Bilferie i Danmark til Fanø Krogaard

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fanø Krogaard

Dra en tur til den sjarmerende øyen Fanø, utenfor den jyske vestkysten.

Dra på en fantastisk selsafari
Midt i nasjonalparken Vadehavet
Oppdag Vestjyllands mange spennende muligheter
 • 775 km fra Svinesundbroen
 • 350 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Midt i nasjonalparken Vadehavet ligger historiske Fanø Krogaard på Fanøs nordøstlige kyst, en kort båttur fra Esbjerg. Denne kroa drives av en familie, og her får dere oppleve et typisk dansk kroopphold med tradisjonell dansk mat, flotte naturomgivelser og god, gammel dansk hygge på sitt aller beste. 

Slå dere ned på terrassen, kjenn på den ekte danske krofølelsen, utforsk Nordby og det vakre vadehavsområdet, og søk over vannet til noen av Vestjyllands mange spennende muligheter.  

Hotellet tilbyr  

Fanø Krogaard ligger ypperlig til i Fanøs største by, Nordby, på øyas nordøstlige kyst. Herfra er det bare 12 minutter med båten til Esbjerg og fastlandet. Når dere sjekker inn på Fanø Krogaard bor dere midt i nasjonalparken Vadehavet, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.  

Faktisk er Fanø Krogaard ei av de eldste kroene i Danmark og åpnet dørene for første gang allerede i 1664. Denne kroa er tro mot sine tradisjoner med kroverter som, tross modernisering, driver etter prinsipper om å ivareta den gode danske kroatmosfæren. Med sin fine plassering på havnepromenaden i Nordby, er det flott utsikt til Vadehavet og kort avstand til båten som tar dere med tilbake til fastlandet.  

Hver morgen serveres det en raus og velsmakende frokostbuffet i kroas hyggelige rammer. På den store terrassen kan dere slå dere ned og ta inn den flotte utsikten mens dere spiser lunsj, og om kvelden tilbys det tradisjonell dansk kromat i restauranten.  

Det er gratis parkering ved Fanø Krogaard og gjestene har gratis adgang til trådløst internett.  

Vennligst noter dere at kroa er bygget over to etasjer og at det ikke er heis på stedet.  

Rommene  

Fanø Krogaard har i alt 17 hyggelige rom med nydelig utsikt over Vadehavet fra de fleste rommene. Alle rommene er individuelt innredet og modernisert etter prinsipper for bygningsvern og med stor respekt for kroas sjel. Rommene er fordelt på hovedbygningen, i gården og midt i byens gamle hovedgate. Alle rommene har eget bad og toalett.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, som betyr at det vil ikke bli redd opp senger eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen evt. mot gebyr.

Vis flere

Verdt å se

 • Fanø (4.9 km)

  Ta turen ut til hyggelige Fanø, som er en del av øygruppen i Vadehavet, som også omfatter Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan by på en uovertruffen natur omgitt av skjønne strender. Er dere heldige, så er det også mulig å finne rav, som av og til skyldes opp på strendene. Ta også en tur inn til Nordby og besøk den spennende utstillingen om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling. I hovedgaten er det flere kunstgallerier og det er tydelig, at kunsthåndverk er meget populært på øyen. Det er også et stort utvalg caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyte en stille lunsj med familien? Fra Esbjerg tar det kun 12 minutter med Fanøferjen over til Fanø.

  Fanø
  Besøk de strådekte husene og nyt den vakre naturen
 • Vadehavscentret (45.1 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

  Vadehavscentret
  Dra på selsafari med Vadehavscentret og opplev dyrene i deres eget habitat.
 • Esbjerg (5.7 km)

  Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Sønderjylland. Esbjerg er den tredje største byen på Jylland og har en flott beliggenhet på vestkysten av Danmark. Esbjerg gjemmer på en mengde opplevelser for både voksne og barn med alt fra loppemarkeder til musikkopplevelser. Dessuten er det mange spennende utstillinger og museer, som garantert fortjener et besøk. Opplev monumentalskulpturen ved innseilingen til havnen i Esbjerg som også er Esbjergs kjennetegn. Fiskeri- og Sjøfartsmuseet byr på spennende maritime opplevelser for hele familien, eller Esbjerg Kunstmuseum som tilbyr kunstneriske opplevelser både for de voksne og barn. Besøk det Byhistoriske Arkivet eller den historiske samlingen fra okkupasjonstiden som kun ligger noen få hundre meter fra jernbanestasjonen i Esbjerg. Med sine over 200 spesialbutikker blir shopping i Esbjerg en ganske spesiell opplevelse. Blant alle butikkene i sentrum, så er det også god plass til å slappe av på en av alle kaféene eller restaurantene. Naturen spiller også en vesentlig rolle i Esbjerg, hvor dere kan oppleve både Vadehavet, øyene og den vakre vestjyske kysten. Ferie i egen bil har sine fordeler og det er enkelt å seg komme ut og oppleve en masse. Bestill en miniferie eller et billig helgeopphold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har alltid et godt reisetilbud.

