Bilferie i Danmark til Comwell Korsør

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Korsør

Miniferie 2 km. fra Korsør i grønne omgivelser

Velvære i Korsør
Naturskjønne omgivelser nær vann, skog og golfbane
Oppgradert spa/bassengområdet
 • 600 km fra Svinesundbroen
 • 370 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Dampbad

Om hotellet

Dere bor helt perfekt på Comwell Korsør i naturskjønne omgivelser nær vann, skog og golfbaner. Korsør sentrum ligger kun 2 km. fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Comwell Korsør ligger midt i naturskjønne omgivelser, nær strand, skog og golfbane. Det er 2 km. fra Korsør sentrum og Korsør Golfklubb ligger rett ved siden av hotellet (20 m). Hotellet har gratis parkering og et spa- og velværesenter med badstu og svømmebasseng (mot avgift). Spaet tilbyr blant annet massasje, aromaterapi og pedikyr. Behandlinger må bestilles i resepsjonen før ankomst. Man kan også spille tennis, biljard og volleyball på stedet. Hotellet har Nintendo Wii konsoller til utlån.

Per 1. april 2013 åpnet det oppgraderte og utvidede spa/bassengområdet på Comwell Korsør. Åpningstidene er 06:00-22:00. Adgang til spa koster 225 DKK pr. person og inkluderer også badekåpe og tøfler. Barn mellem 12-16 år er velkommen mellom 08:00-10:00 og 17:00-19:00, bortsett fra lørdager hvor spa / basseng er reservert for voksne. Barn må alltid være i følge med en voksen.

Rommene

Alle hotellets luksusrom har privat bad / toalett, Bang & Olufsen flatskjerm og enten fransk balkong eller terrasse. Rommene har gratis internett, kaffe-og tekoker, samt en sittegruppe. Du kan oppgradere til en av hotellets fire individuelt innredede suiter (mot tillegg) på neste side. Suitene har stor privat terrasse eller balkong. Det er badekar i alle suiter.

Merk at

Åpningstiden i hotellets wellnessområde er kl. 06.00-22.00. inngangen koster 225 DKK pr. person inkl. badekåpe og tøfler og gjelder for hele oppholdet. Barn mellem 12-16 år er velkommen fra kl. 08.00-10.00 & 17.00-19.00, unntatt lørdager hvor wellnessområdet er forbeholdt voksne. Inngang for barn fra 12-16 år koster 95 kr, og de får ikke tildelt håndklær, badekåpe eller tøfler. Barn skal alltid være i følge med en voksen. Barn under 12 år har ikke adgang til AquaSpa.

Medlemmer av Comwell Club får ikke tildelt points ved bestilling igjennom Risskov Bilferie.

Vis flere

Verdt å se

 • Vikingeborgen Trelleborg (14.7 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en av Danmarks helt store kulturskatter, siden dette er en av de best bevarte ringborgene som finnes i landet. Trelleborg ble bygget av Harald Blåtand i år 980 og alle restene i terrenget er fortsatt å se. Ta familien med og opplev hvordan vikingene arbeidet både som jordbruksarbeidere og krigere, en hyggelig opplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er hvert år verter for en kjempestor vikingefestival, med markeder og aktiviteter og alt som hører med.
 • Slagelse (17.1 km)

  Slagelses hyggelige sentrum har gode shoppingmuligheter. Denne meget livlige byen har mye å by på. Dere kan gå på oppdagelse og utforske noen av gågatene eller smugene hvor man også finner små torg og plasser. Her finner man også mange små spesialbutikker. Slagelse har en historisk stemning, og den merker man spesielt om man besøker St. Mikkelskirken. Den ligger midt i Slagelse og er en av Danmarks eldste teglsteinskirker med en historie tilbake til det 14. århundret.

