Billig bilferie til Danmark på Dronninglund Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dronninglund Hotel

Bo nær naturen og flotte slott på et hyggelig hotell på Jylland

Bestselger gjennom 7 år
Mye inkludert til veldig lave priser
Opplev strand, natur, Skagen & Ålborg
 • 310 km fra Svinesundbroen
 • 70 km fra Hirtshals
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Restaurant

Om hotellet

Dronninglund ligger midt i Østvendsyssels praktfulle natur ikke langt fra mange flotte opplevelser. Herifra er det ikke langt til mange fine strender og flere av Nordjyllands spennende byer.

Hotellet tilbyr

Hotellet har et lite svømmebasseng og sauna.

Ved bassengkanten er det flettemøbler som dere kan slappe av i. Badetemperaturen er 23 grader, og om dere ønsker å bruke saunaen,  må dere selv fyre opp før bruk.

I restauranten kan dere nyte en god middag sammen med resten av gjestene på hotellet. Start med en hyggelig aperitif.

Det er musikk og dans på utvalgte lørdager.

Fra kl 15:00 - 16:30 serveres det kake og ettermiddagskaffe.

Det er mulig å få servert et vegetariansk måltid (75,- kr pr. pers. pr. måltid) Dette betales direkte til hotellet. Greenfee koster 240,- per person (normalpris 300,-) Det er kun 3,1 km fra hotellet og til Dronninglund Golfbane. Teetid bookes direkte på golfbanen på forhånd.

Rommene

Alle rommene er innredet med eget bad, tv og radio. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i sidebygningen. Det er tillatt å ha en liten hund på rommet. Ønsker dere en ekstra seng, vil dette bli på en liten sovesofa, og ønsker dere 2 ekstra senger, er dette kun plass til barn opptil 14 år.

Merk at

3 retters meny / buffé: hotellet avgjør om de tilbyr buffé eller meny de ulike dagene. Serveres meny, blir rettene valgt av hotellet. Middagen blir servert fremtil kl. 20.00, dersom du sjekker in etter 19.30 vil ikke hotellet ha mulighet til å servere middag.

Pris på opphold inkluderer sluttrengjøring. Dette betyr at rommet ikke gjøres rent, sengene ikke res opp og håndklær ikke byttes i løpet av oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot et tillegg.

På rommene er det mulighet for en 3/4 ekstra seng til en voksen, eller to barn under 14 år.

Vis flere

Verdt å se

 • Dronninglund Slott (2.1 km)

  Dronninglund Slott har fått navnet sitt etter Dronning Charlotte Amalie, som var dronningen til Christian den 5. Hun kjøpte slottet tilbake i 1690. I dag er slottet innredet som hotell og tradisjonene er blitt godt bevart. Tar dere turen forbi slottet, bør dere også besøke slottsparken.

  Dronninglund Slott
  Dronninglund Slott og slottsparken er verdt et besøk
 • Dronninglund Kunstsenter (3.2 km)

  I utkanten av Dronninglund kan dere besøke Dronninglund Kunstsenter. Her kan dere oppleve skiftende utstillinger av danske kunstnere, men også internasjonale kunstnere. Utstillingene inneholder malerier, tegninger, skulpturer, keramikk og mye mer. På kunstsenteret finner dere dessuten en kafé, hvor dere kan få tatt dere en matbit, eller få litt å drikke. Her er det også en galleributikk, hvor dere kan kjøpe gaveartikler, kunsthåndverk, håndklær, kunstnerkort og mye annet.

