Dra på en miniferie til Clarion Collection Hotel Post

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Clarion Collection Hotel Post

Morsomme aktiviteter og naturopplevelser i Astrid Lindgrens Småland

Naturopplevelser i Småland
Morsomme aktiviteter i Astrid Lindgrens Småland
Oskarshamn ligger ved kysten i det sørøstlige Sverige
 • 490 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Byen Oskarshamn ligger ved kysten i det sydøstlige Sverige, mellom Västervik og Kalmar. Oskarshamn ligger i det område, som kalles Småland. Småland er et naturskjønt område, hvor dere vil møte Sverige som Astrid Lindgren skrev om i sine mange fortellinger. Fra det hyggelige hotellet er det lett å dra på utflukter i vakre omgivelser, og for eksempel besøke Astrid Lindgrens verden eller noen av de berømte glassverkene i området.

Hotellet

Clarion Collection Hotel Post består av to bygninger, dels det gamle posthuset midt i Oskarshamn og dels det nært beliggende Stadshotellet. Hotellet tilbyr moderne fasiliteter som badstue og en liten relaxavdeling. Relaxavdelingen er åpen fra kl. 15.00-22.30.

Frokostbuffeen serveres på hverdager fra kl. 06.00-10.00 og ettermiddagsforfriskninger står klar kl. 15.00-18.00 med kaffe, te og hjemmebakst. Den lette middagsbuffeten, som inngår i pakken står klar mellom kl. 18.00 og 21.00.

Gi hotellet beskjed, dersom dere ankommer etter kl. 21.00 og ønsker mat. I sommermånedene og i lange weekender varierer tidene for buffé, og derfor kan det være en god idé å kontakte hotellet og forhøre seg om tidene.

I sommermånedene kan dere nyte solterrassen. Hvis årstiden og temperaturene ikke tillater det, så har hotellet en hyggelig lobbybar, hvor dere kan koble av.

Hele hotellet er røkfritt.

Rommene

Hotellet har110 moderne rom, som er møblerte i lyse farger. Alle rom har bad/toalett, kaffe- og te fasiliteter, TV og gratis wi-fi. Seng til baby er til rådighet mot et gebyr.

Merk at

MERK! Risskov's tilbud gjelder rom ii annekset og disse rommene har samme standard som dobbeltrommene i hovedbygningen.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, Vipps og Discover samt Apple Pay og Samsung Pay.

Vis flere

Verdt å se

 • Søfartsmuseet i Oskarshamn (0.3 km)

  Sjøfartsmuseet i Oskarshamn gjenåpnet i desember 2012 med informative tekster og videoer som dukker opp overalt når dere går rundt mellom utallige flotte båtmodeller og skipsmalerier, som bare er noen av de spennende tingene museet har å by på.

  Søfartsmuseet i Oskarshamn
  Sjøfartsmuseet i Oskarshamn har mange interaktive installasjoner, og fremvisning av spennende filmer om lokal forhold i sjøfartsindustrien gjennom tidene
 • Döderhultarmuseet (0.3 km)

  Her finner dere en samling med over 200 av Axel Petersson «Döderhultarns», utskårne treskulpturer som skildrer livet på landet i Småland i perioden fra 19.- til det 20. århundret.

  Döderhultarmuseet
  På Döderhultarmuseet kan dere se treskjæreren Axel Petterssons treskulpturer som skildrer livet på landet i Småland for 200 år siden
 • Biologiska museet i Oskarshamn (2.8 km)

  Dette spennende museet huser bl.a. en stor fuglesamling, men det er lagt mest vekt på Sveriges mangfoldige planteliv. Opplev de botaniske og zoologiske samlingene med 220 000 gjenstander.

  Biologiska museet i Oskarshamn
  Biologiska museet i Oskarshamn har over 200 000 gjenstander
 • Callerströmska Magasin (13.6 km)

  Callerströmska Magasin er et restaurert hus fra 1700-tallet som huser en rekke forskjellige utstillinger og arrangementer. Magasinet holder f.eks. hver sommer fotoutstillinger med forskjellige temaer fundert i områdets håndverk og aktiviteter såsom steinhuggeri og papirfremstilling.

  Callerströmska Magasin
  Mange spennende kunst- og håndverksutstillinger i den gamle bygningen som utgjør Callerströmska Magasin
 • Blå Jungfrun (22.4 km)

  Granittøyen Blå Jungfrun en nasjonalpark midt i Kalmars nydelige skjærgård. Blå Jungfrun reiser seg over 80 meter over overflaten.  Landemerket er et naturreservat og er ubebodd, men her er bl.a. en steinlabyrint som er verd å besøke. Tidligere mente man at Blå Jungfrun var stedet hvor heksene møttes på skjærtorsdag. Det er med jevne mellomrom båtavganger til Blå Jungfrun fra Oskarshamn.

  Blå Jungfrun
  Det sies at heksene møtes hver skjærtorsdag på øya Blå Jungfrun i Kalmars skjærgård
 • Kalmars Skjærgård og Den blå jomfru (22.4 km)

  Kysten utenfor Kalmar har mange øyer, holmer og skjær. Den mest berømte er Den blå jomfru som reiser seg over 80 meter over vannets overflate. Granittøya er et ubebodd naturreservat med en helt spesiell labyrint gjennom det kuperte steinlandskapet. Et gammelt sagn tilsier at verdens hekser møttes på Den blå jomfru på skjærtorsdag hvert år. Det er regelmessige båtavganger til Den blå jomfru fra Oskarshamn.

  Kalmars Skjærgård og Den blå jomfru
  Utenfor Kalmars kyst ligger det ubebodde naturreservatet Den blå jomfru
 • Bråbo Naturcenters Vandrestier (24.8 km)

  Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev en herlig og aktiv sommerferie i Sverige. Ved Bråbo Naturcenters Vandrestier kan dere velge mellom tre forskjellige ruter på 1,5 km, 4,5 km og 8 km. Stiene snor seg mellom enger og våtområder. Finn barnevennlige hoteller i området og få en herlig familieferie i egen bil. Finn de billigste prisene på weekendopphold i Sverige hos Risskov Bilferie.

  Bråbo Naturcenters Vandrestier
  Prøv en aktiv ferie på Bråbo Naturcenters Vandrestier
 • Astrid Lindgrens Verden (69.3 km)

  Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra til det sørøstlige Sverige med hele familien. Dersom dere har med barn på turen, så er et besøk til Astrid Lindgrens Verden garantert en hyggelig opplevelse. Her får dere et innblikk i bl.a. Emil og Idas koselige verden. Det arrangeres barneteater hele sommeren og det er også mange andre aktiviteter. Møt Pippi og alle de andre kjente figurene. Finn barnevennlige hoteller til turen og dra avgårde. Finn den perfekte familieferien hos Risskov Bilferie.

  Astrid Lindgrens Verden
  Astrid Lindgrens Verden er en opplevelse for både barn og voksne.
 • Kalmar (74.6 km)

  Kalmar er én av Sveriges eldste byer, og har en sjarmerende beliggehet ved Kalmarsund og den 6 km lange broen over til Öland. Her blandes det beste fra fortiden med dagens urbane fristelser. Byens historie omfatter bl.a. Kalmarunionen, Gustav Vasa og Nils Dacke. Opplev byens sjarme med en gåtur rundt i de små gatene med butikker, restauranter og forskjellige severdigheter.

  Kalmar
  Hyggelige smågater i Kalmar, én av Sveriges eldste byer, like ved den 6 km lange broen over til Öland
Vis flere

Kart

Clarion Collection Hotel Post
Stora Torget 572 33 Oskarshamn