Miniferie i Herning på Dolphin Hotel Herning

Norsk | NOK

Dolphin Hotel Herning

Familiedrevet hotell med hyggelig atmosfære, og mange muligheter i nærheten

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Billig hotellopphold med hyggelig atmosfære
 • Mange spennende utfluktsmuligheter i det midtjyske
 • Nabo til Herning Golfklubb nær Herningsenteret
747,-
3~4 dager fra
929,-

Opphold med frokostbuffé

Miniferie i Herning

3 dager
Kun 929,- / spar opp til 368,-
SPAR
4 dager
Kun 1.199,- / spar opp til 747,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet
Risskov Pakken

Dolphin Hotel Herning ligger nær Herningsenteret og Herning Golfklubb, litt utenfor byens sentrum. Her har dere en hyggelig og billig base for et opphold med massevis av spennende og varierte muligheter i det midtjyske.

Hotellet tilbyr

Det familiedrevne hotellet har en rolig beliggenhet, i kort avstand fra Herning sentrum, og tilbyr hyggelige og uformelle rammer, hvor dere raskt vil føle dere som hjemme.

Med base i Herning har dere et suverent utgangspunkt for en lang rekke utfluktsmuligheter i nærheten, enten dere liker historie, kultur, spenning, natur eller shopping og sightseeing. Besøk spennende severdigheter som f.eks. det moderne kunstmuseet HEART, store attraksjoner slik som Legoland og hyggelige byer som f.eks. Ikast, Holstebro og Silkeborg.

Hver morgen serveres det en deilig frokostbuffet i hotellets hyggelige rammer.

I utvalgte helger huser hotellet et spesielt helgeprogram, hvor forskjellige musikere kommer og opptrer, og i forbindelse med disse arrangementene, vil det også være bl.a. kaffe, boller og middag med i oppholdet. Dere kan se mer informasjon om dette i boksen under.

Det tilbys gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Dolphin Hotel Herning har 56 hyggelige rom, og det er både enkeltrom og dobbeltrom til rådighet.

Alle rommene er innredet i et klassisk design, og har eget bad og toalett, behagelige senger og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

190 km fra
Hirtshals, Danmark
460 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Herning Golfklubb (0.8km)

Herning Golfklubb ligger i nærheten av Hernings sentrum og har en 18-hulls bane på par 72. Men selv om banen er rett ved byen, så merker man ikke det siden banen er omgitt av grønne områder og med trær ved de fleste hullene. Det er også gode naturlige utfordringer med sjøer og elver. På ´Pay & Play´-banen er der tilgang for alle. Denne banen har fem hull, hvor både nybegynnere og de de med mer erfaring kan prøve seg. En billig miniferie ved Herning er en god mulighet til å komme seg ut og slå til ballen.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum (1.3km)

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet som også hadde tilknytning til Cobra-gruppen. Utsiden av museet prydes av en 90 m lang steinfrise laget av Carl-Henning Pedersen.

Elia skulpturen i Herning (2km)

Dra på bilferie i Danmark og besøk den store skulpturen - Elia - som ligger i utkanten av Herning. Den er bygget av kunstneren Ingvar Cronhammar og ble innviet i september 2001. Skulpturen består av en stålkuppel, som med en diameter på 60 meter og en høyde på 11 meter reiser seg fra en tidligere kornmark i Birk ved Herning. Fra toppen av kuppelen reiser det seg fire stålsøyler, så skulpturens samlede høyde er på hele 32 meter.

Elia er utstyrt med en stor gassbrenner, som en gang i løpet av en 19 dagers periode lager en 8,4 meter høy og 1 meter bred ildsøyle i rundt 30 sekunder. Tidspunktet for utladningen er tilfeldig og styres av en datamaskin. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (1.5km)

En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Herning (3km)

På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende.

Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning.

Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

Baboon City (5.9km)

Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

Ikast (9.7km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra ut og opplev og lær en masse på en sommerferie eller vinterferie. Ikast dukket opp rundt et mylder av tekstilbutikker og derfor kalles befolkningen her for "ull-jyder". Byen er kjent for sitt entusiastiske sportsliv og dere kan ofte oppleve store sportsbegivenheter her, spesielt innenfor håndball og fotball. Byen kan også tilby en flott handlegate, hvor dere kan handle i forskjellige spesialforretninger. Finn den rette ferien hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Ikast med hele familien.

Silkeborg (40.7km)

Velkommen til Silkeborg og det største sammenhengende skogsområdet i Danmark. Sammen med alle innsjøene så innbyr stedet til et aktivt friluftsliv.

Her er det noe for enhver, uansett alder og interesse. Besøk badet under Silkeborg Bibliotek med både dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i nostalgiske rammer. Ta med barna til Nord-Europas største ferskvannsakvarium, AQUA. Eller lei en kano, svøm i sjøene og opplev naturen ved Gudenåen. Finn den perfekte kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og planlegg en billig ferie i Silkeborg og omegn med familien.

Legoland (56.1km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

296,-
Fra kun
639,-

Vis kort

Miniferie i Midt-Jylland

Les mer

Hotel Falken

I mellom Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Opplev Vestjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

416,-
Kun
519,-

Vis kort

Ligger mellom Herning og Ringkøbing

Les mer

Hotel Vildbjerg

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Minipris til Midtjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

199,-
Fra kun
489,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Les mer

Hotel Medi

Opplevelser i Midtjylland

Midtjylland

Miniferie i Ikast

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis inngang til Ikast Svømmehall
 • Gratis internett

383,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

I hjertet av Jylland

Les mer

DGI Huset Herning

Miniferie i kulturbyen Herning

Midtjylland

Opplevelser for store og små

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x Liten wellness-pakke
 • Adgang til Vandkulturhuset, wellness og fitness
 • Parkering og internett er inkludert

725,-
Fra kun
889,-

Vis kort

Mange aktiviteter sentralt i Herning

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.