  Dronninglund Kunstsenter
  Anerkjent maler- og skulpturkunst på Dronninglund Kunstsenter
 • Dronninglund Storskov (3.8 km)

  Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha på en naturoplevelse udover det sædvanlige. Skoven, der er præget af nåle- og løvskov, har et stort udvalg af afmærkede vandreture, både for børn og voksne. I skoven findes der ligeledes mange spor fra fortiden, eksempelvis Troldestenen, som er en rest fra istiden. Det er også muligt at opleve sigøjnernes jordhuler, som der stadig findes spor efter, i Sømosen. Vendsyssels højeste punkt med sine 136 meter over havet, Knøsen, er ligeledes at finde i storskoven. I skoven optræder et sjovt fænomen, hvor naturlovene er gået helt grassat. På et ganske bestemt sted i skoven (Storskovvej 14-18) løber vandet op ad bakke i stedet for ned ad. Fænomenet kan særligt opleves på cykel. Hvis man kører i frigear ned ad bakke, er det nødvendigt at træde i pedalerne, for ikke at gå i stå, mens du kan køre på frihjul op ad bakken. Et helt særligt fænomen, som hele familien kan opleve i storskoven.

  Dronninglund Storskov
  Nyd den smukke natur i Dronninglund Storskov
 • Voergaard Slott (12.5 km)

  Se et av Danmarks best bevarte renessanseslott, Voergaard Slott, et vakker slott fra 1500-tallet med kostbare kunstskatter og en vakker park. På slottet finnes det en omfattende og enestående samling av Europeisk kunst, f.eks Goya, Rubens, Raphael og El Greco, samt klenodier fra bl.a. Napoleon I, Louis XIV, Louis XVI og Marie-Antoinettes personlig innredning. Hør historien om den herskesyke slottsfruen Ingeborg Skeel fra 1580, som kan få det til hårene til å reise seg hos både store og små. Se fangekjelleren, møt spøkelsene og finn blodpletten som ikke kan vaskes vekk.

  Voergaard Slott
  Bak den brede vollgraven og de tykke murene finner dere Danmarks vakreste renessanseslott, Voergaard Slott
 • EKKO (9.7 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk verket, EKKO av Thilo Frank. Her kan dere oppleve et helt spesielt kunstverk laget av 199 trestammer. Trestammene danner innvendig en romslig struktur, som virker å være i konstant rotasjon så lenge betrakteren beveger seg. Står man stille derimot, stilner bevegelsen og rommets skjeve form utfordrer ens balanse. For å finne frem til kunstverket EKKO er det greit å parkere ved Hjallerup Mekaniske Museum, hvor man kan gå bort til kunstverket. Det er gratis adgang til kunstverket hele døgnet. Risskov Bilferie har et stort utvalg miniferier og helgeopphold for hele familien.

  EKKO
  Finn balansen når dere rusler gjennom kunstverket EKKO utformet av kunstneren Thilo Frank
 • Asaa Strand (8.0 km)

  Nyt et helgeopphold eller en skikkelig badeferie på Asaa Strand, som er kjent for å være en av østkystens beste strender. Stranden er også svært barnevennlig. da det ikke er noen farlige sandbanker og bølgene er små, noe som gjør at vannet også blir langsomt dypt. Asaa Strand er derfor et opplagt utfluktsmål for en familieferie i Danmark.

  Asaa Strand
  Hopp i bølgene ved Asaa Strand
 • Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård (7.6 km)

  Dorf vind- og vannmølle er et enestående anlegg som ligger ved Pulsbæk, litt sør for Dorf Kirke. Stedet fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og natursenter. De to møllene stammer fra det 19. århundre og var i bruk helt frem til 1950-årene.

  I 1925 ble Møllegården bygget sør for Dorf Mølle og i dag holder Jagt- og Skovbrugsmuseet til i Møllegården, hvor dere kan få innblikk i datidens landbruk. Ved møllene er det en kafé, gode parkeringsmuligheter og bord/benker. Det er toaletter og informasjonsmateriale i Møllegården. Det er lagd en natursti rundt møllesjøen og gjennom skogen, slik at dere kan gå en tur i det naturskjønne området.

  På hjemmesiden deres finner du en oversikt over møllen og Møllegårdens aktivitetsdager - og hos Risskov Bilferie kan du bestille et billig hotellopphold til turen!

  Jagt og Skovbrugsmuseet Dorf Møllegård
  Dorf Mølle fungerer i dag som museumsmølle, lokalhistorisk museum og natursenter.
Vis flere

Kart

Dronninglund Hotel
Slotsgade 78 9330 Dronninglund

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Plus rom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat