Miniferie i Nord-Tyskland på Fährhaus Niederkleveez

Norsk | NOK

Fährhaus Niederkleveez

Miniferie med egen strand ved innsjøen Dieksee

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flott beliggenhet med egen strand ved Dieksee
 • Fine naturopplevelser med aktive dager, og god mat
 • Nær byene Plön, Bad Malente, Kiel og Lübeck.
604,-
3~4 dager fra
929,-

Inkl. 2-retters meny

Rett ved sjøen

3 dager
Kun 929,- / spar opp til 347,-
SPAR
4 dager
Kun 1.319,- / spar opp til 605,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 gl. øl eller brus (ankomst)
 • 1 x Adgang badstue ved sjøen
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Sentralt i Nord-Tyskland, og med korte avstander til byene Plön, Bad Malente, Kiel og Lübeck, sjekker dere inn på fredelige Fährhaus Niederkleveez ved bredden av innsjøen Dieksee. Opplev båtturer på Dieksee og vandreturer i naturområdene rundt med avstikkere til hyggelige lunsjplasser og iskald øl servert med klassiske retter fra det nordtyske kjøkken. På regnværsdager venter hotellets nye badstue fra og med april 2019, og dere kan også bade i innsjøen fra hotellets egen strand.

Hotellet tilbyr

Hotell Fährhaus Niederkleveez er en deilig, rolig oase med egen strand og båtfortøyning langs bredden av innsjøen Dieksee.

Området rundt hotell Fährhaus Niederkleveez er særlig kjent for sine vakre innsjøer, og folk kommer gjerne langveisfra for å oppleve dem til vanns. Når dere sjekker inn på Hotell Fährhaus Niederkleveez kan dere hoppe på en av båtene som legger til kai fra brygga nede ved hotellstranda og dra på langtur med turoperatøren «5 Seenland». Ellers kan dere leie robåt via hotellet og dra ut for egen motor, enten med familien eller en romantisk kveldsstund for to. Vær imidlertid oppmerksom på at antall tilgjengelige robåter er begrenset i perioder.

Hotellet tilbyder også en deilig Lake Sauna. Dette opphold inkluderer to timers adgang til saunaen, som normalt ville koste 12 EUR. Saunaen kan benyttes mellom kl. 17.00 og 21.00.

Rundt Dieksee er landskapet kupert med høye fjell, dype daler og fine turstier midt i mellom. I sommerhalvåret kan dere leie sykler på hotellet, og dra ut på turer i det kuperte landskapet.

Også de urbane opplevelser kan erfares med base på hotell Fährhaus Niederkleveez. Det er korte avstander fra hotellet til de nordtyske byene: Plön, Bad Malente, Kiel og Lübeck.

Spis godt på Fährhaus Niederkleveez med frokostbuffé inkludert og servert i hotellets restaurant. Her har dere panoramautsikt ut over innsjøen, og kan lene dere tilbake mens dere nyter regionens kulinariske klassikere i godt lag, gjerne med et glass vin eller iskald lokal øl.

Hotellet har gratis parkering, og gratis trådløst internett.

Rommene

Fährhaus Niederkleveez er et relativt lite hotell med 19 rom. Alle rommene er utstyrt med eget bad med dusj, telefon, satellitt-tv med Sky og pengeskap. Hotellet har både enkeltrom og dobbeltrom.

Sjekk gjerne når dere bestiller om det er ledig kapasitet på dobbeltrommene som vender mot innsjøen. Lite er så herlig som å våkne opp til en klar dag på Fährhaus Niederkleveez, og se ut av vinduet mot den vakre innsjøen og hotellstranda nedenfor.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

37 km fra
Kiel, Tyskland
480 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Plön (7.6km)

Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

Sjørundfart fra Bad Malente (5.9km)

Dra på en rundfart på de fem sjøene i naturparken Holsteinisches Schweiz i Nord-Tyskland. Turen er ca. 12 km lang og tar dere over de fem sjøene Dieksee, Langensee, Behlersee, Höftsee og Edebergsee på rundt to timer. Båtene legger til ved Malente-Gremsmühlen, Niederkleveez, Timmdorf og Plön-Fegetasche. Det er plass både innendørs og utendørs, og om bord kan dere kjøpe snacks og drikkevarer. En naturskjønn opplevelse for både par og familier, som skal på ferie i Nord-Tyskland. Dere kan se seileruten på organisasjonens egen hjemmeside.