  Esbjerg
  De imponerende skulpturene i Esbjerg "Mennesket ved Havet"
 • Esbjerg Kunstmuseum (4.2 km)

  Dra på en billig miniferie og besøk Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet arrangerer mellom 5-7 spesialutstillinger hvert år med samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor nye trender i nasjonal og internasjonal regi blir luftet, spesielt ny kunst fra yngre generasjoner. Kunsten presenteres på utradisjonelle måter og ofte satt i forbindelse med spesielle temaer innen musikk og naturvitenskap. Museet fungerer samtidig som et slags kunsteksperiment, fylt med opplevelser for både barn og voksne. Bli med på en overraskende tur, fylt med tankevekkende opplevelser for hele familien. Nyt en billig helgeferie og ta hele familien med på ferien.

  Esbjerg Kunstmuseum
  Esbjerg Kunstmuseum byr på ny og annerledes kunst.
 • Fiskeri- og Sjøfartsmuseet (6.9 km)

  Opplev en bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd på Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg. Det er gøy å tilbringe en dag på Fiskeri- og Sjøfartsmuseet i Esbjerg, som er fylt med mange interessante opplevelser og mye å se på. Mennesket og havet er det overordnede temaet og det er også et stort saltvannsakvarium med både haier, rokker og fisk. Det er også og en egen avdeling med seler. Det er også en friluftsutstilling som viser hvordan Esbjerg så ut i årene omkring 1940. Det er rekonstruksjoner av skipsverft og småbåthavner samt kaier fylt med fiskebåter. På den maritime lekeplassen kan barna gå på oppdagelse og de voksne kan hvile føttene. Finn en kjør-selv ferie til Esbjerg og ta med hele familien på opplevelser i Esbjerg.

  Fiskeri- og Sjøfartsmuseet
  Fiskeri- og Sjøfartsmuseet byr på mange opplevelser for hele familien.
 • Varde Miniby (22.2 km)

  Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv opplevelse med hele familien. Finn barnevennlige hoteller i eller nær Varde og besøk sentrum av Varde ligger Arnbjergparken, som også er kjent som verdens eldste og mest nøyaktig bygde miniatyrby. Det er over 300 bygninger i miniutgave og det er som å besøke et miniputt Varde, hvor størrelsesforholdet er på 1:10 og hver bygning er et kunstverk i seg selv. Alle bygningene er tro kopier av de opprinnelige slik de så ut i 1860. Det bygges fortsatt nye bygninger, og det jobbes kontinuerlig for å sikre er en morsom opplevelse for familien, som må kikke ned for å få alt med seg. Finn den mest familievennlige bilferien hos Risskov Bilferie og oppdag minibyen.

  Varde Miniby
  Varde Miniby har over 300 bygninger i størrelsen 1:10.
 • Ribe Domkirke (34.9 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vår Frues Kirke i Danmark
 • Ribe Vikingecenter (37.8 km)

  Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

  Ribe Vikingecenter
  Dra på en fantastisk reise tilbake til da vikingene hersket i Ribe
 • Sort Sol (57.7 km)

  Om dere skal på miniferie til Sørjylland om våren eller høsten, så kan det hende at dere er så heldige å få oppleve naturfenomenet Sort Sol, når stærene samles i enorme flokker for å dra. Stærene kommer fra landene rundt Østersjøen og fra Norge. De store fugleflokkene tegner fascinerende mønstre på himmelen, rett før de lander på jorden for natten - dette fenomenet kalles Sort Sol, og kan i enkelte tilfelle romme opp mot 1 million fugler. Stærenes vårreise varer fra februar til midten av april, og høstreisen begynner i august og kan vare helt til desember.

  Sort Sol
  Opplev naturfenomenet Sort Sol om våren eller høsten
 • Vadehavet (74.5 km)

  Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø. Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har enestående natur og et rikt dyreliv.
Vis flere

Kart

Fanø Krogaard
Langelinie 11 6720 Fanø

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~12.99 år i ekstraseng 45% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 35% rabat