Helgeopphold på Copenhagen Go Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Copenhagen Go Hotel

Dra på storbyferie i Danmarks spennende hovedstad København

10 minutter til sentrum av København
Gratis parkering - ta offentlig transport til sentrum
Storbyferie til en super pris
 • 480 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Hirtshals
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

En liten kjøretur unna Danmarks hovedstad, København, finner du Copenhagen Go Hotel. Hotellet har 219 lyse og moderne rom, som er innredet i en modern stil og tilbyr gode fasiliteter. Hotellet er ved E20 motorveien, exit ved 18/ Tårnby og dermed er det kun 6 minutter til selveste sentrum. København har en rik historie og er en populær turiststed, som tilbyr mange opplevelser for både store og små. Dermed er hotellet ideelt for en helg eller noen ukedager til enten par- eller en familieferie.


Hotellet tilbyr

En god og rik frokostbuffe kan man unne seg i hotellets restaurant før man drar ut på sightseeing. Hotellet har en lounge der man kan I løpet av dagen forsyne seg med snacks og drikkevarer. Københavns sentrum ligger blot 6 km fra hotellet og dermed, kan du la bilen stå på hotellets gratis parkeringsplass og ta offentlig transport inn til byen. Det nærmeste busstoppested ligger bare få meter fra hotellets hoveddør og herfra kjører bussen flere ganger i timen. Man kan også ta toget fra Tårnby Stasjon som er 200 meter fra hotellet, inn til selveste tågstasjonen og innen 10 minutter befinner du deg i selveste København.


Rommene

Alle rommene er enkle og vennlig innredet. i hovedbygningen ligger standardrommene og er ca. 12,2m. De er innredet med sitt eget lille bad med dusj og toalett, i tillegg til TV og skrivebord. Premium dobbeltrommene er ca. 16,2m og komfortabelt innredet. Det kan bookes mot ekstra avgift og ligger enten i hovedbygningen eller i den nye 6 etasjer delen av hotellet. De har også eget bad med dusj og toalett, TV, Wi-Fi og skrivebord. Hotellsengene er 80/160 x 200 cm. 

Merk at

Hvis oppholdet deres inkluderer middag på Jensens Bøfhus, anbefaler vi at dere reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretas på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus tilbys følgende 2-retters meny:

Rekecocktail, servert i glass med skalldyrsdressing, salat & brød
Deilig mør Rump Steak helt uten fettkant (kan byttes til 2 stk. grillet kylling) Inkl. valgfrie poteter og saus ad libitum.*

*Poteter: Tykke Pommes Frites, Søtpotet Pommes frites ,Råstekte poteter, fløtepoteter eller bakt potet.
*Sauce: Favoritsaus, Whiskysaus, Peppersaus, Bearnaisesaus, creme fraiche med purreløk, persillesmør, hvitløkssmør eller estragonsmør

Vis flere

Verdt å se

 • Tivoli (7.1 km)

  Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

  Tivoli
  Tivoli er verdens nest eldste av sitt slag.
 • Strøget (9.5 km)

  Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

  Strøget
  Dra på shopping på Strøget på deres ferie i København
 • Den Blå Planet (4.8 km)

  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne. Den Blå Planet er et akvarium i verdensklasse og et nytt arkitektonisk landemerke. Den Blå Planet har vann på alle sider og skal gi de besøkende en følelse av å være under havets overflate. Det nye bygget består av fem "armer" som springer ut fra sentrum. Det gjør at gjestene selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet. Her kan du kan komme nært innpå i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vann.

  Den Blå Planet
  Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne.
 • Christiansborg (7.7 km)

  Christiansborg Slott er delt i to og ligger på den lille øyen Slotsholmen. Den ene delen av slottet blir brukt av Dronningen til gallamiddager, og er til daglig åpent for besøkende. Den andre delen av slottet huser Folketinget, Høyesterett og Statsministeriet. I hjertet av slottets finnes Riddersalen hvor Dronningens berømte og fargerike gobeliner henger med detaljerende beskrivelser av Danmarks historie gjennom 1000 år. Billedteppene er laget av billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

  Christiansborg
  Besøk Christiansborg, hvor demokratiet i Danmark styres fra.
 • Tycho Brahe Planetarium (10.5 km)

  Finn en billig bilferie hos Risskov Bilferie og dra på besøk til hovedstaden. Det er mye å både se og gjøre i København og en av de mange opplevelsene dere bør få med dere er en tur i Planetariet. Ofte omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blidt samlingsstedet for alle som er interessert i universet, planetene og ikke minst romfart. Planetariet er først og fremst et sted hvor stjernehimmelen og de fjerne galaksene og planeter kan oppleves på det 1.000 kvadratmeter store lerretet i IMAX-kinoen. Ta med familien på en rundreise i det uendelige universet på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i sentrum av København. Finn en billig familieferie til København, et helgeopphold eller en miniferie og ta med familien på en massevis av opplevelser i den danske hovedstaden København.

