Billig bilferie til Danmark på Dronninglund Hotel

Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Bo nær naturen og flotte slott på et hyggelig hotell på Jylland

 • 360 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Hund

Om hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels praktfulle natur ikke langt fra mange flotte opplevelser. Herifra er det ikke langt til mange fine strender og flere av Nordjyllands spennende byer.

Hotellet tilbyr

Hotellet har et lite svømmebasseng, sauna og solarium.

Ved bassengkanten er det flettemøbler som dere kan slappe av i. Badetemperaturen er 23 grader, og om dere ønsker å bruke saunaen,  må dere selv fyre opp før bruk. Solarium kan benyttes mot gebyr.

I restauranten kan dere nyte en god middag sammen med resten av gjestene på hotellet. Start med en hyggelig aperitif.

Det er musikk og dans på utvalgte lørdager.

Fra kl 15:00 - 16:30 serveres det kake og ettermiddagskaffe.

Det er mulig å få servert et vegetariansk måltid (75,- kr pr. pers. pr. måltid) Dette betales direkte til hotellet. Greenfee koster 240,- per person (normalpris 300,-) Det er kun 3,1 km fra hotellet og til Dronninglund Golfbane. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Rommene

Alle rommene er innredet med eget bad, tv og radio. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tillatt å en liten hund på rommet. Ønsker dere en ekstra seng, vil dette bli på en liten sovesofa, og ønsker dere 2 ekstra senger, er dette kun plass til barn opptil 14 år.

Nyttår på Dronninglund Hotel 2017

Om dere ønsker å feire nyttår på Dronninglund Hotel, blir det på nyttårsaften servert nyttårsbuffé med øl og vin. Før middagen får dere et glass champagne. Senere på kvelden blir det musikk og dans, og ved midnatt ønsker dere det nye året velkommen med nok et glass champagne.

Les mer her

Merk at

3 retters meny / buffé: hotellet avgjør om de tilbyr buffé eller meny de ulike dagene. Serveres meny, blir rettene valgt av hotellet. Middagen blir servert til kl. 20.00

Pris på opphold inkluderer sluttrengjøring. Dette betyr at rommet ikke gjøres rent, sengene ikke res opp og håndklær ikke byttes i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et tillegg.


På rommene er det mulighet for en ekstra seng til en voksen, eller to barn under 14 år.

Det er musikk og dans på hotellet på følgende dager i 2017 og 2018: 28.10, 04.11, 11.11, 20.01, 27.01, 03.02, 10.02, 17.02, 24.02, 03.03, 10.03, 17.03, 31.03, 07.04 og 14.04.

Hotellets restaurant er stengt søndag frem til den 15.04 (men åpen i vinterferien d.18.02.18) og det serveres ikke middag denne dagen.

Vis flere

Ekspedisjonsgebyr på 79,- pr. bestilling ved nettbestilling
Ekspedisjonsgebyr på 99,- pr. bestilling ved telefonbestilling
Bestillingskommentar

Verdt å se

 • Asaa Strand (8.0 km)

  Asaa Strand, er kjent for en av østkystens beste strender. Stranden er også svært barnevennlig.

  Asaa Strand
  Nyt en deilig dag ved stranden.
 • Voergaard Slott (12.5 km)

  Se et av Danmarks best bevarte renesanseslott, Voergaard Slott, et vakker slott fra 1500-tallet med kostbare kunstskatter og en vakker park. På slottet finnes det en omfattende og enestående samling av Europeisk kunst, f.eks Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlig innredning.

  Voergaard Slott
  Voergaard Slott på en sommerdag
 • Aalborg (31.5 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Musikkens hus (31.6 km)

  Aalborgs havnefront har gjennomgått en stor utvikling de siste årene. Her finner dere bla Musikkens Hus, som har blitt Nordjyllands musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis dere ønsker å vite mer om Musikkens hus, så kan dere lese mer her: http://www.musikkenshus.dk/

  Musikkens hus
  Musikkens hus har utsikt over Limfjorden, og har en beliggenhet ved havnen.
 • Aalborg Zoo (33.9 km)

  Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

  Aalborg Zoo
  Dyrene i Aalborg Zoo gleder seg til å møte deg.
 • Utzon Center (31.2 km)

  Bygningen er tegnet av Jørn Utzon, som er blitt verdenskjent for Operahuset i Sydney. Utzon senteret har forskjellige utstillinger. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Rhododendronparken i Brønderslev (31.8 km)

  Brønderslev har Nord-Europas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronblomster. Plantene blomstrer i mai og juni, og det er et fantastisk syn med mange herlige dufter. I den runde paviljongen som ligger i parken, har de både konserter, markeder og mange andre spennende begivenheter.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Rhododendronparken i Brønderslev
 • Fårup Sommerland (46.6 km)

  Med over 500.000 gjester i året, er Fårup Sommerland på topp 10 over Danmarks mest besøkte attraksjoner. Her finner dere alt fra rutsjebaner og barnetivoli til Danmarks største badeland. Dette er virkelig verdt et besøk for barna. Les mer om Fårup sommerland på: www.faarupsommerland.dk

  Fårup Sommerland
  Moro for hele familien.
 • Aalborg Historiske Museum (29.4 km)

  Museet ligger midt i sentrum av Aalborg, rett ved siden av Budolfi kirke. Museet forteller om byens lange og spennende historie, bl.a. under besettelsen men også om utgravingene av det berømte gavlhuset, midt inne i byen. Aalborg og områdets historie fra jernalderen og opptil nåtiden, er en viktig del av utstillingen. Men utstillingen er nok mest kjent for ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks best bevarte stuen fra renessansen. Det er ulike utstillinger året rundt, med fokus på historien og det nordjyske. Det kan være en lærerik opplevelse for hele familien.

