Kjør-selv ferie til Dagali Hotel AS

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dagali Hotel AS

Dagali Høyfjellshotell representerer norsk, tradisjonell bonderomantikk.

Lun og hjemlig atmosfære på Dagali Hotel AS
Peisestuen er fra 1700-tallet
Hotellet har noen allergirom
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Dagali Hotell er et typisk norsk Høyfjellshotell med lang tradisjon.

Hotellet tilbyr

Hotellet har restaurant, bar, treningsrom og badstu. 

Dagali Hotel er kjent for sitt gode kjøkken. Med utgangspunkt i tradisjonelle norske retter og lokale skikker og råvarer disker hotellet alltid opp med noe godt. Baren ligger i tilknytning til salonger og peisestue. Her finner du et godt utvalg av øl og vin, og et utvalg drinker som passer etter skituren eller etter middag. Her finnes også gode, alkoholfrie alternativ både for voksne og barn.

Det er en koselig atmosfære på hotellet, og det er som å reise tilbake i tiden. Peisestuen er fra 1700 tallet.

Det er lov til å ha med hund på hotellet, og det er gratis internett og parkering.

Rommene

Hotellet har 43 rom, alle med toalett og dusj. En del av rommene har også balkong, og noen med egen utgang. Hotellet har noen allergirom uten gulvteppe og med syntetisk sengetøy.

Merk at

Om dere har kjøpt en pakke som inkluderer middag, så blir den bestemt av kjøkkensjefen. Har dere spesielle ønsker til menyen (som f.eks allergivennlig mat) kan dette bestilles mot et tillegg på 50 NOK per dag.

Vis flere

Verdt å se

 • Hundekjøring (0.0 km)

  Geilo Husky tar dere med på en opplevelsesrik tur med utgangspunkt fra Dagali, med topptrente hunder som konkurrerer aktivt i løp som Finnmarksløpet og Iditarod. Det er også mulig å være med på kortere turer rundt Ustedalsfjorden på Geilo eller virkelige langturer på Hardangervidda. Når: Halvdagsturer fra Dagali hver fredag, kortere turer på Geilo onsdag og lørdag. I feriene settes det opp ekstra dager. Dagsturer og gruppearrangement på forespørsel.

  Hundekjøring
 • Rafting i Numedalslågen (1.9 km)

  Rafting er en opplevelse dere bare må prøve. Her får dere utfordret dere selv til en superspennende opplevelse, med masse spenning og moro. Dere vil kjenne sug i magen uansett hvilken raftingtur dere legger ut på, fra rolige familieturer til rå ekstremturer. Dagali, like ved Geilo, er verdenskjent i padlermiljøet for sine fantastiske muligheter for elvesport og det har vært drevet rafting i Dagali siden 1989. Dagalifallene, den øvre delen av Numedalslågen er en av Europas beste elvestrekninger for rafting. Elva er teknisk krevende å rafte, for dere betyr det at det skjer noe hele tiden og dere må samarbeide for å treffe linjene riktig. Det er naturligvis en erfaren guide med i hver båt. Ta med badetøy og håndkle, ullundertøy kan være godt å ha på kalde dager. Dere får låne våtdrakt, våtsko og alt nødvendig sikkerhetsutstyr. Det er tre selskap som tilbyr raftingturer i Dagali: Serious Fun Raftingsenter – Rafting, paintball, teambuilding og villmarkscamp Dagaliopplevelser – Rafting, elvebrett, rappellering og gokart Full On – Rafting, juvvandring og kajakkskole

  Rafting i Numedalslågen
  Test grensene!
 • Langedrag Naturpark (43.8 km)

  Eventyrgården Langedrag Naturpark, som er kjent fra TV-suksessen »Vi på Langedrag», ligger 45 minutters kjøring fra hotellet. Her får du oppleve ville og tamme dyr på nært hold. Bli med på fòring av elv og reinsdyr, hils på snille fjordhester og se alle de søte kaninene. Kanskje tør du også bli med inn i ulvegården? Langedrag Naturpark holder åpent hele året. Alle dager fra: kl 10:00 - 18:00

  Langedrag Naturpark
 • Bjørneparken (93.8 km)

  I Bjørneparken på Flå kan dere bli bedre kjent med de store norske rovdyrene; bjørn, ulv, gaupe og jerv. Her finnes også gårdsdyr som dere kan klappe, flotte lekeplasser og en rekke spennende aktiviteter. Om sommeren har parken sitt eget teater med forskjellige forestillinger. I Krokodilleland kan dere se krokodiller, skilpadder og slanger på nært hold. Tør dere holde en slange? I Krokodilleland får dere sjansen til å finne ut av det. Det anbefales å legge turen innom parken om dere kommer kjørende via Hallingdal. Ellers tar det ca 1,5 time å kjøre fra Dagali til Flå. Parken holder åpent vår, sommer og høst.

  Bjørneparken
 • Vøringsfossen (97.7 km)

  Dere kan kjøre innom Vøringsfossen hvis dere tar av ved Riksvei 7 over Hardangervidda. Dette er nok Norges mest kjente fossefall, et 182 meter høyt vannfall som dundrer ned i terrenget. Dere kan også være vitne til et av naturens mange underverk fra bunnen av dalen. Eller dere kan stikke opp til det arkitekttegnede utsiktspunktet. Det er sikret, slik at det nå er helt trygt å besøke et av Norges mest besøkte turistattraksjoner.

  Vøringsfossen
 • Krossobanen (99.6 km)

  Krossobanen er Nord-Europas første kabelbane. Nedre stasjon har stor parkeringsplass. Herfra frakter kabinvognene passasjerene opp i 886 m.o.h. Der er det en fantastisk utsikt over Rjukan, Gaustatoppen, Vemork og området for tungtvannssabotasjen. På toppen kan dere nyte en kopp kaffe på Gvepseborg kafé.

  Krossobanen
  Storslått utsikt.
 • Hardangervidda Natursenter (107.9 km)

  Hardangervidda Natursenter i Eidfjord lar deg bli kjent med Hardangervidda på helt nye måter. Her kan du se utstillinger av dyre- og planteliver på Vidda og lære om geologien, og hvordan Hardangervidda har vært brukt gjennom historien. Finn ut hvordan isbreer blir til, møt veidemannen fra middelalderen eller kjenn hvordan villreinens pels isolerer mot vinterkulda. Gå ikke glipp av panoramafilmen der det føles som du utforsker Hardangervidda fra helikopter – spennende og morsomt både for barn og voksne. Kommer du over Hardangervidda er Natursenteret et naturlig stoppested. Ellers anbefaler vi å stikke innom hvis du vil ha en tur til Vestlandet og oppleve fjordene. Det tar ca 1,5 time å kjøre fra Dagali til Eidfjord. Senteret er åpent hele året.

  Hardangervidda Natursenter
 • Kajakkpadling i Øvre Eidfjord (108.4 km)

  Hva med å gli ut på fjorden en vindstille ettermiddag i kajakk, trekke inn den friske lufta å bare være til? Det er kanskje en klisje, men passer likevel helt ypperlig i denne sammenheng. Få steder kan nemlig tilby like mektige padleopplevelser som Eidfjord. I Øvre Eidfjord arrangeres det padlekurs for nybegynnere Dere kan høre med hotellet der dere bor og de vil formidle hvem dere bør ta kontakt med for å hive dere med på denne opplevelsen.

  Kajakkpadling i Øvre Eidfjord
  Padling i Hardangerfjorden
Vis flere

Kart

Dagali Hotel AS
Bygdevegen 90 3588 Dagali

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~10 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 10~15 år i ekstraseng 30% rabat