Dra på miniferie til København og bo på moderne rom rett ved stranden.

Norsk | NOK

CPH Studio Hotel

Dra på miniferie til København og bo på moderne rom rett ved stranden.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Storbyferie i København
 • Skjønn og rolig beliggenhet på det østlige Amager
 • Kort avstand til både Strandparken som metrostasjonen
1.356,-
3~5 dager fra
899,-

Inkl. middag på Jensens Bøfhus

Storbyferie i København

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 427,-
SPAR
4 dager
Fra 1.579,- / spar opp til 686,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny på Jensens Bøfhus
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis inngang til treningssenter
Risskov Pakken

Gratis kaffe/te på rommet

Storbyferie i København

3 dager
Fra 899,- / spar opp til 439,-
SPAR
4 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 687,-
SPAR
5 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 1.356,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett
Risskov Pakken

CPH Studio Hotel har en skjønn og rolig beliggenhet på det østlige Amager, rett ved Amager Strandpark. Her kommer dere til å bo på et toppmoderne hotell, i et nydelig værelse i toppen av bygningen med egen private balkong og nydelig utsikt. Fra hotellet har dere kort avstand til både Strandparken som metrostasjonen, og således er dette et ideelt utgangspunkt både for turer til stranden og inn til København.

Hotellet

Det toppdomene CPH Studio Hotel ligger skjønt og bekvemt plassert på det østlige Amager, med kort avstand til bl.a. Amager Strandpark, metroen og Den Blå Planet, i et område som på en sjarmerende måte, kombinerer strand- og bymiljø.

Fra hotellet er det kun 400 meter til Amager Strand metrostasjon, og omtrent samme avstand til Kilometerbroen, som tar dere over til det flotte og populære området, Amager Strandpark.

Slapp av og nyt livet på hotellets store takterrasse hvorfra dere har en fantastisk utsikt over Øresund og Øresundsbroen. Terrassen er flott innredet med behagelige loungemøbler i sommermånedene.

Skulle dere ha behov for å få opp pulsen, så har dere muligheten til å benytte hotellets fitnessrom som er utstyrt med moderne apparater slik som f.eks. spinningsykler og romaskiner.

Hotellet har også et vaskerom med høykvalitets vaskemaskiner og tørketromler fra Miele, hvor alle gester har mulighet til å vaske tøy.

Hver morgen kl. 7.00 - 10.00 serveres frokost i hotellets hyggelige café- og loungeområde. Her kan dere også nyte en deilig middag mellom kl. 17.00 - 22.00 efter en spennende dag full av opplevelser. Dere finner caféen rett ved resepsjonen i første etasje.

Med kort avstand til metrostasjonen i Amager Strand har dere enkel og rask tilgang inn til sentrum av København, hvor en mengde muligheter og opplevelser venter. Dra f.eks. på shoppetur i Strøget, nyt stemningen i Nyhavn eller ta en tur i Tivoli. CPH Studio Hotel er med andre ord et supert utgangspunkt for opphold i deilige og rolige omgivelser, og samtidig rett ved både by og strand.

Det er gratis parkering i nærheten av hotellet, men ikke direkte ved hotellet. 

Under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

CPH Studio Hotel har 34 superiorværelser, som er plassert i toppen av bygningen og har en flott privat balkong, hvorfra dere har en flott utsikt. De romslige og lyse værelsene er utstyrt med eget badeværelse, en komfortabel 180cm seng, et 48” TV med et bredt utvalg av kanaler, gulv-til-takvinduer og oppvarmede tregulv.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrom på 14 m2 med komfortabel 90 cm bred seng og eget bad med dusj. Rommet er utstyrt med et 40" flatskjerms Samsung HDTV med et bredt utvalg av kanaler, lille spisebord med to stole samt tekjøkken med kjøleskap, kokeplate og basalt kjøkkenutstyr til at tilberede et let måltid.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom m. balkong og utsikt

1 / 3
Superiorrommet er plassert i hotellets øverste etasje med utsikt over byen eller vannet. Superiorrommene har en rommelig privat balkong med lenestoler. De romslige superiorrommene har eget bad og toalett med stor dusj og en stor, komfortabel 180 cm bred dobbeltseng. Rommene er utstyrt med et stort 48" flatskjerms Samsung HDTV med et bredt utvalg av kanaler samt et skrivebord. Rommene har tregulv med gulvvarme og store vinduer.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Standard dobbeltrom på 18 m2 med en 160 cm bred dobbeltseng med eget bad med dusj. Rommet er utstyrt med en 40" flatskjerms Samsung HDTV med et bredt utvalg av kanaler, lille spisebord med to stole samt tekjøkken med kjøleskap, kokeplate og basalt kjøkkenutstyr til å tilberede et lett måltid.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

380 km fra
Hirtshals, Danmark
480 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Den Blå Planet (3.4km)

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er Nord-Europas største akvarium og tilbyr en unik opplevelse for barn og voksne. Den Blå Planet er et akvarium i verdensklasse og et nytt arkitektonisk landemerke. Den Blå Planet har vann på alle sider og skal gi de besøkende en følelse av å være under havets overflate. Det nye bygget består av fem "armer" som springer ut fra sentrum. Det gjør at gjestene selv kan bestemme deres rute rundt i akvariet. Her kan du kan komme nært innpå i alt 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier med i alt syv millioner liter vann.