Bad Malente (6.8km)

Dra på bilferie i Tyskland og besøk Malente-regionen som ligger i det østlige Slesvig-Holsten og har litt over 10.000 innbyggere. Gå en tur i det vakre ”holstenske Schweiz”. Kanskje går dere forbi det 24 meter høye Holzbergturm, hvor dere kan få en fantastisk panoramautsikt over de to store innsjøene, Dieksee og Kellersee, på hver sin side av tårnet.

Dere kan også komme ut på hele fem av områdets innsjøer og ta en herlig seiltur med den unike ”5-Seen-Fahrt”. Seilturen har sin begynnelse ved nettopp Dieksee, og tilbyr en fantastisk mulighet for å se en større del av regionen på kort tid – til og med fra en vakker og forfriskende vinkel. Rett ved Holzbergturm og Dieksee finner dere også Bad Malente Wildpark; et fredet og vakkert skogsområde, som strekker seg over 12 hektar og hvor dere blant annet kan se villsvin og hjort. Det er gratis adgang til parken. Selve byen Bad Malente er veldig sjarmerende og her finner dere både butikker og kaféer. Opplagt billig weekendopphold for hele familien, sjekk Risskov Bilferie og dra på en billig sommerferie sørpå.

Eutin (14.1km)

Eutin er en over 1000 år gammel by, hvor flere av husene i den indre byen er mer enn 300 år gamle. Byens markedsplass ved gågatene er et naturlig sentrum i byen, hvor dere kan slappe av på en av alle caféene. Herfra kan dere gå på shopping i gågatene, hvor dere finner flere butikker. Når dere er i byen, bør dere også besøke Eutiner slottet som er et museum i dag, hvor dere kan få en spennende omvisning. Dessuten kan dere gå innom den lille parken, hvor tusenvis av roser og rododendron pryder området. Litt utenfor byen, kan dere også besøke det flotte jaktslottet ved Ukleisee.

Lütjenburg (23.9km)

I den nordøstlige delen av den tyske delstaten Slevsvig-Holsten ligger den lille byen Lütjenburg med rundt 5.300 innbyggere. Det er en gammel by som ble bygget i det 12. århundre.

Den lille byen har en vakker historisk markedsplass samt et veldig flott rådhus, som sammen med Skt. Michaels-kirken, er de to stedene som absolutt bør besøkes. Den største turistattraksjonen i Lütjenburg er nok Bismarck-tårnet, som ble bygget i 1898 og strekker seg et godt stykke over de gjennomsnittlige hustakene i den idylliske byen. Herfra er det en vakker utsikt over de østlige Holsteins-bakkene samt Østersjøen og faktisk er det mulig å se helt til Danmark fra toppen av tårnet.

Lütjenburg er et levende museum, hvor det avholdes mange “middelalderlige” arrangementer og spennende aktiviteter. En enestående sjanse til å lære mer om det gamle slottet og ikke minst tiden og de mørke århundrene under middelalderen. Gå ikke glipp av denne enestående opplevelsen, hvor både barn og voksne er sikret noen fine timer sammen med enestående historiske opplevelser.

Hohwacht (30.6km)

Mellom Kiel og Lübeck, midt i den uberørte naturen ved Østersjøen, ligger Hohwacht omgitt av gammel skog, 127 km sør for den danske grensen. Hohwacht var engang en liten fiskerlandsby og selv om det er skjedd mye siden den gang, har byen bevart sin karakter. Dette er det ideelle stedet for avslapning.

Hohwacht er en badeby og dere trenger bare å gå i noen minutter for å nå den lange promenaden langs den hvite sandstranden. Den lyse stranden er mer enn 2 km. lang og her kan hele familien nyte herlige timer. Saltvannet har en herlig effekt på kropp og sjel, og stranden er godt egnet til barnefamilier. Om sommeren er det dessuten livreddere på stranden. Det er også utallige muligheter for forskjellige vannsport-aktiviteter. På stranden finner dere dessuten de tradisjonelle nordtyske strandstolene.