  Tycho Brahe Planetarium
  Planetariet er også samlingssted for de mange romentusiastene i København.
 • Nyhavn (12.1 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Den lille havfrue (14.5 km)

  Den lille havfrue er en av Danmarks mest berømte turistattraksjoner. Hun sitter på Langelinie i København og ønsker de reisende velkommen til København.

  Den lille havfrue
  Den Lille Havfrue på Langelinie i København. Et av Danmarks kjennetegn.
 • Amalienborg (13.0 km)

  Dra på sommerferie i København med Risskov Bilferie og opplev Amalienborg, som er et must for alle som er interessert i Danmarks historie og de kongeliges liv, som den dag i dag fortsatt er i dette slottet. På museet kan du lære om kongehusets historie, og fra den nydelige slottsplassen kan du hver dag se Livgardens vaktskifte kl. 12.00. Finn et billig helgeopphold eller dra på en miniferie til København og opplev Amalienborg og Livgardens vaktskifte kl. 12.00.

  Amalienborg
  Dra innom Amalienborg og se vaktskiftet kl. 12.00.
 • Julemarked i København (7.4 km)

  København huser flere forskjellige julemarkeder med varierende åpningsdager og tider. Julemarkedene på Kongens Nytorv og Højbro Plads har begge åpent fra 15. november til 22. desember, mens årets julemarked i Tivoli er åpent fra 16. november og varer til 5. januar. Veiledende åpningstider er mandag–onsdag kl 11.00–19.00, torsdag kl. 11.00–20.00, fredag ​​og lørdag kl. 11.00–21.00 og søndag kl. 12.00–19.00. I perioden mellom 15. november og 22. desember stiller julenissen på Kongens Nytorv hver lørdag kl. 13.00.

  Det er aldri noe tvil om hvilken årstid det er i København. Om våren er det forventninger i luften og byens folk sprer seg sakte rundt i byens hager og parker. Med sommeren kommer gatemusikanter, store isvafler, badeliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Når det er høst i København lukter det av våt asfalt og byens grønne lunger har fått vakre røde, brune og oransje fargetoner. Vinteren er også noe helt for seg selv i kongenes by, og når julen nærmer seg forvandles København til et magisk urbant landskap med glitrende lys, storslåtte dekorasjoner, kranser og hjerter. I Tivoli settes bryteren til de lange lysene på, landemerket D'Angleterre-bygningen kles i finstasen og Kronprinsensgade er dekorert med et vakkert takteppe av lette kjeder. I luften sviver den umiskjennelige duften av julens søte saker og lyden av korsang og festlige musikalske innslag. Alt dette kan oppleves med en fantastisk juleferie på et av våre mange hoteller i København.

  Jul i København kjøres offisielt i gang den første søndag i advent når julenissen har sin prosesjon gjennom byen og tenner lysene til det store juletreet på Rådhusplassen.

  Et av byens mest populære julemarked er selvfølgelig Tivolis klassiske julemarked. I tillegg til de fantastiske lyslandskapene i hagen, bugner det fra mer enn 50 forskjellige boder som byr på alt mellom himmel og jord. Det skal imidlertid nevnes at det koster 200 danske kroner å besøke Tivolis utstilling og marked.

  Det store og tradisjonelle julemarkedet på Højbro Plads – også kjent som Tysklands julemarked – har imidlertid gratis inngang og mer enn 280 000 julelys danner en festlig ramme for de mange bodene.

  Også i Nyhavn er det selvfølgelig jul på programmet i den fantastiske havnen. Her råder full julestemning med lys, åpne peiser, gløgg og epleskiver og alt annet som hører med. De heldige ser også Carlsbergs gammeldagse hestevogn rulle forbi.

  Hvis det er fred og ro, heller enn høylytt glede og folketrengsel som frister, er det greit å vite at København også byr på en tur opp i Rundtårnet. Her venter en helt fantastisk utsikt over den glitrende byen, og her senker julefreden seg midt i den travle hovedstaden.

  Et annet av byens koselige opplevelser i desember er H.C. Andersen julemarked på Strøget i København. Her hilser julenissen, ville vikinger og til og med H.C. Andersen på fremmøtte fra fjern og nær. Varm hendene på en kopp nydelig varm gløgg og spis tradisjonelle tyske pølser fra grillen.

  Risskov Bilferie har et stort utvalg av hoteller og opphold i København, slik at du kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarked og severdigheter. Nyt en miniferie eller en helgetur med mange fantastiske juleopplevelser, i nærheten av hovedstadens flotte julemarkeder.

  Julemarked i København
  Opplev den fine julestemningen i Tivoli
Vis flere

Kart

Copenhagen Go Hotel
Gemmas Alle 203 2770 Kastrup

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom Premium
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat