Ferie i Danmark byr på store opplevelser for hele familien.

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Danmark

Rabattkoden er nå aktiv

Danmark

Ferie i Danmark byr på store opplevelser for hele familien . Dra på en hyggelig familieferie, romantisk miniferie for to  i  ”dejlige” danske omgivelser eller et avslappende wellnessopphold. Hos Risskov Bilferie tilbyr vi alt fra hyggelig kroopphold i Jylland, spenndend storbyferie i København til sommerferie på klippeøyen Bornholm.

Ferie i Danmark

 Uansett om dere leter etter en ferie med barn, en aktiv ferie eller et avslappende spaopphold, så kan dere finne alt på en bilferie i Danmark. Vi tilbyr sentralt beliggende hoteller i Danmarsk største byer og hyggelig hoteller i landlige omgivelser på Jylland og på Fyn. Dra på miniferie i Nordjylland eller en langweekend ved Limfjorden. Bo i nærheten av Legoland eller nyt den flotte naturen ved Hanstholm.

Opplevelser i Danmark

Det er ikke langt mellom opplevelsene i Danmark. Nyt en sommerferien for hele familien i nærheten av en landets største barnevennlige strender eller besøk Fårup Sommerland, Randers Regnskog eller Tivoli. Nyt shopping i en av Danmarks mange kjøpsteder eller historie i Roskilde eller Ribe. Kikk også nærmere på et av våre billige opphold i vinterferien eller i høstferien. Kort sagt opplev Danmark hele året rund.