Ferie i Italia på Camping Village Punta Navaccia

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Camping Punta Navaccia

Ta familien med på en hyggelig campingferie midt i Italias vakre natur

Familievennlig campingplass i Italia
Stort utvalg av sportsaktiviteter
Mulighet for å lage mat selv i husbilen
 • 2.225 km fra Svinesundbroen
 • 2.025 km fra Hirtshals
 • 1.600 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Treningsrom

Om hotellet

Nyt Italias sjarme i naturvakre omgivelser, tett på både vann og natur. På Camping Village Punta Navaccia kan dere slappe av ved sjøen, nyte varme og sol. Dere kan også benytte dere av utendørs svømmebasseng og sportsfasiliteter. Det er underholdning på plassens amfiteater og om kvelden kan dere nyte lunt sommervær og gode italiensk mat.

Hotellet

Campingplassen Punta Navaccia ligger ved Trasimeno sjøens naturpark. Plassen ligger tett på Toscana midt i Umbriens grønne heier. Dette grønne område i Italia, er ideelt til avslapning og underholdning på ferien. Plassen ligger helt ved sjøen, hvor dere kan bade. Her er badebrygger og flytende plattformer. Den nærliggende sandstranden er ideell til soling og på sjøen kan dere prøve kreftene med windsurfing og båtsport.

Campingplassen tilbyr noe for enhver og er ideell til familieferie. Plassen er 70.000 kvadratmeter og tilbyr både basseng, barnebasseng, jacuzzi, en liten båthavn og et stort overdekket amfiteater, hvor personalet gjerne underholder gjestene. Utover det finnes det fitnessklubb på plassen, samt lekeplass og diskotek.

Der er rik mulighet for å dyrke sport på campingplassen, her finner dere nemlig både tennis, basketball bane, fotballbane og beach volley samt bordtennis. Plassen har en bar, supermarked, restaurant og pizzeria.

Rommene

Campingplassen tilbyr mobilhomes med plass til max. 6 personer. Alle mobile Homes er innredet med kjøkken, oppholdsområde med sofa, baderom med dusj, TV og klimaanlegg. Det hører også til hagemøbler, bord med stoler samt parasoll og liggestoler.

Merk at

Oppholdet inkluderer el, vann, varme og sluttrengjøring samt håndklær og sengetøy.

Vis flere

Verdt å se

 • Montepulciano (32.9 km)

  Vinbyen Montepulciano er garantert verd et besøk. Byen er en av Toscanas høyest beliggende middelalderbyer, bygget på en smal vulkansk høyderygg. Et besøk i en av Toscanas mest berømte vinbyer inkluderer smaksprøve av den berømte Vino Nobile di Montepulciano.

  Montepulciano
  Drikk god vin i Montepulciano og nyt utsikten fra en av Toscanas høyest beliggende middelalderbyer
 • Bagni di San Fillippo (62.9 km)

  En bilferie i Europa gjemmer alltid på mange opplevelser. Så nyt en billig weekendferie i Toscana i Italia.Ta en utflukt til den gamle spa-byen Bagni di San Fillippo. Her kan dere gå en tur i den flotte skogen og se på fossen " Fosso dell'Acqua Bianca". Her har vannet dannet dryppsteinslignende formasjoner og mange naturlige bassenger, hvor dere kan bade gratis i det "helsebringende" vannet. Dette er et meget spesielt og nydelig sted. Skjem dere bort med en spa-ferie og opplev det vakre Toscana i Italia.

  Bagni di San Fillippo
  Opplev de naturlige bassengene i Bagni di San Fillippo.
 • Perugia (33.3 km)

  Perugia er med sine etruskiske vegger og vakre middelaldersenter populært for både kunstnere og kunstinteresserte. Perugia er hovedstaden i Umbria, og er også kjent som en italiensk kulturhovedstad med Universitetet Degli Studi, grunnlagt i 1308. Perugia er best kjent for sin gamle bydel, omgitt av vegger med flere innganger og porter langs veggen. Innsiden av veggen er i etruskisk stil og utsiden er i middelalderstil. Gamlebyen er et historisk sentrum fra det 13. århundre og er kjent som en av de vakreste i Italia. Her finner dere flere bygninger og kirker i slående arkitektur, samt det nasjonale arkeologiske museet i Umbria, som er vel verdt et besøk. I byen er det mange koselige torg og sjarmerende gater fylt med restauranter og kafeer, og bli ikke overrasket om gatemusikere spiller, ettersom byen er kjent å ha en musikalsk side.

  Perugia
  Vakre og historiske Perugia i Umbria, Italia
 • Assisi (54.6 km)

  Assisi er sammen med Vatikanstaten det mest betydningsfulle religiøse stedet i Italia - en status som skyldes Frans af Assisi, skaperen av fransiskanerordenen. Opplev bl.a. Basilica di San Francesco, som er bygget på en naturskjønn plattform. Innvendig åpenbares et arkitektonisk mesterverk. Kirken er på UNESCOs liste over verdensarv. Besøk også fransiskanerordenens to største helligdommer - kapellet Porziuncola, hvor Frans av Assisi møttes med sine første følgesvenner, og Transitokapellet, hvor han døde på gulvet som 45-åring.

  Assisi
  Assisi
 • Duomo di Siena (78.7 km)

  En annen ting man bør se i Siena er den spesielle stripede domkirken fra 1215. Kirken er bygget i ren harmoni med resten av byens karakteristiske gotiske og romanske stil. Utvendig er bygningen bekledd med sort og hvit marmor og inni overveldes man av de mange farvesprakende kunstverkene i marmor og det veldig spesielle gulvet som består av marmor-mosaikker.

  Duomo di Siena
  Opplev den stripede domkirken i Siena
Vis flere

Kart

Camping Village Punta Navaccia
Via Navaccia 4 06069 Tuoro sul Trasimeno