Kjør-selv ferie til Estrel Hotel Berlin

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Estrel Hotel Berlin

Opplevelsesrik storbyferie med konsert og underholdning i Berlin

Elegant 4-stjerners hotell i Berlin
Opplev 'Stars in Concert'!
Shopping, historie, kultur og arkitektur
 • 925 km fra Svinesundbroen
 • 800 km fra Hirtshals
 • 360 km fra Kiel, Tyskland
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Badstu

Om hotellet

Dette 4-stjernes hotellet er Tysklands største hotell og kan by på underholdning av høyeste skuffe i kategori med det man finner i Las Vegas, med bredt utvalg av restauranter, caféer og barer, fitness, sauna og massasje. Hotellets suverene beliggenhet i bydelen Neukölln, like utenfor sentrum, garanterer en rolig og behagelig base nå man vil ut og utforske den fantastiske hovedstaden.

Hotellet

Det 4-stjernes Estrel Berlin er Tysklands største hotell og ligger flott til i Neukölln-kvarteret, bare noen få kilometer fra sentrum av Berlin. På hotellet er det hele fire forskjellige restauranter samt en mengde hyggelige caféer, hager og barer. Maten er meget varierende med alt fra italienske og internasjonale spesialiteter til det mere tradisjonelle og rustikke restauranter, så der er helt sikkert noe for enhver smak.

Dessuten kan man tilbringe lit tid i hotellets fitness- og wellnessavdeling. Gjestene ved hotellet har fri tilgang til sauna og fitness, mens det er mulig å bestille massasje mot betaling.

Det er offentlige transport i kort avstand fra hotellet, så det er enkelt og raskt å ta seg inn til byens spennende og kulturrike sentrum. Fra april til september kan dere også dra på sightseeing med båt som legger til like ved hotellet.

Der er parkering i P-kjelleren mot et daglig gebyr og gjestene har gratis tilgang til hotellets internett.

Berlins mest populære underholdningsshow ”Stars in Concert”

Hotellet er integrert i et stort konferanse- og underholdningssenter, som bl.a. danner rammen rundt Berlins mest populære underholdningsshow ”Stars in Concert”, hvor noen av verdens mest populære cover- og tributeartister, i beste Las Vegas-stil, lager perfekte illusjoner av de største kunstnere slik som f.eks. Marilyn Monroe, Michael Jackson og Freddie Mercury.

Programmet er å finne på: http://www.estrel.com/en/entertainment.html

Rommene

Estrel Berlin har hele 1.125 værelser. De lyse og atmosfærerike standardværelsene er 27m² store og er luksuriøst innredet med moderne og komfortable møbler. Det er eget bad med toalett - enten med badekar eller dusj - hårtørrer, justerbart klimaanlegg, et skrivebord, minibar, telefon og kabel-TV.

Merk at

Oppholdet inkluderer 1 billett per person til Las Vegas Live-Show "Stars in Concert". Billetten er i den best mulig kategorie som er tilgjengelig. Finn mer informasjon om underholdingsprogrammet her: http://www.estrel.com/en/entertainment/current-shows.html

Vis flere

Verdt å se

 • Checkpoint Charlie (6.8 km)

  Da Berlin var delt mellom øst og vest fra 1945 til 1990 var Checkpoint Charlie en av de mest kjente grenseovergangene. Følelsen av den kalde krigem merkes tydelig ved Checkpont Charlie. Selv om navnet lyder fint, så betyder Checkpont Charlie faktisk bare kontrollpunkt "C". Her kan man lære mer om en rekke spektakulære fluktforsøk fra den østlige til den vestlige delen av byen, som dessverre kostet mange mennesker livet. Checkpoint Charlie ble lagt ned den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands gjenforening. Ved grenseovergangen er det et spennende museum med en omfattende samling bilder, fotoer, avisutklipp, film og andre ting, som dokumenterer og forteller om Berlinmuren og alle fluktforsøkene over muren. Dette er både spennende og skremmende.

  Checkpoint Charlie
  Checkpoint Charlie
 • Berlin (6.6 km)

  Dra på bilferie i Tyskland og opplev Berlin, som er et helt univers i seg selv. Berlin er en av de storbyene som man bør besøke minst en gang i livet. Berlin har alt hva hjertet begjærer. Se f.eks. den berømte Brandenburg Tor, som er Berlins symbol og som på underlig vis overlevede krigens herjinger. Eller Berlinmuren som fortsatt går igjennom deler av byen. Flere steder er det etterlatt stykker av muren. Besøk museet “Checkpoint Charlie”, som var den offisielle forbindelsen mellom øst og vest i Berlin og STASI-fengslet i Hohenschönhausen, som også vitner om en grim fortid. Ta turen forbi det tyske parlamentet, Riksdagen, den flotte gamle historiske bygningen, som har vært igjennom litt av hvert, og selvfølgelig en gåtur nedover Unter den Linden, som i sin tid var en av de travleste gatene i hele Europa. 

  Museumsjøen er et av verdens største museer. Her ligger en rekke store bygninger, med alt fra babyloniske templer til egyptiske mumier og selvfølgelig bysten av den egyptiske dronningen, Nefertiti. Dra videre til Kurfürstendamm, som ligger i den vestlige enden av Berlin. Her kan dere shoppe til dere ikke orker mer. Besøk loppemarkedet på Strasse des 17. Juni, som er en helt unik opplevelse. Avslutt besøket med litt god mat på en av de mange herlige restaurantene i sentrum av Berlin. Her serveres det mat i alle farger og sammensetninger, rett og slett et fantastisk utvalg med gastronomiske severdigheter. Husk at Berlin, med sin fantastiske sjarme, er både festlig, folkelig og tvers igjennom trivelig. Hos Risskov Bilferie finnes det flere tilbud på opphold med barn og billige weekendopphold i Berlin.

