Kjør-selv ferie til Comfort Hotel Helsingborg

Norsk | NOK

Comfort Hotel Helsingborg

Dra på miniferie i Skånes nest største by, Helsingborg.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentralt byhotell i gangavstand til sentrum
 • Frokostbuffet frem til 12:00 på søndager
 • Kombinér både Sverige og Danmark
661,-
3~4 dager fra
939,-

Flott opphold med halvpensjon

Super tilbud i Helsingborg

3 dager
Fra 939,- / spar opp til 435,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.399,- / spar opp til 662,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • Gratis internett
 • I sentrum
Wild Offer

Comfort Hotel Nouveau ligger i sentrum av Skånes nest største by, Helsingborg, i kort avstand til Øresund og den sjarmerende havnen. Dette trendy og moderne byhotellet byr på bl.a. herlig frokost, kos i lobbyen og et relax-område med badstue. Hotellets sentrale beliggenhet betyr at dere lett har adgang til alle Helsingborgs herligheter og at dere kan dra på en kort utflukt til Helsingør.

Hotellet tilbyr

Comfort Hotel Nouveau er et trendy og moderne byhotell. Butikken i lobbyen, som er åpen døgnet rundt, tilbyr forskjellige småting, som såpe og sjampo. Her finner dere også forskjellige drikkevarer og snacks. Hotellets lobbybar tilbyr vin, øl, cocktailer og lette retter.

Den store morgenbuffeen omfatter et bredt utvalg av økologiske muligheter. Her vil dere også finne ferskt brød, ost, pålegg og frukt. Hver søndag serveres morgenbuffeen helt til kl 12, så dere kan unne dere å sove ekstra lenge hvis dere bor på hotellet i helgen.

Etter en spennende dag i Helsingborg kan dere slappe av i hotellets avslapningsområde. Det er en separat badstue for kvinner og menn, og garderober. Badstuen er åpen til kl 22, og dere kan be om lengre badstuetider i resepsjonen.

Gratis trådløst internett på hotellet. Du kan parkere bilen over gaten på parkeringshuset. Parkeringsbillettet koster 160 SEK per dag og kan kjøpes på hotellets resepsjon.

Rommene

Alle rommene er innredet i en moderne, trendy stil med lyse farger. Alle standard dobbeltrom har enten en dobbeltseng (160 cm) eller to enkeltsenger (2x90 cm), nattbord, flatskjerm-satellitt-TV, telefon, lenestol, skrivebord og gratis trådløst internett.

Hotellets standard enkeltrom har en 105 cm bred enkeltseng, telefon, satellitt-TV, nattbord, lenestol, skrivebord og gratis trådløst internett. Halvparten av hotellets rom har tregulv mens den andre halvparten har behagelige tepper.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Standard enkeltrom er omtrent 16-19 kvm store og innredet i en trendy stil med flotte farger. Rommene har en 105 cm bred enkeltseng, nattbord og lenestoler og skrivebord. Alle hotellrommene har telefon og TV med flere kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Standard dobbeltrom er omtrent 20-23 kvm store og innredet i en trendy stil med sterke farger. Rommene har to 90 cm brede senger, nattbord og lenestoler og skrivebord. Alle hotellrommene har telefon og TV med flere kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

380 km fra
Strømstad, Sverige
390 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Frederiksdal Hager og Museer (3.2km)

Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Sofiero Slott (5.8km)

I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

Gurre Slotsruin (14.5km)

Nordsjælland byr på mange muligheter for sportslige aktiviteter, og det finnes gode sykkelruter og gåturer i de nærliggende skogene. Besøk eventuelt Gurre slotsruin, som ligger rett ved siden av Gurre Sø. Ta turen rundt sjøen på enten sykkel eller gå, og nyt denne ca. 10 km lange turen i de naturlige omgivelsene.

Wallåkra Stentøyfabrikk (16.1km)

Wallåkra Stentøyfabrikk har laget klassiske gryter og potter på den tradisjonelle måten i 150 år. Her kan dere få et innblikk i og følge produksjonen fra leirehåndteringen til det ferdige produktet. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til å forme leire! Glem ikke å få din egne, selvlagde leirkrukke med hjem. Dere kan også bruke leiligheten til å spise i vertshuset som er innredet i magasinhuset.

Kullaberg naturreservat (38.6km)

Kullaberg ligger syd for Skälderviken. Herfra har dere en flott utsikt over Øresund og Kattegat. Området er veldig annerledes enn landskapet som er å finne i resten av i Skåne. Ønsker dere å få hvite mer om faunaen og floraen i området, så kan vi anbefale et besøk til Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gå tur langs Kullaleden hvor det er en 70 km lang sti. Dette område er også blitt brukt til innspilning av film.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Marina Vedbæk

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Utsikt over Østersjøen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Beliggenhet ved havnen

316,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Reis på miniferie ved Øresund

Les mer

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis oppdatering til Superior rom

627,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Naturskjønt område nord for København

Les mer

Comwell Holte

15 km nord for København

Stor-København

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

204,-
Fra kun
1.949,-

Vis kort

Bo i naturen og nær København

Les mer