Miniferie i Nord-Tyskland på Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Norsk | NOK

Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Enkelt, men hyggelig hotell med god beliggenhet nær motorveien

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Biosfærereservat på UNESCOs verdensarvliste
 • God beliggenhet nær motorveien
 • I nærheten av Europas største skianlegg (innendørs)
955,-
3~6 dager fra
519,-

Opphold med frokostbuffé og pizza

Vakker natur i Nordtyskland

3 dager
Kun 519,- / spar opp til 406,-
SPAR
4 dager
Kun 749,- / spar opp til 566,-
SPAR
5 dager
Kun 969,- / spar opp til 736,-
SPAR
6 dager
Kun 1.139,- / spar opp til 955,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x pizza og 1 glass vin/øl eller vann
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Casilino Hotel A24 Wittenburg ligger nær motorveien i Wittenburg by i delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Her sjekker dere inn like ved byens innendørssenter for alpint og har også et godt utgangspunkt for turer til fots og sykling i naturen. I tillegg er det også greit å vite at delstatens hovedstad, skjønne Schwerin, eller storbyen Hamburg er like ved.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger i et industridistrikt i Wittenburg, sørvest i Mecklenburg-Vorpommern, og er oppkalt etter motorveien A24, som ligger i kort avstand fra hotellet, noe som gir dere enkel og rask tilgang til og fra hotellet.

Hotellet tilbyr en rolig, enkel og moderne base uten for mye ekstra innpakning, og personalet er vennlig og imøtekommende. En av de nærmeste naboene er Alpincenter Hamburg-Wittenburg, Europas største innendørs skianlegg, som tilbyr mange spennende aktiviteter for barn og voksne, nybegynnere og erfarne vintersportentusiaster. I tillegg til forskjellige løyper og åser, har venter en fantastisk innendørslekeplass for barn og bowling.

Det er mange gode muligheter til å utforske naturen i Mecklenburg-Vorpommern. Flere utflukter har sitt utgangspunkt rundt innsjøen Schaalsee, bare en kort kjøretur fra hotellet. Det er også et stort biosfæreservat på UNESCO-området, som er ideelt for fotturer. Sør for hotellet ligger ellers også Mecklenburgisches Elbetal, en del av et større naturområde på UNESCOs verdensarvliste.

Hotellet er også et flott utgangspunkt for å bli bedre kjent med delstatens hovedstad, Schwerin, eller å dra til Hamburg i egen bil eller med offentlig transport.

Under oppholdet blir dere tilbudt en god og enkel frokostbuffé hver morgen i hotellets lyse omgivelser. Om kvelden serverer kjøkkenet flotte middagsretter i den koselige restauranten.

Avgiftsfri parkering er tilgjengelig på hotellet, og under oppholdet har dere kostnadsfri trådløs internettilgang.

Rommene

Casilino Hotel A24 Wittenburg har 18 enkle og hyggelige rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og dobbeltrom med ekstra oppredning. De moderne rommene er individuelt og fargerikt innredet, har eget bad med dusj, håndklær og hårføner og er utstyrt med skrivebord, telefon og satellitt-tv.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

140 km fra
Kiel, Tyskland
575 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Schwerin (37.3km)

En rundtur i Schwerin er et absolutt must. Byen ligger nydelig til i maleriske omgivelser med sjøene midt i byen og er hovedstaden i bundeslandet Mecklenborg-Vorpommern. Sjøene er en viktig del av Schwerin, og byen har gitt navn til Schweriner See, som med sine 61 km2, er en av Tysklands største. Her finner dere mange aktiviteter med alt fra vannsport til kultur- og innkjøpsmuligheder.

Schwerin brannmuseum (24.7km)

Internationales Feuerwehrmuseum Schwerin er Tysklands største brannmuseum. Her forteller over 15.000 utstillingsgjenstander historien om brannvesenets utvikling opp gjennom tidene. Området strekker seg over 4500 m² og har, blant mye annet, hele 112 kjøretøyer utstilt.

Schwerin Klatre Verden (32.9km)

For de aktive så det muligheter for å klatre i trær. Børn fra 7 år og eldere kan være med. Det er flere forskellige baner og vanskelighetsgrader. 

Schwerin Zoo (32.9km)

I Schwerin Zoo kan dere oppleve de store dyrene fra Afrikas savanne. Parken er meget flott og barnevennlig. Det arrangeres foringer samt dyreskole for barn.

