Miniferie i Vestjylland på Cabinn Esbjerg

Norsk | NOK

Cabinn Esbjerg

Budsjettvennlig hotell med alle tiders beliggenhet i Esbjerg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i Esbjerg
 • Fantastisk pris
 • Gratis kaffe og te på rommet
440,-
3~5 dager fra
929,-

Opphold med frokostbuffé

Centralt i Esjberg

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 201,-
SPAR
4 dager
Fra 1.379,- / spar opp til 316,-
SPAR
5 dager
Fra 1.819,- / spar opp til 441,-
SPAR
* Pris pr. person i double room commodore

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Cabinn Esbjerg har en sentral beliggenhet mellom byens butikker og kaféer, og tilbyr en enkel og komfortabel setting for en bilferie, med herlig shopping og sightseeing, og mange forskjellige opplevelser i nærheten.

Hotellet tilbyr

Dette hotellet gir dere en enkel, men likevel behagelig base uten for mye ekstra innpakning, noe som gjør det til et ekstremt budsjettvennlig valg for en fantastisk miniferie i Esbjerg.

Det er mye å oppleve, både i og utenfor byen, enten dere er ute etter shopping, kulturelle- eller naturopplevelser. Dra for eksempel på handletur til Vestjyllands største kjøpesenter, Broen Shopping, besøk Fiskeri- og sjøfartsmuseet, slapp av i byens grønne oase, Heerups Garden, eller ta en tur til Fanø, hvor dere kan oppleve selene og den spesielle øykulturen. Det er mulig å leie sykler i nærheten av hotellet, slik at dere lett kan komme dere til alle byens severdigheter.

Hver morgen får dere en perfekt start på dagen med en god frokost, servert i hotellets koselige omgivelser. Middag serveres ikke på hotellet, men i resepsjonen er det en liten kafé som tilbyr et utvalg snacks og drikke, og innen kort avstand fra hotellet finner dere et stort utvalg av forskjellige kaféer og restauranter.

Dere kan parkere i hotellets gård mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Hotellet har 209 koselige rom med fokus på komfort og funksjonalitet. Dere kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom, samt dobbeltrom med én ekstra seng.

Alle rommene har eget bad og toalett, TV og vannkoker med gratis kaffe og te.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

340 km fra
Hirtshals, Danmark
725 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Esbjerg Kunstmuseum (0.7km)

Dra på en billig miniferie og besøk Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet arrangerer mellom 5-7 spesialutstillinger hvert år med samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor nye trender i nasjonal og internasjonal regi blir luftet, spesielt ny kunst fra yngre generasjoner. Kunsten presenteres på utradisjonelle måter og ofte satt i forbindelse med spesielle temaer innen musikk og naturvitenskap. Museet fungerer samtidig som et slags kunsteksperiment, fylt med opplevelser for både barn og voksne. Bli med på en overraskende tur, fylt med tankevekkende opplevelser for hele familien. Nyt en billig helgeferie og ta hele familien med på ferien.

Esbjerg Spa & Wellness (2.5km)

Om dere trenger litt tid til avslapning, så er en velværeferie i Esbjerg kanskje noe for dere. I det store spa- og velvære-området er det gode muligheter for å få slappet ordentlig av. Her finnes det soft, finsk og infrarød badstue samt dampbad, spa-bad, kurbad, fotbad, isfontene og en opplevelsesdusj. Inkludert i inngangsprisen er et håndkle samt en badekåpe. Her kan man også bestille forskjellige sunnhetsbehandlinger eller kosmetiske behandlinger samt et stort utvalg av kjente kurbadstradisjoner. Hva med en avslappende hotstone- og aroma-massasje? Vær god mot huden din og ikke minst deg selv. Dere kan bestille hotell- og velvære-opphold hos Risskov Bilferie.

Fiskeri- og Sjøfartsmuseet (2.9km)

Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg inneholder et stort saltvannsakvarium med hai og fisk, i tillegg til et såkalt Selarium, hvor selene lever. De fores klokken 11:00 og klokken 14:30. Besøk også Frilandsutstillingen som viser hvordan småhavner og skipsverft så ut i tiden rundt 2. verdenskrig. Det har blitt brukt originale bygninger fra Esbjerg samt rekonstruksjoner av hus, som tidligere har ligget i havnen eller langs kysten. På den maritime lekeplassen kan barna leke mens foreldre og besteforeldre kikker på. 

