Miniferie i Sandefjord på Clarion Collection Hotel Atlantic

Norsk | NOK

Clarion Collection H. Atlantic

Hyggelig hotell med sentral plassering i sjarmerende Sandefjord

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i Sandefjord
 • Frokost, middag og kaffe/te inkludert
 • Mange strender og flotte naturområder
536,-
3~4 dager fra
1.119,-

Inkl. lett kveldsbuffé

Miniferie i Sandefjord

3 dager
Fra 1.119,- / spar opp til 371,-
SPAR
4 dager
Fra 1.699,- / spar opp til 536,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lett kveldsbuffé
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Clarion Collection Hotel Atlantic har en sentral beliggenhet i den sørøstlige norske byen Sandefjord, nær jernbanestasjonen og det nye torget, som er preget av koselige butikker og kaféer. Her bor dere i en koselig og historisk setting, og kan se frem til et 4-stjerners opphold med mange forskjellige alternativer.

Hotellet tilbyr

På dette sjarmerende hotellet i Sandefjord har dere en god base med både strand, natur og spennende severdigheter innen kort avstand.

Hotellets innredning er preget av interiør fra begynnelsen av 1900-tallet, og er nærmest et levende museum, som forteller den maritime historien til Sandefjord, hvor ikke minst hvalfangsten og dens betydning for byen er avbildet.

Mange av byens severdigheter er også preget av historien og tradisjonene til Sandefjord, og dere vil dermed finne både et hvalfangstmuseum og et vikingskip i nærheten. Skulle dere ønske å dykke enda dypere inn i Norges vikingtid, er det ganske åpenbart å ta en utflukt til Vikingveien i Vestfold.

Under oppholdet har dere gratis tilgang til hotellets treningsrom, hvor dere kan holde dere i form med de moderne fasilitetene.

Start dagen med et hotellets koselige frokostbord, der dere kan fylle godt på med energi før dagens opplevelser. Senere på dagen serveres det ettermiddagskaffe og kake, og om kvelden kan dere nyte et utvalg av deilige retter i den koselige restauranten.

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot et gebyr, og gratis Wi-Fi er tilgjengelig under oppholdet.

Rommene

Hotellet har 112 komfortable rom, og dere kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, med mulighet for å legge til én eller to ekstra senger på dobbeltrommene.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrommene har lyse og komfortable omgivelser, eget bad, fine senger, en koselig sittegruppe og TV. .
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 1
Nyrenoverte enkeltrom med moderne interiør og høyt tak. Utstyrt med komfortabel enkeltseng, lenestol, TV og eget bad med dusj eller bad.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sandar Haandverksbryggeri (0.5km)

Sandar Haandverksbryggeri har adresse Torggata 4 og holder dørene åpne i sentrum av Sandefjord by. Her kan dere få et lite avbrekk i en aktiv ferie, eller rusle ut en tur om kvelden på en romantisk ferie for to. Mikrobryggeriet med servering midt i hvalfangerbyen sikter seg inn på alle som har en forkjærlighet for øl. Stedet byr på 10 forskjellige fatøl og innehaverne kan stolt fortelle at hele to til fem av sortene er til enhver tid brygget av Sandar Haandverksbryggeri. I tillegg selges 100 forskjellige lyse og mørke øltyper på flaske fra hele verden.

Bryggeripuben i bryggerhuset er bl.a innredet med pallebord og kabeltromler. Atmosfæren er romslig, det er høyt under taket. Reiser dere på ferie med barn kan de bestille kortreist eplemost fra Knatten Fruktgård. På menyen står f.eks pizza fra naboen Perfect Pizza.

Planlegger dere en gourmetferie, kan dere kanskje legge inn et ølkurs i planene, eller melde dere på ølsmaking. Stedet har også bryggekurs på søndager.

Flåtefiske i Lågen (18.9km)

Nærheten til naturens stillhet kan oppleves på såkalt vestfoldsk vis ute på flåtefiske. Lågen, bare et steinkast fra Larvik, har over 30 steder hvor denne fisketradisjonen holdes i hevd. Den består med andre ord av en flåte med solid feste i land som dupper ute i stille vann. På flåten sitter dere og venter på at fisken skal bite. Fritidssysselen har dype lokalhistoriske røtter og var en gang i tiden en viktig del av næringsgrunnlaget for mange mennesker. I dag er flåtefiske synonymt med stillhet og ro - omsluttet av uspolert natur. Det er wellness på norsk vis.

Vikingveien i Vestfold (17.1km)

En biltur langs Vikingveien, fra Mølen i sør til Borre i nord, byr på et historisk dykk i vikingtiden. Dette lover til å bli en hyggelig søndagstur i bil på spennende oppdagelsesreise i fortiden. Turen går stort sett langs mindre trafikkerte veier, og dere kan bl.a. legge inn et stopp i rullesteinsområdet Mølen med sine rundt 230 små og store gravrøyser. Det er en flott opplevelse i all slags vær. Ellers bør dere f.eks. få med dere vikingbyen Kaupang og gravhaugen «Kongshaugen» på Gokstad gård. Her foregikk utgravingen av Gokstadskipet. Det står i dag utstilt på Vikingskipshuset i Oslo.