Badestranden i Schwerin (33.6km)

Schwerins flotte badestrand ligger ikke langt fra sentrum i den hyggelige bydelen Zippendorf, og er et godt valg på en varm sommerdag. Så hvorfor ikke prøve en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie, hvor det alltid er mulig å planlegge en billig sommerferie sørpå for en ekte badeferie.

Seilturer i Schwerin (35.5km)

Seilturer på Schweriner See er en herlig aktivitet på en solskinnsdag. Ved vannet mellom Schwerins stall og slott kan man ta et rundfartsskip og begi seg ut på en av de mange seilturene som tilbys. Den korteste turen konsentrerer seg hovedsakelig om selve byen Schwerin, og de litt lengre kan ta dere hele veien rundt begge delene av Schweriner See.

Hamburg (76.2km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Mölln (42.7km)

Mölln ligger på den såkalte Saltveien som tidligere var en av Nord Tysklands viktigste handelsveier. Mölln var et knutepunkt på Saltveien fra Lüneburg, hvor saltet ble utvunnet og til Lübeck, hvor saltet ble brukt til å salte fisk som ble sendt videre til de baltiske landene og Skandinavia. Gamle imponerende bygninger og trange gater i den lille byen forteller om byens tidligere storhetstid. Fra det gamle vanntårnet kan dere nyte utsikten over byens middelalderlige bykjerne med rådhuset og Nicolai kirken.

På torvet ved Domkirken finner dere en statue av byens verdensberømte narr, Till Eulenspiegel, som det finnes mange morsomme fortellinger om. Det sies at Till Eulenspeigel ble begravet i Mölln og figurer av han går igjen i hele byen. Dersom dere berører tærne til statuen eller tommelfingrene, sies det å bringe lykke.

Mölln har en fantastisk plassering ved Lauenburg sjøene. De 40 sjøene gjør at man nesten overalt kan se vann med mange muligheter får å gå koselige gåturer rundt sjøene eller i skogene. På veiene rundt sjøene er det mange steder satt opp små stråtekte hus, hvor dere kan spise noe medbragt eller ta en velfortjent pause.

Möllner Wild Park (44.2km)

Dyreparken huser dådyr, ugler, villsvin og andre europeiske dyr. Det er lekeplasser for barn, og dyr som kan klappes. 

Barracuda Beach am See (43.7km)

Det er alltid et godt reisetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke dra på ferie i egen bil og få dere en ekte badeferie på Barracuda Beach, som byr på hvite sandstrender med palmer, vannrutsjebane samt både lekeplass og en strandarena, hvor det kan spilles volleyball, basketball og fotball om sommeren. Det perfekte stedet å tilbringe en familiedag, hvis været tillater det. Til de voksne er det også en Beach Bar med kjølige drinker og herlige rytmer fra høytalerne, og i snackbaren serveres det bl.a. lokale pølser med den velkjente Barracuda karrydressingen bare for å nevne en av de mange forskjellige typene snacks som serveres i snackbaren. Dra på ferie i egen bil til Nord-Tyskland og opplev en verden med aktiviteter både for barn og voksne. Det er også mulig å finne et billig weekendopphold for hele familien, med barnevennlige hoteller, hos Risskov Bilferie til området rundt den betagende byen Schwerin ikke langt fra Barracuda Beach am See.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Plaza Schwerin

Opplev kultur og natur

Østersjøkysten

Eventyrlige Schwerin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 gl øl eller brus til maten
 • Gratis internett

293,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Opplev det eventyrlige Schwerin

Les mer

Hotel Rabenstein

Kultur, natur og historie

Østersjøkysten

Besøk vakre Schwerin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

476,-
Kun
1.229,-

Vis kort

Bra pakke for kultur og natur interesserte

Les mer

Hotel Waldhof auf Herrenland

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Vakre Mölln

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x matpakke (til å ta med)
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett og parkering

499,-
Kun
1.059,-

Vis kort

Miniferie i Nord-Tyskland

Les mer

Ferien Hotel Lewitz Mühle

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Mecklenburg-Vorpommern

Natur og velvære

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

149,-
Kun
1.039,-

Vis kort

Koselig nordtysk miniferie!

Les mer

Hotel Schweriner Tor

Inkl. hovedrett

Mecklenburger Seenplatte

Miniferie nær Schwerin

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x hovedrett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

497,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Byferie og aktiv ferie i ett

Les mer