derfor er det også fokus på å nyte den flotte naturen. Om sommeren kan dere leie pedalbåter og små båter som dere kan seile rundt i byens mange vannløp på. Dette er en annerledes og alternativ måre å utforske byens områder på, men dere vil elske de naturskjønne områdene fra vannet og den idylliske roen som omgir dere.

  Delmenhorst
  Byen Delmenhort ligger mellom Oldenburg og Bremen.
 • Wildeshauser Geest (40.9 km)

  Den skjønne naturparken Wildeshauser Geest, som ligger sør for Bremen, er et ideelt område for gåturer, ridning og sykling. Naturparken er 1500 kvadratkilometer stor og er det største naturreservatet i Niedersachsen og et av de største i Tyskland. Den unike naturen i denne region er fredet og bevart og har et velutviklet og godt markert nettverk av turstier og sykkelruter for besøkende. Dette gjør at naturen er lett tilgjengelig og danner en god ramme for opplevelser.

  Wildeshauser Geest
  Aktiv ferie med turer i Wildeshauser Geest, naturparken sør for Bremen
 • Oldenburg (60.4 km)

  Oldenburg er en nydelig gammel universitetsby, som har en historie som går mer enn 1200 år tilbake i tid. Det er en livlig by, hvor dens arkitektoniske sjarm blir komplementert av den skjønne naturen omkring byen. I byen er det gode shoppingmuligheter og mange steder, hvor I kan finne konserter og utstillinger samt museer.

  Oldenburg
  Arkitektonisk sjarm i den historiske universitetsbyen, Oldenburg
Vis flere

Kart

BW Hotel Achim Bremen
Zum Kluemoor 7 28832 Bremen

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat