Billig bilferie til Danmark på Dronninglund Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Bo nær naturen og flotte slott på et hyggelig hotell på Jylland

Bestselger gjennom 7 år
Mye inkludert til veldig lave priser
Opplev strand, natur, Skagen & Ålborg
 • 310 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Hund

Om hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels praktfulle natur ikke langt fra mange flotte opplevelser. Herifra er det ikke langt til mange fine strender og flere av Nordjyllands spennende byer.

Hotellet tilbyr

Hotellet har et lite svømmebasseng, sauna og solarium.

Ved bassengkanten er det flettemøbler som dere kan slappe av i. Badetemperaturen er 23 grader, og om dere ønsker å bruke saunaen,  må dere selv fyre opp før bruk. Solarium kan benyttes mot gebyr.

I restauranten kan dere nyte en god middag sammen med resten av gjestene på hotellet. Start med en hyggelig aperitif.

Det er musikk og dans på utvalgte lørdager.

Fra kl 15:00 - 16:30 serveres det kake og ettermiddagskaffe.

Det er mulig å få servert et vegetariansk måltid (75,- kr pr. pers. pr. måltid) Dette betales direkte til hotellet. Greenfee koster 240,- per person (normalpris 300,-) Det er kun 3,1 km fra hotellet og til Dronninglund Golfbane. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Rommene

Alle rommene er innredet med eget bad, tv og radio. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tillatt å en liten hund på rommet. Ønsker dere en ekstra seng, vil dette bli på en liten sovesofa, og ønsker dere 2 ekstra senger, er dette kun plass til barn opptil 14 år.

Merk at

Restauranten er lukket søndag ettermiddag i perioden 08/9-21/04 og det serveres ikke middag denne dagen. Som erstatning vil dere få en flaske vin (pr. rom) servert på rommet.

3 retters meny / buffé: hotellet avgjør om de tilbyr buffé eller meny de ulike dagene. Serveres meny, blir rettene valgt av hotellet. Middagen blir servert til kl. 20.00

Pris på opphold inkluderer sluttrengjøring. Dette betyr at rommet ikke gjøres rent, sengene ikke res opp og håndklær ikke byttes i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et tillegg.

På rommene er det mulighet for en 3/4 ekstra seng til en voksen, eller to barn under 14 år.

Nyttårsopphold:
2 netter: Ankomst den 30. desember fra kl. 14.00 og avgang 1. januar 2020 kl. 12.00.

30 desember:
Ettermiddagskaffe og kake
Før-middag drink
En 3 retters meny buffet
Overnatting

31. desember
Frokost
Ettermiddagskaffe og kake
Klokken 18.00 er det Dronningens nyttårstale med velkomstchampagne
Klokken 18.30 et det den store nyttårsbuffeen med øl og vin så mye man ønsker, til musikk
Etter middagen er det dans med levendes musikk

FORRETT
Hummersuppe med fløte
Laks Bellevue med reker, asparges og fløte

HOVEDRETT
Tournedos laget av indrefilet av storfekjøtt
Lammekjøtt med hvitløk
Helstekt fransk skinke
Fransk andebryst med lett stekte valnøtter og druesause
Stor salatbuffet, krempoteter, små smørstekte poteter og pommes frites
Kremet peppersaus og bearnaisesaus

DESSERT
Nyttårs iskake med marsipanbelegg
Kognac og likør til kaffe og kake

NATTMAT
Pølser 'bygg selv'
Det er gratis øl, vann og husviner fra kl. 18.00 til 01.00 (drikke og sprit kan kjøpes i baren)
Fra klokken 23.59, teller vi ned til nyttår og koser oss med et glass champagne
Klokken 00.05: Ringer vi det nye året inn - hotellet har fyrverkeri
Klokken 00.15 er det dans til kl. 01:00
Klokken 01:00: Nattmat serveres
Klokken 01.30 er det god natt og takk for i kveld
Overnatting

1. januar 2020 (dagen etter):
Klokken 09.00 er det 2020 nyttårsfrokost
Utsjekk og god tur hjem

Vis flere

Verdt å se

 • Dronninglund Slott (2.1 km)

  Dronninglund Slott har fått navnet sitt etter Dronning Charlotte Amalie, som var dronningen til Christian den 5. Hun kjøpte slottet tilbake i 1690. I dag er slottet innredet som hotell og tradisjonene er blitt godt bevart. Tar dere turen forbi slottet, bør dere også besøke slottsparken.

  Dronninglund Slott
  Dronninglund Slott og slottsparken er verdt et besøk
 • Dronninglund Kunstsenter (3.2 km)

  I utkanten av Dronninglund kan dere besøke Dronninglund Kunstsenter. Her kan dere oppleve skiftende utstillinger av danske kunstnere, men også internasjonale kunstnere. Utstillingene inneholder malerier, tegninger, skulpturer, keramikk og mye mer. På kunstsenteret finner dere dessuten en kafé, hvor dere kan få tatt dere en matbit, eller få litt å drikke. Her er det også en galleributikk, hvor dere kan kjøpe gaveartikler, kunsthåndverk, håndklær, kunstnerkort og mye annet.

  Dronninglund Kunstsenter
  Anerkjent maler- og skulpturkunst på Dronninglund Kunstsenter
 • Dronninglund Storskov (3.8 km)

  Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven. I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

  Dronninglund Storskov
  Nyd den smukke natur i Dronninglund Storskov
 • Voergaard Slott (12.5 km)

  Se et av Danmarks best bevarte renessanseslott, Voergaard Slott, et vakker slott fra 1500-tallet med kostbare kunstskatter og en vakker park. På slottet finnes det en omfattende og enestående samling av Europeisk kunst, f.eks Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlig innredning. Hør historien om den herskesyke slottsfruen Ingeborg Skeel fra 1580, som kan få det til hårene til å reise seg hos både store og små. Se fangekjelleren, møt spøkelsene og finn blodpletten som ikke kan vaskes vekk.

  Voergaard Slott
  Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner dere Danmarks vakreste renessanseslott, Voergaard Slott
 • EKKO (9.7 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk verket, EKKO av Thilo Frank. Her kan dere oppleve et helt spesielt kunstverk laget av 199 trestammer. Trestammene danner innvendig en romslig struktur, som virker å være i konstant rotasjon så lenge betrakteren beveger seg. Står man stille derimot, stilner bevegelsen og rommets skjeve form utfordrer ens balanse. For å finne frem til kunstverket EKKO er det greit å parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå bort til kunstverket. Det er gratis adgang til kunstverket hele døgnet. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

  EKKO
  Finn balansen når dere rusler gjennom kunstverket EKKO utformet av kunstneren Thilo Frank
 • Asaa Strand (8.0 km)

  Nyt et helgeopphold eller en skikkelig badeferie på Asaa Strand, som er kjent for å være en av østkystens beste strender. Stranden er også svært barnevennlig. da det ikke er noen farlige sandbanker og bølgene er små, noe som gjør at vannet også blir langsomt dypt. Asaa Strand er derfor et opplagt utfluktsmål for en familieferie i Danmark.

  Asaa Strand
  Hopp i bølgene ved Asaa Strand
 • Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.6 km)

  Dorf vind- og vannmølle er et enestående anlegg som ligger ved Pulsbæk, litt sør for Dorf Kirke. Stedet fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og natursenter. De to møllene stammer fra det 19. århundre og var i bruk helt frem til 1950-årene.

  I 1925 ble Møllegården bygget sør for Dorf Mølle og i dag holder Jagt- og Skovbrugsmuseet til i Møllegården, hvor dere kan få innblikk i datidens landbruk. Ved møllene er det en kafé, gode parkeringsmuligheter og bord/benker. Det er toaletter og informasjonsmateriale i Møllegården. Det er lagd en natursti rundt møllesjøen og gjennom skogen, slik at dere kan gå en tur i det naturskjønne området.

  På hjemmesiden deres finner du en oversikt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdager - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billig hotellopphold til turen!

  Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård
  Dorf Mølle fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og natursenter.
Vis flere

Kart

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat