Best Western Plus Kalmarsund Hotel - Miniferie i Sverige

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Best Western Plus Kalmarsund Hotell

Besøk smålandskysten, Øland og bo i historiske Kalmar!

Hotellpakken inkluderer frokost og middag
Moderne og trivelige hotell i gamlebyen
Nærhet til attraksjoner, kafeer og restauranter
 • 525 km fra Svinesundbroen
 • 500 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Boblebad
 • Badstu

Om hotellet

I den gamle delen av Kalmar finner du Best Western Plus Kalmarsund, som er et modernt og trivelig hotell som ligger på Kvarnholmen. De fleste attraksjonene ligger innen gangavstand, der du kan finne restauranter, kafeer og butikker. Ikke gå glipp av å besøke det vakre Kalmar- slottet og byen har mange koselige historiske deler. Hvis du vil ta en utflukt, kan du kjøre over den vakre Ølandsbroen til Øland. Reisen over broen er en opplevelse i seg selv. Øland byr på vakker natur, strender og koselige småbyer som er vel verdt et besøk.


Hotellet tilbyr

Hotellet åpnet dørene for første gang i 1982, og har siden blitt kontinuerlig bygget på og renovert. Hotellet har 3 etasjer, men i tredje etasje er det ikke mulig til å bestille standardrom.

Hotellet has heis, siden det er ingen rom på inngangsnivå. Hotellets restaurant, Bistro 5, er åpen søndag til torsdag kl. 17 - 21.30 og fredag ​​til lørdag kl. 17-22 (i sommersesongen v. 26- 33 er restauranten åpen fra kl. 15- 22 hver dag). Om sommeren kan du også nyte maten på terrassen.

Frokostbuffeen er åpen mandag - fredag kl. ​​6.00 - 9.30 og lørdag - søndag fra kl. 07- 10.30. Der serveres nybakt brød, med forskjellige pålegg, nybrygget kaffe, te, varm mat og mye mer.

Etter en opplevelsesrik dag fylt med opplevelser i og rundt Kalmar, kan du nyte hotellets eget avslapningsområde på taket, med boblebad og badstue.

Parkering i hotellets garasje koster SEK 150 per natt. Parkeringsplassene er begrenset og kan ikke forhåndsbestilles.


Rommene

De lyse standardrommene har hårføner, vannkoker, brannalarm, LCD- TV med filmkanaler og tilgang til gratis trådløst internett.

Merk at

Om sommeren, for frokost, er det åpent hver dag fra kl. 7.00 til 10.30.

MERK: Hotellet har dessverre ikke handikappvennlige rom!

Vis flere

Verdt å se

 • Kalmar (0.8 km)

  Kalmar er én av Sveriges eldste byer, og har en sjarmerende beliggehet ved Kalmarsund og den 6 km lange broen over til Öland. Her blandes det beste fra fortiden med dagens urbane fristelser. Byens historie omfatter bl.a. Kalmarunionen, Gustav Vasa og Nils Dacke. Opplev byens sjarme med en gåtur rundt i de små gatene med butikker, restauranter og forskjellige severdigheter.

  Kalmar
  Hyggelige smågater i Kalmar, én av Sveriges eldste byer, like ved den 6 km lange broen over til Öland
 • Kalmar domkyrka (0.6 km)

  En annen stor severdighet i Kalmar er byens domkirke, som ligger sentralt i byen. Kalmar domkyrka ble bygget på 1600-tallet og oppført i italiensk barokkstil. Domkirken vitner om Kalmars storhetstid og er en av de eneste bygningene fra den tiden.

  Kalmar domkyrka
  Spaser forbi Kalmar domkyrka på langhelga i Kalmar, en av Sveriges eldste byer
 • Kronan-utstillingen ved Kalmar läns museum (1.2 km)

  Kronan-utstillingen er Kalmar läns museum’s store attraksjon. Opplev den spennende historien om Sveriges stormaktstids mektigste skip. Det imponerende linjeskipet ’Stora Kronan’ eksploderte og sank i 1676 og ble først funnet i 1980. Mer enn 30.000 gjenstander er siden blitt berget fra vraket utenfor Öland, heriblant Sveriges største gullmyntskatt.

  Kronan-utstillingen ved Kalmar läns museum
  Sveriges største gullmyntskatt ble hentet fra et gammel skipsvrak og kan beskues på Kalmar läns museum
 • Kalmar Kunstmuseum (1.5 km)

  I sentrum av Kalmar finner dere et av Sveriges mest berømte kunstmuseer. Dette er et museum for moderne kunst og har et formål om å stimulere til debatt om menneskehetens fremtid og de utfordringer Kalmar-regionen står overfor.

  Kalmar Kunstmuseum
  Kalmar Kunstmuseum er et museum for moderne kunst og ligger i Kalmar, en av Sveriges eldste byer
 • Kalmar Slott (1.8 km)

  Kalmar Slott er byens største attraksjon og er et av Sveriges best bevarte renessanseslott. Hele året kan man booke guidede omvisninger hvor dere får et spennende innblikk i slottets og Kalmars historie. På veien rundt vil dere bl.a. stifte bekjentskap med slottets riddere, en imponerende visesamling, fengselsåret og kapellet. Etter omvisningen kan dere gå en fin tur i slottsparken.

  Kalmar Slott
  Kalmar Slott er et av Sveriges best bevarte renessanseslott og ligger i Kalmar
 • Öland (16.4 km)

  Ta en tur til koselige Öland som er tilgengelig både med bil og buss samt med båt. Ölandsbroen er 6 km. lang og kan by på et praktfullt kystlandskap som kan nytes på veien over. Öland har alt hva man kan ønske seg – spesielt om sommeren. Her er det kalksteinsområder med fredede orkideer, skoger, vidunderlige sykkelstier, hvite strender, dyrepark, ecopark, geopark, vikinggrav og naturreservater. Dessuten finner dere en rekke restauranter, caféer og nattklubber.

  Öland
  Opplev Öland, den skjønne ferieøya i Østersjøen Sørøst-Sverige, med sine mange sjarmerende småbyer og naturreservater. Ölandsbroen forbinder øya til fastlandet.
 • Glasriket – Glassverk og støperier (32.1 km)

  Siden 1700-tallet har glassindustrien etablert seg i deler av Småland, og området går under samlebetegnelsen «Glasriket». Av de større glassverkene kan f.eks. nevnes Kosta, Nybro Glasværk (Nybro Crystal Sweden), SEA glasværk, Glasværket i Boda, JFS – Johanfors Future Spirit, Mike Johans kunstglas og Pukeberg slasværker.

  Glasriket – Glassverk og støperier
  Siden 1700-tallet har glassindustrien etablert seg i deler av Småland, og området går under samlebetegnelsen «Glasriket»
Vis flere

Kart

BW Plus Kalmarsund Hotell
Fiskaregatan 5 39232 Kalmar