Dra på en familieferie Clarion Hotel Copenhagen Airport

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Skjem dere bort med et hotellopphold i Købehavn

Velvære i København
Hotellet er kun to minutter unna Terminal 3
Gratis adgang til treningsfasiliteter
 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Hirtshals
 • Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Fra hotellet tar det kun to minutter å gå til Terminal 3, hvor dere kan ta metroen inn til sentrum av København og oppleve det pulserende bylivet og de mange spennende severdighetene i den livlige, danske hovedstaden.

Hotellet tilbyr

Start dagen med frokostbuffet på hotellet, som byr på et variert utvalg av produkter, mange av dem økologiske. I hotellets restaurant serveres det dessuten lunsj og middag basert på lokale og internasjonale retter tilberedt med nordiske råvarer. Tilbring kvelden med en lokal øl, et glass vin eller en drink i hotellets bar, som er åpen til kl. 01:00. Her er det også mulig å bestille snacks og lettere måltider fra bar-menyen og på fredager er det om kvelden ofte en ekstra fin helgestemning i loungeområdet.

Dere har gratis adgang til treningsfasiliteter med apparater til både styrke- og kondisjonstrening. Treningsrommet er åpent døgnet rundt. Dere kan også skjemme dere bort i hotellets Ni’mat Spa, som byr på et oppvarmet saltvannsbasseng, et aromadampbad og seks behandlingsrom. Adgang til Ni’mat Spa er mot et gebyr og kun mulig for personer over 12 år. Ni’mat Spa har følgende åpningstider, som også kan variere om sommeren og på helligdager: man.-tors. 15.00 - 21.00, fre. 10.00 - 21.00, lør. 10.00 - 19.00 og søn. 10.00 - 17.00.

Det er tilgang til gratis, trådløst internett på hotellet. Det er mulighet for parkering mot et gebyr i parkeringskjelleren P7, som ligger under hotellet og tilhører flyplassen. Det er mulig å ta heisen fra parkeringskjelleren rett til hotellets lobby.

Rommene

Hotellet tilbyr 378 rom med moderne, skandinavisk innredning. Rommene er ca. 33 kvadratmeter store og er utstyrt med skrivebord, lenestol, TV, telefon, minibar, safe og et stort bad med separat dusj, badekar og hårføner. Rommene har store, lydisolerte vinduer fra gulv til tak, og utsikt mot vannet, byen eller flyplassen.

Merk at

Adgang til Ni’mat Spa er mot et gebyr på 125 DKK per dag og rabatten på 15% trekkes fra på stedet. Det er kun adgang for personer over 12 år. Ni’mat Spa har følgende åpningstider, som også kan variere om sommeren og på helligdager: man.-tors. 15.00 - 21.00, fre. 10.00 - 21.00, lør. 10.00 - 19.00 og søn. 10.00 - 17.00.

Vis flere

Verdt å se

 • Den Blå Planet (1.5 km)

  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne. Den Blå Planet er et akvarium i verdensklasse og et nytt arkitektonisk landemerke. Den Blå Planet har vann på alle sider og skal gi de besøkende en følelse av å være under havets overflate. Det nye bygget består av fem "armer" som springer ut fra sentrum. Det gjør at gjestene selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet. Her kan du kan komme nært innpå i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vann.

  Den Blå Planet
  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne.
 • Amager Strandpark (3.6 km)

  Dra på badeferie til Strandparken på Amager, som er Københavns største strand og ligger kun ca. 5 km fra sentrum. I Strandparken er det aktiviteter året rundt, som til dels tar utgangspunkt i de mange fasilitetene som ligger langs Amager Strand. Her finnes det parkourtreningsbaner, barrer til styrketrening, muligheter for å spille strandvolleyball og strandfotball. Den gode asfalten gjør det også mulig å stå på rulleskøyter og sparkesykkel. Men det finnes selvfølgelig også aktiviteter på havet, da det kan leies kajakker, surfebrett, kanoer og pedalbåter, og dermed skulle underholdningen på vannet være sikret. Amager Strandpark tilbyr massevis av spennende muligheter for utendørsaktiviteter og er samtidig det perfekte stedet for en familiepiknik, hvis været tillater det. Finn et billig hotell nær stranden og nyr en sommerferie på stranden.

