Risskov Bilferie | De beste tilbudene på kjør-selv, miniferie og helgeopphold

Norsk | NOK

Lienz

Lienz er kjent som en perle av Østerrike, med sin rike historie og imponerende attraksjoner. Byen ligger i hjertet av de østerrikske Dolomittene, og er en ideell base for å utforske regionens naturlige skjønnhet. Lienz har en fascinerende historie som strekker seg tilbake til bronsealderen, og byens kulturarv gjenspeiles i dens godt bevarte monumenter og historiske bygninger. Lienz slott, også kjent som Schloss Bruck, er en av de mest bemerkelsesverdige attraksjonene i byen. Slottet ble bygget på 1200-tallet og huser nå et museum som viser regionens kunsthistorie.

Lienz har også noen interessante regioner som er vel verdt et besøk. Det første er Pustertal, et pittoresk region kjent for sine fantastiske landskap og utallige fottur- og sykkelstier. Her kan du nyte vakre panoramautsikter over de omkringliggende fjellene og dalene. En annen region er Hochpustertal, hvor du kan finne mange naturlige attraksjoner som innsjøer og fosser. På sommeren, er denne regionen et populært sted for turgåere og naturelskere, mens det om vinteren tiltrekker seg skiløpere og snowboardere på grunn av sitt brede utvalg av skianlegg.

En annen attraksjon i Lienz som ikke kan gå ubemerket er Nationalpark Hohe Tauern, en av de største nasjonalparkene i Sentral-Europa. Her kan du oppleve uberørt natur, rike dyreliv og spektakulære fjelllandskap. Nasjonalparken er hjem til noen av de høyeste fjellene i Østerrike, inkludert Großglockner og Großvenediger, og er et paradis for fjellklatrere og turgåere. Fra det historiske sentrumet i Lienz, til de naturlige underverkene i Pustertal og Hochpustertal, til de majestetiske toppene i Nationalpark Hohe Tauern, er Lienz virkelig en by full av historie, kultur og naturlig skjønnhet. Besøk Lienz for en uforglemmelig opplevelse av Østerrikes rike arv og fantastiske landskap.

Les mer ...
1
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

AAA, Bisnode, Dun & Bradstreet
"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15
Kontakt os

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.