Bilferie i Danmark på Ebeltoft Park Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ebeltoft Park Hotel

Ferie med strand, natur, byliv, og attraksjoner samlet i en pakke.

Besøk den romantiske feriebyen og Ebeltoft Rådhus
Besøk Fregatten ”Jylland”, Glasmuseet og Ree Park Safari
Det perfekte valg til eksepsjonelle priser på fantastiske ferieopphold
 • 650 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Ebeltoft er en av de mest sjarmerende byene i Danmark med en hyggelig gammel bydel, samt en sentral beliggenhet i forhold til mange attraksjoner på Djursland. Det moderne hotellet ligger perfekt til med bare 1,5 km fra sentrum og bare 100 m ned til stranden.

Hotellet tilbyr

Ebeltoft Park Hotel tilbyr supre betingelser for en avslappende og hyggelig miniferie. Hotellet ligger rett ved den barnevennlige stranden og Ebeltoft. Det er mulig å gå langs vannet inn til Ebeltoft. Hotellet er familiedrevet og dere kan ta dere en forfriskning i baren. Det kan nytes en forfriskning i baren etter spennende dag i området. Hotellets kjente sommerrestaurant er åpen for middag fra 1. april til 1. oktober. 

Rommene

Alle de lyse rommene er hyggelig innredet med eget bad, toalett og TV. Bemerk, at rommene er av eldre dato. Det kan oppgraderes til plus-dobbeltværelse, som ligger i 2 etasje-fløy og disse værelser har alle enten egen terrasse eller balkong.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Ved ankomst etter kl. 16:00 vil deres rom-nøkkel bli lagt frem til dere i hotellets sidebygning.

Det kan oppgraderes til dobbeltrom Plus, som ligger i den nybygde fløyen og disse rommene har egen terrasse eller balkong.

Vis flere

Verdt å se

 • Glassmuseet Ebeltoft (1.8 km)

  Glassmuset Ebeltoft er et museum i Ebeltoft som viser moderne glasskunst. Museet ligger ved havnen, og her kan dere se hvordan glass blir til. Besøkstallet ligget på rundt 40.000 gjester i året.

  Glassmuseet Ebeltoft
  Kom tett på de dyktige glasskunstnerne mens de jobber
 • Fregatten Jylland (1.8 km)

  Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorien. Besøk fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

  Fregatten Jylland
  Fregatten Jylland er en sann oplevelse når den er på besøk i Ebeltoft.
 • Ebeltoft Museum (2.0 km)

  Ebeltoft Museum er en del av Østjylland museum, som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere ulike bygninger og dere kan f.eks. oppleve Det gamle Rådhus, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Ta også turen innom den sjarmerende Fargegården i hovedgaten, der dere kan se hvordan bøndene farget både garn og egne klær i fortiden. 

  Ebeltoft Museum
  Museum Ebeltoft er et lille og spennende kulturhistorisk lokalmuseum med en ekte Molbostue!
 • Mols Bjerge (7.5 km)

  Nasjonalparken Mols Bjerge er kjent for sitt spesielle landskap fra istiden. Parken har et areal på 180km2, og her er det muligheter for å gå på tur, ri på hest, være med på guidet tur og oppleve sjeldne planter og dyr. Mols Bjerge er et vidunderlig naturområde med opplevelser for både store og små. 

  Mols Bjerge
  Mols Bjerge i Danmark
 • Ree Park Safari (9.2 km)

  Ree park er en safaripark i Djursland i Ebeltoft. Det er over 800 dyr med 80 arter, fra 5 ulike kontinenter. Ta hele familien med på en opplevelsesrik tur.

  Ree Park Safari
  Ta familien med inn i dyrenes verden.
 • Skandinavisk dyrepark (17.9 km)

  Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan du se både ørn, bjørn, ulv, og andre ville dyr.

  Skandinavisk dyrepark
  Møt de fantastiske isbjørnene med en tur i Skandinavisk Dyrepark, når dere er på ferie i Østjylland
 • Kattegatsenteret (31.3 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange severdighetene som ligger og gjemmer seg både på Sjælland og i Jylland. Kjør selv til Jylland og opplev Grenå enten på en billig sommerferie eller vinterferie. Kjør-selv til Kattegatsenteret og nyt en dag fylt med spennende opplevelser. Senteret er et stort dansk akvarium med mer enn 250 arter av havdyr – heriblandt seler, fisk og haier som lever i Kattegat, samt mange tropiske fiske- og haiarter. Finn en billig familieferie hos Risskov Bilferie og kjør-selv avsted på ferie i egen bil i Danmark og nyt en tur til Grenå i eget tempo. 

  Kattegatsenteret
  Besøk Kattegatsenteret i Grenå på en familieferie.
 • Kalø Slottsruin (16.9 km)

  Kalø Slottsruin er restene av et kongelig slott, beliggende i Kalø vik ved Djurslands sørkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Nyt gåturen på ca. en halv kilometer ut til Kalø Slottsruin, som er ligger i Midtjylland.

  Kalø Slottsruin
  Besøk historiske Kalø Slottsruin i Midtjylland.
 • Djurs Sommerland (29.4 km)

  Opplev Skandinavias største fornøyelsespark, Djurs Sommerland. Her er det opplevelser for både store og små. Det er også et grønt område hvor dere kan slappe av og nyte lunsjen. Det er også et stort badeland, som barna kan kose seg i. Når dere har betalt for inngang er det gratis å prøve alle fornøyelsene.

  Djurs Sommerland
  Djurs Sommerland for barn og barnslige sjeler.
 • Randers Regnskog (52.8 km)

  Besøk en helt annen verden. Slik føles det nemlig når turen går til Randers Regnskog. Den varme og fuktige luften blandes med lyden fra skummende fossefall og de mange dyrelydene som gir gjenklang i den tropiske regnskogen i Randers. I de grønne omgivelsene venter det massevis av spennende opplevelser. Se små og veldig flittige bladskjærermaur, mens de sager bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarene, som er med på å gjøre tropeeventyret til en helt spesiell opplevelse. Besøk de store kontinentene Afrika, Sør-Amerika og Asia eller besøk slangetempelet. Her er det mange spennende opplevelser som venter.

  Randers Regnskog
  Utforsk små biter av regnskogen i Randers Regnskog.
Vis flere

Kart

Ebeltoft Park Hotel
Vibæk Strandvej 4-6 8400 Ebeltoft

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom Plus med balkong
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 0% rabat