Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comfort Hotel Helsingborg

Dra på miniferie i Skånes nest største by, Helsingborg.

 • 400 km fra Svinesundbroen
 • 380 km fra Strømstad, Sverige
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Comfort Hotel Nouveau ligger i sentrum av Skånes nest største by, Helsingborg, i kort avstand til Øresund og den sjarmerende havnen. Dette trendy og moderne byhotellet byr på bl.a. herlig frokost, kos i lobbyen og et relax-område med badstue. Hotellets sentrale beliggenhet betyr at dere lett har adgang til alle Helsingborgs herligheter og at dere kan dra på en kort utflukt til Helsingør.

Hotellet tilbyr

Comfort Hotel Nouveau er et trendy og moderne byhotell. Butikken i lobbyen, som er åpen døgnet rundt, tilbyr forskjellige småting, som såpe og sjampo. Her finner dere også forskjellige drikkevarer og snacks. Hotellets lobbybar tilbyr vin, øl, cocktailer og lette retter.

Den store morgenbuffeen omfatter et bredt utvalg av økologiske muligheter. Her vil dere også finne ferskt brød, ost, pålegg og frukt. Hver søndag serveres morgenbuffeen helt til kl 12, så dere kan unne dere å sove ekstra lenge hvis dere bor på hotellet i helgen.

Etter en spennende dag i Helsingborg kan dere slappe av i hotellets avslapningsområde. Det er en separat badstue for kvinner og menn, og garderober. Badstuen er åpen til kl 22, og dere kan be om lengre badstuetider i resepsjonen.

Gratis trådløst internett på hotellet. Du kan parkere bilen over gaten på parkeringshuset. Parkeringsbillettet koster 160 SEK per dag og kan kjøpes på hotellets resepsjon.

Rommene

Alle rommene er innredet i en moderne, trendy stil med lyse farger. Alle standard dobbeltrom har enten en dobbeltseng (160 cm) eller to enkeltsenger (2x90 cm), nattbord, flatskjerm-satellitt-TV, telefon, lenestol, skrivebord og gratis trådløst internett.

Hotellets standard enkeltrom har en 105 cm bred enkeltseng, telefon, satellitt-TV, nattbord, lenestol, skrivebord og gratis trådløst internett. Halvparten av hotellets rom har tregulv mens den andre halvparten har behagelige tepper.

Merk at

Oppholdet inkluderer sluttrengjøring, som innebærer at det ikke ble redd senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen, eventuelt mot gebyr.

Parkering er mulig i garasje nært hotellet mot et gebyr på 170 SEK per døgn. Om dere ønsker å reservere plass på forhånd er dette mulig ved henvendelse til hotellet. Ved forhåndsbestilling er prisen 190 SEK per døgn.

Det er ikke mulig å betale med kontanter på hotellet. Alle betalinger på hotellet må derfor gjennomføres med kort uansett beløpsstørrelse. Følgende korttyper aksepteres: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club, Vipps og Discover samt Apple Pay og Samsung Pay.

Vis flere

Verdt å se

 • Frederiksdal Hager og Museer (3.0 km)

  Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

  Frederiksdal Hager og Museer
  Frederiksdal Hager og Museer er et skjønt område litt utenfor Helsingborg.
 • Sofiero Slott (6.8 km)

  I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

  Sofiero Slott
  Sofiero Slott
 • Helsingør (9.5 km)

  Helsingør er en hyggelig liten by, som både er praktisk og rask å utforske. Gågaden, Stengade, med deres tilstøtende gater utgjør den sentrale delen av byen, og her er det mulighet for å gå på oppdagelsesferd i de mange småbutikkene som ligger langs gågaten. Et rikt kaféliv byr på mange forskjellige delikatesser, og det finnes også mange gode restauranter i Helsingør, som vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende ganer.