  Amager Strandpark
  Det foregår nesten alltid noe på Amager Strandpark.
 • Carlsberg Glyptotek (8.8 km)

  Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og internasjonalt anerkjent samling av antikk og modernistisk kunst.
 • Operaen, København (8.5 km)

  Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og ble innviet av Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet av arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som har vært både initiativtaker og byggherre. Københavns Opera med sine 41.000 kvadratmeter ie godt synlig i landskapet på Holmen. Det store bygget har omkring tusen ulike rom med øvelseslokaler, garderobe og omkledningsrom. Operaen har to scener, den Store Scene, hvor det er plass til 1.400 gjester og Takkelloftet, med plass til 200. Ta kanalbåten over til Holmen, eller ta bilen. Den flotte bygningen og det interessante interiøret er også verd besøket, og kanskje kan dere ta en velfortjent pause i operaens restaurant.

  Operaen, København
  Ta en tur til operaen og bli imponert over det store byggverket og det flotte interiøret.
 • Nationalmuseet (9.1 km)

  En tur på Nationalmuseet er alltid en stor opplevelse, og her kan dere følge Danmarks historie, fra istiden til dagens samfunn. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget på midten av 1800-tallet og enkelte av de meget flotte salene står fortsatt som da de kongelige bodde i herskapshuset. Den permanente utstillingen om Danmarks Oldtid rommer blant annet Grundestrupkarene og andre vikingskatter. Dere kan også oppleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som fikk en fryktelig skjebne. Nationalmuseet rommer også verdens største samling av gjenstander fra Grønnland og det finnes også en etnografisk samling på verdensplan supplert med et Leketøymuseum samt den store Mynt og Medaljesamlingen. Her kan dere tilbringe et par lærerike timer og museet arrangerer dessuten mange aktiviteter til barna, så alle er sikret god underholdning blant de mange klenodiene og Danefæ.

  Nationalmuseet
  Opplev Danmarks fortid på en spennende og lærerik måte på Nationalmuseet.
 • Nyhavn (9.2 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Tivoli (9.3 km)

  Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

  Tivoli
  Tivoli er verdens nest eldste av sitt slag.
 • Marmorkirken (9.8 km)

  Marmorkirken er en levende bykirke både for Københavns innbyggere og for alle som finner veien forbi og vil benytte kirken. Se den flotte kirke utenfra eller sett dere ned inne i kirken og nyt stemningen på en billig miniferie eller et helgeopphold i København.

  Marmorkirken
  Opplev den vakre Marmorkirken i København.
 • Christiansborg (9.5 km)

  Christiansborg Slott er delt i to og ligger på den lille øyen Slotsholmen. Den ene delen av slottet blir brukt av Dronningen til gallamiddager, og er til daglig åpent for besøkende. Den andre delen av slottet huser Folketinget, Høyesterett og Statsministeriet. I hjertet av slottets finnes Riddersalen hvor Dronningens berømte og fargerike gobeliner henger med detaljerende beskrivelser av Danmarks historie gjennom 1000 år. Billedteppene er laget av billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

  Christiansborg
  Besøk Christiansborg, hvor demokratiet i Danmark styres fra.
 • Arken Museum for Moderne Kunst (23.0 km)

  Kunstmuseet ARKEN ligger ved Køge Bugt Strandpark, sør for København og har en av Skandinaviens fremste samlinger av samtidskunst, men også selve museets arkitektur har vunnet stor internasjonal anerkjennelse, siden det ble innviet i 1996. Samlingen inneholder over 400 verk av nordiske og internasjonale samtidskunstnere, som dekker perioden 1990 til i dag. ARKEN huser også en av Europas mest ettertraktede samlinger av Damian Hirst i selskap med verker av Asger Jorn og den abstrakte kunstneren Anselm Reyle samt den kinesiske kunstneren Ai Weiwei.

  Arken Museum for Moderne Kunst
  ARKEN har høstet stor internasjonal ros for både sin arkitektur og sine utstillinger.
 • Julemarked i København (12.3 km)

  Det er god grunn til å nyte julekosen i København, hvor det hvert år er flere severdige julemarkeder å besøke. Dere kan for eksempel oppleve det klassiske julemarkedet i Tivoli, hvor belysningen er fantastisk.

  I Tivolis mer enn 50 boder kan dere få gløgg, brente mandler og håndverkskunst. Utover dette blir dere selvfølgelig skjenket varm kakao og servert duftende epleskiver. Husk at det koster 200 kr å få inngang til Tivoli.

  Utover Tivoli har både Christiana, Frederiksberg og Nyhavn vakre julemarkeder, som sprer julestemning. Så dra avgårde på en kort miniferie til København, hvor dere kan nyte hovedstadens mange magiske julemarkeder.

  Julemarked i København
  Opplev den fine julestemningen i Tivoli
Vis flere

Kart

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 20 2770 Kastrup

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~12 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstraseng 35% rabat