Kiel (38.1km)

Kiel er så mye. Byen er universitetsby, flåtebase og en viktig havneby. Tysklands største fergehavn ligger i Kiel og her forenes en maritim livsfølelse og byliv med kultur og historie. Byen er en av de mest populære handelsbyene ved Østersjøen og byens stolthet er Kielerfjorden. Årets høydepunkt er "Kieler-uken", med en verdenskjent regatta og en folkefest. Dere kan besøke den gamle bydelen, hvor dere finner Nikolaikirken på Alter Markt med Ernst Barlachs figur "Geistkämpfer". Vest for markedet ligger Lille Kiel. Det kan lønne seg å besøke Sjøfartsmuseet, som er å finne i en gammel fiskehall, hvor dere kan se på historiske skip i Museumshavnen.

Timmendorfer Strand (36.7km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har alt: den lengste stranden i Schleswig-Holstein, kultur, lifestyle, supre hopping muligheter, nattliv, wellness, det aller beste stjernekjøkkenet, mange spennende arrangementer og den beste underholdningen. Gå ikke glipp av et besøk hit.

Schönberg (38.4km)

Schönberg er mest kjent for de to hyggelige strandkvarterene, Kalifornien og Brasilien. Utover den lekre Kalifornien-stranden, som byr på alt fra vannsport og bading til minigolf, finner dere også et spennende museum i Schönberg; ”Kindheitsmuseum”, som er et annerledes leketøy-museum. Gjennom blant annet dokumenter, leketøy, bamser og dukker får dere et innblikk i barndommen, slik den var for over 100 år siden. Dette er moro for både barn og voksne å se.

Dra på en hyggelig utflukt til Kiel fyrtårn med båt. Turen starter fra den 250 meter lange moloen, ”Schönberger Seebrücke”. På den hyggelige turen, som tar ca. 2 timer, tilbys dere herlig middag fra grillen. Utflukten fra Schönberger Seebrücke til Kiel fyrtårn er mulig i sommermånedene (juli og september). Turene avholdes normalt tirsdag, onsdag og torsdag. Undersøk tidspunktet før dere drar hjemmefra.

Lübeck (51.4km)

40 km sør for Grömitz finner dere den tidligere hansestaden Lübeck. Byen stammer helt tilbake til middelalderen og er kjent for sjokolade, hyggelige julemarkeder, vakre gotiske bygninger, smale gater, gamle kjøpmannshus, fantastiske kirker og kanalene, som omfavner byen. Opplev b.l.a Marie Kirken, som stammer fra 1300-tallet. Kirken, som er et av byens kjennetegn, ble ødelagt under 2. Verdenskrig, men er i dag gjenoppbygget. Lübeck byr også på et hav av gode shoppingmuligheter og et stort utvalg av caféer, kneiper og restauranter, hvor dere kan slappe av og nyte den fantastiske atmosfære i byen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Hohe Wacht

Opphold i ferieleilighet

Østersjøkysten

Miniferie ved Østersjøen

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 2)
 • 1 flaske vin pr. rom
 • Gratis bruk av velvære og treningsrom
 • Gratis internett og parkering

621,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Book en 4-stjerners overnattings -pakke i Tyskland

Les mer

Hotel Dieksee

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Velvære i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vann og frukt på rommet
 • Adgang til velvære-avdeling

458,-
Kun
1.139,-

Vis kort

Velværeopphold i Nord-Tyskland

Les mer

Hotel Plöner See

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Ferie ved Plön sjøen

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett

581,-
Kun
929,-

Vis kort

120 km fra Kruså - 90 km fra Puttgarden

Les mer

Hotel Lüttje Burg

Opphold med frokostbuffé

Østersjøkysten

Ferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

139,-
Fra kun
669,-

Vis kort

Ferie i Nord-Tyskland

Les mer

Holsteiner Hof

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Østersjøkysten

Ferie i Timmendorfer Strand

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internett

197,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

4-stjerners ferie i Timmendorfer Strand

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.