  Helsingør
  Helsingør
 • Kronborg (10.5 km)

  Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og opplev de mange historiske byene rundt om i landet. Finn en bilferie i Danmark med barnevennlige hoteller og dra avgårde på en historisk opplevelse. En av perlerne på det historiske landkortet er Helsingør, som danner bakgrunnen for en av de mest berømte bygningene i Danmark. Den gamle festningen og slottet, som opprinnelig stammer fra det 13. århundre var først kjent som Krogen. På 1500-tallet ble det omdøpt til Kronborg Slot. Foreviget i Shakespeares berømte “Hamlet”, hvor Prinsen af Kronborg sa de berømte orden: “Å være eller ikke å være – det er spørsmålet.” Et annet spørsmål, som eierne av skipene som seilte gjennom Øresund, måtte stille seg selv, var, hvorfor de skulle betale toll for å få lov til at seile deres skip inn og ut av Østersjøen, gjennom Øresund. Men nettopp Kronborgs strategiske beliggenhet på den ytterste spissen av Øresunds smalleste sted gir en god pekepinn på, hvilke konsekvenser kanonkulene kunne ha på de skrøpelige skipene, som fraktet varer gjennom sundet, og derfor måtte betale toll til det danske skattekammeret. Tollen ble først opphevet i 1857 ved betalingen av en klekkelig kompensasjon til den danske statskassen. Det tilbys flere forskjellige turer rundt på Kronborg, men turen ned i kasemattene, kjellerne under Kronborg, er en opplevelse i seg selv. Besøk den kjente danske krigeren, Holger Danske, som sover i kjelleren, og her forteller legenden at han vil våkne fra sin søvn om Danmark skulle være i fare. Som en forlengelse av Kronborg ligger M/S Museet for Sjøfart, som er en god opplevelse, spesielt etter at det ble flyttet over i den gamle tørdokken i 2013 og fikk nye muligheter til å vise sine mange, interessante gjenstander. Dra avgårde på et helgeopphold eller finn et last minute hotell hos Risskov Bilferie og få dere en billig sommerferie i Helsingør og omegn.

  Kronborg
  Kanonene fra Kronborg braket, hvis ikke tollavgiften ble betalt.
 • Gurre Slotsruin (14.0 km)

  Nordsjælland byr på mange muligheter for sportslige aktiviteter, og det finnes gode sykkelruter og gåturer i de nærliggende skogene. Besøk eventuelt Gurre slotsruin, som ligger rett ved siden av Gurre Sø. Ta turen rundt sjøen på enten sykkel eller gå, og nyt denne ca. 10 km lange turen i de naturlige omgivelsene.

  Gurre Slotsruin
  Gurre Slotsruin
 • Wallåkra Stentøyfabrikk (19.2 km)

  Wallåkra Stentøyfabrikk har laget klassiske gryter og potter på den tradisjonelle måten i 150 år. Her kan dere få et innblikk i og følge produksjonen fra leirehåndteringen til det ferdige produktet. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til å forme leire! Glem ikke å få din egne, selvlagde leirkrukke med hjem. Dere kan også bruke leiligheten til å spise i vertshuset som er innredet i magasinhuset.

  Wallåkra Stentøyfabrikk
  Wallåkra Stentøyfabrikk
 • Frederiksborg Slott (33.7 km)

  Kjør en tur til Hillerød hvor dere kan oppleve Frederiksborg slott. Det ble bygget av Christian d. 4. i begynnelsen av 1600-tallet og er Nordens største renessanseanlegg. Anlegget omfatter en fantastisk nydelig slottspark og en tilhørende kirke. Siden 1878 har slottsområdet dannet rammene om Det Nationalhistoriske Museum. Opplev 500 års danmarkshistorie gjennom malerier og portretter, møbler og kunsthåndverk, konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, kirken, audienssalen og Neptunfontenen.

  Frederiksborg Slott
  Frederiksborg Slott er Nordens største renessanseanlegg.
 • Mölle (36.0 km)

  Om sommeren lokker den svenske vestkysten med flotte strender og med aktiviteter i vann og på land. Besøk Mölle som er en tradisjonell badeby, hvor turismen hadde sin storhetstid på begynnelsen av 1900-tallet.

  Mölle
  Besøk badebyen Mölle og opplev strand og vann
 • Kullaberg naturreservat (38.8 km)

  Kullaberg ligger syd for Skälderviken. Herfra har dere en flott utsikt over Øresund og Kattegat. Området er veldig annerledes enn landskapet som er å finne i resten av i Skåne. Ønsker dere å få hvite mer om faunaen og floraen i området, så kan vi anbefale et besøk til Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gå tur langs Kullaleden hvor det er en 70 km lang sti. Dette område er også blitt brukt til innspilning av film.

  Kullaberg naturreservat
  Besøk det flotte naturreservatet som er helt unikt i Skåneregionen.
Vis flere

Kart

Comfort Hotel Helsingborg
Gasverksgatan 11 252 25 Helsingborg