Miniferie på Clarion Collection Magasinet

Norsk | NOK

Clarion Collection Hotel Magasinet

Bo med utsikt over havnen i Sveriges sørligste by

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Frokost, ettermiddagskaffe og middag er inkludert
 • Sentral beliggenhet med utsikt over havnen
 • Nær Smygehuk, Skanor, Malmø og København
1.446,-
3~4 dager fra
849,-

Opphold med halvpensjon

Tredje natt gratis

4 dager
Kun 849,- / spar opp til 1.447,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé
 • 3 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis internett
Wild Offer

Opphold med halvpensjon

Sentralt i Trelleborg

3 dager
Fra 889,- / spar opp til 642,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.299,- / spar opp til 997,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé
 • 2 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Sentralt i Trelleborg ligger Clarion Collection Hotel Magasinet, som er innredet i en fantastisk bygning fra 1904. Trelleborg er Sveriges sørligste by og herfra kan du enkelt besøke steder som Smygehuk, Skanor, Falsterbo, Malmø og København, siden hotellet ligger nært både sentrum, havnen og jernbanestasjonen

{$ident}

Clarion Collection Hotel Magasinet er innredet i et gammelt kornlager som dateres tilbake til 1904, som ble brukt så sent som i midten av 1980-tallet. Bygningen gjennomgikk en totalrenovering og ble til et hotel i begynnelsen av 00-tallet. I denne forbindelse så har mange av detaljene i den gamle bygningen blitt nøye bevart.

Hotellet har en god base for et stoppested hvis du skal på en reise rundt et annet sted i Europa siden den ligger rett ved byens fergeterminal, har du avganger til steder som Travemunde, Rostock, Swinousjie, Klaipeda og Sassnitz.

Hotellpakken inneholder en deilig og omfattende frokostbuffe med mange alternativer, ettermiddagskaffe og middag, hvor du kan nyte en deilig suppe, salat og hovedrett hver kveld.

Hotellets sentrale beliggenhet betyr at du har både sentrum, museer, vakre hager, Trelleborg slott og gode shoppingmuligheter innen gangavstand. Fra hotellet har du også kort vei til Skånes vakre naturlandskap, hvor du finner mange gode sykkelstier. I tillegg er du ikke langt fra Trelleborgs Golf Club og områdets vakre strender.

Hotellet samarbeider med et nærliggende 600 m² treningssenter med badstue, som tilbyr et bredt utvalg av treningsmaskiner og vekter. Treningsstudioet kan brukes mot et gebyr.

Parkering er tilgjengelig på hotellet mot en avgift og under oppholdet har du gratis tilgang til trådløst internett.

{$ident}

Hotellet har 58 moderne og nyrenoverte rom som er lyse og pent innredet.

Det finnes tre forskjellige romtyper, som er standard dobbeltrom, superior og deluxe dobbeltrom:

Standard dobbeltrom er 18-20 m² og er utstyrt med dobbelt- eller enkeltsenger. De overlegne dobbeltrommene er 18-24 m² og ligger øverst i bygningen. Disse har også enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, og de fleste har skråtak med takvinduer og klimaanlegg.

De deluxe dobbeltrommene er også 18-24 m² og er utstyrt med enten en 180cm eller 210cm dobbeltseng. Disse rommene har en fin atmosfære med høye tak, store vinduer med utsikt over havet eller hustakene i byen.

Alle rommene er innredet med tregulv og flislagt bad med dusj og hårføner. Arbeidsområdet har stol, lenestol og SmartTV. Det er mulig å legge til en ekstra seng i superior- og deluxe-rommene.

Kjæledyr må forhåndsbestilles og er velkomne mot et gebyr.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

470 km fra
Strømstad, Sverige
480 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Trelleborg (2.4km)

Trelleborg er Sveriges sydligste by og huser omkring 30 000 innbyggere. Byen er oppkalt etter vikingeborgen, Trelleborg. Trelleborg sentrum ble utformet på middelalderen; de smale gatene har bestått, men mye av den eldre bebyggelsen er tapt. Trelleborgs eldste bydel ligger rundt det gamle torget.

I Trelleborg, på begynnelsen av 1800-tallet, gikk det fart i byens shippingindustri og i 1897 åpnet den regelmessige ferjeforbindelsen mellom Trelleborg og Sassnitz med post- og passasjertrafikk. Dette medførte at Trelleborg ble en viktig havneby, og i dag kan dere lære mer om byens spennende historie på byens historiske museum.

Ellers har byen en svømmehall samt en bowlinghall til stor glede for hele familien.

Vikingborgen Trelleborg (1.9km)

Trelleborg er en vikingborg som ble oppført i tiden rundt år 980, da Harald Blåtann var konge av Danmark og Skåne. Vikingeborgen, eller Trelleborg, som den faktisk heter, ligger sentrum av byen Trelleborg, som er oppkalt etter borgen fra vikingtiden. Det finnes også et museum like ved, hvor dere kan høre mer detaljer i historien om dette lokale landemerket.

Sjøfartsmuseet i Trelleborg (2.1km)

Sveriges sydligste sjøfartsmuseum forteller historiene om livet på sjøen utenfor Trelleborgs store kommune, både før og nå. På begynnelsen av 1800-tallet ble Trelleborg en viktig havneby, og museet tar dere med på en reise gjennom tidene.

Her kan dere fordype dere i lokal fiskerihistorie, se mindre båtmotorer, nautiske instrumenter og høre mer om rederiene og ferjetjenestene som har vært med på å bygge opp denne byen. Museet har også til utstilling en rekke skipsmodeller av lokale skip.

Smygehuk (15.5km)

Smygehuk er en havn og fiskerlandsby på Skånes sydkyst, men stedet er nok aller mest kjent for å være Sveriges sydligste punkt. Smygehuk er kanskje derfor et særdeles populært turistmål med over 200 000 besøkende hver sommer. Her finnes iskiosk, kafe, røykeri og båthus. Nede ved havna står det et skilt med informasjon om avstander til noen europeiske hovedsteder samt til Treriksrøysa, som markerer Sveriges nordligste punkt. Så lenge været tillater det, er området også perfekt for piknik i sola.

Malmø (33.5km)

Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende.

´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk.

Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design.

Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk.

I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

København (59.9km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Garden

Opplev Skåne

Malmø

Sentralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett

242,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Opplev Malmøs mange muligheter

Les mer

BW Malmö Arena Hotel

I rolige omgivelser nære Malmø

Malmø

Top moderne hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x lettere kveldsmat
 • 1 x kveldens rett
 • 1 x kaffe
 • Adgang til sauna

525,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Dra på miniferie til Malmø

Les mer

Skanör Gästgifvaregård

Opphold med frokostbuffet

Skåne

Bare 4,8 km sør for Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis internett og parkering
 • Pittoreske omgivelser

378,-
Fra kun
1.489,-

Vis kort

Svensk kroidyll rett ved havet

Les mer

Good Morning+ Malmö

Nært både hotell og shopping

Skåne

Moderne hotell i Malmø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 1 tallerkenrett
 • Sentral beliggenhet
 • Fri bruk av badstue og fitness

Kun
829,-

Vis kort

Ferie i spennende Malmö

Les mer

Quality Hotel The View

1 x kveldsmat

Skåne

Besøk Malmö

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kveldsmat
 • 2 x kaffe
 • Gratis tilgang til trening og avslapping

223,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Bare et steinkast unna Emporia

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.