  Berlin
  Berlin er en metropol som har alt som forventes av en storby, og mere til.
 • Deutsches Technikmuseum Berlin (6.6 km)

  Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet på litt eldre barn og voksne. Ikke desto mindre, så er det en usedvanlig reise i teknikkens verden, som innebærer dampmaskiner, damplokomotiver, fly, computere og en mange andre teknologiformer. Det er en god blanding av eldre og nyere teknologier, med mange ting ting som kan testes. Det er en over 26.000 kvadratmeter utstilling, så der er mer enn nok å oppleve dersom dere er interessert i å finne ut av hvordan ting virker.

  Deutsches Technikmuseum Berlin
  Museet gjemmer på mange ´tekniske´ opplevelser.
 • Brandenburger Tor (8.6 km)

  Brandenburger Tor er den mest imponerende og den siste bevarte byporten i Berlin. Det var opprinnelig 18 byporter langs den gamle tollmuren, som var i drift fra det 18. århundret og frem til midten av det 19. århundret. Carl Gotthard Langhans bygde den 26 meter høye porten i 1789-91 etter gresk forbilde. På toppen av Brandenburger Tor står en 6 meter høy statue av en stridsvogn og i porthusene kan dere se to store statuer, hvor i den ene står guden Mars med sverdet og i den andre Minerva med lansen. Porten ligger i enden av de to bulevardene, Unter den Linden og Straße des 17. Juni.

  Brandenburger Tor
  Brandenburger Tor
 • AquaDom & Sealife Berlin (8.1 km)

  AquaDom & Sealife Berlin er et kjempe stort akvarium med 35 tanker fylt med haier, sjøstjerner, blekkspruter og mange fiskearter. AquaDom er verdens største sylindertank og inneholder over en million liter vann med korallrev og hundredevis av fisk. Sylinderen virker som en heis og frakter de besøkende opp igjennom en menge fisk, som svømmer rett ved siden av. Dette er en spennende opplevelse både for voksne og barn.

  AquaDom & Sealife Berlin
  AquaDom & Sealife Berlin er en opplevelse for voksne og barn.
 • Fjernsynstårnet (8.8 km)

  Besøk Berlins arkitektoniske kjennetegn, fjernsynstårnet, som er 368 meter høyt og kan sees fra hele byen. Restauranten og kuppelen øverst i tårnet giver et fantastisk 360 graders utsikt over den tyske hovedstaden. Hvert år besøker ca. 1.2 millioner mennesker fjernsynstårnet, og det er derfor et av de mest populære turistmålene i Berlin. Fjernsynstårnet ble bygget i 1950-årne på byens mest kjente plass, Alexanderplatz. Datidens begeistring for romfart og raketter kan tydelig gjenkjennes i arkitekturen. Noe av inspirasjonen til tårnet kommer da også fra den sovjetiske satellitten Sputnik. Fjernsynstårnet er fortsatt i drift med ca. 60 TV og radio kanaler om sender fra tårnet. Man kan komme opp tårnet mot betaling og dersom dere ønsker å spise middag i restauranten, så er det en god ide å bestille bord på forhånd.

  Fjernsynstårnet
  Fjernsynstårnet
 • Riksdagen (9.4 km)

  Riksdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, og ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under den kalde krigen, lå bygningen i Vest-Berlin og Berlin muren gikk like bak Riksdagen, som på det tidspunktet stod der øde og forlatt. Bombardementer under 2. verdenskrig la bygningen i ruiner, men i 1990 ble bygningen gjenoppbygd og fikk en storslått glasskuppel. Gå ikke glipp av en tur opp i kuppelen, hvorfra dere kan kikke ned i parlamentssalen samt få en helt fantastisk utsikt utover Berlin.

  Riksdagen
  Riksdagen
 • Berlinmuren (10.9 km)

  Den var opprinnelig ca. 43 km lang og 3,6 meter høy og delte Vest- og Øst Tyskland fra 1961 og frem til 1989, da Berlin igjen ble gjenforent. I dag er det ikke mye igjen av Berlinmuren, men det er markeringer rundt omkring, hvor muren har stått. Det er fortsatt ca. 1,5 km igjen av muren, også kalt ´East Side Gallery´ og som ligger ved Muehlenstrasse, men det beste stedet å oppleve muren er ved minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111. Ta U-bahnen til ´Nordbahnhof Station´.

  Berlinmuren
  Berlinmuren skilte Øst- og Vest-Berlin i 28 år.
 • Labyrinth Kindermuseum Berlin (14.1 km)

  Museet Labyrinth åpnet i 1997 i en tidligere fabrikk i Wedding-området, og etablerte seg som et av de viktigste barnemuseene i Tyskland over de neste 10 årene. Labyrinth arbeider sammen med en lang rekke offentlige og private institusjoner, for å fremme barns opplevelser av hvordan barn i andre kulturer bor og lever. Husk å ta med ekstra sokker, sko er nemlig ikke tillatt.

  Labyrinth Kindermuseum Berlin
  Gi barna en smakebit på hvordan barn i andre kulturer bor og lever
Vis flere

Kart

Estrel Hotel Berlin
Sonnenallee 225 12057 Berlin