Kjør-selv ferie til Best Western Hotel Peine-Salzgitter

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Best Western Hotel Peine-Salzgitter

Peine er en hyggelig liten by med opplevelser for både store og små.

Bo i hjertet av Tyskland
Peine er en hyggelig liten by
Opplevelser for både store og små
 • 975 km fra Svinesundbroen
 • 675 km fra Hirtshals
 • 270 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Dette 3-stjerners hotellet ligger i hjertet av Tyskland i rolige omgivelser mellom Hannover og Braunschweig.

Hotellet tilbyr

Dette 3-stjerners EHM Hotell Peine North ligger i flotte omgivelser mellom Hannover og Braunschweig. Hotellet har en egen restaurant som tilbyr mat fra hele verden. I hotellets bar kan dere ta en forfriskning og hvis det er fint vær, kan dere sitte på terrassen eller i den koselige hagen. Når dere bor på hotellet, har dere gratis tilgang til Health City Fitness Studios som ligger ca. 800 m fra hotellet. Det er gratis parkering rett forran hotellet.

Rommene

De moderne og store rommene er komfortabelt innredet og har privat dusj/toalett, hårføner, telefon, radio, satellitt-TV. Mot ekstra avgift kan du også se betalingskanaler. Bruk av internett er gratis. Dyner og puter er også allergivennlige.

Merk at

Hotellets restaurant er stengt på lørdager og søndager, samt i ferieperioden 22.12.2017 - 07.01.2018, 28.06.2018 - 08.08.2018 og 24.12.2018 - 31.12.2018.

Vis flere

Verdt å se

 • Rausch Chokolademuseum (1.3 km)

  For en søt opplevelse kan dere ta en tur til Rausch Chokolademuseum. Her kan dere lære interessante ting om kakaobønnens historie, innhøstingen av bønnene samt produksjon av sjokolade. Se også interessante maskiner, som viser hvordan sjokoladen ble produsert for 100 år siden. Det er selvfølgelig også mulighet for å smake sjokoladen samt kjøpe litt med hjem fra butikken. Museet har også en fin café, hvor de serverer det beste innen varm kakao og kaker med sjokolade.

  Rausch Chokolademuseum
  Se hvordan Rausch Chokolademuseum produserte sine søte varer for over 100 år siden, og kjøp godsaker med hjem
 • Peine (2.4 km)

  I sentrum av Peine finner dere den store markedsplassen hvorfra dere kan ta en gåtur rundt i den gamle bydelen. Den største plassen i Peine er fra år 1220 og har dannet rammen omkring livet i byen gjennom mange århundrer. Ved plassen finner dere det gamle rådhuset. Byen har vært herjet av utallige branner og det har vært bygget flere forskjellige rådhus gjennom tidene. Det nåværende stammer fra 1827 og flere ganger om dagen sprer rådhusets klokkespill ekstra stemning i byen.

  Peine
  Den gamle markedsbyen Peine i Nord-Tyskland har mange spennende tyrkiske restauranter
 • St. Jakobi kirke (2.8 km)

  I sentrum av Peine ligger fine St. Jakobi kirke. Den nygotiske kirken ble bygget på slutten av 1800-tallet og er utsmykket med fine malerier og fargede vinduer. Menigheten legger stor vekt på det musikalske og det er ofte forskjellige konserter i kirken med alt fra klassisk til gospel.

  St. Jakobi kirke
  Det avholdes mange flotte konserter i gamle St. Jakobi kirke i Peine
 • Happy RIZZI House (29.5 km)

  Severdig er det fargerike Happy RIZZI House. Happy RIZZI House ligger i utkanten av det historiske Magni-kvarteret og er tegnet og skapt av kunstneren James Rizzi fra New York. Det tok to år å ferdiggjøre de fargerike hustårnene. De tredimensjonale bygningene huser i dag kontorer. I Magni-kvarteret finner dere dessuten mange fine bygninger og hyggelige smug.

