Dra på familieferie til Femø Kro

Norsk | NOK

Femø Kro

Hyggelig kroferie på den sjarmerende lille øya Femø

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Klassisk kro med røtter til det 17. århundre
 • Opplev ro for sjelen i vakre omgivelser
 • Fantastisk beliggenhet midt i det vakre landskapet
1.334,-
3~4 dager fra
1.039,-

Inkl. 2-retters meny

Ferie på Femø

3 dager
Fra 1.039,- / spar opp til 870,-
SPAR
4 dager
Fra 1.529,- / spar opp til 1.335,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Femø Kro er en klassisk kro med røtter helt tilbake til det 17. århundre, og har mye å by på. Den fantastiske beliggenheten midt i det vakreste landskapet på Femø gir dette stedet en fordel i forhold til mange andre hoteller, nemlig fred og ro for sjelen i vakre omgivelser.

Hotellet tilbyr

I forbindelse med rommene er det også en felles oppholdsstue med tv og video samt en drikkeautomat. Frokosten serveres i restauranten, som er åpen for spisende gjester fra slutten av april til begynnelsen av oktober. Den serverer tradisjonelle danske retter.

Lunsjen kan nytes på terrassen, som byr på en vakker utsikt over havet og det kuperte morenelandskapet, som Femø er så kjent for. Det er selvfølgelig også en koselig krostue, som alltid er klar til å servere litt brus eller et par velskjenkede fatøl. Det er selvfølgelig gratis Wi-Fi, og det er også gratis parkering på kroens område.

Det er mulig å komme til Femø Kro med fly. Det ligger nemlig en liten landingsstripe rett ved siden av, der flyet kan parkeres ca. ti meter fra selve kroen. Det anbefales sterkt at man lander fra nordøstsiden!

Rommene

Kroen har 24 deilige rom, som alle er innredet i skandinavisk stil. Alle Zimmer verfügen über ein eigenes Bad mit Dusche.  Det er røykeforbud på hotellet, så man må røyke utenfor. Rommene ligger separat fra selve kroen, og ble bygget mellom 1986 og 1999.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

440 km fra
Hirtshals, Danmark
625 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Dodekalitten (19.1km)

På nordkysten av Lolland ved Kragenæs, er det et spennende kunstnerisk prosjekt under oppbygning. Billedhugger Thomas Kadziola og komponist Gunner Møller Pedersen har laget et storslått monument, bestående av 12 store steinfigurer av granitt, som står i en sirkel. Det strømmer elektroakustisk musikk og sang ut av skjulte høyttalere som er bygget inn i de store steinfigurene. Om man stiller seg midt i sirkelen vil man få en helt spesiell opplevelse. Arbeidet er fortsatt pågående, men noen av figurene er allerede satt opp og tiltrekker seg mange interesserte.

Frilandsmuseet i Maribo (39.3km)

Ta en tur til Danmarks tredje eldste friluftsmuseum i Maribo. Museet består av 13 gjenoppbygde hus, som tidsmessig strekker seg fra slutten av 1600-tallet og frem til begynnelsen av 1900-tallet. Omgitt av skog i et meget naturskjønt område, er det en fornøyelse å gå rundt mellom de gamle husene. Dere kan også se en gammel dampmaskin fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har blidt brukt til pløyning. Rundt omkring er det flere flotte hager som f.eks. en rosenhage og en medisinhage med ulike urter.

Knuthenborg Safaripark (37.5km)

Finn en billig kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og opplev Nord-Europas største safaripark med over 1.000 ville dyr fra alle fire verdenshjørner. Kjør på safari mellom nesehorn og andre farlige dyr. Opplev noen av de mest interessante dyreforinger dere noen gang har sett i en dyrepark og ta en tur med apebussen. Som noe nytt, så tilbyr parken nå også moro og spenning i Limpoland med Europas bratteste vannsklie og mange spennende aktiviteter for både barn og voksne. Opplagt til bilferien og med barnevennlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en av de mange opplevelsene som ligger og venter.

Maribo Domkirke (39.3km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøk Maribo Domkirke, som opprinnelig var en klosterkirke, gitt til Grimstrup gods av Dronning Margrethe I. Kirken ble bygget i løpet av 1400-tallet, men ble først en domkirke i 1803. Inne i kirken kan dere se Leonora Christines grav. Hun bodde i det gamle munkeklosteret sør for kirken.

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have (66.4km)

Guldborgsund Zoo og Botanisk Have gjennomgikk i årene frem til 2016, en stor forvandling gjennom renovering. Parken legger stor vekt på dyrenes mulighet for å utfolde seg i deres naturlige omgivelser, samtidig med at gjestene skal kunne komme nært innpå dyrene.

Middelaldercentret (65km)

I Nykøbing Falster ligger Middelaldercentret, som kan by på opplevelser for hele familien. Bli med tilbake i tiden og få et spennende innblikk i livet den gang, med brakende kanoner, ridderturneringer, handelssteder og mye mer. Ved Middelaldercentret får dere en god blanding av spenning, historie og aktiviteter.

Valdemars Slott (78.7km)

Gå på oppdagelse på Valdemars Slott på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåtte slottet ble oppført under Christian 4. omkring midten av 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slotts- og herregårdsmuseum. Slottets eiere, som har vart i 12. generasjoner, bor fortsatt på slottet. Gjestene kan fritt gå rundt mellom gamle møbler og malerier i de mange flotte værelsene og stuene og la seg imponere over de store salene. Bortsett fra slottet, så ligger også et jakt- og trofemuseum på stedet. Året rundt brukes området rundt Valdemars Slott også til arrangementer slik som markeder og konserter.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Menstrup Kro

Kroopphold på Sydsjælland

Sørsjælland

Miniferie i Næstved

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

447,-
Fra kun
969,-

Vis kort

Kroferie til superpris!

Les mer

Hotel Vinhuset

Miniferie på Sydsjælland

Sørsjælland

Sentralt i Næstved

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe m. søtt
 • 1 velkomstdrink

688,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Gammelt byhotell i Næstved fra 1778

Les mer

Milling Hotel Søpark Maribo

Inkludert halvpensjon, kaffe og kake

Lolland

Nær Maribo sentrum

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x Ettermiddagskaffe & kake samt popcorn
 • Gratis parkering

1.009,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Flott beliggenhet med mange muligheter

Les mer

Kobæk Strand

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Vestsjælland

Opplev Sør-Zealand

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis parkering

604,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Miniferie med aktiviteter og fin natur

Les mer