Fanø (9.5km)

Ta turen ut til hyggelige Fanø, som er en del av øygruppen i Vadehavet, som også omfatter Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan by på en uovertruffen natur omgitt av skjønne strender. Er dere heldige, så er det også mulig å finne rav, som av og til skyldes opp på strendene.

Ta også en tur inn til Nordby og besøk den spennende utstillingen om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling.

I hovedgaten er det flere kunstgallerier og det er tydelig, at kunsthåndverk er meget populært på øyen. Det er også et stort utvalg caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyte en stille lunsj med familien? Fra Esbjerg tar det kun 12 minutter med Fanøferjen over til Fanø.

Varde Miniby (19.3km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse med hele familien. Finn barnevennlige hoteller i eller nær Varde og besøk sentrum av Varde ligger Arnbjergparken, som også er kjent som verdens eldste og mest nøyaktig bygde miniatyrby. Det er over 300 bygninger i miniutgave og det er som å besøke et miniputt Varde, hvor størrelsesforholdet er på 1:10 og hver bygning er et kunstverk i seg selv. Alle bygningene er tro kopier av de opprinnelige slik de så ut i 1860. Det bygges fortsatt nye bygninger, og det jobbes kontinuerlig for å sikre er en morsom opplevelse for familien, som må kikke ned for å få alt med seg. Finn den mest familievennlige bilferien hos Risskov Bilferie og oppdag minibyen.

Ribe Domkirke (31.1km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Blåvann (35km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev de vakre danske perlene, spredt utover flere øyer og selvfølgelig Jylland. Blåvann er en av opplevelsene som ligger og venter, og det er mye å se og gjøre i Blåvann, midt i naturen, tett på stranden og Vesterhavet, med mange opplevelser til både voksne og barn i alle aldre.

Ta med familien og legg i vei forbi Blåvann Badeland, som også har en dryppsteinhule, et plaskebasseng for de minste, et stort svømmebasseng, spabad og sauna. Det finnes også fire vannsklier. Prøv ´Det sorte hull´, hvis du er modig nok, vel å merke.

Man kan også besøke Blåvanns godterifabrikk, hvor der lages konfekt med oppskrifter fra helt tilbake til 1864, eller hva med en tur ut til stranden for å avlegge Tirpitz-stillingen et besøk. Også kjent som´Batterie Vogelnest´, var denne stillingen en del av Atlanterforsvaret, som tyskerne hadde oppført langs Nordsjøens kyst.

Det er ikke mindre spennende å gå foroverbøyd i strandkanten på jakt etter gull og Blåvann strand et veldig bra sted å begynne letingen. Husk at etter en storm er sjansene for at finne havets gull større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

Vadehavscentret (41.3km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

Henne Strand (44.9km)

Den vakre og familievennlige Henne Strand ligger ved Vesterhavet og var i sin tid en vikingby. Den lille bebyggelsen har flere butikker og restauranter. Men stranden er helt klart det store trekkplasteret. Skjønne hvite sandstrender, vakre sanddyner og skog, og litt nord for Henne Strand ligger Lyngbo Hede.

Nyt en varm dag på stranden i selskap av bølgenes brus og solens stråler. Se den nydelige solnedgangen og lyset som kastes ut over havet. Ta deretter turen inn til Henne by og nyt litt å spise og drikke på en av byens kaféer eller restauranter. Henne Strand er en opplagt destinasjon for en billig badeferie i det vestjyske.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Gram Slotskro

Inkl. 2x2-retters meny

Sørjylland

Slottskro i Sønderjylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Kaffe/te etter middag inkl. søt overraskelse
 • Gratis internett og parkering

758,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Kro-opphold på Gram Slottskro

Les mer

Hotel Varde

Opphold med halvpensjon

Vesterhavet

Miniferie i Vest-Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x dagens rett
 • 1 x kaffe og hjemmelagde småkaker
 • Inklusiv miljøtillegg

175,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Miniferie nær Vesterhavet

Les mer

Hotel Søgården

Opphold med halvpensjon

Sørjylland

Miniferie nær Legoland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Gratis inngang på bowling eller compact golf

300,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Hotell med gratis bowling i Brørup

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.