Bilferie i Danmark til Fanø Krogaard

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fanø Krogaard

Dra en tur til den sjarmerende øyen Fanø, utenfor den jyske vestkysten.

Dra på en fantastisk selsafari
Midt i nasjonalparken Vadehavet
Oppdag Vestjyllands mange spennende muligheter
  • 775 km fra Svinesundbroen
  • 350 km fra Hirtshals
  • Restaurant
  • Bar
  • Mulighet for sykkelleie
  • Hund
  • Gratis parkering

Om hotellet

Midt i nasjonalparken Vadehavet ligger historiske Fanø Krogaard på Fanøs nordøstlige kyst, en kort båttur fra Esbjerg. Denne kroa drives av en familie, og her får dere oppleve et typisk dansk kroopphold med tradisjonell dansk mat, flotte naturomgivelser og god, gammel dansk hygge på sitt aller beste. 

Slå dere ned på terrassen, kjenn på den ekte danske krofølelsen, utforsk Nordby og det vakre vadehavsområdet, og søk over vannet til noen av Vestjyllands mange spennende muligheter.  

Hotellet tilbyr  

Fanø Krogaard ligger ypperlig til i Fanøs største by, Nordby, på øyas nordøstlige kyst. Herfra er det bare 12 minutter med båten til Esbjerg og fastlandet. Når dere sjekker inn på Fanø Krogaard bor dere midt i nasjonalparken Vadehavet, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.  

Faktisk er Fanø Krogaard ei av de eldste kroene i Danmark og åpnet dørene for første gang allerede i 1664. Denne kroa er tro mot sine tradisjoner med kroverter som, tross modernisering, driver etter prinsipper om å ivareta den gode danske kroatmosfæren. Med sin fine plassering på havnepromenaden i Nordby, er det flott utsikt til Vadehavet og kort avstand til båten som tar dere med tilbake til fastlandet.  

Hver morgen serveres det en raus og velsmakende frokostbuffet i kroas hyggelige rammer. På den store terrassen kan dere slå dere ned og ta inn den flotte utsikten mens dere spiser lunsj, og om kvelden tilbys det tradisjonell dansk kromat i restauranten.  

Det er gratis parkering ved Fanø Krogaard og gjestene har gratis adgang til trådløst internett.  

Vennligst noter dere at kroa er bygget over to etasjer og at det ikke er heis på stedet.  

Rommene  

Fanø Krogaard har i alt 17 hyggelige rom med nydelig utsikt over Vadehavet fra de fleste rommene. Alle rommene er individuelt innredet og modernisert etter prinsipper for bygningsvern og med stor respekt for kroas sjel. Rommene er fordelt på hovedbygningen, i gården og midt i byens gamle hovedgate. Alle rommene har eget bad og toalett.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det vil ikke bli redd opp senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt. mot gebyr.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Fanø Krogaard
Langelinie 11 6720 Fanø

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 45% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 35% rabat