Weekendopphold på Fårup Skovhus

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fårup Skovhus

Ligger rett ved Saltum Stranden og Fårup Sommerland

Ta familien med til Fårup Sommerland
Gå tur ved en av Danmarks herligste strender
Gammeldags røkt flesk på menyen hver torsdag
 • 340 km fra Svinesundbroen
 • 47 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Nyt en hyggelig ferie med fantastiske opplevelser på programmet for både store og små. Utforsk alle attraksjonene i nærheten og naturen rundt hotellet. Dere er bare en spasertur fra en av de flotteste strendene i Danmark. På hotellet kan dere slappe av og nyte en forfriskning eller den fantastiske maten mens barna koser seg på lekeplassen.

Hotellet tilbyr

Fårup Skovhus tilbyr masse historie, grønne områder og deilig mat. Fårup Skovhus er en gammel skolebygning. Etter etableringen av en sentral skole i Nord Saltum, ble landsbyens skole forvandlet til restaurant i sommerperioden. Fårup Skovhus er drevet de sist 22 årene. Restauranten utviklet seg til et hotell med 27 rom, tilbygning av konferanserom samt et nytt topp moderne kjøkken. Området omkring skogshuset er også blitt modernisert slik at om sommeren er det mulig å sitte ute på terrassen i skogkanten. Men ikke alt er forandret på, det første rommet dere går inn i er det gamle skolerommet. Det er en fordel å sjekke inn og få parkert bilen innen kl. 17.00, da det ofte er fullt på parkeringsplassen rundt middagstid.

Rommene

I 1999 bygget Skovhuset en helt ny og moderne innkvarteringsfløy hvor rommene er plassert ved siden av hverandre i de større hyttene. Utenfor hvert rom er det et lite bord hvor dere kan nyte forfriskninger ved behov. Rommene har eget bad med dusj, skrivebord, TV, dobbeltseng og en hems med to senger.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vis flere

Verdt å se

 • Blokhus (10.3 km)

  Blokhus er et tidligere fiskevær med et hyggelig sentrum. Det er et internasjonalt ferieparadis med gode spisesteder og mange shoppingmuligheter. Denne unike ferieperlen lokker med en av Nord Europas beste strender med hvit sand og brusende hav.

  Blokhus
  Blokhus
 • Anne Justs hage (8.6 km)

  Anne Justs Hage er en blomstermalers hage på 7500 m2 som har mange forskjellige temaområder, noe som gjør at hvert område er en spesiell opplevelse. I atelieret finnes det en permanent utstilling av Anne Justs malerier og keramikk. Om sommeren er det forskjellige musikkarrangementer. Midt i hagen er det et lite kaffehus, hvor det i åpningstiden er muligheter for å kjøpe kaffe og hjemmebakt kringle.

  Anne Justs hage
  Anne Justs hage også kalt hagen i Hune
 • Brønderslev (17.0 km)

  Brønderslev er en av Nord-Jyllands perler. Byen er en liten, hyggelig by med både kaféer og butikker. Bortsett fra dette kan dere spille bowling, besøke en svømmehall, se på byens kirke og andre kulturperler. Nyt en billig helgeferie med Risskov Bilferie og kjør-selv til Vendsyssel på en herlig familieferie. 

  Brønderslev
  Opplev det vakre Brønderslev, perfekt for litt shopping.
 • Løkken (11.7 km)

  Løkken et populært sted for nordmenn om sommeren med bading, vindsurfing og lange gåturer på stranden.

  Løkken
  Løkken
 • Store Vildmose (19.5 km)

  Året rundt kan dere oppleve villdyr og om vinteren er spesielt svaner, gjess og rovfugler vanlig. Om våren blomstrer trær og blomster og skaper en nydelig fargerik opplevelse.

  Store Vildmose
  Store Vildmose
 • Rubjerg Knude Fyr (25.5 km)

  Rubjerg Knude Fyr er forventet å forsvinne ut i havet innen år 2020, så skynd dere å opplev dette flotte fyret. Dette er et fint sted å se solnedgangen.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr
 • Fosdalen (32.7 km)

  Besøk gjerne et av Jyllands mest folkekjære naturområder nordvest på halvøya. Fosdalen ligger mellom Tranum og Slettestrand, det er et opplagt reisemål for friluftselskere på aktiv ferie eller en familietur. Den frodige dalen er et resultat av erosjon ved regnvann, og en fantastisk avslutning på turen gjennom det grønne landskapet er den fine plassen med utsikt over den veldige Nordsjøen. Ellers er det verdt å stikke innom Natursenteret Fosdalen og se utstillingen når turen går til Jylland.

  Fosdalen
  Fosdalen er et opplagt turmål når ferien går mot Jammerbugten, Løgstør eller Slettestrand
 • Tranum Klit (31.8 km)

  Dra på badeferie i Nordjylland og finn billige hoteller nær Tranum Klit, som er et utroligt vakkert og rikt ferieområde, som har nydelig natur og spennende kultur å by på. Ved feriehotellet er det selvfølgelig en badevennlig strand ved det vakre Vesterhavet, men også mulighet for fiske både i saltvann og ferskvann. Dere finner også en tennisbane, minigolfbane og heste-utleie her. Finn den rette sommerferien hos Risskov Bilferie, og dra avgårde med hele familien på badeferie i Nordjylland.

  Tranum Klit
  Dra på badeferie ved Tranum Klit.
 • Vildmosemuseet (18.6 km)

  Vildmosemuseet er et kulturhistorisk regionalmuseum som gir et innblikk i Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling, samt om landbruket og nedskytingen av fly i området under 2. verdenskrig.

  Vildmosemuseet
  Det lokalhistoriske museet Vildmosemuseet har spennende installasjoner om Store Vildmose og Brønderslevs historie og utvikling
 • Aalborg (35.7 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Rhododendronparken i Brønderslev (17.5 km)

  Brønderslev har Nord-Europas største rhododendronpark med over 10.000 rhododendronblomster. Plantene blomstrer i mai og juni, og det er et fantastisk syn med mange herlige dufter. I den runde paviljongen som ligger i parken, har de både konserter, markeder og mange andre spennende begivenheter.

  Rhododendronparken i Brønderslev
  Rhododendronparken i Brønderslev
Vis flere

Kart

Fårup Skovhus
Saltum Strandvej 63 9493 Saltum

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 25% rabat