  Slagelse
  Slagelse byr på shopping, kultur og historie som alt sammen kan oppleves når dere er på ferie på Vestsjælland
 • Antvorskov Klosterruin (17.4 km)

  Besøk ruinene som er igjen av Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige enden av Slagelse. Klosteret ble oppført i 1164 av Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var spesielt kjent for sitt hospital hvor de bl.a. tok seg av spedalske.
 • Skælskør (17.7 km)

  Det sies at Skælskør tilhører en av landets best bevarte hemmeligheter. Etter et besøk i den hyggelige havnebyen, er det ikke tvil om at Skælskør er en perle av et sted på Vest Sjælland. Skælskør er også kjent som ´Solskinnsbyen´ med ca. 200 ekstra solskinnsstimer i året. Blant de lokale, som teller ca. 6.500 innbyggere, så kalles byen også for ´Skælle´. Alle de velbevarte, gamle og skjeve husene er med på å høyne byens historiske karakter. Det er også gode muligheter for å shoppe i noen av keramikkbutikkene og også besøke den hyggelige havnen som er sentrum for en rekke kulturopplevelser slik som bl.a. ´Kulturkajen´ hvor det er utstillinger om kunsthåndverk og hobby- og fritidsaktivitet. Hva med en tur ombord i Skælskør V som alltid er klar for å ta med gjestene på en liten rundtur i området og øyene i nærheten.

  Skælskør
  Under et opphold nær Skælskør får dere massevis av shopping, kultur og fjordseilas
 • Nyborg (25.5 km)

  Dra på oppdagelse i Danmark og finn et billig hotell til turen hos Risskov Bilferie. Nyborg er en gammel festningsby, helt ytterst ved Storebælt, med god forbindelse til Sjælland via Storebæltsbroen. I Nyborg rusler dere gjennom de samme gatene som var her i middelalderen. Kikker dere opp når dere går rundt i sentrum ser dere mange fine renessansebygninger, og det finnes flere spennende delikatessebutikker å handle i. Start turen med å gå via Nyborg slott, som er Nordens eldste kongeborg. Slottet ligger inne i byen og ble oppført på starten av 1200-tallet for å vokte sjøfartstrafikken gjennom passasjen til Sjelland. I dag er slottet et museum, og et must å besøke for alle med interesse for skandinavisk historie generelt, og dansk historie spesielt. Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev de mange severdighetene og vakre byene som gjemmer seg rundt omkring. Start med Nyborg og finn barnevennlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Nyborg
  Nyborg er en vakker og herlig by med en hyggelig atmosfære.
 • Reersø Amerikanerbil Museum (33.5 km)

  Reersø er en fredet landsby, og det virker faktisk som om tiden har stått stille i et helt århundre. På Reersø Amerikanerbil Museum er en god opplevelse med biler fra 1950 og opp til 70-tallet. Det er også andre spennende europeiske bilmerker samt scootere på museet.

  Reersø Amerikanerbil Museum
  Opplev gamle klassikere på Reersø Amerikanerbil Museum.
 • Reersø strand (34.9 km)

  Nyt naturen hele året rundt. Gå en lang tur på stranden eller hopp i havet på en varm sommerdag.

  Reersø strand
  Reersø strand
 • Gavnø Slot (54.2 km)

  Kjør en tur til Næstved og opplev Gavnø Slot og Slotspark. Dette nydelige slottet og dets omgivelser, betraktes som en viktig del av Danmarks kulturarv. Stedet er over 600 år gammelt, og er i dag en opplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slottet innenfra, opplev sansehagen og pass på at dere ikke går dere ville i den flotte rosenlabyrinten.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot er en viktig del av Danmarks kulturarv.
 • Kalundborg (52.1 km)

  Den gamle delen av Kalundborg kalles for 'Højbyen', og er en av Danmarks best bevarte middelalderbyer med bygninger fra det 15. og 16. århundret. I sentrum av byen finner dere mange restauranter og caféer og har dere lyst til å handle, så kan en tur opp Kordilgade eller Skibbrogade anbefales. Her finnes det nemlig et stort og variert utvalg av forskjellige spesialforretninger. Litt utenfor shoppinggaten så ligger den flotte Vor Frue Kirke.

  Kalundborg
  I middelalderbyen Kalundborg finner man den flotte Vor Frue Kirke.
Vis flere

Kart

Comwell Korsør
Ørnumvej 6 4220 Korsør