Galleri Bølgen (19.8km)

Hvert år arrangerer Larvik Kunstforeningen seks til åtte utstillinger i Galleri Bølgen med kunstnere fra inn- og utland. Gjennom året holdes det også mange kunstforedrag, og lokale kunstnere bidrar med flere andre arrangementer. En dose kunst og kultur før en sen lunsj inntas er slett ikke å forakte. Dere kan eventuelt kombinere en visitt på galleriet med en langhelg på reise i bil på veien til hotellet.

Fritzøehus Park (21.4km)

Hva med å parkere bilen ved Fritzøehus Park, strekke litt på bena og vandre rundt i herskapelige omgivelser i et helt spesielt naturskjønt område. Parken har en bøkeskog og fra dyrelivet kan dere blant annet møte hjort, muflon og en sør-europeisk villsau. Stedet drives av Mille-Marie Treschow som - i sommersesongen - tar imot forhåndsbestilte gjester.

Ilene naturreservat (24.5km)

I Tønsberg finner dere et yrende fugleliv og Ilene naturreservat er et yndet mål for fuglekikkere spesielt. Det er imidlertid også et flott sted å ta med barn og barnebarn på tur med nistepakke for det er plass til å boltre seg på nærmere 1000 dekar. Barna synes sikkert også det er gøy å ta en tur opp i fugleobservasjonstårnet, og for voksne fugleentusiaster er det midt i blinken. Rundt 236 forskjellige fuglearter er observert på Ilene naturreservat og er fuglenes rastested under vår- og høsttrekket. De vanligste fuglene å få øye på er våtmarksfuglene: ender, gjess, svaner, vadere og viper. Om våren ser dere gravand, og fasanene hekker i rørskogen. På ettersommeren møter dere større flokker med grågjess. Når høsten er på plass, flyr spurvene inn. Hegren dukker opp og det finnes også en rekke spennende rovfugler.

Skjærgårdscharter i Stavern (26.3km)

Dere kan dra på på havfiske og fyrsafari langs kysten i Vestfold med M/S Molly. Tøffeturer langs leia med lokale historiefortellere er også populært. Dere kan hentes ved brygga i Sandefjord eller andre steder i fylkets skjærgård. Bare gi beskjed i forkant, så blir lunsj servert mot et lite beløp. Det er også mulig å leie utstyr til havfiske.

Kyststien (27.1km)

Ta beina fatt og legg ut på tur langs Kyststien som begynner ved ved Fredriksvern Verft midt i Stavern sentrum. Stien slynger seg videre langs Brunlaneskysten til Nevlunghavn så til Helgeroa før dere ender opp i Ødegården ved Barkevik. Det er en strekning på totalt 35 km, men det går eventuelt fint an å slutte av før dere er i mål. Turen passer for barn, for det er mye å oppleve på veien. Måkene og bølgene bryter horisonten der ute mens en rusler langs nakne svaberg. Og i sommerhalvåret frister det kanskje med et lite bad i sjøen?

Slottfjellsmuseet (26.8km)

På Slottsfjellet finnes rester av Skandinavias største middelalderborg, og på Slottsfjellsmuseet, som ligger naturskjønt til ved foten av Slottsfjellet, kan dere lære mer om Tønsbergs rike historie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Quality Hotel Sarpsborg

Sport og velvære

Oslofjorden

Aktiv ferie i Norge

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • kaffe etter middagen
 • Gratis internett

326,-
Fra kun
619,-

Vis kort

Sjekk prisen!

Les mer

Grand Hotel Åsgårdstrand

Opphold med frokostbuffé

Oslofjorden

Ved Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis internett
 • Beliggenhet ved havnen
 • Gratis parkering, WiFi, gym

381,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Luksusferie én time fra Oslo!

Les mer

Strömstad Spa

Bo like ved havet

Vestkysten

Spa-luksus i Strømstad

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x 1 glass vin eller øl
 • Gratis internett

611,-
Kun
989,-

Vis kort

Spahotel ved havet

Les mer

TanumStrand Hotell

Hotell med stort velvære område

Bohuslän

Populært reisemål

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Adgang til spaavdeling (2 x 2 timers)
 • Gratis internett og parkering

594,-
Fra kun
1.589,-

Vis kort

Skjem dere bort med Spa

Les mer

Langesund Bad

Inkl. halvpensjon

Vestfold og Telemark

Badehotell i Telemark

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Historisk hotell

951,-
Fra kun
1.439,-

Vis kort

2 x 3-retters inkludert

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.