  Opplev Aalborgs 1200 år gamle historie, fra å være handelsplass i 800-årene, gjennom vikingtiden og middelalderen, til vår tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan dere oppleve byens 1200 år gamle historie fra vikingtiden og middelalderen til vår tid.
 • Sæby (28.3 km)

  Besøk den sjarmerende havnebyen Sæby, som byr på guidet bytur, enestående slott, flotte kirker og spennende museer - omringet av vakker natur. Det er også flere strender i området av Sæby, som bl.a. byr på flotte sanddyner, hvit sand og fantastiske naturområder.

  Sæby
  Opplev den sjarmerende havnebyen Sæby og alle de flotte kirkene og slottene på ferien nær Frederikshavn
 • Dronninglund Kunstcenter (3.2 km)

  I udkanten af Dronninglund kan I besøge Dronninglund Kunstcenter. Her kan I opleve skiftende udstillinger af danske kunstnere, men også internationale kunstnere. Udstillingerne spænder fra malerier, tegninger, skulpturer, keramik og meget mere. På kunstcenteret finder I desuden en café, hvor I kan få stillet den værste sult, eller lidt at drikke. Hertil er der også en galleributik, hvor der kan købes gaveartikler, kunsthåndværk, tørklæder, kunstnerkort og meget andet.

  Dronninglund Kunstcenter
  Spændende kunst i udkanten af Dronninglund.
 • Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.6 km)

  Fra 1870-71 blev en firlænget møllegård bygget syd for Dorf Mølle. I årene 1914-25 blev gårdens udhuse fornyet med et arkitekttegnet stuehus med 11 værelser, kornmagasin på loftet, stenbageovn, centralvarme og bad. I udhusene hører Jagt- og Skovbrugsmuseet for Vendsyssel til. Omkring møllesøen fører en natursti gennem skoven. Dorf Kirkeby er særegen for sine to møller. Vandmøllen i forbindelse med søen er mere end 300 år gammel, og vindmøllen er bygget i det 19. århundrede og var brug helt op til halvtredserne. Det er den eneste af sin slags ved den Jyske Ås. Vindmøllen i Dorf er bygget i 1887, og var i drift til 1950'erne. Vindmøllen fungerede som hjælpemølle til en vanddreven mølle, der allerede eksisterede i 1664. Vandmøllen havde én kværn, der blev drevet af overfaldsvand fra skovbække og lidt væld. Den kunne male både sommer og vinter undtagen i tørke og frost. På den tilhørende Møllegård får du et indtryk af datidens landbrug samt mulighed for at besøge stedets jagt- og skovbrugsmuseum. Ved møllerne er der en café, fin parkering og borde/bænke. Toiletter og information i Møllegården. På deres hjemmeside finder du en oversigt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdage - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billigt hotelophold til turen!

  Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård
 • EKKO (9.7 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk verket, EKKO av Thilo Frank. Her kan dere oppleve et helt spesielt kunstverk laget av 199 trestammer. Trestammene danner innvendig en romslig struktur, som virker å være i konstant rotasjon så lenge betrakteren beveger seg. Står man stille derimot, stilner bevegelsen og rommets skjeve form utfordrer ens balanse. For å finne frem til kunstverket EKKO er det greit å parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå bort til kunstverket. Det er gratis adgang til kunstverket hele døgnet. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

  EKKO
 • Hjallerup Mekaniske Museum (9.8 km)

  Oplev helt unikke eksemplarer af biler, motorcykler og traktorer – alle fortsat køreklar og i flot stand. Heriblandt kan man bl.a. opleve prototypen på en af Danmarks første el-biler, nogle af Danmarks ældste og fortsat fungerende traktorer, solbilen der krydsede Australien i 90´erne og meget mere. Du kan også se stationære motorer, der blev benyttet på store gårde og på produktionsvirksomheder. Desuden kan du se ca. 250 gamle radio- og fjernsynsapparater helt tilbage fra 1940’erne. Museet er samlet på 2.000 m2 i Hjallerup og omfatter også cafeteria og mødelokaler, og er desuden handicapvenligt. De holder åbent fra medio Maj til September og er således et oplagt udflugtsmål for en billig familieferie eller sommerferie i Danmark!

  Hjallerup Mekaniske Museum
  På miniferie ved Hjallerup Mekaniske Museum, fyldt med unikke biler, motorcykler og traktorer.
 • Asaa Fiskerimuseum (8.2 km)

  Tag på miniferie i Nordjylland og besøg det hyggelige lille museum på Asaa Havn, hvor I kan opleve hvordan man fiskede i gamle dage. Den tidligere havenfoged på Asaa Havn - Arne Hjelm Christensen - står for det lille museum, hvor I kan se de ting der blev anvendt dengang til at fiske med. Her kan I se fiskeredskaber, motorer, navigationsudstyr, skobslod, ekkolod og meget mere.

  Asaa Fiskerimuseum
 • Dronninglund Storskov (3.8 km)

  Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven. I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

  Dronninglund Storskov
  Nyd den smukke natur i Dronninglund Storskov
Vis flere

Kart

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~6 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstraseng 25% rabat