Christiania (3.6km)

Christiania utgjør nesten halvparten av Københavns bevarte festningsvoller og har dermed en helt unik beliggenhet på Christianshavn. Christiania eller ´Staden´, som den også kalles, ble etablert i 1971 og er alltid vel verdt et besøk når solen skinner. Opplev den alternative livsstilen, de morsomme husene, de mange skulpturene, små butikkene, eller besøk en av Christianias mange kaféer og spisesteder. Det avholdes ofte konserter og andre kulturelle opplevelser her, og har dere skateboard med på turen, så må dere ikke gå glipp av ´Stadens´ helt egen skatepark. Ved juletider avholdes det alltid et stemningsfullt julemarked i ´den Grå Hal´ med koselige innslag og mange boder og små matsteder.

Operaen, København (5.1km)

Operaen på Holmen er Danmarks nationalopera og ble innviet av Dronning Margrete II den 15. januar 2005. Bygningen er tegnet av arkitekten Henning Larsen og det er Mærsk Mc-Kinney Møller som har vært både initiativtaker og byggherre. Københavns Opera med sine 41.000 kvadratmeter ie godt synlig i landskapet på Holmen. Det store bygget har omkring tusen ulike rom med øvelseslokaler, garderobe og omkledningsrom. Operaen har to scener, den Store Scene, hvor det er plass til 1.400 gjester og Takkelloftet, med plass til 200.

Ta kanalbåten over til Holmen, eller ta bilen. Den flotte bygningen og det interessante interiøret er også verd besøket, og kanskje kan dere ta en velfortjent pause i operaens restaurant.

Carlsberg Glyptotek (4.5km)

Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

Nationalmuseet (4.8km)

En tur på Nationalmuseet er alltid en stor opplevelse, og her kan dere følge Danmarks historie, fra istiden til dagens samfunn. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget på midten av 1800-tallet og enkelte av de meget flotte salene står fortsatt som da de kongelige bodde i herskapshuset.

Den permanente utstillingen om Danmarks Oldtid rommer blant annet Grundestrupkarene og andre vikingskatter. Dere kan også oppleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som fikk en fryktelig skjebne. Nationalmuseet rommer også verdens største samling av gjenstander fra Grønnland og det finnes også en etnografisk samling på verdensplan supplert med et Leketøymuseum samt den store Mynt og Medaljesamlingen. Her kan dere tilbringe et par lærerike timer og museet arrangerer dessuten mange aktiviteter til barna, så alle er sikret god underholdning blant de mange klenodiene og Danefæ.

Strøget (5.6km)

Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

Tivoli (5.1km)

Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

Rundetaarn (5.5km)

Mange av de flotte renessansebygningene som er å finne i København, er bygget under Christian IV kongedømme. Rundetaarnet ble i sin tid bygget som et observasjonstårn i forlengelsen av Trinitatis kirken. I dag er tårnet en flott mulighet til å oppleve København ovenfra. Det ca. 210 meter opp til toppen av Rundetaarnet, selv om det kun er 36 meter høyt. Turen opp går i en spiral på innsiden av tårnveggene. Derfor vil turen også virke litt lengere. Fra observasjonsplattformen er det en super utsikt ut over sentrum av København. God trim for hele familien, som belønnes med en enestående panoramautsikt og noen uforglemmelige øyeblikk fra Købmagergade.

Tycho Brahe Planetarium (5.7km)

Finn en billig bilferie hos Risskov Bilferie og dra på besøk til hovedstaden. Det er mye å både se og gjøre i København og en av de mange opplevelsene dere bør få med dere er en tur i Planetariet. Ofte omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blidt samlingsstedet for alle som er interessert i universet, planetene og ikke minst romfart. Planetariet er først og fremst et sted hvor stjernehimmelen og de fjerne galaksene og planeter kan oppleves på det 1.000 kvadratmeter store lerretet i IMAX-kinoen. Ta med familien på en rundreise i det uendelige universet på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i sentrum av København. Finn en billig familieferie til København, et helgeopphold eller en miniferie og ta med familien på en massevis av opplevelser i den danske hovedstaden København.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis oppdatering til Superior rom

627,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Naturskjønt område nord for København

Les mer

Glostrup Park Hotel

Opphold med halvpensjon

Stor-København

Nær København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

988,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Kun 10 minutter fra sentrum av København

Les mer

Schæffergården Hotel

Inkl. kveldsmåltid

Stor-København

Historisk hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x Kveldsmåltid
 • 1 x kaffe og kake ved ankomst
 • Gratis internett og parkering

896,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Magisk hotell opplevelse kun 10 minutter fra København

Les mer