  Happy RIZZI House
  Fargerike Happy RIZZI House er et verk av kunstneren James Rizzi og ligger i utkanten av det historiske Magni-kvarteret
 • Braunschweig (29.1 km)

  Dra på bilferie i Tyskland og besøk Braunschweig, Henrik Løves by, er den største byen i sydøstlige Niedersachsen og samtidig det kulturelle og økonomiske sentrum i regionen. Av severdigheter som bør sees kan nevnes Burgplatz med borgløven, domkirken St. Blasii og det gotiske rådhuset i den gamle bydelen. Burgplatz ble om- og utbygget av hertugen Henrik Løve på 1100-tallet. Plassen omkranses av borgen Dankwarderode - Henrik Løves tidligere residens – domkirken, det klassisistiske Vieweghaus og flere bindingsverksbygninger. Midt på denne tradisjonsrike plassen står byens kjennetegn: En løvestatue i bronse, som hertugen i sin tid tilte opp som symbol på sin makt og jurisdiksjon. Finn et billig weekendopphold for hele familien og dra på oppdagelsesferd i Braunschweig og omegn med Risskov Bilferie.

  Braunschweig
  Braunschweig er en flott by med mange feriemuligheter.
 • Hannover (39.1 km)

  Hannover sentrum med sitt store nettverk av gågater har noe for enhver smak, hva gjelder innkjøpsmuligheter. Ta en tur til den gamle bydelen med mange små spennende butikker. Besøk også hagene i Herrenhausen, som består av hagekunst i fransk barokkstil, landskapshage etter engelsk forbilde og botanisk hage. Anlagt av Hannovers fyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundret, forener hageanlegget på enestående vis de viktigste stilretningene innenfor hagekunst. Anleggets hoveddel er "Grosser Garten", som er et historisk barokkanlegg i fransk stil med en stor fontene, vannkunst og labyrint.

  Hannover
  Hannover
 • Celle (38.9 km)

  Den henrivende bindingsverks-byen Celle med den gamle bydelen, hvor dere finner mer enn 500 bindingsverkshus og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsverksarkitektur. Utsmykkede hus fra det 15. - 17. århundre pryder den gamle bydelen og skaper en gjennomført middelalder-stemning. Den kanskje mest praktfulle bygningen er Hoppener Haus fra 1532: Med hele seks etasjer er det et fantasifullt hus, prydet med flere ornamenter. Hertugslottet er med deler fra 1200-tallet, byens eldste bygning. Det interessante inventaret i anlegget, hvor renessanse møter barokken, omfatter det eldste barokk-teateret som fremdeles er i bruk, slottskapellet, statslige kamre og slottskjøkkenet. Celle tilbyr dessuten et bredt spektrum av shoppingmuligheter. Hovedgaten er Zöllnerstraße, som har en blanding av individuelle forretninger og små butikker bak de prektige renessansehusene og de historiske bindingsverkshusenes fasader.

  Celle
  Celle er viden kjent for sine gamle hus med bindingsverk, og ligger i den sørlige utkanten av Lüneburger Heide
 • Hannover Zoo (38.2 km)

  Med sine over 50 dyr er der mye å se på i den store dyreparken. Dere kan oppleve alt fra nesehorn, løver, tigre til mange andre flotte dyr. Likeledes kan dere oppleve dyrene bli foret samt dyreforestillinger med seler og fugler.

  Hannover Zoo
  Se de ville dyrene bli foret i Hannover Zoo
 • BadeLand Wolfsburg (59.2 km)

  BadeLand Wolfsburg er et av Nordtysklands største badeland, og har mange morsomme attraksjoner. Bølgebasseng, rutsjebaner, sauna, boblebad og et avslapningsområde er bare noen av dem. Det er barnevennlige hoteller i nærheten, så hvorfor ikke ta hele familien med på ferie og overraske ungene med en ferie i bil og en tur til BadeLand Wolfsburg.

  BadeLand Wolfsburg
  Masse moro venter i BadeLand Wolfsburg.
Vis flere

Kart

BW Hotel Peine-Salzgitter
Ammerweg 1 31228 Peine

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 7~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 35% rabat